Indometacin supozitoare prospect prostatita

Prospect. INDOMETACIN 50 mg, supozitoare. Indometacin conţine ca substanţă activă indometacin, un antiinflamator şi antireumatic nesteroidian derivat al acidului acetic şi substanţe înrudite care acţionează prin inhibarea prostaglandin-sintetazei. Indometacin, sildenafil supozitoare – prospect Prezentare farmaceutică: Supozitoare conţinând 50 mg indometacin, în cutii a 6 supozitoare. Acţiune terapeutică: Antireumatic, antiinflamator nesteroidian (AINS) foarte activ, analgezic şi antipiretic slab; inhibă sinteza prosta-glandinelor şi diapedeza polimorfonuclearelor. Farmacocinetică: Absorbţie bună după administrare orală şi. Prospect Indometacin Supozitoare, 50 mg Compozitie.

Un supozitor conţine indometacin 50 mg si excipienti: parafină lichidă, gliceride de semisinteza, dioxid de siliciu coloidal. Grupa farmacoterapeutica: antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene; derivaţi ai acidului acetic, Solutia in cazul prostatitei cronice si hipertrofiei prostatice benigne! Beneficii: Supozitoarele PROXELAN sunt indicate in tratamentul local ameliorant si emolient al canalului rectal, in prezenta conditiilor congestive asociate cu prostata acuta si cronica si hipertrofie prostatica benigna/5().

Indometacin supozitoare prospect prostatita

Indometacin supozitoare prospect prostatita
Rolul lui Proxelan supozitoare în tratamentul prostatitei cronice G. Folosirea tuturor produselor prosspect uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare. Definitia cea mai raspandita este lipsa unei sarcini dupa un an de relatii sexuale neprotejate. Indometacin întârzie şi prelungeşte travaliul, de asemenea, creşte riscul sângerărilor. În cazuri deosebit de grave, sperma din sperma dispare complet, ceea ce duce la infertilitate completă.

Nu utilizaţi Indometacin : — dacă sunteţi alergic la indometacin, alte antiinflamatoare nonsteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament enumerate la punctul 6 Indometacin supozitoare prospect prostatita, — dacă aveţi ulcer gastric şi duodenal activ, — dacă aveţi sângerări Indometacin supozitoare prospect prostatita, — dacă aveţi insuficienta hepatică sau renală grave, — dacă aveţi insuficiență cardiacă severă, — dacă sunteţi în ultimele 6 luni de sarcină, — dacă alăptaţi. Ce îmi recomandați ca preputul și penisul meu să fie la fel ca înainte de toate problemele astea? Evitați contactul Indometacin supozitoare prospect prostatita ochii! CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul protsatita de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Suplimentele analgezice rectale Indometacin sunt populare. Medicamentul este un medicament antiinflamator non-steroid cu efecte analgezice, antiinflamatorii și antipiretice.

Supozitoare Indometacina este utilizată pentru a elimina durerea în bolile de prostată. Compoziția supozitoarelor include analgezice, care produc anestezie locală. PROXELAN supozitoare – singurul supozitor din categoria altor produse pentru Hipertrofia Benignă de Prostată*. Pentru prima dată în România – Proxelan supozitoare pentru: Prostatita Cronică și Hipetrofia Benignă de Prostată. în cazul prostatitei acute sau cronice; în cazul prostatei mărite; cel mai apropiat de prostată; 7 substanțe active. Proctinum supozitoare cu acid hialuronic pentru hemoroizi, 10 bucăți, Zdrovit [] Proprietăți: Hidratează și protejează mucoasa rectală și pe cea a canalului anal, în condiții care necesită stimularea procesului natural de regenerare și vindecare.

INDOMETACIN 50 mg, supozitoare – prospect medicament

Indometacin supozitoare | Prospect | (Cum să utilizaţi Indometacin)
Diclofenacul se referă la un medicament multidisciplinar, care are mai multe proprietăți utile dintr-o dată. Este contraindicată administrarea în perioada alăptarii. Cod bare: Hipertrofie benignă de prostată HBP — 1 supozitor pe zi. Supozitoarele cu vitaprost cu prostatită Indometacin supozitoare prospect prostatita un efect antiinflamator cu tropism pronunțat la țesuturile prostatei. Mentionez ca am erectie si orgasm dar penisul in erctie este foarte moale as spune si daca iau o pauza mica in timpul preludiului iau o pauza cat sa. Papaverina promovează expansiunea arterelor, crește fluxul de sânge, reduce tumefierea, durerea și inflamația. Prostatilen reduce riscul de tromboză a vaselor de Indometacin supozitoare prospect prostatita și reduce infiltrarea țesuturilor glandulare de către leucocite.

Adaugă în coş.

Tot conținutul Prostaffect este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt. Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze [1], [2], etc. Supozitoarele din prostatită reprezintă un remediu eficient care se utilizează pentru a trata bolile de prostată. Să luăm în considerare care sunt supozitoarele de la prostatitis, mecanismul acțiunii lor, indicațiile și contraindicațiile pentru utilizare și cele mai eficiente dintre ele.
Supozitoarele de prostatită sunt folosite aproape întotdeauna, deoarece supozitorul tratează nu numai leziunile inflamatorii ale prostatei, ci are și un efect preventiv asupra rectului.

Unii medici susțin că tratamentul supozitor prostatita nu este foarte eficient ca un supozitor introdus în rect, și este peretele intestinal strâns între ea și glanda prostată. Dar supozitorul împotriva prostatitei are o serie de avantaje. Recipientele rectale nu trec prin ficat, ceea ce asigură concentrația maximă a medicamentului în prostată.
Înainte de a începe tratamentul prostatitei, trebuie să știți ce este această boală. Prostatita este o leziune inflamatorie a prostatei. Prostatita este o boala masculina, deoarece doar barbatii au prostata. Pentru a trata boala sa folosit o varietate de lumânări care au efect antiinflamator, antispasmodic și analgezic. Unele supozitoare au un ingredient pe bază de plante sau de origine animală prostată de bovine pentru efecte benefice asupra glandei prostatei și îmbunătățirea funcției sexuale.
Recipientele rectale au fost utilizate în urologie de mai mulți ani și s-au dovedit eficiente. Indicatii pentru utilizarea supozitoarelor de prostatita – pe baza eficacitatii unui medicament.

Supozitoarele de prostatită sunt prescrise de urolog, atât în timpul exacerbării bolii, cât și în prevenirea acesteia. Alegerea supozitoarelor rectale depinde de efectul terapeutic așteptat. Diferitele medicamente au proprietăți diferite: elimină umflarea, inflamația, spasmele, durerea, îmbunătățesc alimentarea cu sânge a țesuturilor prostatei și restabilește funcțiile secretoare.
Supozitoarele ajută la restabilirea urinării normale și la prevenirea stazei, ceea ce poate duce la tromboza vaselor mici. Pentru a trata prostatita, sunt prezentate și supozitoare magnetice bazate pe ferit de bariu. Acest tip de preparat mărește acțiunea bazelor de supozitoare. Numeste un supozitor si face un plan de tratament numai de catre un medic. De regulă, supozitoarele sunt puse pe o perioadă de zile, cu un curs repetat în de zile. Supozitoarele sunt injectate în rect după o clismă sau o mișcare intestinală.

Independent de a utiliza un supozitor de la o prostatită este contraindicativă, deoarece poate provoca greutate a efectelor secundare. Forma de eliberare a medicamentelor pentru tratamentul prostatitei este diferită, dar un loc special este ocupat de supozitoare rectale, adică lumanari.
Supozitoarele sunt folosite pentru a intra în rect rectal. În mod obișnuit, supozitorul este în formă de torpilă pentru administrare ușoară și convenabilă. În funcție de forma de prostatită, este selectat un supozitor cu diferite proprietăți și substanțe active. Supozitoarele pot fi de culoare albă sau orice altă culoare. Culoarea depinde de compoziția medicamentului, de exemplu, supozitorul de prostatită cu propolis are o culoare gălbuie. Supozitoarele sunt produse în cantități diferite, ambalajul standard poate fi 7 sau 10 supozitoare rectale, adică calculate pentru un singur ciclu de tratament. Farmacodinamica supozitoarelor provocate de prostatita sunt procesele care apar odata cu administrarea medicamentului in organism.

Luați în considerare farmacodinamica supozitoarelor de prostatită pe baza exemplului medicamentului Bioprost. Supozitoare Bioprost este un fitopreparat utilizat pentru a trata boli ale prostatei. Recipientele rectale au o culoare verzui, cu un miros specific de timol. Medicamentul are proprietăți antiinflamatorii, analgezice și bacteriostatice.
Supozitoarele au un efect pozitiv asupra stării prostatei. Utilizarea medicamentului ajută la reducerea durerii în prostată și îmbunătățește procesul de urinare. Substanța activă a medicamentului este semințele de dovleac, care au o mulțime de acizi grași nesaturați, microelemente și antioxidanți.

După introducerea în rect, supozitorul are un efect antibacterian asupra microorganismelor dăunătoare. Calea rectală de administrare a supozitoarelor permite un impact maxim asupra prostatei afectate. Substanțele active intră în circulația sistemică, dar trece ficatul. Aceasta asigură un efect terapeutic rapid, elimină intoxicația corpului și acumularea medicamentului în ficat și în tractul digestiv. Supozitoarele din prostatită reduc inflamația în țesuturile prostatei și activează procesele de recuperare și regenerare.
Farmacocinetica supozitoarelor din prostatită este procesul de absorbție, distribuție, metabolism și excreție a medicamentului. Bioprost se referă la medicamente multicomponente de origine vegetală. Supozitoarele sunt perfect absorbite și patrund rapid în prostata afectată.

Efectul terapeutic al medicamentului se realizează în ore de la administrare, medicamentul fiind excretat prin rinichi. Utilizarea supozitoarelor din prostatită în timpul sarcinii este o problemă foarte actuală, în ciuda faptului că femeile gravide nu au nevoie să utilizeze supozitorul.
Medicii au demonstrat că prostatita de lungă durată afectează în mod negativ funcția sexuală masculină, formarea spermei și capacitatea de fertilizare a acestora. Toate acestea spun că prostatita afectează în mod negativ procesul de concepție, încălcând-o. Spermatogeneza poate fi deranjată de un proces inflamator prelungit și de alte leziuni ale prostatei. Efectul prostatitei asupra concepției se bazează pe o încălcare a capacității de fertilizare a spermei, o scădere a conținutului spermatozoizilor. În cazuri deosebit de grave, sperma din sperma dispare complet, ceea ce duce la infertilitate completă.
Combinația de prostatită și infertilitate este un fenomen foarte real.

Un bărbat poate prezenta infertilitate temporară, care este asociată cu asuprirea funcției prostatei și cu evoluția cronică a bolii. Dacă un bărbat are prostatită sclerotică, adică o boală caracterizată prin proliferarea țesutului conjunctiv, este imposibil să se restabilească spermatogeneza.
Contraindicațiile privind utilizarea supozitoarelor de prostatită se bazează pe acțiunea substanțelor active ale medicamentului. Cele mai multe supozitoare sunt contraindicate pentru intoleranța individuală la componentele supozitoarelor rectale. Medicamentul nu este prescris pentru pacienții cu boli cronice ale organelor interne, insuficiență cardiovasculară și hematopoieză. Cu grijă deosebită, supozitoarele sunt prescrise pentru pacienții vârstnici, cu boală mintală, epilepsie, insuficiență renală și hepatică severă. Efectele secundare ale supozitoarelor din prostatită se manifestă atunci când se utilizează supozitoare de către pacienți care sunt expuși riscului. Multe supozitoare rectale provoacă reacții alergice, mâncărime, arsuri, umflături și înroșirea pielii.

Supozitoarele pot provoca exacerbarea bolilor cronice ale tractului gastro-intestinal, provocând vărsături, greață, diaree, flatulență. Supozitoarele pot provoca sângerări gastrointestinale, hipertensiune arterială, aritmie, dureri de cap, amețeli și nervozitate. Pentru a elimina simptomele adverse, se recomandă reducerea dozei de medicament sau întreruperea folosirii supozitoarelor și solicitarea ajutorului medical.
Tratamentul supozitoarelor de prostatită este o metodă populară și destul de eficientă de combatere a proceselor inflamatorii în glanda prostatică. Glanda prostatică este unul dintre organele cele mai importante ale sistemului genito-urinar. Prin urmare, pentru a-și menține eficiența, este necesar să se monitorizeze sănătatea sa și să se asigure tratamentul în cazul oricăror inflamații. Prostatita este o inflamație a glandei prostate care provine dintr-un stil de viață sedentar, deoarece apar procese stagnante și tulburări circulatorii.

Elementele epuizate nu sunt excretate, ci se acumulează și duc la inflamație. Pentru a trata prostatita, utilizați supozitoare rectale, adică lumânări. Dar numai efectul terapeutic este mai mult asupra rectului, și nu asupra prostatei. Acest lucru se datorează faptului că pentru tratamentul prostatei, supozitorul trebuie introdus în rect. Eficiența ridicată se distinge printr-un supozitor de prostatită cu propolis, care are un spectru larg de acțiune.
Medicul selectează cel mai eficient supozitor pentru tratamentul prostatitei, concentrându-se asupra rezultatelor testelor și simptomelor evoluției bolii. Supozitorii rectali cu prostatită sunt similare în principiul lor de acțiune cu microcliștrii. În loc de apă, se folosesc substanțe medicinale, uleiuri și grăsimi. Supozitoarele pot include anestezice, substanțe antiinflamatorii și antibacteriene, antispastice și substanțe de umplutură naturale de origine vegetală și animală.
Pentru a obține un efect terapeutic, lumanarea trebuie localizată în rect, în fața prostatei.

Prin urmare, supozitoarele trebuie administrate adânc și, pentru a preveni deplasarea lor, după procedură, este necesar să se întindă timp de de minute. Utilizarea supozitoarelor din prostatită poate fi prescrisă numai de un medic. Medicul efectuează o examinare completă și ia testele necesare și numai după aceea selectează supozitoare rectale eficiente pentru tratamentul prostatitei.
Supozitoarele din prostatită cu antibiotice au un efect antiinflamator și accelerează procesul de tratament. Până în prezent, există multe antibiotice care diferă în principiul acțiunii și constau în diferite componente. Un supozitor cu un antibiotic ar trebui să fie selectat de un urolog, deoarece este medicul care va prescrie medicamentul care are componente eficiente, dar care economisesc. Particularitatea antibioticului este aceea că se acumulează în organism, adică se luptă prostatit în jurul ceasului, oferind proprietăți protectoare în porții.

Dacă un pacient are o formă acută de prostatită, medicul prescrie un supozitor timp de cel puțin o lună. În unele cazuri, modul de aplicare al supozitoarelor poate dura luni sau mai mult. Supozitoarele din prostatită cu antibiotic scot în evidare spasmele, elimină disconfortul și accelerează procesul de recuperare.
Recipientele rectale sunt prescrise pentru prevenirea prostatitei. Pentru fiecare pacient, medicul face o diagramă a utilizării medicamentelor și durata tratamentului. Acest lucru vă permite să monitorizați procesul de recuperare și, dacă este necesar, să utilizați medicamente suplimentare. Antibioticele sunt liderii printre medicamentele de prostatită. Supozitoarele cu antibiotice sunt reprezentate de un grup mare de medicamente.

Mecanismul de acțiune al supozitoarelor este distrugerea agenților patogeni. Substanțele antibacteriene se acumulează în țesuturile organismului, crescând astfel concentrația acestora în țesuturile sângelui.
Supozitoarele din prostatită cu antibiotice sunt destinate eliminării simptomelor dureroase ale bolii, ameliorării inflamației și reducerii spasmelor musculaturii netede. Antibioticele se dizolvă eficient în intestine, astfel încât substanțele lor active nu penetrează ficatul și nu afectează organismul. Supozitoarele din prostatită cu antibiotice luptă împotriva bolii în jurul ceasului. De obicei, antibioticele sunt prescrise pentru utilizare timp de o lună și, în unele cazuri, mai lungi. Cel mai adesea, pacienților li se prescrie un supozitor cu antispastice sau rifamicină. Un supozitor anestezic cu prostatită este utilizat pentru a elimina disconfortul. Ca o regulă, pacienților li se prescrie un supozitor bazat pe promedolom sau pantoponie.

Astfel de supozitoare rectale sunt agenți anti-inflamatori nesteroidieni, cu proprietăți analgezice, antipiretice și antiplachetare. Dar supozitorul anestezic din prostatită nu elimină boala în sine, ci doar simptomatologia dureroasă. Suplimentele analgezice rectale Indometacin sunt populare. Medicamentul este un medicament antiinflamator non-steroid cu efecte analgezice, antiinflamatorii și antipiretice. Supozitoare Indometacina este utilizată pentru a elimina durerea în bolile de prostată. Compoziția supozitoarelor include analgezice, care produc anestezie locală.
Combinația efectului antiinflamator și analgezic permite combaterea proceselor inflamatorii în prostată și suprimă senzațiile dureroase.

Un supozitor anestezic pentru hemoroizi este utilizat pentru a atenua simptomele dureroase care însoțesc boala. Dacă hemoroizii se află în stadiul acut sau în stadiul de exacerbare, atunci acestea sunt indicații directe pentru utilizarea supozitoarelor analgezice.
Caracteristică efect analgezic supozitor rectal de hemoroizi in care medicamentul este proprietăți terapeutice și permanent elimină durerea, care poate să apară, de exemplu, atunci când acționează defecare. Luați în considerare mai multe supozitoare din hemoroizi cu efect analgezic. Astfel de supozitoare rectale conțin substanțe antiinflamatoare nesteroidiene. Cel mai popular supozitor din acest grup: Diclofenac, Voltaren, Dicloberte. Astfel de supozitoare sunt contraindicate în cazurile de boli de sânge, rinită alergică, ulcer al stomacului și al duodenului.

Supozitoarele antiinflamatoare provenite de la prostatită determină o serie de efecte secundare: dureri abdominale, constipație, pancreatită, tulburări renale, flatulență și altele.
Acest număr de reacții adverse sugerează că este interzisă aplicarea unui supozitor fără prescrierea unui medic. Supozitorul antiinflamator cu prostatită este utilizat pentru a elimina procesul inflamator. Astfel de supozitoare au medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Un exemplu de astfel de lumânări: Voltaren, Dicloberbl, Diclofenac. Practic toate supozitoarele care au un AINS în compoziția lor au ingredientul activ diclofenac. Diclofenacul este absorbit rapid în sânge, asigurând un efect antiinflamator și analgezic.

Substanța acționează asupra organelor pelvine, în special a prostatei, are efecte antipiretice și analgezice.
Astfel de supozitoare rectale pentru prostatită sunt prescrise de un medic, după diagnosticarea pacientului. Suppatele antiinflamatoare împotriva prostatitei pot fi de asemenea utilizate cu hemoroizi exacerbați, deoarece substanța activă trece prin rect și îndepărtează procesul inflamator. Supozitoarele pentru prostatita bacteriană sunt utilizate pentru a trata forme cronice și acute ale bolii. Tratamentul prostatitei bacteriene este destul de lung și complicat. Un bărbat așteaptă un număr de teste și proceduri de diagnostic pentru a ajuta doctorul să aleagă supozitoarele rectale potrivite. Cele mai eficiente medicamente pentru tratamentul prostatitelor bacteriene: Vitaprost, Prostacor și Diclofenac.

Tratarea completă a bolii doar cu ajutorul supozitoarelor este foarte dificilă, de regulă, prostatita ajunge la stadiul de remisiune pe termen lung.
Principala sarcină a supozitoarelor cu prostatită bacteriană este de a elimina patogenul patogen. Pentru a face acest lucru, medicul selectează un supozitor cu antibiotice, de obicei timp de 7 zile. Dacă pacientul are o temperatură ridicată în prostatita bacteriană, pacientul este prescris cu un supozitor antiinflamator sau dus la spital și antibioticele sunt administrate intravenos. În cazuri deosebit de dificile, pacientul este cateterizat pentru a facilita procesul de urinare. Numele supozitoarelor din prostatită fac posibilă alegerea unui medicament adecvat și eficient, cu efecte secundare minime și contraindicații.
Recipientele rectale în tratamentul prostatitei sunt folosite pentru a elimina simptomele dureroase și inflamația. Eficacitatea supozitoarelor este redusă datorită faptului că substanțele active intră în rect, care este separat de prostată de un perete intestinal impenetrabil.

Acest lucru complică foarte mult accesul substanței medicamentoase la focalizarea inflamației. Și totuși, supozitorul de prostatită are avantaje.
De exemplu, substanțele active ale supozitoarelor nu intră în ficat, oferind concentrația maximă la pacient cu glanda prostatică. Luați în considerare câteva tipuri de medicamente de la prostatitis și numele acestora. Beta-sitosterol – o substanță care protejează în mod eficient prostata. Substanța este conținută în tărâțe de orez, germeni de grâu, soia și uleiul de porumb. Recipientul rectal se utilizează atât singur, cât și cu alte medicamente din prostatită.
Toate supozitoarele rectale de mai sus sunt injectate în rect. Substanțele active ale supozitoarelor pătrund în prostată și exercită o acțiune medicală asupra acesteia. Orice medicamente ar trebui să fie prescrise de către medicul curant, după examinarea pacientului și diagnosticarea prostatitei. Supozitoare Diclofenacul cu prostatită este foarte eficient și poate atinge rezultatul dorit în primele ore de utilizare.

Diclofenacul se referă la un medicament multidisciplinar, care are mai multe proprietăți utile dintr-o dată. Medicamentul elimină procesul inflamator, elimină durerea și umflarea, are efect antipiretic și anti-agregare. Supozitoare Diclofenacul din prostatită este prescris numai de către medicul curant, după diagnosticarea stării de sănătate a pacientului. Nu se recomandă ca supozitoarele să fie utilizate concomitent cu alte medicamente, deoarece acestea pot provoca reacții adverse necontrolate. Supozitoarele cu vitaprost cu prostatită au un efect antiinflamator cu tropism pronunțat la țesuturile prostatei. Medicamentul elimină umflarea, îmbunătățește funcția secretorie, stimulează mușchiul neted al vezicii urinare și îmbunătățește compoziția ejaculării.
Supozitoare Prostatilenul de prostatită este un medicament creat pe baza proteinelor solubile în apă obținute din prostata de bovine. Proteinele, care intră în corp, intră în glanda prostatică și se acumulează acolo.

Actiunea supozitoarelor are ca scop imbunatatirea activitatii glandei prostate, reducand umflarea si fenomenele stagnante in prostata. Prostatilen reduce riscul de tromboză a vaselor de prostată și reduce infiltrarea țesuturilor glandulare de către leucocite. Supozitoare Vitaprost forte din prostatită este un produs medicamentos modern cu componente naturale. Supozitoarele afectează favorabil glanda prostatică în toate bolile și complicațiile. Vitaprost forte are o gamă largă de activități. Medicamentul reduce inflamația în prostată, îmbunătățește circulația sângelui și previne tromboza.
Utilizarea supozitoarelor contribuie la reducerea bacteriilor și leucocitelor în secreția secretizată de către glandă și elimină problemele legate de stază. Supravetele Voltaren cu prostată au efect analgezic și antiinflamator.

Medicamentul are efecte secundare minime și tratează în mod eficient bolile de prostată, în special prostatita. Substanța activă Voltaren – diclofenac, se referă la agenții antiinflamatori nesteroidieni. Adică supozitoarele sunt foarte eficiente în tratarea leziunilor prostatei.
Deoarece boala este un proces inflamator grav, care este însoțit de febră și sindrom de durere severă. Supozitoarele cu indometacin pentru prostatită sunt agenți analgezici, antiinflamatori și antipiretici. Principalele indicații pentru utilizarea medicamentului sunt sindromul articular, nevralgia, inflamația țesuturilor moi și leziunile difuze ale țesutului conjunctiv.
Medicamentul se utilizează ca un adjuvant pentru bolile infecțioase și inflamatorii: cistită, prostatită și senzibilitate. Indometacin este indicat numai dacă nu se obţin rezultate favorabile cu alte antiinflamatoare nesteroidiene sau analgezice antipiretice mai puţin toxice. Este necesară monitorizarea atentă a pacienţilor din această grupă de vârsta.

Se vor utiliza doze mai mici, deoarece eliminarea medicamentului este scăzută prin insuficienţă funcţională hepatică şi renală. Există risc crescut de reacţii adverse la nivelul sistemului nervos central, în special stare confuzivă. Este crescut riscul reacţiilor toxice gastro-intestinale.
Este necesară supravegherea atentă în cazul asocierii indometacinului cu următoarele medicamente: Se recomandă monitorizarea tratamentului. În caz de hipersensibilitate la acidul acetilsalicilic se poate produce bronhospasm la astmatici sau anafilaxie. În cazul tratamentului prelungit este necesar controlul ureei şi creatininei serice, potasemiei, hematocritului, hemoglobinei, al prezenţei hemoragiilor oculte; se vor controla funcţia hepatică transaminaze şi tractul gastro-intestinal, dacă există afectare preexistentă. Este necesară prudenţă în caz de intervenţii chirurgicale, datorită riscului crescut de hemoragii.
Indometacinul inhibă agregarea plachetară.

Indometacinul acţionează toxic asupra fătului, provocând închiderea canalului arterial, afectarea funcţiilor renale cu oligohidraminos, sângerări sau perforaţii ale tractului gastro-intestinal şi modificări degenerative miocardice. Utilizarea indometacinului impune prudenţă, deoarece prin efectele asupra sistemului nervos central poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Se recomandă utilizarea celor mai mici doze eficace. În general, doza recomandată este de 1 — 3 supozitoare Indometacin 50 mg 50 — mg indometacin pe zi, administrată fracţionat, în funcţie de răspunsul şi toleranţa pacientului.
În anumite situaţii, doza zilnică poate fi crescută la 3 — 4 supozitoare Indometacin 50 mg — mg indometacin. Dozele mai mari de 3 — 4 supozitoare Indometacin 50 mg — mg indometacin pe zi cresc riscul reacţiilor adverse fără să aducă beneficii terapeutice suplimentare. Dacă terapia este continuată după faza acută a bolii, doza trebuie scăzută până la cea mai mică valoare la care simptomele pot fi controlate.

Durata de administrare pe cale rectală trebuie să fie pe cât posibil de scurtă durată.
Dacă apar reacţii adverse minore, se recomandă scăderea dozelor şi monitorizarea pacientului. Reacţiile adverse majore impun întreruperea tratamentului. Aparat digestiv: greaţă, vărsături, diaree, epigastralgii, rareori ulceraţii gastro-intestinale, inclusiv activarea sau agravarea ulcerului gastro-duodenal, sângerări digestive. Reacţii alergice : erupţii cutanate, prurit, eritem multiform, dermatită exfoliativă, sindrom Steven Johnsons, necroliză toxică epidermică rareori , astm bronşic, edem Quinke, şoc anafilactic rareori. Sistem nervos : cefalee frecvent , vertij, astenie, rareori somnolenţă, insomnie, anxietate, stare confuzivă şi alte tulburări psihice, convulsii, agravarea epilepsiei şi parkinsonismului, neuropatie periferică.
Tulburările sistemului nervos central, apar mai ales la dozele mari; uneori ele impun întreruperea tratamentului.

Organe de simţ : tulburări de vedere, dureri orbitale şi periorbitale, în cazul tratamentului prelungit s-au semnalat opacifieri ale corneei şi alterări retiniene; tulburări de auz — tinitus, rareori surditate. Aparat genito-urinar : tulburări renale, rareori proteinurie, valori crescute ale creatininei serice, sindrom nefrotic, nefrită interstiţială, insuficienţă renală, oligurie, hematurie.
Aparat cardiovascular : edeme, agravarea insuficienţei cardiace, creşterea tensiunii arteriale. Hematologice : leucopenie, rareori agranulocitoză, trombocitopenie, anemie feriprivă sau hemolitică, deprimare medulară. Greaţă, vărsături, epigastralgii, hemoragie gastro-intestinală, hipoprotrombinemie, insuficienţă renală acută, convulsii, stare de letargie.

Producător: S. Substanță activa Indometacin Clasa ATC M01AB Format supozitoare Afecțiuni spondilita anchilopoietică tratament de primă alegere , poliartrita reumatoidă, artrita psoriazică, sindrom Reiter, bursite, tendinite sau tenosinovite, unele artroze în puseu inflamator; lombalgii, radiculite severe, artrită microcristalină, artrită gutoasă, dismenoree primară rezistentă la tratamentul cu alte antiinflamatoare nesteroidiene Producător S.
Acțiune terapeutică antiinflamator şi antireumatic nesteroidian. Compoziţie Un supozitor conţine indometacin 50 mg şi excipienţi: gliceride de semistinteză, macrogolglicerol hidroxistearat. Tratament de scurtă durată în: — afecţiuni abarticulare: bursite, tendinite sau tenosinovite în special pentru periartrita scapulo-humerală , unele artroze în puseu inflamator; lombalgii, radiculite severe; — artrită microcristalină; — artrită gutoasă; — dismenoree primară rezistentă la tratamentul cu alte antiinflamatoare nesteroidiene. Contraindicaţii — Hipersensibilitate la indometacin, acid acetilsalicilic, alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene AINS sau la oricare dintre excipienţii medicamentului.
Precauţii Vârstnici Este necesară monitorizarea atentă a pacienţilor din această grupă de vârsta. Modificări ale rezultatelor unor teste de laborator Indometacinul poate determina rezultate fals negative ale testului la dexametazonă.

Proxelan supozitoare

Proxelan supozitoare- FarmaDerma, 10 bucati x 2 gr (Pentru prostata) - prostatita.adonisfarm.ro
Un supozitor conţine indometacin 50 mg şi excipienţi: gliceride de semistinteză, macrogolglicerol hidroxistearat. Grupa farmacoterapeutică: antiinflamatoare şi antireumatice nesteroidiene, derivaţi ai acidului acetic şi substanţe înrudite. Indometacin este indicat numai dacă nu se obţin rezultate favorabile cu alte antiinflamatoare nesteroidiene Indometadin analgezice antipiretice mai puţin toxice. Indometacin supozitoare prospect prostatita necesară Indometacin supozitoare prospect prostatita atentă a pacienţilor din această grupă de vârsta. Se vor utiliza doze mai mici, deoarece eliminarea medicamentului este scăzută prin insuficienţă funcţională hepatică şi renală. Există risc crescut de reacţii adverse la nivelul sistemului nervos central, în special stare confuzivă.

Este crescut riscul reacţiilor toxice gastro-intestinale. Este necesară supravegherea atentă în proapect asocierii indometacinului cu următoarele medicamente: Se recomandă monitorizarea tratamentului.

INDOMETACIN 50 mg, supozitoare

Supozitoarele de prostatită

Indicații : În tratamentul local ameliorant și emolient al canalului rectal, în prezența condițiilor congestive asociate cu prostatita acută și cronică și hipertrofia beningă de prostată. Extract uleios de Centella asiatica. Ac ț iune antiedematoasă. Ulei esențial de Melaleuca alternifolia Arbore de ceai. Prostatita cronică Indometacin supozitoare prospect prostatita 1supozitor pe zi timp de 10 zile, urmat de 1 supozitor o dată la 2 zile pentru următoarele 20 de zile. Hipertrofie benignă de prostată HBP — 1 supozitor pe zi.

Durata tratamentului este Indometacin supozitoare prospect prostatita în funcție de pacient. Interacțiunile cu alte produse nu sunt cunoscute și de aceea se recomandă să consultați medicul înainte de utilizarea supozitoarelor PROXELAN în asociere cu alte dispozitive medicale sau medicamente pentru uz rectal. Folosirea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?