Cauzele spirituale ale bolilor prostata

Cauzele Spirituale Ale Bolilor. “Gândiţi-vă că întâmplările nu sunt cauze ci efecte ale stării mentale în care vă complaceţi. Boala nu trebuie considerată ca o pedeapsă sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenţa noastră, pentru că a fost generată de comportamentul nostru mental şi afectiv. Cauzele spirituale ale bolilor. 22/07/; Prostata: problemele de prostata sunt legate de culpabilitate sexuala ori teama de a îmbătrâni. Deoarece ma interesa subiectul cauzelor spirituale ale bolilor l-am investigat mai multi ani si am „scanat” zeci si poate peste o suta de asemenea liste. Mie unuia de departe cea mai precisa. 6/14/ · CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR Prin boală omul trebuie să înţeleagă că a greşit undeva pe drumul vieţii şi până nu-şielimină greşeala nu se poate vindeca decât parţial, deoarece în el persistă cauzageneratoare de rău.

Tag: Cauzele spirituale ale bolilor. Aleg bucuria si ma accept. Cauza mentala: Manie in relatiile ce nu doresti sa le eliberezi. Solutie: Ma eliberez cu usurinta de ceea ce nu mai am nevoie in viata. Cancer prostata cauze spirituale resturi ale trecutului. Solutie: Iubirea este cea cu ajutorul careia ma eliberez total de trecut. Sunt liber.

Cauzele spirituale ale bolilor prostata

Cauzele spirituale ale bolilor prostata
Fiecare gând încărcat de ură e ca oînghiţitură de otravă. Totul este bine in lumea mea. Upcoming SlideShare. Solutia: Viata mea este dulce. BILA: placerea pentru mancaruri fierbinti, iuti, acre, uscate si sarate deranjeaza functia bilei. Confuzie lasata sa domine. Pretentios si fara incredere in relatii. Datorita reprimări emoti lor şi sentimentelor, multe persoane au probleme cardiace. Alcoolicul paraseste familia, slujba, viata, dar nu se lasa de alcool. În situaţii critice, în nici un caz să nu te laşi cuprins de frică ald de mânie, că veirata. Fiecareîncearcă astfel să aibă controlul şi Cauzele spirituale ale bolilor prostata rămână deasupra întregii situaţii.

Cauzele spirituale ale bolilor prostata Imi iubesc corpul. O sciatica, de exemplu, indica teama de vi tor şi de problemele băneşti, nesusţinere din partea anturajului. Neincredere in procesul vietii. Refuzul propriilor nevoi.
8/12/ · Persoana respectiva care sufera cu rinichii are un dezechilibru la nivel prostatita.adonisfarm.ro poate dezvolta o lipsa de discernamant sau o incapacitate de a a lua decizii. Este o persoana ff emotiva care isi face griji multe pentru ceilalti si deseori se simte neputincioasa in fata situatiilor de viata. Persoanele care au astfel de probleme.

Cauzele Spirituale Ale Bolilor

Cauzele spirituale-ale-bolilor
Dacă te părăsescia-le aşa cum sunt şi mulţumeşte-le că te-au părăsit. Mulţi bolnavi îşi pregătesc în mental, cu străduinţă,anii de-a rândul, o înbolnăvire definitivă. Se simte strivită de o situaţie oarecare. Viermi lati Cauza mentala: Credinta puternica Cauzele spirituale ale bolilor prostata a fi o victima si necurat. Agresivitatea mutilează sufletul, iar sufletul bolnav dă naştere unui corpbolnav.

Comunic cu iubire cu tot ceea ce ma inconjoara. Emotii reprimate. Creativitate rigida.

Solutie: Tot ceea ce este bun si bine curge acum liber in jurul meu. Ideile Divine se exprima prin mine. Sunt in pace. Cauza mentala: Credinta puternica de a nu putea vorbi pentru sine. Necesitatea cererii unui ajutor. Solutie: Este dreptul meu din nastere sa-mi satisfac necesitatile. Acum doresc, cer si primesc cu iubire si cu usurinta. Cauza mentala: Fuga de familie, de sine si de viata. Solutie: In Univers ma simt acasa. Sunt inteles si sunt in siguranta. Cauza mentala: Renuntare. Mai bine mor decat sa ma schimb. Respingerea vietii. Solutie: Viata este schimbare, ma adaptez usor la nou. Accept viata trecut, prezent si viitor.

Cauza mentala: Furie fata de actiuni gresite. Solutie: Cu iubire, imi accept deciziile, stiind ca sunt liber si ma schimb. O problema a bazinului subliniaza ca chakra radacina nu functioneaza corect. BILA: placerea pentru mancaruri fierbinti, iuti, acre, uscate si sarate deranjeaza functia bilei. De asemenea mania, supararea, frica, activitatea sexuala excesiva sunt factori de dereglare a bilei. Apar datorita acumularii toxinelor in sange. Dar mai sunt generate si de tulburarile hormonale. Problema pielei subliniaza teama individului de a se exprima total, de a fi el insusi, de a se deschide complet. Psoriazisul si alte boli de piele reprezinta o lipsa de iubire pentru sine si o respingere a tot ce viata ii ofera individului.

Psoriazisul poate fi si cauza unui orgoliu nestavilit, o trufie exacerbata. Conflictul psihic cu spatiul poate predispune la boli de piele. El reprezinta comandamentul suprem al sistemului nervos si al intregului organism. Starea pe care medicii o numesc depresie este o lipsa a dorintei de a trai. Acest program poate fi o urmare a lipsei dorintei de a avea copii sau se naste un copil nedorit fata in loc de baiat sau invers, s. De fapt cele mai multe greseli ale parintilor in timpul sarcinii fata de viitorul copil creaza acestuia un program de autodistrugere.
De aceea deprimarea odata instalata nu mai poate fi usor vindecata. Cand te simti continuu nefericit si nemultumit, cand nimic din jur nu-ti mai place te indrepti spre depresie. Conflictul cu spatiul in care traiesti predispune la dizarmonii nervoase.

Grijile permanente sunt pacate impotriva propriei tale naturi. Ele au urmari asupra sistemului nervos sau asupra acelor boli care tin de somatizari nervoase. Nemultumirea de sine, neincrederea in propria persoana duce la dizarmonii psihice, bolile de vedere, de auz, de perceptie.
Stresul, tensiunea, ingrijorarea provoca insomnie, dureri de cap, alergii, boli cronice, ulcere, tensiune arteriala, infectii etc. Bolile pe fond nervos provin din ciuda, manie si alimentarea cu ganduri negative. Starile de stres din copilarie si adolescenta care n-au fost depasite pot influenta negativ caracterul, sanatatea si soarta urmasilor. Daca un om pastreaza pica celui decedat, acest lucru se va reflecta negativ asupra sa si poate duce la diferite boli, tulburari psihice, schimbarea caracterului.
Cei care nu cred in Dumnezeu sunt alienati, instrainati, indepartati de natura umana, de Dumnezeu. De aceia oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi la boli datorita scaderii coeficientului de imunitate. Cauza mentala: Mediu familial inflamat.

Argumente si tipete. Foarte rar, liniste. Solutie: Declar pace si armonie cu mine si in jurul meu. Cauza mentala: Teroare fara speranta. O purgare frenetica a urii de sine. Solutie: Sunt iubit, hranit si sprijinit de viata insasi. Este bine ca traiesc. Cauza mentala: Manie reprimata. Dorinta de a lovi pe cineva. Solutie: Iubirea relaxeaza si elibereaza tot ce nu se armonizeaza cu sinele meu.
Cauza mentala: Credinta in concepte sociale si legi false. Comportament copilaros al adultilor in jurul copiilor. Solutie: Acest copil este protejat de Divinitate si inconjurat cu dragoste. Noi cerem imunitate mentala. Cauza mentala: Refuz de a schimba.

Teama de viitor. Solutie: Doresc sa ma schimb si sa ma dezvolt sa evoluez. Cauza mentala: Resentiment pentru ca nu esti capabil sa-i schimbi pe altii. Lipsa de speranta. Solutie: Eliberez tot controlul Universului. Sunt in pace cu mine si cu viata. Cauza mentala: Fuga de familie. Separare violenta de viata. Solutie: Aceasta minte isi cunoaste adevarata identitate si este un punct de creatie Divina a propriei manifestari.
Cauza mentala: Simti ca nu mai exista fundatie pe care sa construiesti si nimanui nu-i pasa. Solutie: Stiu ca viata ma sprijina dezinteresat si glorios. Viata ma iubeste.

Vietii ii pasa de mine. Cauza mentala: Insecuritate. Neputinta exprimarii eului. Nu i se permite sa planga. Solutie: Sunt liber sa vorbesc pentru mine. Sunt sigur in exprimarea mea. Comunic doar prin iubire. Cauza mentala: Vina sexuala. Nevoia de pedeapsa. Credinta ca organele genitale sunt murdare si pacatoase. Abuz fata de alte persoane. Solutie: Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine.

Cauza mentala: Zone densificate ale grijilor. Incapatanare in a te agata de durerile trecutului.
Solutie: Ma misc inainte, eliberat de trecut. Este boala intristarii, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea si nemultumirea fata de sine, de soarta si atasament fata de viitor. Bolnavii de cancer cad in depresie si regreta trecutul. Regenerarea iubirii fata de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli. Femeile care tin mari suparari in profunzime se imbolnavesc de cancer. De fapt toate emotiile inabusite produc cancerul. Daca jignim prin cuvinte persoana iubita putem sa ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii, iar daca vom critica in permanenta ne vom imbolnavi de cancer hepatic.
Daca ne vom supara in permanenta pe persoana iubita, pe sine si pe soarta ne vom imbolnavi de cancer la piept. Daca vom gandi agresiv despre cei apropiati riscam un cancer la stomac.

Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Cancerul stopeaza dorinta de a-ti ucide propriul suflet. Supararea puternica pe un semen al tau duce la un blocaj energetic. Remediul se realizeaza prin schimbarea gandului de ura in pace si adoptarea unei gandiri pozitive. Restabilind legea iubirii prin iertare iti recapeti sanatatea. Neincrederea in procesul vietii. Corespunde inaspririi naturii sentimentale, rigiditatii persoanelor care isi creaza o carapace de protectie.

Acel individ are o mare teama de a accepta bucuria. El ar trebui ca in permanenta sa lase emotia si energia iubirii sa curga prin fiinta lui. Este axul care poarta amprenta implinirilor noastre, a blocajelor noastre si a temerilor noastre, a refuzului de a evolua, de a iubi, a tuturor suferintelor si temerilor pe care acestea le genereaza. Durerea in coloana vertebrala este de regula supararea pe omul apropiat, pe sine si pe soarta. Daca amploarea supararilor este mare poate sa apara o deformare a coloanei, o fractura sau sa se formeze o cocoase. Nu vrea sa faca loc la ceva nou. Trebuie sa lase trecutul si sa mearga mai departe. Proces stopat in evolutia vietii. Incercarea de a controla totul. Neincredre in procesul vietii. Cauza mentala: Furie extrema, devastatoare, terifianta.
Dorinta nebuna de a lovi sau de a distruge pe oricine si orice din cale. Solutie: Permit iubirii din adancul inimii mele sa vindece absolut tot ceea ce vad. Aleg pacea. Totul este bine in lumea mea.

Cauza mentala: Incapacitate de a vedea inainte cu bucurie. Solutie: Viata este eterna si plina de bucurie. Cauza mentala: Respingera vietii. Solutie: Viata se schimba, iar eu integrez noul cu usurinta. Cauza mentala: Tabloul de siguranta, computerul organismului este in dezordine. Solutie: Sunt operatorul iubitor al mintii mele. Cauza mentala: Te simti pagubit. O gramada de frustrari si suparari. Pretentios si fara incredere in relatii.
Solutie: Imi permit sa fiu tot ce pot sa fiu si merit ce-i mai bun in viata. Cauza mentala: Manie depozitata si pedeapsa a vietii, a eului. Solutie: Ii iert pe ceilalti. Ma iert si pe mine. Sunt liber sa ma bucur si sa iubesc viata. Cauza mentala: Obturarea canalelor bucuriei. Teama de a accepta bucuria. Solutie: Aleg sa iubesc viata.

Canalele mele sunt larg deschise. Este atat de bine sa primesti bucuria. Cauza mentala: Incapacitatea de a simti si exprima emotiile intr-un mod pozitiv de exemplu: bucuria.
Solutie: Sunt liber sa circul iubirea si bucuria in orice parte a vietii mele. Iubesc viata. Cauza mentala: Iritatie mentala, nerabdare, enervare datorita mediului. Solutie: Acest copil raspunde la iubire si la ganduri de iubire. Totul este in pace. Mediu inconjurator supraexigent. Sentiment de opresiune si infrangere. Mare nevoie de afectiune. Imi creez propria bucurie. Vreau sa fiu un castigator in viata. Sunt parte a ritmului perfect de curgere a vietii. Cauza mentala: Manie si frustrare referitoare la ceea ce cauti in viata.

Solutie: Vad totul cu ochi de iubire. Exista aceasta solutie armonioasa si eu o accept acum. Cauza mentala: Dezechilibru mental. Idei distrugatoare. Sentimentul de a fi dominat. Solutie: Cu iubire imi mentin mintea si corpul in echilibru. Acum eu aleg gandurile care ma fac sa ma simt bine. Cauza mentala: Fuga de vechile emotii dureroase. Alimentare de dureri. O crestere falsa, gresita. Solutie: Amintirile mele sunt frumoase pentru ca eu vreau sa le fac asa. Ma iubesc. Cauza mentala: Convingerea ca viata nu va merge pentru tine. Accept sa primesc toata abundenta, libertatea si bucuria vietii.
Cauza mentala: Schimbari de directie si neacceptarea experientelor noi. Solutie: Trec cu usurinta prin noi experiente, noi directii si noi schimbari. Cauza mentala: Amaraciune.

Ganduri dure. Solutie: Eliberez cu bucurie trecutul. Viata este dulce si asa sunt si eu. Cauza mentala: Invalidarea sinelui. Criticarea sinelui. Ma vad pe mine si tot ceea ce fac cu iubire. Cauza mentala: Mici izbucniri de manie in exterior. Ascunderea urateniei. Solutie: Gandurile mele sunt calme si eu sunt senin. Ma accept ca fiind frumos si iubit. Cauza mentala : Nu mai poate musca nimic. Radacina credintei a fost distrusa.

Aleg ca credintele mele sa ma sprijine cu bucurie. Cauza mentala: Teama de infrangere. Solutie: Traiesc cu bucurie. Viata ma ajuta intotdeauna. Fugind de ceva sau de cineva. Solutie: Noi te inconjuram cu dragoste si siguranta.
Iti cream un spatiu pentru vindecare. Tu esti iubire. Cangrene Cauza mentala: Morbiditate intelectuala. Pierdera bucuriei datorita gandurilor otravite. Solutie: Acum aleg ganduri armonioase si las bucuria sa curga liber spre mine. Nu-i atat o boala cat o reactie de aparare a organizmului. Organismul trebuie sa blocheze programele distructive ale altor oameni patrunse in campul acestuia. Cu cat mai puternic si mai periculos este programul distructiv cu atat mai eficienta si mai sigura trebuie sa fie blocarea acestuia, respectiv a bolii semnalate.
Cauza principala este dorirea unui rau din tot sufletul unei persoane iubite si de care te-ai despartit.

Aceste sentimente provoaca diabetul pentru ca au ucis iubirea si prin aceasta legatura cu cosmosul. La paisprezece ani o fata se indragosteste puternic de un tanar, insa a trebuit sa se desparta ca erau incompatibili. Fata a inceput sa-l urasca de moarte pe tanar.
Prin uciderea acestei iubiri ea a capatat diabet, intrucat a incalcat legile de baza ale universului. S-a produs o ruptura intre ea si Dumnezeu. Dificultati in a lua decizii. Distrugerea dintilor apare ca efect al vorbelor rele adresate parintilor, rudelor si urarea raului oamenilor apropiati. Plangerea de soarta proprie si o alimentatie incorecta, existenta geloziei si a supararilor ascunse. O durere a dintilor inseamna ca e timpul sa iei o decizie fara sa-ti fie teama de rezultate.. Cauza mentala: Nearmonizare cu detaliile vietii. Solutie: Sunt in deplina pace cu toate detaliile vietii.

Cauza mentala: Tanjire dupa iubire, dorinta de a fi imbratisat, pastrat.
Solutie: Ma iubesc si ma accept din adancul fiintei mele. Am grija de mine si sunt in siguranta. Cauza mentala: Nerecunoasterea propriei fiinte. Solutie: Ma iubesc si ma accept. Ma vad asa cum sunt intradevar si tot ce fac privesc cu bucurie. Sunt in deplina siguranta. Cauza mentala: Vina. Vina indepartata care isi cere pedepsirea si razbunarea. Solutie: Renunt cu iubire la trecut. Totul inseamna libertate si eu insumi sunt liber. Acum totul este bine in inima mea. Cauza mentala: Furie neexprimata, sedimentata. Solutie: Imi exprim emotiile cu bucurie intr-un mod pozitiv.

Furie si lipsa de speranta. Solutie: Ma aflu in locul meu perfect. Cauza mentala: Simti furie desi nu ai dreptate. Solutie: Ma aflu departe de limitarile si fricile oamenilor.
Imi traiesc propria viata cu bucurie, plina de vitalitate si lumina. Solutie: Hranirea mea, asimilarea si eliminarea sunt intr-o ordine perfecta. Sunt in pace si in echilibru perfect cu viata insasi. Cauza mentala: Frica si furie intensa. Solutie: In mintea mea creez o stare de pace adanca, iar corpul meu oglindeste acest lucru. Solutie: Sunt singura putere si autoritate din viata mea. Cauza mentala: Opresiune si lipsa de speranta, disperare.
Pancreasul: are rolul de a echilibra contribuţia de glucoza în sânge.

Daca individul consuma prea mult zahar, aceasta provoacă dezordini în organismul sau şi o hipersecreţie de insulina, care duce la hipoglicemie. Daca pancreasul este slab la naştere, vine un moemnt când nu mai poate furniza insulina şi de aici rezulta diabetul. Diabetul care se declara în copilărie sau în tinereţe este karmic: este datorat unei vieţi trecute în care individul nu şi-a refuzat nimic; excese senzuale, pasionale sau violente şi toate formele negative ale expresiei de sine.
Datorita acestora, în viaţa actuala el se vede deasupra unei rigori extreme şi unei discipline severe, prin diabet. Ficatul: este sediul celor mai negative emoti ura, manie. Problemele de ficat vin, în general, dintr-o manie îndreptată împotriva propriei persoane disimulata într-o manie fata de altcineva, rezultat al unui conflict intre suflet şi mental. Daca la naştere ficatul este slab, acesta arata ca, într-o viaţă anterioara, a existat un dezacord intre suflet şi mental uneori chiar şi un dezechilibru.

Icterul ar avea aceasta cauza. Daca în viaţa actuala individul suferă un prejudiciu şi el nu va şti să-l îndrepte, icterul poate sa se declanşeze.
Ficatul este legat de credinţă; credinţa în univers permite emoti lor negative sa curgă, pentru a curata ficatul. Probleme cu vezica biliara arata îngustime de spirit sau oboseala excesiva ori supărare. Inima: este legata direct de chakra inimi Anahata şi reprezintă contrapartea fizica a acesteia. Daca nu-şi exprima deschis sentimentele, individul îşi închide chakra inimi şi risca sa aibă probleme cardiace. Datorita reprimări emoti lor şi sentimentelor, multe persoane au probleme cardiace. Slăbiciunile cardiace congenitale semnifica acelaşi lucru, dar cu rădăcini în alta existenta. Neregularitatea ritmului cardiac indica inconstanta în manifestarea naturi sentimentale.
Un atac cardiac arata ca persoana nu transmite suficient energia iubiri. Ea va trebui sa înveţe să-şi exprime şi să-şi manifeste iubirea în toate relati le sale. Sângele: reprezintă energia şi simbolizează circulaţia emoti lor şi a sentimentelor în corp.

Hipertensiunea: subliniază o facultate de a iubi prea limitata şi o lipsa de compasiune. Persoana trebuie să-şi exprime iubirea pentru tot ceea ce întâlneşte şi pentru tot ceea ce vede. Hipotensiunea: arata, de asemenea, o iubire limitata, dar în sensul ca aceasta persoana a fost foarte negativa şi defetista, necrezând în iubire, ea a avut antecedente în viaţa actuala sau într-una anterioara, care au făcut-o sa creadă ca are dreptate.
Anemia: reprezintă o utilizare necorespunzătoare a oxigenului la nivelul globulelor roşii şi este consecinţa unui refuz de a-şi utiliza talentele în serviciul aproapelui sau. Un anemic de înalt nivel spiritual va trebui sa accepte să-şi iubească semenii, sa servească omenirea şi sa devina un ghid spiritual. Colesterolul: corespunde înăspriri naturi sentimentale, rigidităţi, durităţi persoanelor care-şi creează o carapace crezând astfel ca se protejează.
Individul va trebui sa devina mai suplu, mai deschis, lăsând sa curgă firesc emoti le şi energia iubiri prin fiinta sa. Pentru toate problemele sângelui este util un regim vegetarian.

Splina: reprezintă un depozit de sânge, deci de energie. Problemele splinei arata o incapacitate de exprimare a iubiri sau o obsesie; în acest ultim caz e necesara o purificare prin eliminarea sentimentelor negative. Sistemul respirator: aerul conţinând energia intra în plămâni şi asigura funcţionarea corpului. Problemele respiratori provin din refuzul de a exista, de a lăsa viaţa sa intre în corp. De asemenea, ele pot fi rezultatul unei utilizări necorespunzătoare a energiei într-o exisenta precedenta violenta de exemplu.
Tuberculoza arata ca, într-o viaţă anterioara, persoana respectiva a trăit numai pentru valorile materiale. Sistemul limfatic: este strâns legat de mental şi facultăţile intelectuale comunicaţie , reflexie, idei, gânduri, expresia de sine.

Bolile nervoase arata o utilizare defectuoasa a cunoştinţelor sau a calităţilor intelectuale sau gânduri prea negative, în aceasta viaţă sau într-una anterioara.
Ele indica o utilizare prea dogmatica, prea critica şi prea rigida a mentalului. Este necesar sa se lucreze asupra tolerantei şi deschideri spirituale. Pielea: reprezintă un aspect structural şi unul estetic. Problema subliniază teama individului de a se exprima total, de a fi el însuşi, de a se deschide complet. Psoriazisul şi alte boli de piele reprezintă o lipsa de iubire pentru sine şi o respingere a tot ceea ce viaţa i oferă individului.
Cauza karmică consta în 4 www. În viaţa actuala, aceste persoane fie au teama fata de aceste animale, fie le adora. Alergiile provin adesea dintr-o defectuoasa utilizare a unei energii particulare sau sunt rezultatul unei experiente traumatizante în aceasta viaţă ori într-o existenta anterioara.

Anorexie nervoasa: într-o existenta anterioara, individul a manifestat lăcomie, urmata de obezitate şi de moarte precoce. Autism: într-o existenta anterioara individul a avut parte de un refuz al societăţi mizantropie ducând o viaţă marginala. Acum singura soluţie este iubirea pe care apropiaţi sai trebuie sa i-o dăruiască. Tabagism: este legat de o problema de înţărcare; ar trebui cultivata detaşarea fata de mama sa.
În unele cazuri poate fi legat de tatăl sau. Alcoolism: implica probleme cu tatăl; trebuie cultivata detaşarea fata de acesta. Angina: reprezintă teama de a se exprima sau de a cere ceva părinţilor ori partenerului. Constipaţia: ataşament, posesivitate, refuz de a se debarasa de vechile scheme devenite inutile. Rau în mijloace de transport: teama de a pierde controlul; raul de mare e în legătură cu teama de moarte. Greata, vărsături: respingerea unei idei, a unei persoane sau a unei experiente. Pentru o femeie însărcinată, aceeaşi interpretare: nu a dorit cu adevărat sa aibă copilul.

Prostata: problemele de prostata sunt legate de culpabilitate sexuala ori teama de a îmbătrâni.
Reumatism: resentiment, slăbirea iubiri fata de aproapele sau, rigiditate, asprime. Guturai: se declanşează într-o perioada de confuzie a individului sau în urma unei temeri ori culpabilităţi. Nasul care curge reprezintă lacrimi şi o purificare necesara. Nasul reprezintă intuiţia şi cunoaşterea de sine, fi nd legat de chakra frontala Ajna.
Tiroida: problemele cu tiroida subliniază faptul ca persoana respectiva nu se poate exprima cum doreşte şi poate încerca umilinţă. Miopia: indica teama de viitor şi faptul ca într-o experienta precedenta individul nu a dorit sa vadă adevărul şi nici să-l ajute pe apropiaţi sai.

Adesea părinţi inspira teama copilului, ceea ce declanşează un proces retinier provocând putin cate putin miopia. Dureri de cap: rezistenta la curentul vieţi sau la scopul incarnări sale, la schimbare; uneori autocritica şi denigrare de sine; lipsa de iubire de sine.
Gatul: orice problema legata de gat corespunde temeri de a întreba şi de a se exprima sau chiar blocaj al creativităţi inspirate. Înălţime mica: într-o viaţă anterioara individul nu a dat importanta expresiei sufletului sau, ori a avut tendinţa de a se limita în mai multe domenii. Uneori este o karma rezultând dintr-o utilizare necorespunzătoare a forţei fizice violenta într-o existenta anterioara. Visurile au o combinatie moleculara aparte.
Solicita iubire pentru a se simti importante, ca femeile,…. Există atâţi filosofi care clădesc niște sisteme ce explică numai propria lor viziune a lumii! Buna ziua! Cand mai sunt conferințe sau cursuri in Romania cu doamna Jasmuhen? Multumesc Adriana. Buna ziua, Doamna Jasmuheen s-a retras pentru o perioada mai lunga in China pentru ca sa studieze si sa invete noi tehnici.

Aceasta retragere este pe o perioada nedeterminata, dar dupa cate am inteles, cativa ani minim.
Cand va reveni in lume, va vom informa prin intermediul site-ului nostru. O zi minunata! Mie unuia de departe cea mai precisa si la obiect lista de acest gen este cea facuta de marele Valeriu Popa, care din pacate nu mai este printre noi. Dupa mine Sufletul lui Valeriu Popa era superior ca vibratie lui Christos si Buddha si in plus mai avea si specializare pe acest subiect. Gasiti pe internet lista lui Valeriu Popa de cauze spirituale si in plus si ce sa faceti ca sa eliminati cauzele. Dar inima si alte organe nu mai au treaba cu sufletul? Cine se pricepe cat de cat la subiect mai gaseste destule asemenea aiureli in text. Adresa ta de email nu va fi publicată. Notify me via e-mail if anyone answers my comment.
Prin utilizarea acestui formular de contact sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de site-ul FiledeLumina.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul.

Cauzele spirituale ale bolilor – File de Lumina

Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta - prostatita.adonisfarm.ro
Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. See our User Agreement and Privacy Policy. See our Privacy Policy and User Agreement for details. SlideShare Explore Search You.

Submit Search. Bokilor Explore. Successfully reported this slideshow. We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads prstata to Cauzele spirituale ale bolilor prostata you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vindeca Viata

Cauzele spirituale ale bolilor

Sfatulparintilor » Inspirational, motivational, emotional » Familie-Părinţi » Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…. FEBRA: este un semn de furie interioara gata sa explodeze. Toate dorintele inabusite, inchise Cauzele spirituale ale bolilor prostata tine explodeaza. Supararea si furia nu-ti sunt benefice, te peostata Cauzele spirituale ale bolilor prostata. Este organul psirituale riposteaza la supararile pe oamenii apropiati si pastreaza deseori manie reprimata.

Ficatul este sediul celor mai negative emotii ura, mania, furia. Problemele de ficat vin dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane, ca rezultat al unui conflict intre suflet si mental. Ficatul sufera la persoanele carora le place sa faca o apreciere dura a celor apropiati. Stresurile de orice natura au un efect negativ asupra ficatului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?