Cancerul de prostata in teoria germanica hammer

Cancerul de prostata. Prostata este o glanda de marimea unei nuci care se afla chiar sub vezica urinara, in fata rectului si inconjoara uretra – tubul care transporta urina si sperma. Prostata produce un lichid care face parte din materialul seminal sau spermatic, deci sprijina activitatea de reproducere. Dr. Ryke Geerd Hamer a dus cercetarea mai departe (pe cai ce deseori se dovedesc neadevarate): fiecare organ slabit (in care se paote instala cancerul eventual) are o cauza emotionala diferita. In timpul acestei faze inițiale, partea emoțională a centrului reflex din creier se descompune încet, ca rezultat al traumei emoționale specifice. Cancerul de prostata poate fi adesea descoperit inainte de aparitia simptomelor prin efectuarea unor teste de screening, cum ar fi analiza cantitatii de antigen specific prostatic (PSA) din sange. O alta metoda de screening este examinarea clinica a prostatei prin tuseu rectal. Cancerul la prostata este cea mai frecventa forma de cancer ce afecteaza tractul urogenital la barbati. Datele statistice sustin ca tot al 3-lea barbat diagnosticat cu cancer de prostata decedeaza.

In ceea ce priveste Romania, datele sunt oarecum imbucuratoare comparativ cu restul tarilor europene si mai ales a celor vest europene, semnificand faptul ca incidenta cazurilor este mai redusa.

Cancerul de prostata in teoria germanica hammer

Aşa cum nici faptul că el se dezvoltă exact la sânul stâng nu este o coincidenţă. Conflictul biologic nu este determinat direct de eveniment de ce se petrece ci de modul în care persoana resimte sau trăieşte la nivel psihic evenimentul declanşator de stresul interpretat. Dacă persoana nu îşi rezolvă conflictul de auto-subevaluare, va fi eliminată din grup. Limita de Cancerul de prostata in teoria germanica hammer oncologica Cel putin similara cu cea obtinuta prin operatia deschisa sau laparoscopica. Se poate face clasic, laparoscopic si asistat robotic DaVinci. Pe durata fazei active a conflictului-şoc nu există practic niciun simptom, cu excepţia unor ocazionale puseuri uşoare în interiorul sânului. Supraveghere activa Nu este propriu-zis o metoda terapeutica, ci o forma de monitorizare a evolutiei cancerului de prostata in faze incipiente, descoperit in urma testelor de screening.

Această acumulare naturală este ceea ce medicina convenţională denumeşte tumoare cerebrală, vestea apariţiei acesteia având în contextul medicinei convenţionale consecinţe cumplite asupra pacientului. Además, todos los procesos de control de calidad son casi inexistentes. Según estas leyes comprobadas y comprobables, en todos los casos observados, el cáncer de próstata apareció después de un choque biológico Cancerul de prostata in teoria germanica hammer un impacto preciso en el cerebro en el lugar correspondiente al prostara fue observado en el escáner cerebral. Me gusta esto: Me gusta Cargando Si la prueba es correcta, nadie puede prever las consecuencias, considerando que el pronóstico jamás está basado en la persona, sino en las estadísticas. Pacientul împreună cu medicul vor găsi Canceruo cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii tekria vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient. Nu există un singur test definitoriu pentru determinarea cancerului de prostată, astfel încât este posibil ca medicul dvs.

Stadiul 1 – cancerul este foarte mic şi se află în întregime în glanda prostatică. Stadiul 2 – cancerul se află în glanda prostatică, dar este mai mare. Stadiul 3 – cancerul s-a răspândit de la prostată şi este posibil să fi crescut în tuburile care transportă sperma.

Dr Hamer cancer | TRATAMENTE CANCER EFICIENTE, NON – toxice

Una curación, desde un punto de vista estadístico, no significa nada en absoluto y, además, confunde a la población. Efectuarea tuturor acestor teste creste sansa de a depista precoce leziuni anormale la nivelul prostatei. În faza de îmbolnăvire pe timpul conflictului de auto sub evaluare are Cancerul de prostata in teoria germanica hammer un proces biologic de osteoliză diminuarea celulelor osoase. Această cunoaştere este mai mult decât putere. Home » Urologie » Cancer la prostata: cauze, simptome, diagnostic, tratament. Hamer ne furnizează, pentru prima oară în istoria medicinei, un sistem sigur, care ne permite nu numai să înţelegem, dar şi să prezicem dezvoltarea şi simptomele oricărei boli. Hamer a constatat faptul că moartea soţiei sale şi propriul lui cancer pot fi corelate cu împuşcarea şi apoi decesul fiului lor Dirk.

Toţi bărbaţii au o cantitate mică de PSA în sânge şi aceasta creşte odată cu vârsta. Întrucât cancerul de prostată poate creşte producţia de PSA, analiza antigenului specific prostatic PSA detectează nivelurile crescute de PSA în sânge care ar putea reprezenta un semn al bolii în fază incipientă. Cu toate acestea, analiza PSA nu este un test specific pentru determinarea cancerului de prostată. Majoritatea bărbaţilor care au cancer de prostată nu vor avea un nivel ridicat al PSA-ului. Această procedură poate fi puţin inconfortabilă, însă nu ar trebui să fie dureroasă.
Cancerul de prostată poate face glanda tare şi denivelată. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, cancerul nu produce nicio modificare glandei şi este posibil ca o examinare DRE să nu poată detecta cancerul. Examenul DRE este util în excluderea măririi de prostată cauzată de hiperplazia benignă de prostată, întrucât aceasta face glanda să fie fermă şi netedă.

Urologul evaluează riscul de a dezvolta cancer de prostată pe baza unui număr de factori, inclusiv nivelurile de PSA, rezultatele examinării digitale rectale şi vârsta, istoricul familial. În timpul acestei biopsii se introduce în rect o sondă cu ultrasunete un dispozitiv care utilizează undele de sunet pentru a construi o imagine a interiorului corpului.
Acesta permite medicului sau asistentei medicale de specialitate să vadă exact unde să introducă acul prin peretele rectului pentru a preleva mici probe din ţesutul prostatei. Probele de ţesut din biopsie sunt studiate într-un laborator. În cazul în care sunt găsite celule canceroase, acestea pot fi studiate în continuare pentru a vedea cât de repede se va răspândi cancerul. Această măsură este cunoscută sub numele de scorul Gleason. Cu cât este scorul mai scăzut, cu atât este mai puţin probabilă răspândirea cancerului. Dacă există şanse mari ca boala să se fi răspândit din prostată în alte părţi ale corpului, se recomandă teste suplimentare.
Stadiul cancerului va determina ce tipuri de tratament vor fi necesare.

Este un sistem relativ complex, reflectând multele tipuri de cancer de prostată. Medicii identifică stadiul cancerului de prostată prin utilizarea sistemului TNM tumoră, noduli, metastaze : Simptome ale cancerului de prostată. Lo que me preocupa, sobre todo, es el sufrimiento que se le inflige útilmente a la gente. Se les entrega a los pacientes un CD que contiene las imágenes de su cuerpo un informe de 16 páginas repleto de datos. Fernand Turcotte. Los falsos negativos y los falsos positivos son más numerosos de lo que podríamos creer; de hecho, un hombre en perfecta salud podría creer que padece de cáncer, un choque a tener en cuenta, por no decir un homicidio por programación.
Si la prueba es correcta, nadie puede prever las consecuencias, considerando que el pronóstico jamás está basado en la persona, sino en las estadísticas. Por otro lado, detectamos a menudo supuestas anomalías que retroceden espontáneamente. Hombres sin ningún síntoma que recibieron un diagnóstico de cáncer de próstata pueden por cierto, según su sentir, desarrollar otro tipo de cáncer.

Y, cuántos mueren por motivos diferentes al de su supuesto cáncer de próstata. Suponiendo que la prueba clasifica correctamente a una persona, siempre quedan unos pacientes que no habrían tenido consecuencias de su cáncer diagnosticado. El desarrollo demográfico y el envejecimiento de la población, razones a menudo alegadas para explicar esta notable progresión, no lo explican todo. Cuando se sabe que la detección genera acturación, comprendemos que todo hombre que sea saludable o padezca de algo sin importancia se vuelve interesante.
Allí dónde aprieta el zapato es cuando esta etección, hecha con un espíritu de prevención, no da prueba de un mejoramiento de la Sanidad Pública. Parece que la detección hace más daño que bien; si la prevención tiene tantos efectos indeseables es particularmente por los márgenes de error. En mayo de , el presidente de la Federación de los médicos especialistas de Québec, el Dr.

Gaétan Barrette, afirmaba que los patólogos quebequenses estaban confrontados a una grave escasez de personal; mientras que trabajan con equipos obsoletos, de otra época, también aumentaban los riesgos de variación en los resultados de laboratorio. Además, todos los procesos de control de calidad son casi inexistentes. Es toda la cadena que lleva a las pruebas diagnósticas lo que está en juego.
Los patólogos expresan desde hace un tiempo la necesidad de instaurar mecanismos de control en el este ámbito. Las cifras están fuertemente sesgadas. Una curación, desde un punto de vista estadístico, no significa nada en absoluto y, además, confunde a la población. La realidad de las remisiones varía onsiderablemente de un cáncer a otro, ya que algunos se reabsorben y otros, más numerosos, son mortales; también varía de un grupo de edad a otro.

Los investigadores científicos en oncología conocen este estudio a gran escala, pero el gran público no.
Por cierto, no se quiere que se sepa la verdad, la quimioterapia es una actividad económica muy lucrativa. Son excluidos de las estadísticas de los fallecimientos por cánceres todos los pacientes que mueren por consecuencias quirúrgicas, por un error médico o por efectos secundarios del tratamiento. Según los terapeutas de la Nueva Medicina Germánica NMG , los cuales se apoyan en cinco leyes biológicas irrefutables descubiertas por el Dr. Ryke Geerd Hamer, el mejor medio para contraer una cáncer de próstata es todavía sufrir una prueba de detección.
Según estas leyes comprobadas y comprobables, en todos los casos observados, el cáncer de próstata apareció después de un choque biológico específico; un impacto preciso en el cerebro en el lugar correspondiente al órgano fue observado en el escáner cerebral. Una vez el choque es resuelto, la parada del crecimiento tumoral es automática.

En todos los casos observados, el hombre afectado había vivido un choque biológico de amenaza de su descendencia, debida a un factor exterior y en el cual la confrontación con una persona del sexo opuesto era, en ocasiones, para tener muy en cuenta.
Los médicos o terapeutas consultados, y que ejercen según las leyes de la NMG, subrayan que los hombres se vuelven a menudo muy emotivos en consulta cuando algunas cuestiones, habitualmente neutras en cuanto a sus relaciones afectivas niños, parejas, compañeros, etc. El médico o el terapeuta que practica según las nuevas leyes ayuda al hombre a identificar él mismo el choque biológico originario de su cáncer de próstata, pero sobre todo a expresar su suentir, algo que no es cotidiano para todos los hombres.
A menudo, no solamente el choque fue súbito e inesperado, sino que la persona no expresó su cólera, su frustración o sus temores. Es evidente que el cansancio biológico nos invade cuando uno le da vueltas y más vueltas a un problema sin encontrar solución.

Por otra parte, los hombres reconocen espontáneamente que están de los nervios, que no tienen el espíritu tranquilo y que esto se refleja en la calidad del sueño y del apetito. Vimos hombres que, con un diagnóstico de cáncer de próstata en estado avanzado, volvían a orinar normalmente poco después de haberle comunicado sus temores a su hija o a su pareja; pero también vimos otros que desarrollaron otro cáncer, esta vez óseo, porque no lograban comunicar y se sentían totalmente impotentes frente a la situación.
Estos hechos hacen referencia al papel y a la educación del hombre en nuestra sociedad. El hombre sufre, más o menos, una fuerte presión ejercida por su medio, por los valores sociales dominantes y los estereotipos, incluido un modelo de virilidad. El acondicionamiento según los géneros y las construcciones culturales se crean desde la infancia. Los medios de comunicación y la publicidad son fuente de numerosas banalidades, de arquetipos masculinos y femeninos que encasillan a los individuos. Ya adulto, ya sea el hombre heterosexual u homosexual, sufre igualmente los efectos de estos clichés.

Varios hasta niegan su individualidad y su sentir, particularmente por el miedo a la exclusión. Según la famosa antropóloga y autora Françoise Héritier, comparado con la evolución humana, nuestro cuadro de lectura permanece arcaico. La rigidez de los roles asignados a los hombres y a las mujeres condiciona en gran parte su sufrimiento, pero también sus enfermedades, ya que lo que no es expresado ni solucionado en lo concreto acaba por ser absorbido por el cuerpo físico. Los hombres, sobre todo, que se prohíben exponerse a situaciones de debilidad y, más aun, como víctimas, son más sujetos todavía a las enfermedades graves, a tener comportamientos peligrosos, al alcoholismo o a las toxicomanías; hablan menos, consultan menos, se cuidan menos, se suicidan más, etc.
En nuestra sociedad, esto exige coraje y el apoyo de los demás. Kipnis, selección de Knights Without Armor [Caballeros sin armadura]. Ir al contenido La verdad sobre el cáncer de próstata.

Share this: Twitter Facebook.

Cancer la prostata: cauze, simptome, diagnostic, tratament

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi articole: Prostata este o glanda situata in pelvis unde vine in contact cu vezica urinara, rectul, perineul si osul pubian. Este un organ care se intalneste doar la barbati, prin urmare problemele la prostata afecteaza doar barbatii. Orificiile prostatei se deschid impreuna cu ductul ejaculator in uretra prostatica. Mi s-au parut necesare cateva notiuni minime de anatomie pentru a intelege procesul patologic. Cancerul Cancerul de prostata in teoria germanica hammer prostata este cea Cancerul de prostata in teoria germanica hammer frecventa forma de cancer ce afecteaza tractul urogenital la barbati. Datele statistice teori ca tot al 3-lea barbat diagnosticat cu cancer de prostata decedeaza.

In ceea ce priveste Romania, datele sunt oarecum imbucuratoare comparativ cu restul tarilor europene si mai ales a celor vest europene, lrostata faptul germaniica incidenta cazurilor este mai redusa.

Cancer la prostata: cauze, simptome, diagnostic, tratament

Dacă prezentaţi simptome care ar putea fi provocate de cancerul de prostată, Cancerul de prostata in teoria germanica hammer să mergeţi la medic sau la urolog. Nu există un singur test Cancerul de prostata in teoria germanica hammer pentru determinarea cancerului de prostată, astfel încât este posibil ca medicul dvs. Antigenul specific prostatic PSA este o proteină produsă de glanda prostatică. Toţi bărbaţii au o cantitate mică de PSA în sânge şi aceasta creşte odată cu vârsta. Întrucât cancerul de prostată poate creşte producţia de PSA, analiza antigenului specific prostatic PSA detectează nivelurile crescute de PSA în sânge care ar putea reprezenta un semn al bolii în fază incipientă. Cu toate acestea, analiza PSA nu este un test specific pentru determinarea cancerului de prostată. Majoritatea bărbaţilor care au cancer de prostată nu vor avea un nivel ridicat al PSA-ului.

Lasă un răspuns