Medic prostata cluj

Medic primar urolog © MEDICINA CLUJ – ghid local de servicii medicale în Cluj-Napoca. Contactarea unităţilor medicale prin intermediul acestui site, nu stochează date cu caracter personal, toate informaţiile sunt transmise direct pe email către unitatea medicală. Toate datele cu caracter personal: nume și prenume ale. Clinica Endoplus Cluj-Napoca – Echipa Prof Dr Ioan ComanClinica de Urologie si Andrologie. Clinica privata Vanimed Cluj este locul unde specialisti in chirurgie generala, urologie, ortopedie, cardiologie, neurologie, imagistica medicala asigura investigatii si tratamente medicale moderne, in conditii de confort, siguranta, discretie, atentie, responsabilitate si amabilitate. Medic specialist urologie Detalii. Institutul Oncologic Prof. Dr.I. Chiricuta Str.

Republicii nr. RO Cluj-Napoca. cod fiscal ; Centrala Telefonica +40 , +40 +40 , +40 +40 Fax Secretariat Institut +40

Medic prostata cluj

Medic prostata cluj
Doctor în medicină Medic primar urolog Domenii de interes: -Urologie clinică generală -Endourologie -Andrologie. Consultații și explorări diagnostice. Fluoroscopie Clu Consult interdisciplinar interne, chirurgie generală, psihologie. Specialiştii străini luptă ca acest aparat să fie achiziţionat de cât mai multe spitale. Bijuteria cu patru braţe a fost prima mână după chirurgul principal, la o Medic prostata cluj de cancer de prostată. Automated page speed optimizations for fast Meic Medic prostata cluj.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o Anchetă a Medic prostata cluj în cazul unui bebeluș de 5 luni ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral grav. Da Vinci vede şi taie acolo unde medicului îi este imposibil.
Cistitele recidivante, prostatitele cronice sunt tratate modern dupa o investigare amanuntita, punându-se accentul pe norme dietetice, metabolice, comportamentale și pe tratamente predominent naturiste și profilactice, cu folosirea antibioticelor numai atunci când este nevoie, cunoscând abuzul care se face în acest sens în această patologie chinuitoare, recidivanta și invalidantă. Centrul Medical Cardiomed Cluj-Napoca, Tarife. Programari la telefon Rezultatul examinarii se poate ridica de catre pacient in decurs de de ore de la examinare (daca interpretarea imaginilor va dura mai mult, pacientul va fi informat de catre personalul departamentului de imagistica). Medicii de la Clinica de Urologie din Cluj-Napoca au operat ieri fără bisturiu. Aceştia au folosit un robot Da Vinci, avantajul unei astfel de intervenţii fiind că pacientul pierde mult mai puţin sânge decât în cazul unei operaţii clasice. În spitalele.

Urologie | prostatita.adonisfarm.ro

Dr. Marcel Rad | Medic Specialist Urolog Cluj-Napoca
Abordul robotic al cancerului de prostata. Da Vinci vede şi taie acolo unde medicului îi este imposibil. Tratamentul adenomului de prostată prin metode endoscopice – fara incizie. Un chirurg a operat un pacient în timp Medic prostata cluj participa la o audiere online într-un proces.

Tratamentul percutanat al litiazei renale — metoda moderna ce foloseste cel mai subtire nefroscop de pe piata. Rezectia endoscopica clasica a prostatei Vaporizarea laser a prostatei Transuretro-incizia prostatei Rezolvarea endoscopica a adenomului de Mwdic folosind – LASER verde Green Laser Evaluarea uroflowmetrica în vederea terapiei adenomului de prostata. Tratamentul concomitent — intr-o rpostata sedinta endoscopica a Medic prostata cluj prostatice asociata cu litiaza vezicala sau a aparatului urinar superior. Medicii radiologi apoi analizează imaginile pentru orice rezultate anormale. Ureteroscopia semirigida pentru abordul calculilor pe ureterul terminal — in clinica se foloseste cel mai subtire, mai putin traumatic si mai performant ureteroscop din lume la momentul actual Ureteroscopia flexibila pentru abordul calculilor urinari, indiferent de dimensiune la nivelul aparatului urinar superior — ureter superior si rinichi — in dotare exista cel mai performant echipament endoscopic Medic prostata cluj acestei patologii.

Pe durata pregătirii în rezidențiat din cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca a beneficiat de programe de pregătire pe durata a trei ani în centre din Marea Britanie. Este specializat în tratamentul minim invaziv al litiazei reno-ureterale, incluzand litotriția Laser Holmium în litiaza renală, evaluarea metabolică a pacienților cu litiaza renală și abordul minim invaziv la pacienții diagnosticați cu tumori uroteliale ale căilor urinare.
Marcel Rad apreciaza parerea pacientilor, considerand ca este foarte importanta, atat pentru el cat si pentru viitorii pacienti care doresc sa utilizeze serviciile. Cititi ce spun altii despre Dr. Marcel Rad si ne-am bucura daca am avea parte si de parerea voastra. Rodica Gabriela Tripa, 30 Martie Str Eroilor Nr 15, Floresti,. Automated page speed optimizations for fast site performance. Marcel Rad. Chirurgie renala. Vezica urinara. Chirurgie peniana. Incontinenta urinara. Mai multe..

Litiaza reno-ureterala. Mamografia 3D cu GE Senographe Essential este un examen de sân efectuat cu o doză foarte mică de iradiere și este folosit ca un instrument de diagnostic pentru identificarea tumorilor și chisturilor. S-a dovedit că rata de deces pentru cancerul de sân este redusă la femeile care își fac examinări constante.
Mamografia 3D folosește doze de radiații ionizante pentru a crea imagini. Medicii radiologi apoi analizează imaginile pentru orice rezultate anormale. Ecografia de sân este o investigatie adjuvanta pentru mamografie. Copyright © Cardiomed. În colaborare cu secția ATI se efectuează intervenții robotice pentru cazurile de feocromocitom. Tratamentul minim-invaziv al litiazei urinare se realizează prin litotriție endoscopică cu Holmium-Laser sau electrohidraulic, laparoscopic, iar pentru cazurile cu indicație de ESWL litotriție extracorporeală avem colaborari cu servicii dotate cu aparatură performantă.
Diagnosticul și tratamentul chirurgical al adenomului de prostată.

Intervenția chirurgicală se efectuează pe cale endoscopică pentru cazurile care se prezintă cu complicații retenție acută de urină, retenție cronică incompletă, litiază vezicală, hematurie sau insuficiență renală , serviciul nostru dispunând de aparatură performantă de rezecție endoscopică a adenomului de prostată. Diagnosticul si tratamentul incontinenței urinare la femeie. Pentru rezolvarea acestei patologii se practică cura Burch clasică sau laparoscopică, TOT. Tratamentul chirurgical al chistelor renale recidivate dupa scleroterapie le abordăm pe cale laparoscopică. Tratamentul chirurgical pentru ptoza renală se practică prin laparoscopie standard sau asistată robotic.
Tratamentul stărilor septice cu punct de plecare urinar le abordăm în echipă cu serviciul de ATI din cadrul spitalului, dotat cu aparatură de ultimă generație, colectivul ATI fiind unul din serviciile cu cea mai bogată experiență în soluționarea cazurilor de șoc septic urinar. De asemenea, sunt organizate cursuri postuniversitare de biopsie prostatică, chirurgie laparoscopică și robotică, uropediatrie.

Centrul Medical Cardiomed, Cluj-Napoca • Tarife

Urologie – Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca
Înființată în 18 iulieSecția Clinică de Urologie dispune în prezent de un număr de 35 de paturi, dintre care 5 sunt Mefic Compartimentului de Urologie Pediatrică. Clinica este compusă din 12 saloane cu 2 sau 4 paturi și 2 săli de operație. Activitatea medicală cuprinde intervenții chirurgicale clasice, endoscopice, laparoscopice, robotice, laser. Se acordă servicii Mecic de specialitate în ambulatorul de specialitate și în secție pacienților cu următoarele tipuri de patologie urologică:

Telefon: Clui acordă servicii medicale de specialitate în ambulatorul de specialitate și în secție pacienților cu următoarele tipuri de patologie urologică: urgențe urologice colica renală, hematuria, retenția acută de urină, insuficiența renală acută, stare septică urinară litiaza urinară litiaza renală, ureterală Medic prostata cluj vezicală urooncologie patologia tumorală suprarenaliană, renală, vezicală, prostatică, testiculară patologie urologică benignă adenomul de prostată, chiste renale, ptoză renală andrologie uropediatrie uroginecologie ECHIPA MEDICALĂ SEF LUCR. Secția de Urologie de la Spitalul Clinic Municipal Prostxta a organizat Medic prostata cluj program de diagnostic precoce pentru cancerul de prostată din Romania. Astfel, au fost dezvoltate metodele moderne de diagnostic și tratament pentru această neoplazie, iar Cluj-Napoca a devenit principalul centru de tratament Medic prostata cluj cancerul de prostată. În cadrul secției sunt realizate Meidc de prostatectomie radicală prin abord clasic, laparoscopic și robotic.

Pentru pacienții care nu pot beneficia de o alternativă chirurgicală din cauza altor suferințe cardiace, pulmonare, hepatice, vasculare sau pancreatice am inițiat o colaborare cu servicii de terapie minim invazivă pentru cancerele prostatice localizate: HIFU, brahiterapie sau Medic prostata cluj. Diagnosticul și tratamentul chirurgical al cancerului de vezică urinară. Cancerul de vezică urinară superficial este tratat în serviciul nostru prin rezecție endoscopică, iar cel infiltrativ prin cistectomiei radicală clasică, laparoscopică sau Medic prostata cluj. De asemenea, pentru cazuri selecționate se poate efectua intervenția chirurgicală de neovezică de substituție din ansa ileală plastie postata vezică urinară din intestin prin abord deschis prostaata robotic intracorporeal. Diagnosticul și tratamentul chirurgical al cancerului renal. Tumorile renale pot fi abordate atât clasic, laparoscopic sau robotic prin nefrectomie radicală sau nefrectomie parțială.

Dr. Marcel Rad

Clinica EndoPlus Prof. Dr. Ioan Coman - Urologie - Andrologie

Clinica EndoPlus asigură servicii urologice complete, vizând diagnosticul și tratamentul personalizat al pacienților cu patologie urologică. Intervenția chirurgicală este abordată minim invaziv laparoscopic 3D, Medic prostata cluj sau endoscopic și numai în cazuri excepționale apelăm la tehnicile chirurgicale clasice pentru întreaga patologie urologică Medic prostata cluj renală, Medic prostata cluj tract urinar superior, vezica urinară, uretră. Chirurgia urologică minim invazivă endoscopia joasă și înaltă, robotică, laparoscopia 3D HD cu sistemul laparoscopic Einstein oferă o mai mare precizie gestului chirurgical și o sângerare minimă, în comparație cu operațiile clasice.

Pacienții care au beneficiat de operații minim invazive necesită o Medic prostata cluj scurtă de spitalizare, au dureri minime post-operator și un necesar redus de calmante ale durerii. Pentru programări sau informații despre clinica noastră apelați cu încredere la numerele de telefon afișate sau la formularul de contact de pe site. Pentru consult pacienții vor avea asupra lor documentele medicale efectuate în alte servicii, iar pentru ecografia tractului urinar este recomandat ca în momentul consultației vezica urinară să fie confortabil plină. Doctor în medicină Medic primar urolog Domenii de interes: -Urologie clinică generală -Urologia oncologică -Chirurgie robotică și laparoscopică -Endourologie -Transplant renal robotic. Doctor în medicină Medic specialist urolog Domenii de interes: -Urologie clinică generală -Urologie pediatrică -Chirurgie endoscopică.

Lasă un răspuns