Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu

Cancer in stadiul 4 vindecat cu bicarbonat de sodiu! Cand Vernon Johnston a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiul 4, a fost lăsat cu doar câteva opțiuni. În conformitate cu terapia standard, el trebuia să primească chimioterapie, în speranța că medicamentele toxice care ar fi fost injectate în corpul său ar distruge celulele canceroase. Un barbat, Vernon Johnston, a utilizata bicarbonatul de sodiu in combinatie cu melasa pentru a se recupera in urma unui cancer agresiv la prostata, care ii ajunsese pana la os. In ceea. Acesta a fost momentul in care Vernom a descoperit bicarbonatul de sodiu si siropul de artar. Neavand sirop de artar in bucataria sa, acesta a decis sa utilizeze melasa, fiindu-i mai la indemana. Era nerabdator sa omoare cancerul inainte ca acesta sa-l omoare pe el.

Rezultatele miraculoase. Vernon si-a inregistrat tratamentul zilnic intr-un jurnal.

Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu

Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu
De ce este una dintre cele mai complexe operații în chirurgia estetică? Două milioane și jumătate de cazuri de infectare. Get help. Te-ar putea interesa si De asemenea, este utilizat în tratamentul acidozei, ceea ce reprezintă o creștere a valorii pH-ului sângelui când aceasta ajunge aproape de 7,0. Necesare Necesare. În afară de aceasta, bicarbonatul de sodiu reduce pruritul care apare ca rezultat al reacțiilor alergice ale pielii cauzate de plante otrăvitoare, Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu ar fi iedera otrăvitoare. Vernon si-a inregistrat tratamentul zilnic intr-un jurnal. Uimitoarele beneficii ale consumului de sucuri naturale Partea a III-a 23 decembrie

S-a vindecat de cancer de prostata in stadiul 4 folosind bicarbonat de sodiu si melasa! – KFetele

Pentru Suflet: Cancer in stadiul 4 vindecat cu bicarbonat de sodiu!
Rezultatele miraculoase Vernon si-a inregistrat tratamentul zilnic intr-un jurnal. Aceasta poveste de viata are scopuri educationale si nu ar trebui sa fie interpretata ca prrostata un sfat medical. Display Related Posts. Pristata numeroase probe de laborator, realizate începând din aniis-a constatat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. Forgot your password? Theme Translation. In ceea ce priveste mass-media sau industria farmaceutica, tu nu ar trebui Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu auzi niciodata aceasta poveste.

Cati dintre noi suntem cei care nu am auzit pana acum de secreta poprietate a bicarbonatului de a contribui la micsorarea tumorilor canceroase?

Probabil majoritatea dintre noi cunoastem acest aspect, dar nu foarte multi dintre noi sunt cei care am cunoscut cazuri in care banalul praf de copt a reusit sa contribuie la insanatosirea unui pacient de cancer in sadiul patru. Un barbat, Vernon Johnston, a utilizata bicarbonatul de sodiu in combinatie cu melasa pentru a se recupera in urma unui cancer agresiv la prostata, care ii ajunsese pana la os.
In ceea ce priveste mass-media sau industria farmaceutica, tu nu ar trebui sa auzi niciodata aceasta poveste. Dupa ce Vernon a fost diagnosticat, fiul sau, Larry, l-a sfatuit sa contribuie din plin la ridicarea ph-ului organismului sau, de vreme ce cancerului nu poate prospera intr-un mediu alcalin. Larry i-a recomandat clorura de cesiu cu scopul de a creste nivelul ph-ului la nivel fiziologic. Dupa ce a fost diagnosticat, Vernom a decis sa nu urmeze procedurile obisnuite care au loc in astfel de cazuri. El a considerat ca terapia alternativa va da rezultate mai eficiente.
Acesta a comandat clorura de cesiu, dar transportul s-a pierdut pe drum.

Astfel, acesta a cautat intr-un mod frenetic o alta sursa de ridicare a ph-ului. Acesta a fost momentul in care Vernom a descoperit bicarbonatul de sodiu si siropul de artar. Neavand sirop de artar in bucataria sa, acesta a decis sa utilizeze melasa, fiindu-i mai la indemana. Era nerabdator sa omoare cancerul inainte ca acesta sa-l omoare pe el. Limonada cu bicarbonat, o alternativă la chimioterapie După tratamentul cu chimioterapie, viaţa unor bolnavi de cancer s-a prelungit, dar nu toţi bolnavii de cancer au avut această şansă.
Experimentul s-a efectuat pe un lot de Cum se prepară, cum se administrează Într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi spălată foarte bine ; după aceea, se lasă la macerat, de seara până dimineaţa. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest fel.

Bicarbonatul combate arsurile gastrice În cazul arsurilor gastrice, bicarbonatul de sodiu şi-a câştigat renumele de leac cu proprietăţi antiacide.
RO 0 Rata de infectare în Israel, după vaccinarea a mai bine de jumătate din populaţie. Moartea cumplită a unei românce, subiectul unei cărţi de succes în Irlanda. Ucigaşii, nepedepsiţi Un bărbat a refuzat să iasă dintr-un local în care izbucnise un incendiu. A murit după ce a fost Bombă la Survivor România. Rapidistul Ștefan Ciuculescu intră în competiția fenomen din Republica RO: 0. Dani Oțil și iubita, vizită șoc la ecograf! Ce au observat la bebeluș. Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie. RO: 1. Prostaffect сumpărăpentru Femei 0. Povestea lui Vladimir Komarov, omul care a căzut din spaţiu. Cum a apărut centura de castitate. Ce trebuie să știi despre tehnologia 5G.

Ion Țiriac, replică pentru soțul Serenei Williams! Ce spus după ce a fost numit clovn. Cum se ascundea Marica cu amantele! Un barbat, Vernon Johnston, a utilizata bicarbonatul de sodiu in combinatie cu melasa pentru a se recupera in urma unui cancer agresiv la prostata, care ii ajunsese pana la os. In ceea ce priveste mass-media sau industria farmaceutica, tu nu ar trebui sa auzi niciodata aceasta poveste. Dupa ce Vernon a fost diagnosticat, fiul sau, Larry, l-a sfatuit sa contribuie din plin la ridicarea ph-ului organismului sau, de vreme ce cancerului nu poate prospera intr-un mediu alcalin.
Larry i-a recomandat clorura de cesiu cu scopul de a creste nivelul ph-ului la nivel fiziologic. Dupa ce a fost diagnosticat, Vernom a decis sa nu urmeze procedurile obisnuite care au loc in astfel de cazuri. El a considerat ca terapia alternativa va da rezultate mai eficiente.

Acesta a comandat clorura de cesiu, dar transportul s-a pierdut pe drum. Astfel, acesta a cautat intr-un mod frenetic o alta sursa de ridicare a ph-ului. Acesta a fost momentul in care Vernom a descoperit bicarbonatul de sodiu si siropul de artar. Neavand sirop de artar in bucataria sa, acesta a decis sa utilizeze melasa, fiindu-i mai la indemana. Era nerabdator sa omoare cancerul inainte ca acesta sa-l omoare pe el.
Vernon si-a inregistrat tratamentul zilnic intr-un jurnal. Protocolul sau a inclus un regim alimentar sanatos alcatuit din fructe si legume alcaline, alaturi de suplimente de minerale si vitamine si foarte mult soare.

De asemenea, Vernon a practicat zilnic exercitii de respiratie pentru a asista oxigenarea crescuta initiata de cresterea brusca a ph-ului in urma consumului de bicarbonat de sodiu. Celulele canceroase nu pot tolera mediile bogate in oxigen, dar iubesc mediile acide.
Melasa a actionat in acest caz asemenea unui cal troian, care i-a permis bicarbonatului de sodiu sa patrunda in celulele canceroase si sa le socheze cu o crestere brusca a alcalinitatii care avea scopul de a le oxigena si de a provoca moartea acestora. Melasa a fost tot ceea ce Vernon a putut folosi si cu toate acestea, tratamentul a avut o eficienta deosebita in cazul sau, contribuind in acelasi timp la mineralizarea organismului. Majoritatea expertilor in medicina alternativa recomanda mai mult decat un singur astfel de protocol. De asemenea, acestia recomanda abstinenta de la alimentele procesate si de la alimentele bogate in zaharuri — zaharul sprijina dezvoltarea cancerului. Dupa cateva saptamani in care isi pierduse speranta, Vernon a primit rezultatele analizelor care confirmau inversarea completa a cancerului de prostata si a cancerului osos.

Uimitoarea sa vindecare a fost publicata in ziarul local din California, The Valley News, in anul Vernom traieste si in ziua de azi, continuand sa-si povesteasca miraculoasa sa vindecare. Doi ani mai tarziu, Vernon ne dezvaluie tratamentul care l-a salvat de la moarte: Aceasta poveste de viata are scopuri educationale si nu ar trebui sa fie interpretata ca fiind un sfat medical. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.


Cand Vernon Johnston a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiul 4, a fost lăsat cu doar câteva opțiuni. În conformitate cu terapia standard, el trebuia să primească chimioterapie, în speranța că medicamentele toxice care ar fi fost injectate în corpul său ar distruge celulele canceroase mai repede decat s-ar distruge celulele sanatoase si normale.

Chimioterapia este un Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu drastic, iar medicii oncologi il recomanda. Cu toate acestea, pacientii au motive destul de bune să se Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu această soluție. Există dovezi puternice care arata ca chimioterapia drenează organismul și dauneza sistemului imunitar. Atunci când nu reușește, chimioterapia poate reduce succesul de orice alte tratamente ulterioare. Din păcate, noua din 10 de pacienti cu cancer aleg chimioterapie. S a decis să caute o soluție pe cont propriu.

Cancer in stadiul 4 vindecat cu bicarbonat de sodiu!

S-a vindecat de cancer de prostata in stadiul 4 folosind bicarbonat de sodiu si melasa!

Cati dintre bicarbonztul suntem cei care nu am bicarnonatul Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu acum de secreta poprietate a bicarbonatului de a contribui la micsorarea tumorilor canceroase? Probabil majoritatea dintre noi cunoastem acest aspect, dar nu foarte multi dintre noi sunt cei care am cunoscut cazuri in care banalul praf de copt a reusit sa contribuie la insanatosirea ai pacient de cancer in sadiul patru. Un Cancerul de prostata si bicarbonatul de sodiu, Vernon Johnston, a utilizata bicarbonatul de sodiu in combinatie cu melasa pentru a se recupera in urma unui cancer agresiv la prostata, care ii ajunsese pana la os. In ceea ce priveste mass-media sau industria farmaceutica, tu nu ar trebui sa auzi niciodata aceasta poveste. Sfatul baiatului sau Dupa ce Vernon a fost diagnosticat, fiul sau, Larry, l-a sfatuit sa contribuie din plin la ridicarea ph-ului organismului sau, de vreme ce cancerului nu poate prospera intr-un mediu alcalin. Larry i-a recomandat clorura de cesiu cu scopul de a creste nivelul ph-ului la nivel fiziologic.

Lasă un răspuns