Zeolit prostata

Adjuvant in terapia bolii canceroase, in general (cancer de prostata, cancer de piele, cancer pulmonar, cancer faringial si bucal, cancer la san): in cadrul acestui tip de afectiuni, administrarea de Zeolit are ca efect stoparea cresterii sau chiar remisia tumorii canceroase. Mai mult decat atat, se recomanda ca Zeolitul sa fie utilizat in tratamentul clasic pentru cancer prin prisma efectelor de reducere a semnelor, 1/18/ · Exemplu: administrarea de Strontiu 89 in cancerul de prostata, atunci cand apar determinari secundare osoase multiple. Pe durata acestui tip de tratament se recomanda a nu se folosi zeolit. Chemoprotectie Prin aceleasi mecanisme functioneaza zeolitul si in cazul administrarii de citostatice. Administrez permanent Zeolit pentru prostata; desigur periodic asociez si un produs dedicat prostatei si ma simt excelent; sfatuiesc pe toti cei care sufera de adenom de prostata sa incerce zeolit min. 4 luni; este un mineral vulcanic purificat, se elimina in ore de la ingerare, fara efecte adverse. Adenom de prostata, vase de sange infundate, etc.

Cum ajuta Protect Zeolit? Consumul de Protect Zeolit ajuta la eliminarea toxinelor din organism, fara sa fie afectate mineralele pozitive, precum calciu, fier sau ionii sanatosi. De asemenea, este eliminat in mod natural din organism, iar administrarea sa este lipsita de efecte daunatoare sanatatii.

Zeolit prostata

Zeolit prostata
Prostaffect сumpără aici. Maria P. A se consuma înainte sau Zeolit prostata masă cu o oră. In metastazele scheletale, cat si in osteosarcoame, osul este iarasi afectat de boala canceroasa. Dar in realitatea de zi Zellit zi, lucrurile nu stau deloc asa. Este util in tratarea gastritelor, a refluxurilor gastro-esofagiene si chiar a ulcerelor. Granulatie: microni. Vitamin C mg. Pasta de dinti Perlax Fresh Mint.
Substantele ingerate pot cauza tulburari de fertilitate, avorturi spontane, probleme de prostata si testiculare, defecte la nastere, anumite tipuri de cancer, slabirea sistemului imunitar.

Curele pe baza de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ ne ajuta sa eliminam o mare parte din aceste substante pe care independent de vointa noastra le acumulam zi de zi in organism.

Biostem Prostata – prostatita.adonisfarm.ro

Protect Zeolit are proprietati anticancerigene. Distruge celulele canceroase.
Pe parcurs absoarbe toxinele purtate de sange si le elimina prin fecale. Exista zeoliti naturali, dar si zeoliti sintetici. In Zeolit prostata il utilizez Zeolit prostata bune rezultate pentru tratarea osteoporozei, combinat cu propolisul, laptisorul de matca si ceaiul de pir. Zeolitul are o actiune anti-acida fara a perturba efectul enzimelor din sucul gastric. Odata boala debutata, un pericol prea putin cunoscut este Zeolit prostata in tumoare apare un proces micro-evolutionar care genereaza in permanenta variante celulare noi. O alcatuire binara, care in fapt este o replica modesta a ceea ce in Univers exista deja de milioane de ani: codul genetic. Care sunt dimensiunile eficientei? Procesul a fost denumit transfectie de catre cercetatori. Cum a luat nastere Protect Zeolit?

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Cereți sfatul medicului înainte de utilizare. A se feri de accesul copiilor! Contraindicații: Hipercalcemie nivel crescut de calciu , persoane alergice la pește sau la oricare din componentele produsului, precum și celor cărora le-a fost efectuat sau urmează să li se efectueze operație de transplant. A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirurgicale. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Adresa ta de email nu va fi publicată. Cum actioneaza zeolitul? Ele formeaza o retea complicata de cavitati si canale cu dimensiuni microscopice, care se constituie intr-o adevarata capcana pentru substantele toxice. Sunt adsorbite atat substante lichide, cat si solide sau gazoase.
Este dovedita capacitatea chelatoare fata de metalele grele.

Este capabil de a lega si elimina mercur, cadmiu, plumb, zinc, cupru, partial cromul si altele. Elimina radionuclizi precum pe cei de strontiu, cesiu, cobalt, cadmiu si crom. Gaze cu efect toxic, dioxidul de carbon si amoniacul. Alte toxine, ca cele organo-fosforice utilizate in insecticide si aflatoxinele produse de unele ciuperci.
Zeolitul administrat oral se absoarbe putin din tubul digestiv. Astfel, doar o foarte mica parte circula prin sange, ajungind in intreg corpul. Insa este suficienta ca sa mobilizeze toxine periculoase din depozitele in care s-au adunat de-a lungul vietii.

Odata desprinse, noxele sunt preluate si purtate de fluxul sanguin spre caile depurative. Partea cea mai mare din zeolitul ingerat ramane in tubul digestiv si il strabate de la un capat pana la celalalt. Pe parcurs absoarbe toxinele purtate de sange si le elimina prin fecale. Prin acestea, zeolitul creaza un gradient de concentratie intre lumenul tubului digestiv si depozitele toxice din intreg corpul.
Care sunt dimensiunile eficientei? Sa facem un mic calcul. Un om de 70 Kg are aproximativ 5,8 l sange. Adica in circa 4 minute, intreg sangele sau a trecut pe la nivelul tubului digestiv. Pe de alta parte, durata procesului de digestie este considerata statistic de 3 ore. Atat i-ar trebui si zeolitului ingerat, ca sa strabata tubul digestiv intre cele doua capete.

Ei bine, daca in 4 minute intreg sangele unui om trece prin vasele tubului digestiv, inseamna ca in cele 3 ore se fac 45 de asemenea treceri complete. Asadar este suficient timp in care zeolitul sa extraga numeroase toxine. Totodata, toxinele mobilizate din depozite, se vor elimina si pe alte cai depurative, in principal rinichiul si pielea. De aceea urina poate avea o coloratie nefireasca si un miros mai urat, iar uneori apar transpiratii in timpul administrarii. Stiind acestea ne dam seama ca, in cazul persoanelor cu un grad mare de intoxicare, cum sunt si pacientii cu cancere, nu este suficienta o singura administrare pe zi. O posologie corecta impune 2 pana la 4 prize pe zi, in functie de situatie.
Radioprotectie Unii oameni au indoieli in privinta folosirii zeolitului ca radio-protector in timpul radioterapiei. Confuzia privitoare la scaderea eficientei radioterapiei prin utilizarea zeolitului porneste de la urmatoarele: se crede in mod gresit ca distructia celulelor tumorale este realizata de un fascicul de izotopi radioactivi cel mai frecvent cobalt, cesiu, radiu si ca zeolitul ar elimina din corp acesti izotopi.

Dar fenomenul de iradiere in general, incluzind si distructia celulelor tumorale, nu este rezultatul contactului direct cu izotopii radioactivi, ci este efectul unui fascicul iradiant format prin dezintegrarea izotopilor.
In interiorul dispozitivului terapeutic are loc in mod controlat dezintegrarea si apoi dirijarea fasciculului de iradiere asupra zonei tumorale. Subliniem ca in corpul pacientului nu ajung atomi sau izotopi radioactivi. De fapt zeolitul nu interactioneaza in nici un fel cu agentul terapeutic iradiant. Radio-protectia sa in acest caz consta in a apara bolnavul contra efectelor adverse ale iradierii. Elimina acele componente oncogene ale celulelor tumorale, care se deverseaza in sange dupa distrugerea lor in masa prin radioterapie.
Pe unele le poate adsorbi direct, dar actioneaza si indirect, prin mentinerea functiilor sistemului imunitar. Fagocitele imunitare inglobeaza celule moarte si resturile lor.

Acestea fiind eliminate, scade pericolul contaminarii unor celule sanatoase si al transformarii lor canceroase. Zeolitul contribuie la pastrarea informatiei genetice nealterata in celulele normale, intr-o situatie in care si ele sunt expuse la un agent mutagen puternic cum este iradierea.
Intelegem mai bine atunci, pe cate cai acest mineral protejeaza organismul, fara a impiedica eficienta radioterapiei asupra tumorii. Exceptia de la cele expuse mai sus este radioterapia metabolica, foarte rar aplicata, care presupune ingerarea de fluide ce contin izotopi radio-activi, cu tropism pentru anumite tesuturi. Exemplu: administrarea de Strontiu 89 in cancerul de prostata, atunci cand apar determinari secundare osoase multiple. Pe durata acestui tip de tratament se recomanda a nu se folosi zeolit. Chemoprotectie Prin aceleasi mecanisme functioneaza zeolitul si in cazul administrarii de citostatice.

Doar ca in aceasta situatie metoda de lucru trebuie sa fie putin diferita.
Chemoterapicele sunt transportate spre tumoare de catre sange. Ele isi exercita actiunile antitumorale doar pe durata a cateva ore de la administare, cat timp au concentratie maxima in sange. Ulterior scade concentratia lor si nu mai au actiune antitumorala eficienta, dar vor continua sa manifeste efecte adverse. Unele citostatice sunt depistabile in tesuturi si dupa cateva luni de la administrare ex.
Zeolitul extrage din sange chemotoxinele, scazindu-le concentratia. Ca sa nu scada eficienta citostaticelor, trebuie doar sa nu fie prezent in tubul digestiv concomitent cu concentratia lor maxima.

Aceasta recomanda ca sa nu se administreze cu 3 ore inainte de citostatic si nici in urmatoarele 12 ore. Dar in afara acestei perioade, prezenta lui devine imperioasa spre a curata toxinele care nu mai sunt eficiente impotriva tumorii, in schimb slabesc un organism deja subrezit de boala. Elimina si resturile celulelor tumorale dezintegrate, impreuna cu componentele lor oncogene. De fapt atat in radioterapie cat si in chemoterapie, zeolitul este un bun colaborator intru eliminarea tumorii dintr-un organism pe care il ajuta ca in loc sa piarda din vitalitate, sa si-o conserve. Alte utilitati ale zeolitului in oncologie Se stie ca in general pacientii cu acest gen de probleme slabesc vizibil.
Apare un sindrom de anorexie-casexie. Nu este clar cum se petrece acest lucru, dar se presupune ca s-ar datora detoxifierii si efectului de catalizator enzimatic al zeolitului.

Tulburarile gastrice si de motricitate intestinala, uneori asociate cu infectii microbiene intestinale sunt alte neplaceri instalate in cursul tratamentelor conventionale oncologice. Zeolitul are o actiune anti-acida fara a perturba efectul enzimelor din sucul gastric. Este util in tratarea gastritelor, a refluxurilor gastro-esofagiene si chiar a ulcerelor. Totodata adsoarbe si elimina microbii si toxinele acestora. Ca mijloc complementar zeolitului recomandam maceratul la rece de obligeana, cu efect mult mai bun decat tinctura si comprimatele din pulberea aceleiasi plante.
De foarte multe ori pacientii cu probleme oncologice ajung sa aiba complicatii renale care pot merge pana la nevoia stringenta de dializa. In acest caz, cand viata ajunge sa depinda de masina salvarii care te duce periodic la un aparat ce iti purifica sangele, poate deveni un calvar.

De aceea, un ajutor in curatarea sangelui este binevenit, iar zeolitul functioneaza ca un filtru al acestuia la nivelul tubului digestiv. Foarte importanta pentru pacientii hemodializati este buna sa capacitate de a neutraliza amoniacul. La nivelul scheletului, zeolitul stimuleaza cresterea si diferentierea celulelor normale osoase.
In cabinet il utilizez cu bune rezultate pentru tratarea osteoporozei, combinat cu propolisul, laptisorul de matca si ceaiul de pir. In cancerele gastrice apare osteoporoza sau osteomalacie. In metastazele scheletale, cat si in osteosarcoame, osul este iarasi afectat de boala canceroasa. Iata alte situatii in care zeolitul se face util.

O buna masura de protectie si un mijloc eficient de tratament in oncologie, este utilizarea zeolitului o lunga perioada de timp. Adica din momentul in care s-a pus diagnosticul, inainte, in timpul si dupa tratamentul alopat, pentru toate motivele dezbatute mai inainte.
Preferam utilizarea sub forma de pulbere intrucat capsulele si comprimatele aduc dupa ele diversi excipienti lianti, gelatine proteice, coloranti, conservanti, Si cum cel mai simplu este sa prevenim in loc de a trata, e bine sa ne gandim la persoanele sanatoase care ar putea ajunge pacienti oncologici, datorita expunerii cronice la toxicitate diversa. Profesional, mentionam cu deosebire pe acei care lucreaza in agricultura moderna pesticide, insecticide , in industriile chimice, minerit.
O alta categorie este personalul medical din sectiile de radiologie si radioterapie, la care se stie ca apar mutatii cromozomiale. In aceste situatii ar fi utila administrarea cate 5 zile pe saptamana, a 1 lingurita rasa de pulbere, de ori pe zi, in functie de severitatea expunerii si greutate. Etica si marketing Zeolitul nu e un panaceu! Nu e piatra minune!

El este o resursa valoroasa, cu multiple si demonstrate utilizari. Exista zeoliti naturali, dar si zeoliti sintetici. Cei sintetici au utilizari strict industriale. In scop terapeutic se folosesc doar zeoliti naturali.
Utilizat ca supliment nutritional, merita toata atentia lumii stiintifice romanesti, cu atat mai mult cu cat in tara avem depozite de zeolit, iar aplicatiile lui in medicina sunt inca timide. Cand se foloseste drept remediu natural unic are efecte bune. Daca se asociaza cu alte remedii cu care conlucreaza bine ex. Despre beneficiile zeolitului se pot spune inca multe lucruri, dar pe acestea poate le vom dezvolta cu alta ocazie.
Sa speram ca medicina considerata stiintifica va putea colabora cu medicina naturista in beneficiul pacientilor, chiar daca nu sunt inca pe deplin cunoscute mecanismele de producere ale unor fenomene benefice evidente si repetabile. Asa cum nici focul si nici curentul electric nu sunt complet intelese, totusi sunt unanim acceptate si folosite.

Pe de alta parte insa este necesar ca si in aria terapiilor naturiste sa existe specialisti care sa stapaneasca domeniul, metoda si limbajul medical.
In absenta acestora nu poate exista o punte de legatura intre cele doua parti ale aceluiasi domeniu, acela al sanatatii. Apreciez ca in acest caz concret, al zeolitului, sapte ani de munca si studiu clinic pot indreptati prezentarea unor aprecieri rezultate dintr-o experienta reala. Mai mult, atunci cand in media se face o promovare gresita a unui remediu care poate fi o speranta de viata pentru bolnavii de cancer, si nu numai, multi ar considera o datorie sa faca niste precizari clarificatoare.
Cristina si Gabriel Aosan redactat Permite cookie-uri. Pagina principala Informatii pentru sanatate Tratamente naturiste Patologii diverse Zeolit un mineral in lupta cu cancerul, interzis de UE. Zeolit un mineral in lupta cu cancerul, interzis de UE. Publicat: January 18, Categorii: Patologii diverse. Autor: Gabriel-Silviu Aosan.

Zeolitul un mineral de avangarda in lupta cu boala secolului, cancerul Despre cateva adevaruri stiintifice nerostite in oncologie si una dintre cheile dezlegarii dilemei.
Articole relationate. Postari recente.


Granulatie: microni. Produse Bio. Produse Raw. Produse Naturiste. Aparate si Dispozitive.

Produse Apicole. Vazut la TV. Cos cumparaturi 0 produse. Protect Zeolit. Protect Zeolit Zeolit prostata mai face parte din oferta noastra.

Biostem Prostata

Protect Zeolit

Se vinde la promotie cu un flacon de Activ Protect Zeolit cps. Mod de utilizare: Câte 1 — 3 capsule pe zi din fiecare flacon, cu pauză de o oră între ele. A se consuma înainte sau după masă cu o oră. Aloe ferox, pulbere din suc Aloe ferox — 50 mg. Zeolit prostata Contribuie: la menținerea capacității de adaptare a organismului; la producţia normală de celule zigomatice stem ; la funcționarea normală a aparatului genito-urinar prostată ; la prosrata metabolismului celular normal și a sănătății celulelor; la stimularea și funcționare normală a sistemului digestiv, ficatului, vezici biliare; la buna funcţionare a sistemului imunitar și Zeolit prostata regenerarea sistemului nervos; la refacerea organismului în perioade de convalescenţă; la îmbunătăţirea a tonusului general al organismului; Zeolit prostata procesele de protecție a structurii ADN-ului.

Lasă un răspuns