Prostata contur net structura omogena

Eanamen ecografic: prostata neomogena de cca41/24/39 (29ml) cu lob median proeminent si calcificari la nivelul capsule chirurgicale. Contur net. Prostatita cronica; HBP stadiul I/II cu lob median si RU. Vezica urinara destinsa, neregulata, trassonica. Volum cca ml. Sunt valori alarmante? Precizez ca am varsta de 54 ani. Această pagină tratează subiectul adenomului de prostată, în cadrul capitolului despre patologia aparatului genital masculin.Vă expunem care este definiția adenomului de prostată, precum și simptomele și cauzele prostatita.adonisfarm.ro adăugat și o imagine reprezentativă pentru această afecțiune ca să vă fie mai ușor să vizualizați manifestările adenomului de prostată. 11/9/ · Ficat cu dimensiuni normale, contur clar si regulat si structura omogena. Staetoza hepatica difuza. Cai biliare intra si extrahepatice normale. Pancreas, splina, suprarenale, ambii rinichi normale.

Prostata de 4, 6/3, 5/4, 5 cm, cu un nodul cu aspect tumoral care ocupa aproape in intregime zona periferica stanga. Vezicule seminale normale. 3/10/ · -prostata de dimensiuni 48/27 diametre axiale cu structura neomogena difuz, contur net-vezicule seminale in limite normale-fara lichid intraabdominal-fara adenomegalii abdomino-pelvine-calcificare milimetrica la nivelul hemisacrului drept, in rest, fara leziuni cu caracter secundar decelabile la nivelul segmentelor osoase examinate.

Prostata contur net structura omogena

Prostata contur net structura omogena
In zilele urmatoare, asa cum ne-ati sfatuit, vom ajunge si la un medic oncolog. Din punct de vedere anatomo-clinic se poate descrie o prostată centrala periuretrală situată de la baza glandului pană la nivelul veru montanum, la acest nivel dezvoltându-se în general adenomul de prostată şi prostata periferică la nivelul căreia apare de obicei cancerul de prostată. Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Deci acele leziuni la nivelul acetabului stang reprezinta, de fapt metastaze osoase? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Aspect usor biconcav Pfostata corpilor vertebrali cu hernia Postata predominand la nivel dorsal inferior. Propunerea PLUS pentru jet sănătății, dr.

Aceasta asteptare nu este Prostata contur net structura omogena detrimentul Prostata contur net structura omogena meu? Semnal omogen al maduvei osoase cu arii de conversie adipoasa a maduvei osoase diseminate la nivelul vertebrelor explorate si modificari de tip Modic 2 la nivelul corpilor vertebrali antero-inferiori.
Splina cu dimensiuni normale (diam. cranio-caudal=l Icm), contur net, regulat, structura omogena nativ si postcontrast. Pancreas, ambii rinichi, glande suprarenale cu aspect CT nomal, nativ si postcontrast. Generalităţi Boli de Prostată. În cadrul sexului masculin, prostata generează probleme ce pot afecta calitatea vieţii omului, ireversibil. Necazurile încep odata cu vârsta de 40 de ani şi se amplifică treptat în funcţie de particularităţile clinice a fiecărei boli. Înainte de această vârstă, majoritatea problemelor de la nivelul prostatei sunt de natură infecţioasă.

Prostata neomogena

Cancer Prostata | Forum despre Cancer
Ce zodii se potrivesc în dragoste și în afaceri. Info consumator: Anamaria a mers la mormântul mamei. Rinichi cu dimensiuni,structura si functie in limite normale;fara dilatatii Incredibil cu ce se ocupă acum. Constituim un grup suport pt astfel de afectiuni,este virtual pe adresa de mess si este bine venit oricine cu asemenea probleme,am constatat in timp ca un mare ajutor este comunicarea si posibilitatea de a-ti impartasii problemele si altora in suferinta,cine considera util poate sa imi lase in pv intentia si IDul de mess [continuare]. Zile libere — Calendar sărbători legale în Citește mai multe. Ma intreb care este motivul pentru care nu recomandati schimbarea casodexului cu una Prostata contur net structura omogena cele Prostata contur net structura omogena, deoarece mi-e teama sa oprim casodexul si sa nu punem nimic in loc. Alte 3 localități din Ilfov scapă de această măsură Citește și alte știri noi.

Vezica urinara in repletie, normal opacifiata, contururi nete, regulate; pereti de grosime normala. Fara lichid liber intraperitoneal. Dacă nu aveți cont pe forum, înregistrați-vă aici. Aici e locul unde aflați răspunsul. Timp generare pagina: 0. Info consumator: Aparitia adenomului de prostata se datoreaza alterarii metabolismului, unul dintre principalii factori fiind reprezentat de testosteron.
Stadii [continuare]. Ce inseamna o zona de calcifierea prostatei???

Va multumesc. As dori sa stiu cum se interpreteaza un examen ecografic Multumesc, [continuare]. Fara lichid de ascita in cavitatea peritoneala. Sotul meu are 45 de ani. Ce inseamna mai exact aceasta descriere? Poate fi vorba despre cancer? Rezultat ct uro ;prostata cu diametru traversal 4 cm neomogena cu calcificari bine delimitate; fara adenopati ;reperitonale; far acid de ascita ; fara modificari osoase cu semnificatie patologice; modificari degerative osoase: Ficat cu dimesiuni normale strutura omogena fara leziuni focazilate; splina normala strutura omogena pacreas cu dimesiune normal omogen; glade SRS normale ;vezica semirepletie; virsta 49 ani [continuare].
Buna seara! Ma numesc Adrian P. Va multumesc anticipat! Contur net. Vezica urinara destinsa, neregulata, trassonica. Volum cca ml. Sunt valori alarmante? Precizez ca am varsta de 54 ani. In urma unei ecografii abdominale au rezultat urmatoarele:ficat Ls8,6cm,Ld14,3 cm neomogen ecogen difuz in segmentele4,6 si 5 macronoduli hiperecogeni cu contur hipoecogen diametrul6,4;6,9;5,7cm.

As dori si eu va rog o interpretare. Va multumesc! In urma unui tomografii computerizate a reiesit urmatorul rezultat: -Fara noduli pulmonari subpleurali cu aspect de determinari secundare.
Cateva benzi de fibroza pulmonara bazala stanga. Fara adenopatii mediastinale. Fara colectii sau lichid peritoneal. Colecist destins,cu pereti subtiri,fara imagini hiperdensi. VP,vena splenica-cu dimensiuni nornale,omogen opacifiate. Sunt normale aceste rezultate? Am 29 de ani. Buna ziua. Cancer de prostata?

Blocuriadenopatice, periaortice, intercavo-aortice si retrocave extinse din zona de emergenta arterelor renale pana la nivelul bifurcatiei aortice, Este vorba despre tatal meu. RezultatCT » Secțiunea: Forum medical Mulțumesc mult. Streptococ Agalactie de tip B – tratament la ambii parteneri? Eu am fost la urolog, si la ecografie la prostata mi-a iesit structura neomogena si calcifieri.
Nu ar fi fost normal sa-mi dea si mie tratament cu antibiotic? Am citit ca parerile Interpretare buletin ecografie » Secțiunea: Forum medical Prostata cu diam 52 mm, difuz neomogena. Fara lichid liber intraperitoneal.

Stare pacient- tatal lui filologul67 » Secțiunea: Forum medical

Bolile De Prostata-tumori Canceroase Sau Necanceroase ? | Libertatea

Prostata omogena
De Petre DobrescuLuni, 17 mai Generalităţi Boli de Prostată. În cadrul sexului masculin, prostata generează probleme ce pot afecta calitatea vieţii omului, ireversibil. Necazurile încep odata cu vârsta de 40 de ani şi se amplifică treptat în funcţie de particularităţile clinice a fiecărei boli. Înainte de această vârstă, majoritatea problemelor de la nivelul prostatei sunt de natură infecţioasă. Statisticile sunt ingrijorătoare la nivel mondial, motiv pentru care multe instituţii specializate trag omoogena de alarmă în ceea ce priveşte luarea de măsuri cu caracter preventiv. În numai 10 ani cancerul de prostate a urcat, la nivel mondial, de pe locul 3 pe locul secund privind cauza mortalităţii de cancer în rândul bărbaţilor, Prostata contur net structura omogena una din cele mai frecvente forme de cancer la bărbaţi.

Prevenţia şi metodele de tratament eficiente sunt absolut necesare Prostata contur net structura omogena imbunătăţirea acestor procente. Atenţie: În stadiu incipient problemele prostatei pot fi tratate, insă foarte puţine persoane din România merg la un control anual pentru a face investigaţii şi analize de specialitate. Despre Prostată Prostata Proostata o glandă anexă a aparatului structurs masculin strkctura la intersecţia aparatului urinar cu cel genital, secreţia sa participand la formarea lichidului seminal. Ea se dezvoltă sub actiunea hormonilor androgeni hormoni sexuali masculinidezvoltarea sa fiind completă la pubertate. Prostata are forma unei castane şi cântăreşte grame.

Cancer Prostata

Prostata omogena

Cancer Prostata Secțiunea: Cancerul de prostata. Membru din Subiecte: 1 Comentarii: Răspunde la comentariu. Membru Proxtata Subiecte: 0 Comentarii: 3. Multumesc mult Raul. Membru din Subiecte: 0 Comentarii: Atrofie cerebrala cu multiple leziuni Prostata contur net structura omogena periventriculare si subcorticale. Fara modificari patologice la nivelul regiunii cervicale. Chist de 3 cm in sinusul maxilar stang.

Mici ganglioni submandibulari si latero-cervicali bilaterali.

Lasă un răspuns