Noua medicina germana adenomul la prostata

NOUA MEDICINA GERMANA Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici. tumorile la rinichi, tumorile la prostata, tumorile la uter, tumorile de san, melanoamele si mesothelioma. Virusii sunt implicati in procesul de vindecare, Noua Medicina Germana® priveste corpul ca un intreg, in care psihicul este integratorul tuturor functiilor comportamentului si a tuturor ariilor de conflict, iar creierul este calculatorul principal al tuturor functiilor comportamentale, ariilor de conflict si organelor corespunzatoare acestora. NOUA MEDICINA GERMANICA. Madalina Bogdan. Download PDF. Download Full PDF Package. This paper. A short summary of this paper. 37 Full PDFs related to this paper. READ PAPER.

NOUA MEDICINA GERMANICA. Download. NOUA MEDICINA GERMANICA. Adenomul de prostată apare atunci când celulele prostatei încep să se multiplice, fapt care duce apoi la inflamarea prostatei și la modificarea actului micțional, prin blocarea fluxului urinar. Pe măsură ce prostata crește, va pune presiune pe pereții uretrei, iar vezica urinară își,

Noua medicina germana adenomul la prostata

Noua medicina germana adenomul la prostata
Ajunge acasă la mamă -faza de adenomjl -pielea prin inflamare se vindecă, doare, e înroşită, fierbinte. Femeia devine din nou feminină. Când cresc, devin tot mai mult parteneri. Share Noua medicina germana adenomul la prostata Location. To browse Academia. Virkhoff -patolog şi chirurg de acum de ani: „Am disecat atât de multe cadavre, dar nu am văzut nici un suflet”. Luca Catalin Oligoelementele și enzimele Oligoterapia se referă la utilizarea de oligoelemente pentru a
Prostata este o glanda intalnita doar la barbati, situata sub vezica urinara cu dimensiuni de cca 3/3 cm. Aceasta este strabatuta de uretra (canalul urinar care face legatura intre vezica urinara si exterior) si produce lichidul seminal (cu rol in hranirea spermatozoizilor) intervenind si in ejaculare. Spaniolii au numit Noua Medicina Germana: La medicina sagrada (medicina sacra).

Conform acestei legi boala nu este o eroare fara rost a naturii sau biologiei, ci un program special creat de natura, de-a lungul a milioane de ani de evolutie, pentru a permite organismelor sa depaseasca functionarea standard (de zi cu zi) si sa poata face fata. Cunoscuta si ca adenomul de prostata, hipertrofia benigna a prostatei implica umflarea lobului central al prostatei pana cand acesta straguleaza uretra. Gandeste-te la un furtun de gradina pornit pe care calci cu piciorul si vei intelege ce efect poate avea aceasta boala asupra aparatului urinar.

(PDF) NOUA MEDICINA GERMANICA | Madalina Bogdan – prostatita.adonisfarm.ro

VINDECARE NATURISTA: NOUA MEDICINA GERMANA
Ce este masajul Shiatsu? O fetiţă de 8 ani. Odată cu criza el se opreşte şi după apare ţesut cicatrizant, celule glia. În copilărie nu există schimbări. Nu există numai la plămâni, ci şi la ficat, piele, rinichi, etc.

În interiorul organismului uman există o rețea celulară de curățare Plantele adaptogene: beneficii pentru sănătate III O plantă adaptogenă tinde să ajute Postul și autofagia, o practică milenară Detoxifierea și postul sunt practici naturale, Ce este homeopatia? Homeopatia este un sistem de tratament care a apărut la începutul seco Ce este efectul placebo? În viața noastră de zi cu zi luăm adesea medicamente și urmăm Ce este plasticitatea neuronală? Plasticitatea cerebrală se referă la capacitatea sistemu Oligoelementele și enzimele Oligoterapia se referă la utilizarea de oligoelemente pentru a Ce este masajul Shiatsu?

Shiatsu este o tehnică de masaj care utilizează în principal deg Ce sunt principiile active? Toate plantele au în compoziție diferite substanțe care au pr Ritmurile naturii Numeroasele curente medicale ale lumii, în special cele mai tradiționale De ce apar migrenele?
Un atac de migrenă se datorează de obicei unei combinații de factor Sunteți aici: Acasă. Direcții în medicina alternativă. Teoria revoluționară a Doctorului Hamer Scris de Dr. Teoria revoluționară a Doctorului Hamer Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în , când Dr.

Hamer, studiind statistic cazurile de cancer, a fost cea de-a doua lege a medicinii germanice și anume, că orice proces de îmbolnăvire are două faze: a. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în: b. Principiile vindecării în noua medicina germană : 1. Pacientul va urmări să înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui față de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine; 4.
Alte observații: O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor. Rated 0 out of 5 based on 0 voters. This comment was minimized by the moderator on the site. Liliana Paradis Serb. Luciana Constantines. Daniela Abalaesei. Cătălin Luca Daniela Abalaesei. Cătălin Luca Otilia. Va rog sa imi dati datele complete. Mirela stef Cătălin Luca Mirela stef Iasi : terapeut Angela Roscan: Claudia Tudorache.
Silvia Stan Wild. There are no comments posted here yet. Lasă comentariile tale.

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account. Nume Necesar. Rate this post: Reset Rating. Share Your Location. Also subscribe me to this thread. Anulare Trimite Comentariul. Mai poti citi din Direcții în medicina alternativă. Teoria revoluționară … Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Teoria revoluționară a Doctorului Hamer Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut Mai mult. Călătoria Hits: Directii in medicina alternativa Dr.
Chiropractica – ramură… Hits: Directii in medicina alternativa Dr.

Luca Catalin Ce este chiropractica? Terapia Ornish pentru v… Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Osteopatia Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Ce este osteopatia? Ayurveda, ştiinţa vie… Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Ayurveda, ştiinţa vieţii şi arta vindecării Ayurveda reprezintă un sistem complex de Terapia Bowen Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Cum funcționează terapia Bowen? Cele 5 legi fundamental… Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Cine este doctorul Hamer? Recunoștința-metodă … Hits: Directii in medicina alternativa Dr.
Luca Catalin Cancerul — consecința unui stil de viață nesănătos Prof. Aromaterapia și binefa… Hits: Directii in medicina alternativa Dr.

Terapia cu fotoni: lumi… Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Ce sunt fotonii? Medicina cuantică și … Hits: Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin Ce este medicina cuantică?
Aceasta este strabatuta de uretra canalul urinar care face legatura intre vezica urinara si exterior si produce lichidul seminal cu rol in hranirea spermatozoizilor intervenind si in ejaculare. Aceasta glanda poate fi impartita in 3 zone – una centrala situata in jurul uretrei , una periferica si una tranzitionala intre cele doua. Ce afectiuni pot aparea in cazul prostatei si ce este adenomul de prostata? Exista 3 afectiuni posibile ale prostatei – infectia prostatita , hipertrofierea marirea de volum zonelor centrala si tranzitionala adenomul de prostata si cancerul de prostata dezvoltat din zona periferica. Adenomul de prostata sau hipertrofia benigna de prostata reprezinta o afectiune benigna si consta in marirea de volum a zonei prostatei situata spre interiorul uretrei.
Cel mai frecvent apare dupa varsta de 50 ani si este cauzat de modificarile hormonale care apar cu varsta.

Boala se dezvolta mai repede la pacientii care au avut infectii ale prostatei prostatite in tinerete. Cresterea dimensiunilor prostatei determina o compresie a uretrei ducand la aparitia simptomatologiei: diminuarea jetului urinar, efort la mictiune, prelungirea actului mictional, golire incompleta a vezicii urinare, mictiuni frecvente mai ales nocturne. Uneori pot aparea sangerari sau infectii urinare.
Afectiunea este una progresiva in timp. In lipsa oricarui tratament, pe termen lung se poate ajunge la retentie urinara imposibilitatea mictiunii din cauza compresiei totale a canalului urinar. In asemenea cazuri se va impune pozitionarea unui cateter sonda uretro-vezicala si efectuarea unei interventii chirurgicale. Cazurile necomplicate care se prezinta din timp la medic pot fi tratate medical. In stadiile cu complicatii, de cele mai multe ori se impune interventia chirurgicala.

Adenomul de prostată este benign și, în același timp, nu crește riscul de apariție a cancerului de prostată.
Cancerul de prostată este o boală mult mai serioasă care necesită tratament specializat. În cazul adenomului de prostată, simptomele se pot ameliora fără tratament și prin menținerea unui stil de viață sănătos. Cauzele care duc la apariția adenomului de prostată nu sunt încă stabilite cu exactitate. Adesea, această afecțiune este asociată cu înaintarea în vârstă și cu modificările nivelului de hormoni.
Organismul bărbaților produce o cantitate ridicată de testosteron, hormonul masculin, dar și o cantitate mai mică de estrogen, hormonul feminin. Pe măsură ce înaintează în vârstă, cantitatea de testosteron din sânge scade, ceea ce face ca nivelul de estrogen să fie ridicat. Acest factor poate contribui la multiplicarea celulelor prostatei. O altă cauză este legată de creșterea nivelului de dihidrotestosteron, hormon masculin care are un rol important în dezvoltarea prostatei.

Atunci când nivelul de testosteron din sânge începe să scadă, nivelul de dihidrotestosteron crește și se acumulează în prostată.
Acest factor poate accelera multiplicarea celulelor prostatei. De regulă, bărbații care au trecut printr-o intervenție de îndepărtare a testiculelor orhiectomie la o vârstă fragedă nu vor dezvolta mai târziu adenomul de prostată. Aceste complicații nu sunt frecvente în rândul bărbaților care suferă de adenomul de prostată, dar pot pune în pericol sănătatea dacă nu este urmat un tratament care să amelioreze simptomele. La început, simptomele asociate cu prostata mărita sunt destul de ușoare, dar se pot agrava dacă nu sunt ameliorate la timp.
Cele mai frecvente simptome ale adenomului de prostată sunt: Nevoia frecventă de a urina este una dintre cele mai comune manifestări ale adenomului de prostată și poate să apară la interval de una sau două ore, în special pe timpul nopții.

Totuși, dimensiunea prostatei nu determină neapărat severitatea simptomelor. Chiar dacă prostata s-a mărit foarte mult, simptomele pot fi minore, în timp ce bărbați cu prostata ușor mărita pot avea simptome severe.

Tratamentul adenomului de prostata prin vaporizarea cu ”Laserul Verde”

Adenom de prostata: cauze, simptome, complicatii, tratament | Prostaffect сumpără
Adenomul de prostată, cunoscut și sub denumirea de hipertrofie prostatică benignă, este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în rândul bărbaților. Aceasta apare în special după vârsta de de ani și împiedică ka funcționare a sistemului urinar. În unele cazuri poate provoca probleme ale vezicii, tractului urinar și rinichilor. Află în cele ce urmează care sunt cauzele care duc la mediicna adenomului de prostată, cum se manifestă și cum poate evolua în timp, dar și cum Noua medicina germana adenomul la prostata fi tratat. Prostata este un organ glandular și fibromuscular care face parte din sistemul reproducător al bărbaților. Aceasta are aspectul unei castane și poate cântări până la 28 de grame. Prostata înconjoară uretra și are rolul de a produce cea mai mare parte a lichidului din materialul seminal.

Totuși, în cele mai multe cazuri, prostata se mărește și poate provoca disconfort la urinare, iar dacă nu este tratată la timp, poate provoca alte complicații. E important de menționat că prostata trece prin două Noua medicina germana adenomul la prostata de creștere.

NOUA MEDICINA GERMANICA

Tratamentul adenomului de prostata prin vaporizarea cu

Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut Noua medicina germana adenomul la prostatacând Dr. Ryke Geerd Hamer, internist la clinica oncologică a Universității din Munchen, a aflat că fiul sau a fost împușcat mortal. Câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav, i-a venit ideea Noua medicina germana adenomul la prostata probabil cancerul a fost datorat șocului produs de vestea morții fiului său. Astfel a început investigarea a mii de cazuri de cancer. În acest fel, Dr.

Hamer a descoperit că toate aceste cazuri aveau un numitor comun: existența în viața pacientului a unui eveniment traumatizant. Pentru a verifica acest fapt a trecut la analiza a mii de tomografii în relație cu istoricul pacientului. Ceea ce a descoperit a fost revelator: orice șoc emoțional determină o leziune pe creier detectabilă pe tomografie ca un set de inelele concentrice.

Lasă un răspuns