Ganoderma si cancerul de prostata

Cancerul de prostată – unul dintre cele mai periculoase și agresive tipuri de cancer. Cancerul de prostată este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer întâlnite în cazul bărbaților. Afecțiunea este cu atât mai periculoasă, deoarece este de multe ori asimptomatică în stadiile incipiente, iar ulterior – ușor de confundat cu alte patologii asociate aparatului urinar inferior. 8/6/ · Ciuperca Ganoderma este indicata si in tratamentul de “curatare” a organismului deoarece ajuta la eliminarea unei cantitati foarte mari de toxine: acid uric, acid lactic, colesterol si grasimi. Majoritatea dereglarilor si a afectiunilor sunt cauzate de existenta unui dezechilibru in organism, ca urmare a acumularii de toxine in corp. Cancerul de prostata poate fi adesea descoperit inainte de aparitia simptomelor prin efectuarea unor teste de screening, cum ar fi testarea cantitatii de antigen specific prostatic (PSA) din sange. O alta metoda de screening este examinarea clinica a prostatei prin tuseu rectal.

Adenomul de prostată este benign și, în același timp, nu crește riscul de apariție a cancerului de prostată. Cancerul de prostată este o boală mult mai serioasă care necesită tratament specializat. În cazul adenomului de prostată, simptomele se pot ameliora fără tratament și prin menținerea unui stil de,

Ganoderma si cancerul de prostata

Ganoderma si cancerul de prostata
Desi boala are tendinta de a progresa incet, in general este mortala daca tumora creste dincolo de glanda. Dar noile Ganodermw de radioterapie au dus la scaderea riscului de disfunctie erectila pe termen lung. Pacientii cu cancer avansat de prostata, inclusiv cei cu boala rezistenta la tratamentul hormonal, pot fi Ganoderma si cancerul de prostata pentru unele trialuri clinice. Prostata este o mica glanda a aparatului genital masculin, localizata in fata rectului, avand forma unei Ganoderma si cancerul de prostata inversate cu baza alipita de vezica urinara si este traversata de uretra prostatica si de canalele ejaculatoare.

Factori de risc Mai multi factori au fost asociati cu un risc ridicat de aparitie a cancerului de prostata, dintre acestia amintindu-i pe cei mai importanti: Varsta: cancerul de prostata apare rareori inainte de varsta de 50 ani si este foarte frecvent la barbatii de de ani. În cazul adenomului de Ganodera, simptomele se pot ameliora fără tratament și prin menținerea unui stil de viață sănătos. Pentru acest Ganoderma si cancerul de prostata se realizeaza o biopsie la cabinetul de urologie. Clisme cafea Dr. Aceste rezultate au fost valabile indiferent de varsta pacientului. Aceste medicamente, care sunt testate de putin timp, au un mecanism diferit de blocare a productiei de testosteron in corp. Mai multe terapii pot ameliora durerea si reduce simptomele asociate cancerului de prostata metastatic avansat. Chiar si cel mai experimentat si atent chirurg poate sa nu fie capabil sa evite complicatiile.

„Cancerul de prostata reprezinta prima boala neoplazica (in care se dezvolta tesut tumoral) din punct de vedere al frecventei cu care este intalnita in urologie. De obicei, tumora creste foarte lent, incepand sa isi arate simptomele doar in stadii avansate. In alte parti ale lumii – Asia, Africa si America Latina – cancerul de prostata este rar. Celulele care formeaza tumora nu se dezvolta si multiplica normal, si cresc necontrolat extinzandu-se si la alte tesuturi. Cancerul prostatic este, de obicei, o tumora cu crestere lenta, deseori nedeterminand simptome pana la stadii avansate. Majoritatea barbatilor cu cancer de prostata mor din alte cauze – multi dintre, Mutaţiile acestor gene pot duce şi o accentuare a riscului de cancer de prostată la anumiţi bărbaţi, însă ele sunt întâlnite într-un procent foarte mic de cazuri de cancer de prostată. Recent, s-a făcut o legătură între anumite variaţii genetice comune şi un risc mai ridicat de cancer de prostată.

Cu alte cuvinte, in medicina conventionala, cancerul de prostata creează un paradox. În cazul în care cancerul sa extins dincolo de prostata, atât chirurgia si radiatiile sunt lipsite de valoare, deoarece cancerul de prostata din alte zone ale corpului devin principala problemă! În cazul în care cancerul nu sa răspândit, apoi.

Adenom de prostata: cauze, simptome, complicatii, tratament | Prostaffect сumpără

Cancerul de prostata
Vei putea face scintigrafia în maximum de ore de când ne contactezi. Barbatii cu un cancer mai avansat sunt deseori tratati cu o combinatie de terapii. Doua teste initiale sunt frecvent folosite pentru diagnosticarea cancerului de prostata in absenta simptomelor. Terapie cu bifosfonati Ganoderma si cancerul de prostata incetinesc procesul de distrugere a tesutului osos, atunci cand cancerul de Ganoderma si cancerul de prostata s-a raspandit la nivelul oaselor. Unele cercetari au aratat ca numarul si marimea tumorilor din intestinul gros au scazut in urma unui an de tratament cu reishi. Cu toate acestea, realitatea este că, dacă un pacient cu cancer de prostata cieste acest articolei au avut deja, probabil, prostata scoasa, sau chiar mai rău, avea sedinte radioactive in glanda prostatei.

Este important sa discuti cu medicul urolog sau cu medicul de familie despre acesti factori si despre cum poti reduce riscul de cancer de prostata.

Chimioterapia joaca un rol limitat in tratamentul cancerului de prostata. Este rezervat in special pentru tratamentul pacientilor cu forme avansate sau recurente de boala care nu raspund la terapie hormonala. Alegerea dintre cele trei forme de baza de tratament poate depinde de mai multi factori: – varsta si speranta de viata a pacientului; – alte probleme serioase de sanatate pe care le poate avea pacientul, cum ar fi afectiunile cardiace; – preferinta persoanala a pacientului, care informat de catre medic poate alege daca doreste sa inceapa tratamentul sau sa mai astepte; – preocuparile legate de efectele secundare ale tratamentului cancerului de prostata.
Efectele secundare pot include lucruri care afecteaza stilul de viata. Spre exemplu, disfunctia erectila si incontinenta urinara sunt doua efecte secundare posibile. Daca tumora este limitata la glanda prostatica, un chirurg experimentat poate indeparta intraga prostata.

Procedura este cunoscuta sub numele de prostatectomie radicala. Prostatectomia poate fi o optiune de tratament buna pentru barbatii mai tineri, de 40, 50, 60 de ani, care au o stare buna de sanatate.
Acest lucru este cu atat mai adevarat cu cat barbatii mai tineri au risc mai mare de deces datorita cancerului de prostata decat au pacientii de 70, 80, 90 de ani. Inainte de realizarea prostatectomiei , medicii trebuie sa se asigure ca tumora se limiteaza la glanda prostatica. Este posibil ca boala sa se fi extins la nodulii limfatici zonali. In acest caz, acest lucru semnalizeaza ca boala este mai extinsa si exista sanse mici de vindecare prin interventie chirurgicala. Pentru a se asigura ca boala nu s-a extins, chirurgul relizeaza o limfadenectomie pelvina.

In aceasta procedura sunt indepartati nodulii limfatici din pelvis.
Apoi ganglionii sunt examinati la microscop de un anatomopatolog pentru evidentierea celulelor canceroase. Daca anatomopatologul identifica celule canceroase, in general chirurgul nu va mai realiza prostatectomia radicala. In schimb poate oferi pacientului alte forme de tratament In cazul prostatectomiei radicale, prostata si veziculele seminale sunt indepartate complet.
Veziculele seminale sunt niste glande mici care contribuie la formarea spermei. Chirurgii au mai multe alternative pentru abordul prostatei: – Prostatectomia retropubiana. Chirurgul realizeaza o incizie in peretele abdominal pentru a ajunge la prostata. In timpul operatiei, chirurgul poate indeparta si nodulii limfatici din zona.

Acestea sunt masuri de precautie care pot ajuta la prevenirea extinderii bolii; – Prostatectomia perineala.
Chirurgul realizeaza o incizie la nivelul perineului. Perineul este zona dintre scrot si anus. In cazul acestei interventii, este necesara si o incizie abdominala pentru inedpartarea nodulilor limfatici; – Prostatectomia laparoscopica. Chirurgul foloseste intrumente care sunt introduse prin cateva incizii mici. Aceasta optiune este in general asociata cu mai putine complicatii si cu o recuperare mai rapida. Dar este mai dificila din punct de vedere tehnic si nu este potrivita pentru toate tipurile de tumora; – Rezectia transuretrala de prostata. Acest tip de interventie este folosit si in cazul adenomului benign de prostata.

Chirurgul insereaza un instrument chirurgical mic prin uretra. Apoi indeparteaza tesutul prostatic care determina problemele cum ar fi mictionarea dificila sau dureroasa.
Prostata nu este indepartata in intregime. Interventia este uneori folosita pentru ameliorarea simptomelor cancerului de prostata la pacientii varstnici care nu sunt candidati potriviti pentru prostatectomia radicala. Unele spitale realizeaza si criochirurgie. Aceasta este o tehnica investigationala in care tesutul prostatic este distrus prin alternante de inghetare si dezghetare. Experienta pentru tratarea cancerului de prostata prin aceasta tehnica este limitata.

Nu se stie clar daca aceasta tehnica ofera avantaje fata de tehnicile conventionale sau radioterapie. Chiar si cel mai experimentat si atent chirurg poate sa nu fie capabil sa evite complicatiile.
Una dintre posibilele complicatii este disfunctia erectila. Unii chirurgi folosesc o tehnica de salvare a nervilor. Chiar si cu aceasta nu exista nici o garantie ca nu va apare disfunctia erectila. Aceasta tehnica de salvare a nervilor nu este o optiune pentru pacientii a caror tumora se gaseste aproape de acesti nervi. De asemeni poate sa nu fie o optiune pentru pacientii cu tumori mari. Disfunctia erectila datorata chirurgiei prostatei are tendinta de a se ameliora in timp. Aproape jumatate dintre pacientii ai caror nervi au ramas intacti in urma operatiei au avut o recuperare completa a functiei erectile dupa un an.
Trei sferturi dintre pacienti recupereaza functia erectila dupa doi ani. Studiile au aratat ca medicamente precum Viagra , Cialis, Levitra pot ajuta barbatii cu disfunctii erectile dupa o interventie de salvare a nervilor.

Dar aceste medicamente sunt semnificativ mai putin eficiente la pacientii care au suferit leziuni ale nervilor penieni. Alte complicatii frecvente ale prostatectomiei radicale includ incontinenta urinara — scurgerea involuntara de urina din vezica — si incontinenta fecala — scurgerea involuntara de materii fecale din rect.
Aceste complicatii se pot ameliora in timp. Pot chiar sa dispara. Doar unii dintre pacienti continua sa aiba probleme pe termen nedefinit. In cazurile severe, unii pacienti au nevoie de interventie chirurgicala pentru a sprijini muschii sfincterieni care controleaza eliberarea urinei. Exista doua tipuri de baza pentru radioterapie: iradierea externa si brahiterapia.

In cazul iradierii externe, prostata este expusa unor raze X cu energie mare eliberata de un aparat aflat in afara organismului pacientului.
Radiatia poate fi distribuita la nivelul prostatei si prin folosirea unor ace, fire sau tuburi subtiri numite catetere. Terapia prin emisie de protoni este un tip de radioterapie externa. Acestea sunt particule atomice cu o incarcatura electrica pozitiva. Avantajul acestui tip de terapie este ca particulele elibereaza majoritatea energiei la tesutul tinta. Astfel tesuturile inconjuratoare, sanatoase nu sunt expuse unor doze mari de radiatii.
Acest tip de terapie este foarte costisitor. La momentul actual nu se stie daca terapia prin emisie de protoni este mai eficienta decat tehnicile standard de radioterapie.

Radioterapia moderna se realizeaza prin tehnica conformala. Aceasta este o tehnica in care sisteme imagistice tridimensionale cartografiaza forma tumorii prostatice.
In acelasi timp, expunerea strucurilor sanatoase adiacente este minima, cum ar fi intestinul gros sau tractul urinar. Radioterapia cu intensitate modulata permite o distribuire mai precisa a radiatiei cu energie inalta spre tumora si o expunere minima a tesuturilor sanatoase. Astfel incidenta efectelor secundare asupra colonului si a tractului urinar este foarte scazuta. Nu s-a efectuat nici un studiu major in care sa fie comparate eficacitatea interventiei chirurgicale fata de radioterapia in tratamentul stadiului precoce al cancerului de prostata. Este bine totusi ca pacientii sa nu faca aceasta alegere doar pe baza unor studii, ci sa ia in considerare posibilitatea efectelor secundare si impactul pe care acestea l-ar putea evea asupra calitatii vietii. Complicatiile si efectele secundare ale radioterapiei Cele mai frecvente complicatii ale radioterapiei includ disfunctia erectila si incontinenta urinara.

Disfunctia erectila dupa radioterapie tinde sa se amelioreze mai incet decat cea aparuta dupa interventie chirurgicala. Dar noile tehnici de radioterapie au dus la scaderea riscului de disfunctie erectila pe termen lung. Alte complicatii pot fi infectii acute ale vezicii urinare si iritatia si disconfortul la mictionare. Deseori pacientilor care urmeaza radioterapie li se prescrie administrare pe termen scurt de alfa-blocante. Acestea sunt medicamente in mod normal prescrise pentru a trata problemele de evacuare determinate de adenomul benign de prostata. De asemeni radioterapia poate determina infectii ale mucoasei anale si infectii intestinale.
Incidenta acestor complicatii totusi, este semnificativ mai mica la pacientii care primesc radioterapie prin tehnici care nu expun tesuturile sanatoase.

Unii pacienti pot prezenta oboseala dupa mai multe sedinte de radioterapie. De obicei oboseala dispare in timp. Supravegherea activa poate fi o optiune buna pentru multi pacienti varstnici care sunt intr-un stadiu precoce, neagresiv al bolii, fara simptome suparatoare. Supravegherea activa poate fi o optiune potrivita si pentru pacientii care au si alte afectiuni.
Acest lucru se intampla intrucat afectiunea poate fi agravata de interventia chirurgicala sau radioterapie. Cu supraveghere activa, pacientii cu cancere in stadiu precoce, cu risc scazut si dimensiuni mici ale tumorii pot beneficia de consult regulat la fiecare sase luni. Consultul include tuseu rectal al prostatei si teste de sange.

In plus, pacientii beneficiaza de biopsie anuala a prostatei.
Aceast protocol este o alternativa la prostatectomia radicala imediata. Astazi jumatate dintre barbatii diagnosticati cu cancer de prostata se afla in stadiul cu risc scazut al bolii la momentul diagnosticului. Acest lucru se bazeaza pe mai multe criterii diferentiale, printre care: – nivelul antigenului specific prostatei PSA mai mic de 10; – un scor al scalei Gleason scala de agresivitate tumorala mai mic de 6 pe o scala de la 2 la 10; – stadiul T1c al bolii, care inseamna ca tumora nu poate fi simtita la tuseul rectal si este detectata doar prin biopsie; – stadiul T2a al bolii, care inseamna o detectare minima o tumorii in jumatatea unui lob al prostatei sau si mai putin.
Din acest program de supraveghere atenta sunt exclusi pacientii ale caror tumori au caracteristici care pot semnaliza o tumora ce creste repede sau o boala mai extinsa. Pacientii selectati vor fi urmariti foarte atent. Daca un pacient cuprins in acest program prezinta orice semn de progresie a bolii in probele de tesut recoltate la biopsia anuala, un tratament imediat ii va fi recoandat.

Medicii din Suedia au urmarit o populatie de pacienti cu cancer de prostata in stadiu precoce pe o perioada medie de 12,5 ani. Studiul a aratat ca pacientii cu tumori mici, limitate numai la prostata si neagresive au avut o rata de supravietuire excelenta.
Aceste rezultate au fost valabile indiferent de varsta pacientului. Nici unul ditre barbatii din studiu nu au avut cancer diagnosticat prin testarea PSA. Acest lucru insemna ca barbatii care nu au cancer ar putea avea rezultate anormale si pot fi supusi fara sa fie necesar unor investigatii suplimentare, respectiv poate insemna ca testul nu depisteaza cancerul la barbatii care ar putea avea nevoie de tratament.
Singura modalitate eficienta in a confirma sau infirma rezultatele anormale ale unui test PSA este biopsia, o interventie chirurgicala minora prin care se taie o bucata din prostata pentru a fi analizata la microscop. Tocmai de aceea, fiecare barbat trebuie informat, pentru a putea lua cea mai buna decizie cu privire la sanatatea sa.

Aproape toate cazurile de cancer de prostata sunt adenocarcinoame, care se dezvolta in celulele care produc lichidul prostatic, parte a materialului seminal. Paicentii cu cancer de prostata au la dispozitie mai multe tipuri de tratament.
Alegerea unui anumit tratament, dar si prognosticul sansa de vindecare depind de mai multi factori: stadiul cancerului, varsta si starea generala de sanatate a pacientului, posibilele efecte adverse, dar si un eventual tratament pentru cancerul de prostata administrat in trecut. Supraveghere activa Nu este propriu-zis o metoda terapeutica, ci o forma de monitorizare a evolutiei cancerului de prostata in faze incipiente, descoperit in urma testelor de screening. Poate fi recomandata inclusiv barbatilor mai in varsta, care nu au semne sau simptome de cancer sau care au alte afectiuni medicale. Concret, medicul urolog monitorizeaza indeaproape starea unui pacient, fara a-i prescrie niciun tratament, pana in momentul in care rezultatele testelor arata modificari.

De obicei, aceasta abordare consta in realizarea unui control medical, impreuna cu un test PSA, cu sau fara tuseu rectal, la fiecare 6 luni. De asemenea, anual, se poate realiza si o punctie-biopsie prostatica. Tratament chirurgical Barbatii diagnosticati cu un cancer de prostata incipient, adica tumora nu s-a extins in afara prostatei, pot fi tratati cu o singura interventie chirurgicala de indepartare a tumorii. De obicei, medicul explica pacientului toate optiunile chirurgicale de tratament, pentru ca acesta sa inteleaga atat beneficiile, cat si riscurile la care se expune. Prin aceasta procedura chirurgicala se elimina prostata, tesutul din jur si veziculele seminale.
Poate fi realizata printr-o incizie fie la nivelul abdomenului prostatectomie retropubica , fie la nivelul perineului – zona dintre scrot si anus prostatectomie perineala. Un medic anatomopatolog analizeaza la microscop ganglionii, pentru a identifica eventualele celule canceroase.

In cazul in care tumora s-a extins la ganglionii limfatici, medicul nu va elimina prostata si poate recomanda un alt tratament.
Aceasta procedura se realizeaza pentru tratarea hipertrofiei benigne de prostata si, uneori, pentru ameliorarea simptomelor cauzate de un cancer inainte de administrarea unui alt tratament. Apare mai frecvent la barbatii tratati cu prostatectomie radicala, cel mai probabil in primii doi ani dupa realizarea interventie. In unele cazuri, chirurgii pot salva nervii care controleaza erectia, reusind astfel sa nu afecteze calitatea vietii sexuale a barbatilor cu cancer de prostata. Important este ca tumora sa fie mica si sa nu fie foarte aproape de acesti nervi. Radioterapie Se foloseste pentru a distruge celulele canceroase sau pentru a reduce dimensiunea tumorii. Poate fi folosita impreuna cu terapia hormonala, pentru cazurile in care tumora s-a raspandit in afara prostatei sau in cazurile in care cancerul de prostata recidiveaza.
Terapie cu hormoni Acest tip de tratament consta in inlaturarea hormonilor sau in blocarea actiunii acestora si oprirea procesului de crestere a celulelor canceroase.

Sunt necesare insa mai multe cercetari pentru a determina cat de semnificative sunt beneficiile in cazul celor sanatosi si bolnavi. Multe persoane consuma aceasta ciuperca datorita potentialelor proprietati de combatere a acestei maladii. In urma unui studiu efectuat asupra a peste 4. In plus, mai multe studii de laborator au aratat ca poate duce la moartea celulelor canceroase.
Unii cercetatori au verificat daca ciuperca ar putea fi benefica in tratarea cancerului de prostata datorita efectelor sale asupra testosteronului. Subiectul a creat controverse, dupa ce un studiu de caz a aratat ca moleculele gasite in aceasta ciuperca pot inversa cancerul de prostata la oameni, in timp ce altul nu a sustinut aceste descoperiri. Expertii au studiat, de asemenea, rolul ciupercii Reishi in prevenirea sau combaterea cancerului colorectal.
Unele cercetari au aratat ca numarul si marimea tumorilor din intestinul gros au scazut in urma unui an de tratament cu reishi.

Mai mult, un raport detaliat al mai multor studii a indicat ca ciuperca poate avea efecte benefice in cazul pacientilor cu cancer. Cu toate acestea, cercetatorii afirma ca Reishi trebuie administrata in combinatie cu tratamentul traditional si in niciun caz nu trebuie inlocuit. Oboseala cronica poate fi cauzata atat de stresul fizic, cat si de cel psihologic. Triterpenoizii si polizaharidele din ganoderma responsabile pentru activitatea sa antioxidanta joaca, de asemenea, un rol activ in capacitatea ciupercii de a combate oboseala.
Cercetatorii sustin, de asemenea, ca adenozina, o componenta a ganodermei, care poate subtia sangele si poate imbunatati capacitatea sangelui de a transporta oxigenul catre intregul organism, poate oferi corpului mai multa energie. Cu toate acestea, alte cercetari pe adulti sanatosi nu au aratat nicio imbunatatire a acestor factori de risc ai bolilor de inima. Mai mult, in urma unei analize largi, nu s-au descoperit efecte benefice pentru sanatatea inimii dupa examinarea a cinci studii diferite care au fost facute pe aproximativ de persoane.

Cercetatorii au descoperit ca administrarea ganodermei timp de 16 saptamani nu a imbunatatit nivelul colesterolului. Doza adecvata de ganoderma depinde de mai multi factori, cum ar fi varsta, starea de sanatate si afectiunile de care sufera utilizatorul. In acest moment, nu exista suficiente informatii stiintifice prin care pot fi determinate dozele potrivite ale ciupercii reishi. Retineti ca produsele naturale nu sunt intotdeauna neaparat sigure si ca dozele pot fi importante.
Asigurati-va ca urmati indicatiile relevante afisate pe etichetele produsului si consultati medicul sau farmacistul inainte de a utiliza. Nu exista o doza sigura recomandata, insa anumiti cercetatori au folosit intre 1,4 si 3 grame de ganoderma pe zi. Ca intotdeauna, discutati cu medicul despre doza adecvata varstei, sexului si starii medicale. Universitatea din Michigan recomanda 1 — 1,5 grame pe zi de ganoderma sub forma de pudra sau 1 mililitru pe zi sub forma de tinctura.

Asa cum a fost mentionat anterior, administrarea de ganoderma nu este potrivita pentru toata lumea sau pentru orice boala.
Daca doriti inceperea unui astfel de remediu, dar indepliniti inca unul din urmatoarele criterii, luati inainte legatura cu medicul. Ganoderma trebuie folosita cu prudenta deoarece cateva persoane s-au confruntat cu toxicitate hepatica in urma administrarii acestei ciuperci. Adresa ta de email nu va fi publicată. Sit web. Papadia — beneficii, remedii, contraindicatii 2 august Menta — beneficii, remedii, contraindicatii 6 august Cuprins: Ce este ganoderma? Preparate pe baza de ganoderma Cand si cum se utilizeaza ganoderma?
Ganoderma: beneficii si proprietati terapeutice Doze indicate Posibile riscuri si contraindicatii Ce este ganoderma?

De unde provine denumirea?

Ganoderma – beneficii, utilizare, contraindicatii – prostatita.adonisfarm.ro

Cancerul de prostata - Rolul SCINTIGRAFIEI - Gauss Clinics
Prostata este Ganodfrma glanda de marimea unei nuci care se afla chiar sub vezica urinara, in fata rectului si inconjoara uretra – tubul prosttaa transporta urina si sperma. Prostata produce un lichid care face parte din materialul seminal sau spermatic, deci sprijina activitatea de reproducere. Cancerul de prostata este cel mai frecvent cancer in randul barbatilor si este a doua cauza de deces prin cancer la barbati, dupa cancerul de plamani. De obicei, afectiunea se dezvolta foarte lent si afecteaza in special barbatii mai in varsta. Aproximativ 6 din 10 cazuri Ganoderma si cancerul de prostata diagnosticate la barbatii peste 65 de ani, boala fiind rareori depistata inainte de canceru, de ani. Varsta medie la momentul diagnosticului este de aproximativ 66 de ani.

Aproape toate cazurile de cancer de prostata sunt adenocarcinoame, acele tipuri de cancer care incep in celulele care produc si elibereaza mucus si alte fluide. Ganoderma si cancerul de prostata multe ori, afectiunea nu se manifesta prin niciun simptom precoce.

Totul despre cancerul de prostata, simptome si tratament

Adenomul de prostată: cauze, simptome, posibile complicații, diagnosticare și tratament

Cancerul Ganoderma si cancerul de prostata prostată — unul dintre cele mai periculoase și agresive tipuri de cancer. Cancerul de prostată este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer întâlnite în cazul bărbaților. Afecțiunea Ganoserma cu atât mai periculoasă, deoarece este de multe ori asimptomatică în stadiile ;rostataiar ulterior — ușor de confundat cu alte patologii asociate aparatului Ganoderma si cancerul de prostata inferior. Conform studiilor, 7 din 10 bărbați trecuți de vârsta a treia dezvoltă cancer de prostată. De asemenea, acest tip de cancer este unul dintre cele mai susceptibile să conducă la dezvoltarea de metastaze osoasecelulele canceroase răspândindu-se rapid în organism. Toate acestea fac necesar screeningul constant, adică testarea în fiecare an în cazul bărbaților trecuți de 40—45 de ani.

Lasă un răspuns