Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale

Prognosticul cancerului la prostata Evolutia cancerului la prostata si speranta la viata variaza in functie de stadiul tumorii: T1: speranta de viata normala T2: dupa 5 ani speranta de viata ajunge la 80%, dupa 10 ani 60% T3, M0: dupa 5 ani speranta de viata ajunge la 40%, dupa 10 ani 25%. Irascibilitatea in raporturile cu oamenii, rautatea constituie o tentativa de cancer prostata cauze spirituale bioenergetic nu numai asupra unui individ ci si asupra Universului, provocand deformatii ale structurii campului. Omul apropiat, îndrăgit, este dat de soartă şi Dumnezeu, iar supărările cancer prostata cauze spirituale la adresa lui sunt, simultan, supărări pe soartă şi Dumnezeu. Blocajele în partea de jos cancer prostata cauze spirituale coloanei indică teama de viitor şi lipsa de susţinere financiară. Nu se ştie exact ce anume provoacă apariţia cancerului de prostată; totuşi există un număr de factori de risc ce conduc la apariţia unei astfel de afecţiuni. Acestea includ: Vârsta – riscul creşte odată cu înaintarea în vârstă, majoritatea cazurilor fiind diagnosticate la bărbaţii de peste 50 de ani;

Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale

Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale
Dependenţa naşte agresivitatea. Pentru o femeie însărcinată arată că nu a vrut să Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale copilul. Supărarea şi furianu-ţi sunt benefice, te pedepseşti singur. Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Medicul pansează rana şi Dumnezeu o vindecă. Separare violenta spiritual viata. În Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale când canceeului manifestă constipaţia, ea trebuie de urgenţă tratată, cajze a nu seîntârzia prea mult evacuarea. Emotiile ascunse multa vreme in tine sfarsesc prin a exploda, ceea ce provoaca si explozia celulelor din corpul tau. Vreau sa fiu un castigator in viata. Dacă ne facem ţel din omul iubit, atunci forţa şi iubirea le răpim de la acesta, iarasta înseamnă deja jaf.

Fiecare gând încărcat de ură e ca oînghiţitură de otravă. În această situaţie el trebuie săpiardă toate bunurile pentru a-şi purifica sufletul. De aceia oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi la boli datorita scaderii coeficientului de imunitate. Spiriguale sau blocajele în partea de mijloc a coloanei indică un sentiment de culpabilitate şi dificultăţi de detaşare cancer prostata cauze spirituale de trecut. Aceastaeste valabil pentru toţi bolnavii, dar în special cei de rinichi.
6/14/ · 3 CAUZELE SPIRITUALE ALE NECAZURILOR ŞI SUFERINŢELOR NOASTRE Fiecare lucru ce ţi se întâmplă în viaţă este o parte din experienţa legată de prostatita.adonisfarm.ro tragediile se transformă în binecuvântări neaşteptate. A-ţi auzit oameni care spun:mulţumesc lui Dumnezeu pentru cancerul de care sufăr.

Bărbaţii al căror tată a suferit de cancer de prostată prezintă un risc cu circa 50% mai mare de a dezvolta la rândul lor boala faţă de cei care nu au rude depistate cu această afecţiune, avertizează specialiştii. În ceea ce priveşte adenomul de prostată, nu este încă elucidat dacă moştenirea genetică joacă sau nu un rol, afecţiunea fiind pusă mai degrabă pe seama unui dezechilibru al hormonilor sexuali, testosteronul, Cauze emotionale si spirituale ale cancerului de san. Cancerul de san este una din afectiunile care fac foarte multe victime in randul femeilor, fiind una dintre cele mai necrutatoare boli si indelung mediatizate. Pentru o femeie, sanii semnifica echilibrul fizic intre capacitatea ei de a darui si a primi iubire.

Cancer prostata cauze spirituale – “Cauzele spirituale ale bolilor”

De ce se îmbolnăveşte prostata | prostatita.adonisfarm.ro
Nu-i promiteti niciodata copilului ca-i veti cumpara delicatese sau jucarii. Pe măsură ce acumulaţi banii devin atrăgători pentru hoţi. Nu este suficient să acceptăm boala, trebuie să ne bucurăm că ea ne salveazăsufletul şi trupul. Gândirea răuluidespre lumea înconjurătoare. Investitorii italieni, interesați de proiectele Timișului. O problemă la Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale subliniază o lipsă de utilizare a propriului liberarbitru şi faptul de a nu avea un Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale în viaţă. Durerile sau blocajele în partea de mijloc a coloanei indică un sentiment de culpabilitate şi dificultăţi de detaşare cancer prostata cauze spirituale de trecut. Boala şi starea de rău sunt opuse sănătăţii şi stării de bine şi se manifestă înrealitatea ta din vina ta.

Solutie: Amintirile mele sunt frumoase pentru ca eu vreau sa le fac asa.

Tuberculoza, pneumonia si bronsita se datoreaza unor suparari de lunga durata. Cand nu iubim lumea inconjuratoare au de suferit plamanii. ANEMIA: este o utilizare incorecta a oxigenului la nivelul globulelor rosii si este consecinta unui refuz de a-si utiliza talentele in serviciul aproapelui. Apare la persoanele care nu sunt iubite.
Spirit prea critic si rigiditate provenita din mental. Nu incerca sa-i schimbi pe ceilalti, accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Daca artrita e prezenta la nivelul mainilor, bratelor, picioarelor si soldurilor esti incredintat ca oamenii se folosesc de tine. Accepta intotdeauna sa te sacrifici pentru ceilalti si apoi sa incepi sa-i critici. Corpul tau iti spune ca e vremea sa te afirmi prin tine insuti. Lipsa bucuriei.

Teama de viata. Sentimentul de a nu fi suficient de bun. Cauza mentala: Refuzul propriei vieti. Frica extrema, ura fata de sine si respingere.
Solutie: Este bine sa fiu eu. Sunt minunat exact asa cum sunt. Aleg sa traiesc. Aleg bucuria si ma accept. Cauza mentala: Manie in relatiile ce nu doresti sa le eliberezi. Solutie: Ma eliberez cu usurinta de ceea ce nu mai am nevoie in viata. Pastrez resturi ale trecutului. Solutie: Iubirea este cea cu ajutorul careia ma eliberez total de trecut. Sunt liber.

Sunt iubire. Cauza mentala: Manie si frustrare. Solutie: Am incredere in procesul vietii. In viata mea se desfasoara doar actiunea dreapta si buna.
Cauza mentala: Vinovatie din trecut. Solutie: Ma iert pe mine insumi cu iubire. Cauza mentala: Vinovatie. Dorinta de pedepsire. In prezent, ma iubesc si ma aprob. Cauza mentala: Neincredere in fluxul si procesul vietii. Solutie: Ma iubesc si ma aprob. Am incredere in viata. Sunt in siguranta. Cauza mentala: Rezistenta la sentimente.

Inabusirea sinelui. Solutie: Ma simt in siguranta. Ma deschid vietii. Doresc sa experimentez viata. Cauza mentala: Frica. Teama de viata, blocand curgerea binelui. Solutie: Sunt in siguranta si las viata sa curga cu bucurie. Cauza mentala: Teama. Nevoie de protectie. Judecarea emotiilor. Solutie: Sunt in siguranta.
Este bine sa simti. Sentimentele mele sunt normale si acceptabile. Protejarea sinelui. Neancredere in viata. Viata e sigura si plina de bucurie. Cauza mentala: Se blocheaza transportarea bucuriei vietii.

Solutie: Sunt plin de bucurie. Aceasta curge prin mine cu fiecare bataie a inimii mele. Cauza mentala: Rezistenta. Vederi inguste. Refuzul de a vedea binele. Solutie: Sunt complet deschis catre viata si bucurie. Aleg sa privesc si sa inteleg totul cu dragoste. Neincredere in procesul vietii. Prizonier in trecut in copilarie. Solutie: Este bine pentru mine sa cresc, sa ma maturizez.
Lumea este sigura. Eu sunt in siguranta. Cauza mentala: Iubire inabusita. Incapacitate de a respira pentru sine. Se simte sufocat.

Inabusirea plansului. Solutie: Este sigur acum, pentru mine, sa preiau raspunderea propriei mele vieti. Aleg libertatea. Cauza mentala: Teama de viata. Refuzul de a fi aici. Solutie: Acest copil este in siguranta si iubit. El este binevenit si ingrijit cu duiosie. Cauza mentala: Nu poate fi vindecat prin metode externe. Trebuie mers in adancul fiintei pentru a declansa vindecarea.
A venit de nicaieri si se va duce, de asemenea nicaieri. Solutie: Zilnic se intampla minuni. Merg in interiorul fiintei mele pentru a dizolva sabloanele, modelele ce au creat suferinta si ACUM accept vindecarea si ajutorul Divin.

Cauza mentala: Nu vrei sa fii femeie. Nu iti place propria persoana. Solutie: Imi gasesc bucuria in cine sunt. Sunt o frumoasa expresie a vietii, curgand perfect tot timpul. Cauza mentala: Criticism profund al autoritatii. Se simte lasat deoparte. Solutie: Sunt singura mea autoritate. Ma iubesc si ma aprob. Viata este buna. Cauza mentala: Manie.
Solutie: Creez numai pace si armonie in mine si in jurul meu. Lipsa de cooperare. Solutie: Am taria, puterea si cunostintele de a ma descurca in toate problemele vietii. Cauza mentala: Suparare.

Dorinta de razbunare. Solutie: Doresc sa schimb tot ce in mine a creat aceasta situatie. Cauza mentala: Imposibilitatea de a schimba directia cu usurinta in viata. Solutie: Eu curg cu usurinta odata cu schimbarea. Viata mea este ghidata Divin si intotdeauna merg in aceeasi directie. Cauza mentala: Imposibitate de miscare cu usurinta in tot ceea ce faci. Solutie: Ma descurc cu usurinta si bucurie in experientele mele de viata. Frica de viitor. Nu acum. Mai tarziu.

Planificare nepotrivita. Solutie: Actiunea Divina justa se manifesta intotdeauna in viata mea. Totul este bine.
Comunic cu iubire cu tot ceea ce ma inconjoara. Emotii reprimate. Creativitate rigida. Solutie: Tot ceea ce este bun si bine curge acum liber in jurul meu. Ideile Divine se exprima prin mine. Sunt in pace. Cauza mentala: Credinta puternica de a nu putea vorbi pentru sine. Necesitatea cererii unui ajutor. Solutie: Este dreptul meu din nastere sa-mi satisfac necesitatile. Acum doresc, cer si primesc cu iubire si cu usurinta. Cauza mentala: Fuga de familie, de sine si de viata.

Solutie: In Univers ma simt acasa. Sunt inteles si sunt in siguranta. Cauza mentala: Renuntare. Mai bine mor decat sa ma schimb.
Respingerea vietii. Solutie: Viata este schimbare, ma adaptez usor la nou. Accept viata trecut, prezent si viitor. Cauza mentala: Furie fata de actiuni gresite. Solutie: Cu iubire, imi accept deciziile, stiind ca sunt liber si ma schimb. O problema a bazinului subliniaza ca chakra radacina nu functioneaza corect. BILA: placerea pentru mancaruri fierbinti, iuti, acre, uscate si sarate deranjeaza functia bilei. De asemenea mania, supararea, frica, activitatea sexuala excesiva sunt factori de dereglare a bilei. Apar datorita acumularii toxinelor in sange. Dar mai sunt generate si de tulburarile hormonale.
Problema pielei subliniaza teama individului de a se exprima total, de a fi el insusi, de a se deschide complet.

Psoriazisul si alte boli de piele reprezinta o lipsa de iubire pentru sine si o respingere a tot ce viata ii ofera individului. Psoriazisul poate fi si cauza unui orgoliu nestavilit, o trufie exacerbata. Conflictul psihic cu spatiul poate predispune la boli de piele. El reprezinta comandamentul suprem al sistemului nervos si al intregului organism. Starea pe care medicii o numesc depresie este o lipsa a dorintei de a trai. Acest program poate fi o urmare a lipsei dorintei de a avea copii sau se naste un copil nedorit fata in loc de baiat sau invers, s.
De fapt cele mai multe greseli ale parintilor in timpul sarcinii fata de viitorul copil creaza acestuia un program de autodistrugere. De aceea deprimarea odata instalata nu mai poate fi usor vindecata. Cand te simti continuu nefericit si nemultumit, cand nimic din jur nu-ti mai place te indrepti spre depresie. Conflictul cu spatiul in care traiesti predispune la dizarmonii nervoase.
Grijile permanente sunt pacate impotriva propriei tale naturi.

Ele au urmari asupra sistemului nervos sau asupra acelor boli care tin de somatizari nervoase. Nemultumirea de sine, neincrederea in propria persoana duce la dizarmonii psihice, bolile de vedere, de auz, de perceptie. Stresul, tensiunea, ingrijorarea provoca insomnie, dureri de cap, alergii, boli cronice, ulcere, tensiune arteriala, infectii etc.
Bolile pe fond nervos provin din ciuda, manie si alimentarea cu ganduri negative. Starile de stres din copilarie si adolescenta care n-au fost depasite pot influenta negativ caracterul, sanatatea si soarta urmasilor. Daca un om pastreaza pica celui decedat, acest lucru se va reflecta negativ asupra sa si poate duce la diferite boli, tulburari psihice, schimbarea caracterului. Cei care nu cred in Dumnezeu sunt alienati, instrainati, indepartati de natura umana, de Dumnezeu.
De aceia oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi la boli datorita scaderii coeficientului de imunitate. Cauza mentala: Mediu familial inflamat.

Argumente si tipete. Foarte rar, liniste. Solutie: Declar pace si armonie cu mine si in jurul meu. Cauza mentala: Teroare fara speranta. O purgare frenetica a urii de sine. Solutie: Sunt iubit, hranit si sprijinit de viata insasi. Este bine ca traiesc. Cauza mentala: Manie reprimata. Dorinta de a lovi pe cineva. Solutie: Iubirea relaxeaza si elibereaza tot ce nu se armonizeaza cu sinele meu. Cauza mentala: Credinta in concepte sociale si legi false. Comportament copilaros al adultilor in jurul copiilor.
Solutie: Acest copil este protejat de Divinitate si inconjurat cu dragoste. Noi cerem imunitate mentala. Cauza mentala: Refuz de a schimba. Teama de viitor. Solutie: Doresc sa ma schimb si sa ma dezvolt sa evoluez.

Cauza mentala: Resentiment pentru ca nu esti capabil sa-i schimbi pe altii. Lipsa de speranta. Solutie: Eliberez tot controlul Universului. Sunt in pace cu mine si cu viata. Cauza mentala: Fuga de familie. Separare violenta de viata. Solutie: Aceasta minte isi cunoaste adevarata identitate si este un punct de creatie Divina a propriei manifestari. Cauza mentala: Simti ca nu mai exista fundatie pe care sa construiesti si nimanui nu-i pasa.
Solutie: Stiu ca viata ma sprijina dezinteresat si glorios. Viata ma iubeste. Vietii ii pasa de mine.

Cauza mentala: Insecuritate. Neputinta exprimarii eului. Nu i se permite sa planga. Solutie: Sunt liber sa vorbesc pentru mine. Sunt sigur in exprimarea mea. Comunic doar prin iubire. Cauza mentala: Vina sexuala. Nevoia de pedeapsa. Credinta ca organele genitale sunt murdare si pacatoase. Abuz fata de alte persoane. Solutie: Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine. Cauza mentala: Zone densificate ale grijilor. Incapatanare in a te agata de durerile trecutului. Solutie: Ma misc inainte, eliberat de trecut.
Este boala intristarii, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea si nemultumirea fata de sine, de soarta si atasament fata de viitor.

Bolnavii de cancer cad in depresie si regreta trecutul. Regenerarea iubirii fata de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli. Femeile care tin mari suparari in profunzime se imbolnavesc de cancer. De fapt toate emotiile inabusite produc cancerul. Daca jignim prin cuvinte persoana iubita putem sa ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii, iar daca vom critica in permanenta ne vom imbolnavi de cancer hepatic. Daca ne vom supara in permanenta pe persoana iubita, pe sine si pe soarta ne vom imbolnavi de cancer la piept.
Daca vom gandi agresiv despre cei apropiati riscam un cancer la stomac.

Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Cancerul stopeaza dorinta de a-ti ucide propriul suflet. Supararea puternica pe un semen al tau duce la un blocaj energetic. Remediul se realizeaza prin schimbarea gandului de ura in pace si adoptarea unei gandiri pozitive. Restabilind legea iubirii prin iertare iti recapeti sanatatea. Neincrederea in procesul vietii.
Corespunde inaspririi naturii sentimentale, rigiditatii persoanelor care isi creaza o carapace de protectie. Acel individ are o mare teama de a accepta bucuria. El ar trebui ca in permanenta sa lase emotia si energia iubirii sa curga prin fiinta lui. Este axul care poarta amprenta implinirilor noastre, a blocajelor noastre si a temerilor noastre, a refuzului de a evolua, de a iubi, a tuturor suferintelor si temerilor pe care acestea le genereaza. Durerea in coloana vertebrala este de regula supararea pe omul apropiat, pe sine si pe soarta.

Daca amploarea supararilor este mare poate sa apara o deformare a coloanei, o fractura sau sa se formeze o cocoase. Nu vrea sa faca loc la ceva nou. Trebuie sa lase trecutul si sa mearga mai departe.
Proces stopat in evolutia vietii. Incercarea de a controla totul. Neincredre in procesul vietii. Cauza mentala: Furie extrema, devastatoare, terifianta. Dorinta nebuna de a lovi sau de a distruge pe oricine si orice din cale.

Solutie: Permit iubirii din adancul inimii mele sa vindece absolut tot ceea ce vad. Aleg pacea. Totul este bine in lumea mea. Cauza mentala: Incapacitate de a vedea inainte cu bucurie. Solutie: Viata este eterna si plina de bucurie. Cauza mentala: Respingera vietii. Solutie: Viata se schimba, iar eu integrez noul cu usurinta.
Nu vrea să facă loc la ceva nou. Trebuie să lase trecutul şi să meargă mai departe. Refuzul de accepta idei noi. Organismul trebuie să blocheze programele distructive ale altor oameni pătrunse în câmpul acestuia. Cu cât mai puternic şi mai periculos este programul distructiv cu atât mai eficientă şi mai sigură trebuie să fie blocarea acestuia, respectiv a bolii semnalate.
Cauza principală este dorirea unui rău din tot sufletul unei persoane iubite şi de care te-ai despărţit. Aceste sentimente provoacă diabetul pentru că au ucis iubirea şi prin aceasta legătura cu cosmosul. De aceea să nu renunţaţi niciodată la persoana iubită. La paisprezece ani o fată se îndrăgosteşte puternic de un tânăr, însă a trebuit să se despartă că erau incompatibili.

Prin uciderea acestei iubiri ea a căpătat diabet, întrucât a încălcat legile de bază ale universului. S-a produs o ruptură între ea şi Dumnezeu. Distrugerea dinţilor apare ca efect al vorbelor rele adresate părinţilor, rudelor şi urarea răului oamenilor apropiaţi. Plângerea de soarta proprie şi o alimentaţie incorectă, existenţa geloziei şi a supărărilor ascunse.
O durere a dinţilor înseamnă că e timpul să iei o decizie fără să-ţi fie teamă de rezultate. Întrucât dinţii ţin de dorinţe, lipsa dinţilor din faţă este dovada unei blocări dure a swxualităţii necontrolate. Copilul care se naşte plăteşte prin această boală. Toate dorinţele înăbuşite, închise în tine explodează. Încetează să aduni totul în tine. Supărarea şi furia nu-ţi sunt benefice, te pedepseşti singur. Ficatul este sediul celor mai negative emoţii ura, mânia, furia.

Problemele de ficat vin dintr-o mânie îndreptată împotriva propriei persoane, ca rezultat al unui conflict între suflet şi mental. Ficatul suferă la persoanele cărora le place să facă o apreciere dură a celor apropiaţi. Stresurile de orice natură au un efect negativ asupra ficatului. Ficatul este un instrument al sufletului şi, de aceea tratamentul depresiei nu poate fi despărţit de cel al ficatului. O mare putere o au emoţiile asupra ficatului şi a secreţiilor bilei. Emoţiile pozitive — bucuria, buna dispoziţie, voia bună — măresc secreţia bilei, iar supărările o opresc parţial sau complect.
Ficatul este foarte sensibil la supărări. Să ne amintim de un proverb popular care spune de supărare i s-a vărsat fierea în sânge. Supărările agresive pe oamenii apropiaţi determină cancerul ficatului. Problemele de vezică biliară arată îngustime de spirit. Icterul se poate declanşa la individul care suferă un prejudiciu pe care el nu-l va şti să-l îndrepte. Hepatita reprezintă rezistenţă la cancer prostata cauze spirituale. Refuzul de a vedea limpede, de a discerne.

Ficatul este legat şi de credinţă. Credinţa în univers permite emoţiilor negative să curgă pentru a curăţa ficatul. Parteneri insensibili. Sunt în analogie cu semnul vărsătorului. Refuzul schimbării, rigiditate, mânie ascunsă datorită unor cuvinte jignitoare.
O problemă la genuchi indică o îndepărtare de scopul său din această încarnare şi un refuz de a evolua, mândrie înmagazinată, încăpăţânare şi lipsă de flexibilitate.

Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta – prostatita.adonisfarm.ro

Cauzele spirituale-ale-bolilor
Cât contează zâmbetul copiilor în spitalul devenit a doua c Cum se aleg corect anticoncepţionalele. Mai ales după 50 de ani, consultul urologic trebuie făcut anual. Adenomul este o afecţiune caracterizată prin apariţia unei tumori spirituals natură benignă la nivelul prostatei şi care afectează reversibil calitatea vieţii bolnavului. Mai grav este atunci când inflamaţiile prostatei sunt de natură malignă şi când se vorbeşte deja despre cancer de prostată, o boală care face tot mai multe victime în rândul bărbaţilor. Canceruli spun cuze că acest lucru Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale s-ar întâmpla atât de frecvent dacă afecţiunea ar Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale depistată şi tratată la timp.

Iar acest lucru presupune ca fiecare bărbat trecut de 40 de ani să facă anual un consult urologic, cu atât mai mult în cazul unor antecedente familiale sau în cazul expunerii la factori de risc. În ceea ce priveşte adenomul de prostată, nu este încă elucidat dacă Cazele genetică joacă sau nu un rol, afecţiunea fiind pusă mai degrabă pe seama unui dezechilibru al hormonilor sexuali, testosteronul şi estrogenul. De altfel, experţii spun că şi în ceea ce priveşte apariţia cancerului de prostată, tulburările hormonale apărute în special în perioada pubertăţii ar putea avea o contribuţie. În plus, se impun precauţii atunci când se recomandă administrarea unor preparate pe bază de testosteron în cadrul terapiilor de substituţie la bărbaţii trecuţi de 50 de ani deoarece acestea ar putea favoriza apariţia bolii. Carenţa de zinc şi abuzul de grăsimi, cauze La apariţia tumorilor de prostată, inclusiv a celor maligne, contribuie şi obiceiul de a mânca alimente bogate în grăsimi Cauzelf sărace în vitaminele A, C, în seleniu şi în zinc. Acest din urmă mineral împiedică acumularea excesivă în organism a dihidrotestosteronului, un derivat al testosteronului, responsabil Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale creşterea pprostata Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale a prostatei. Pentru a evita acest lucru, se recomandă ca bărbaţii să consume zilnic cel puţin un aliment bogat în zinc şi în seleniu, precum peşte gras canceruuli, hering şi somonfructe de mare, carne de pui, cereale integrale sau seminţe de dovleac nesărate şi neprăjite. De asemenea, dieta acestora trebuie să includă verdeţuri, roşii, produse din soia, dar şi surse de vitamina E, precum uleiul din germeni de grâu, nucile şi seminţele.

Cancerul- cauze spirituale

Cauze şi factori de risc în cancerul de prostată

In viziunea lui S. Lazarev, bolile vin din cauza unor greseli repetate. Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin Cauzele cancerului de prostata cauze spirituale din lectiile karmice in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila, dar nu imposibila daca cel bolnav isi doreste vindecarea si face ceea ce trebuie pentru a se elibera de tot raul acumulat in decursul anilor. Doar prin iubire fara conditii fata de tine dumul iti este deschis.

Lasă un răspuns