Cancer de prostata cu metastaze osoase forum

Din Comunitate. Buna ziua, Tatal meu in varsta de 76 de ani este diagnosticat cu cancer de prostata stadiul 4 cu metastaza osoasa si pulmonara. In urma cu aproximativ 8 luni a urmat sedinte de radioterapie timp de 6 saptamani, urmate de tratament medicamentos. Din pacate starea lui s, 12/5/ · Studiile efectuate in SUA, dupa 5 ani de folosire, demonstreaza ca este eficient la cazurile de cancer de prostata avansat (cu metastaze), la care alte tipuri de tratamente nu mai sunt eficiente. 0 , ora Adenocarcinomul este o forma de cancer la prostata care se dezvolta din tesutul epitalial glandular. In cazul prostatei, deoarece contine si tesut muscular, poate sa apara un sarcom. Cel mai frecvent fiind insa, adenocarcinomul.

In jur de 70% dintre carcinoamele la prostata se dezvolta in portiunea din spatele glandei, ceea ce explica simptomele. Majoritatea cancerelor de prostata metastatice sunt rezultatul evolutiei unui cancer localizat si mult mai putine sunt cancerele metastatice de novo. Tabloul clinic in cancerul de prostata avansat sau metastatic este extrem de polimorf si include anemie, scadere ponderala, fracturi in os patologic, compresie spinala, durere, hematurie, retentie urinara sau incontinenta urinara sau insuficienta renala cronica si este,

Cancer de prostata cu metastaze osoase forum

Cancer de prostata cu metastaze osoase forum
O alta clasa de substante este reprezentata de antagonistii receptorilor de androgen al caror principal exponent este reprezentat Enzalutamida MDV Factori de risc Etiologia cancerului de vezica nu este pe deplin cunoscuta. De exemplu: Mercola precum tratamente antitumorale pe baza de miere si alti anticancerigeni demonstrati stiintific exemplu: condimente turmericghimbirvitamina C etc. Trebuia sa faca morfina numa la nevoie,dar a facut fiecare seara ca sa nu aiba dureri noaptea. Noutăţile din acest domeniu, cuprinse în lucrările osoaes, pot face o schimbare revoluţionară în lupta de apărare preventivă şi defensivă împotriva afecţiunilor maligne. Urologia este o ramura a medicinei putin cunoscuta atat in Romania, cat si la nivel mondial.

In prezent metastazr tratamentul hormonal in paralel cu citostatice. Nimeni nu mai are Cancer de prostata cu metastaze osoase forum sa-i faca,de aceea a fost trimisa acasa de la spitalul din Braila. Extractele au scăzut proliferarea atât celulele canceroase sân cat si a celulelor cancerului de colon. Forjm citit aici ed cum se trateaza metastazele dar intrebarea mea este ce se poate face Cancer de prostata cu metastaze osoase forum cazul unui animal? Atunci, desi nu mai sunt adeptul sacrificiului de animale si consuamrii cadavrelor acestora, totusi da,ar putea consuma fara efecte nocive pe termen scurt daca asta alege sa faca? Doze si mod de administrare Adulti- intramuscular fiole mg la intervale de saptamani, in cure de 6 injectii; in cancerul mamar metastatic si anemiile grave, cate fiole saptamanal; copii peste 2 ani : fiole la saptamani. La noi a fost faza terminala, in aprilie prostaya in casexie. Eram intr-o situatie foarte disperata.

Indicatii osteoliza produsa de metastazele osoase ale tumorilor solide (ex. cancer de san, cancer de prostata, cancer tiroidian etc.) sau de catre neoplaziile hematologice (ex. mielomul multiplu etc.). Hipercalcemia produsa de metastaze osoase extinse sau de tumori maligne care induc distructie osoasa in afara metastazelor osoase. Un anticorp care ar putea ajuta la diagnosticarea si tratarea cancerului de prostata in faza metastazica a fost descoperit de cercetatorii americani de la Universitatea din Pennsylvania. Injectat la soareci, anticorpul a depistat celulele cancerului de prostata si le-a distrus, chiar si intr-un stadiu avansat al bolii, informeaza AFP. Cancer prostata cu metastaze osoase si pulmonare» Secțiunea: Forum medical dvs. In luna august , a fost diagnosticat cu cancer prostata gr.4, scor G. 9, cu multiple metastaze osoase. Metastazele sunt o grupare/un focar de celule canceroase (pe scurt – o noua tumoare) provenita de la un cancer initial (de la o tumoare initiala) care s-a dezvoltat pe alt organ.

Metastazele reprezinta ultima etapa a evolutiei spontane a celor mai multe cancere.

Cancer de prostata cu metastaze osoase

Cancer prostata metastaze
Este indicat in tratamentul De fapt, Aparitia bolii depinde Factorii de risc pentru cancerul de vezica sunt urmatorii: – fumatul este principalul factor de risc – varsta peste 40 de ani – sexul masculin; barbatii dezvolta de 4 ori mai Va rog,daca credeti ca stiti ceva si despre acest aspect al cancerului,anume la caini,ajutati-ma! Pentru a afla mai multe, inclusiv cum să controlezi cookie-urile, uită-te aici: Politică cookie-uri. Cofeina, probabil cel mai utilizat stimulent la nivel mondial, i-ar putea ajuta pe pacienții care au Canxer can Cancer de prostata cu metastaze osoase forum seara!

Ele sunt foarte bune in ceea ce fac si, intotdeauna, completeaza un tratament nutritional sau mineral foarte bun. Faptul ca nu va puteti permite un dispozitiv electromedicinal scump nu trebuie privit ca o condamnare la moarte ci trebuie cautate optiuni de tratare mai accesibile ca pret.

Retineti ca dizolvarea tumorilor nu presupune aparate electromedicinale neaparat desi acestea ajuta insa curatarea sangelui, a limfei, ficatului si a altor zone preferate de microbi poate fi facuta mult mai rapid si accesibil ca pret electromedicinal decat tratamente precum vitamina C IntraVenos, etc. Abonează-te la blog prin email Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Adresă email: Veti primi direct pe mail orice e nou pe acest site. Ati mai auzit pina acum de aceste solutii? Ati incercat pina acum asa ceva? Ce efecte au avut asupra sanatatii dvs?

Cautati dupa numele GB Se vand ca generatoare de frecventa, cu 2 forme de amplificare:1 1. SR4 electrozi mai slaba si 2. Sunt mai multi vendori, eu nu lcurez cu nimeni si nu fac reclama nimanui. Pot sa sugerez: ar trebui sa va interesati daca asigura si suport cum se foloseste pentru cancer noi am achizitionat de la ICRF Independent Cancer Research Foundation si, desi a fost ceva mai scump, acestia ne-au dat si protocolale de cancer pe care inca le am dar nu le pot face publice sunt drept de autor si nici promova pentru ca nu pot face practica medicala.
Buna Cristi. Mi-ai putea oferi mai multe detalii despre aplicabilitatea acestor aparate in privat ma intereseaza pentru metastaze osoase. La Multi Ani Cristi! Aceste aparate pot fi utilizate in paralel cu tratamentele clasice?? Nu toate. Sunt si care pot fi folosite si e mai mult de spsu. Am facut o comaparatie mai detaliata in carte. Buna seara!

Vreau cateva sfaturi de la dumneavoastra!!! Toate informaţiile deţinute actuale de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Mai întui trebuie lărgit la maxim orizontul cunoaşterii în domeniu celulelor tumorale, iar eu am făcut acest lucru. Am făcut acest efort, pentru ca omul, în cunoştinţă de cauză să-şi poată organiză cât mai bine strategia sa de apărare, faţă de afecţiunile maligne.
Am vrut ca lumea să ştie, cine stă practic în spatele apariţiei şi dezvoltării bolilor maligne la om şi care sunt mecanismele lor vulnerabile ce pot fi atacate selectiv. Iar acum, caut un sprijin de a edita şi a face cunoscute aceste noi informaţii fundamentale, care pot conduce practic la rezolvarea acestor probleme. Noutăţile din acest domeniu, cuprinse în lucrările mele, pot face o schimbare revoluţionară în lupta de apărare preventivă şi defensivă împotriva afecţiunilor maligne.

Eu am concentrat toată forţa şi toată atenţia mea pentru a face această lucrare originală de cercetare, cuprinsă în patru cărţi. De multă vreme lumea tot aşteaptă să se descopere ceva nou în acest domeniu, care poate apăra eficient sănătatea şi viaţa omului ameninţată de această maladie dramatică.
Impactul cunoaşterii informaţiilor noi despre celulele tumorale din această lucrare, pot ajuta omul decisiv în lupta sa de apărare cu afecţiunile tumorale. În timp ce multă lume tot speră şi tot aşteaptă de ani de zile, să apară ceva nou care să apere eficient sănătatea şi viaţa omului de această maladie nemiloasă, acum toate aceste informaţii noi, cu o astfel de importanţă, rămân ascunse printre hârtiile şi documentele mele, fără ca ele să aibă o şansă de editare, pentru a fi cunoscute şi mai ales de a fi în folosul omului.
În acest sens caut o sponsorizare de a edita una din aceste lucrări. Vă mulţumesc pentru atenţia sau sprijinul acordat. Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări Nicolae Gheorghe telef Loc.

Eu va sprijin sao faceti cunoscuta lucrarea daca int-adevar este asacum spuneti. Dar va trebui sa o citesc si eu mai intai evident sa vad despre ce e vorba.. Despre editat si restulaspectelor, eu am facut singur si site si scris carte si editat sit uparit, chiar daca abia trecusera 2 luni de la moartea mamei si nu stiam de mineDeci nu vad ce va opreste pe dvs sau ce sponsorizare cautati Daca vreti sa faceti un lucru sa ajutati omenirea. Va astept cu interes sa raspundeti cu ce ati decis sa faceti cu lucrarea, daca doriti si imlicarea mea, etc. Inconcluzie, astept cu interes sa vedem daca ce spuneti dvs acolo se confirma si in realitate.
OK Hai să ne întâlnim, unde vreţi D-vs. Eu vreau să public cel puţin una din ele, pe cea mai reprezentativă. Vă rog să mă iertaţi că nu am răspuns la timp. Întrucât nu am mai redeschis mesajele postate pe interne si aşteptam să mă contacteze cineva. Dar promit că am să le deschid si pe restul. Eu am postat acel mesaj in speranţa că mă va ajuta cineva să editez una din aceste cărţi.

Dar nu a făcut-o nimeni, până acum, că aşi fi scos cartea, s-o cunoască toată lumea, nu doar fragmente din ea. Cunoaşterea noutăţilor din cărţile mele, vor avea un impact deosebit ce va revoluţiona acest domeniu.
Nu este suficient de exemplu, sa ştii că un automobil are 4 roti, are volan, uşii, pedale, mânere, capotă, rezervor, eşapament, etc. Mai intui trebuie sa cunoşti mecanismele ei. E bine, eu am făcut acest efort de a cunoaşte profund mecanismele celulele si apoi am extins cercetarea privind toate aspectele legate de celulele tumorale si soluţii eficiente de prevenirea sau combaterea lor. Am scris peste două mii de pagini in acest sens, pentru a susţine si demonstra fiecare nouă informaţie, din acest domeniu Aştept răspunsul D-vs. V-am spus, de scris efectiv o scriti in WORD. NU sunt si nu vor fi bani din tratarea adevarata a cancerului.
Astept raspuns cu pozitia dvs ref la acestea. Toate cele bune!

Va scriu disperata,incercand sa gasesc o solutie,oricare! Cazul meu este diferit de celelalte prezentate aici in comentarii. Catelusa mea are cancer si nu stiu cum sa o salvez! Are tumori mamare iar din radiografii a reiesit ca are metastaze la plamani. Am fost la trei veterinari,toti au spus ca nu are rost sa o opereze pentru ca nu ii va schimba cu nimic soarta. Totusi nu ma pot resemna,vreau sa incerc sa o ajut si chiar sa o salvez.
Starea ei este buna si vreau sa actionez acum,sa nu ajunga sa se simta mai rau.

Am citit aici despre cum se trateaza metastazele dar intrebarea mea este ce se poate face in cazul unui animal? Poate fi vindecata si o catelusa? Va rog,daca credeti ca stiti ceva si despre acest aspect al cancerului,anume la caini,ajutati-ma! Manuscrisele mele sunt scrise in Word, iar ele cuprind foarte multe informaţii noi despre celulele maligne, informaţii care acum se vor auzii pentru prima data.
Tot aici, sunt prezentate puncte vulnerabile ale celulelor maligne şi cum pot fi ele distruse selectiv. In cărţile mele sunt prezentate şi comportamentul altor organisme vi, fata de afecţiunile tumorale şi metodele lor ingenioase de a se apăra preventiv sau defensiv. Tot aici, sunt prezentate reţete de realizare a unor materiale speciale şi tehnologia de fabricare a unor nanoparticule inteligente, care ştie să identifice şi să acţioneze selectiv, doar in celulele maligne, indiferent unde s-ar ascunde ele in organismul afectat.
Iar acestea nu sunt brevetate nici una dintre ele.

Eu am mai brevetat şi alte lucrări, şi ştiu ce înseamnă brevetarea, cu toate aspectele ei. Acum dacă eu prezint pe internet toate aceste noutăţi, înainte de a edita oficial cărţile cu detalii despre aceste noutăţi şi a se cunoaşte autorul lor, la scurt timp exista posibilitatea ca noile mele descoperiri, chiar eu, să nu mai am şansa de a le promova practic şi de a le face utile pentru toată lumea.
Spun aceasta, întrucât ele pot fi brevetate de altcineva, persoană fizică, sau juridică, sau de a găsii un alt autor, care are posibilitate şi ştie cum şi unde să le promoveze. Obiectivul meu principal, este acum, să editez cel puţin una din aceste cârtii. Dacă mă puteţi ajuta cumva, eu vă mulţumesc şi aştept oferta D-vs. Dacă nu, S-auzim de bine şi, Să va ajute Dumnezeu. Aveti deja scrsie in world, faceti o carte,Daca nu va descurcati luati un editor calificat.

Aveti deja luni de zie de cand tot spuneit de descoperirle fantastice sa sa fie si totusi nimic public care sa si ajute pe oamenii aflati in suferinta care timp nu prea au…. Legat de brevetare. Eu va ajut cu promovarea daca vreti informatia dvs sa ajunga la o audienta cat mai mare sa ajute cat mai multi bolnavi cat si la cercetatori cat mai multi Va puteti.
Catelusei mele,de care va scriam mai sus,i s-au recomandat citostaticele si o pastilr de Oncovet pe zi. Nestiind de cat rau face chimioterapia de fapt,am fost de acord ca ea sa inceapa tratamentul. A facut o singura sedinta de chimioterapie si urma sa mai facem 3,parca dar nu o voi mai duce sa le faca si pe celelalte. Credeti ca i-a afectat mult aceasta prima sedinta?
Stiu ca nu am procedat bine,m-am grabit sa le ascult sfatul,fiind disperata ca acele metastaze sa nu se mareasca,am vrut sa mai castig timp. Sper ca nu s-a produs vreun rau greu de reparat. Mama a citit despre amestecul de lamaie cu bicarbonat de sodiu si ii da zilnic. Dar fiindca nu vrea catusa sa manance doar legume,ii combina cu peste.

Tot asa o pacaleste sa ia si pastila Oncovet si Liv Branza,carne de pui,mezeluri,oase,paine,lapte nu ii mai da deloc,la fel nimic sarat.
Ce parere aveti despre toate acestea? Procedeaza bine? In comentariul dumneavoastra ati mentionat vitamine,suplimente,le vom lua si pe acelea sa i le dam. Daca dumneavoastra credeti ca mai aveti sugestii,informatii,corecturi,orice,va las adresa mea de mail si cand aveti timp imi puteti scrie intr-un mail. Acolo oricum este mai usor sa comunicam. Va multumesc. Buna ziua. Te rog din suflet daca imi poti spune care ar fi cel mai bun tratament naturist pt tumoara pulmonara cu metastaze osoase.

Sotul meu are tumoara pulmonara cu metastaze osoase,nu i sa mai dat nici o sansa la viata deoarece cancerul este microcelular,dar eu nu am vrut sa concep asa ceva si am luptat,an sase luni de cand l-a depistat am reusit sa fie acucristi ma poti ajuta m in regresie si totul este stopat.
Urmeaza chimioterapie,a facut si radioterapie dar metastaza inca nu ai da pace. El nu stie ce are,am putut sa-l fac sa creada tot ce i-am spus eu si asta il ajuta foarte mult. Mai am o lupta crancena cu metastaza,dar nu ma las invinsa trebuie sa existe ceva si pt ea. Dumnezeu a lasat boala dar trebuie sa existe si leacul ei. Ai dau foarte multe tratamente naturiste,B Cristi ma poti ajuta,ami poti da un sfat pt un tratament naturist. Iti multumesc foarte mult.

Da, ia Oncovet, care este un supliment nutritiv recomandat de veterinar si care din cate am citit este destul de bun si de aceea ne-am gandit sa i-l dam in continuare.
Dar nu mai mergem la chimioterapie cu ea. Nu este pisica,ci catelusa si intr-adevar este obisnuita cu alimentatia care contine si carne dar speram sa o obisnuim si cu legume,macar in diverse combinatii. Multumesc pentru sfat! Imi cer scuze ca v-am confundat catelusa cu pisica. Este greu sa faceti pisica sa se hrneasca cu legume si foarte probabil sa nu iifaca bine doar legume. Dar in aceasta mancare si apa a ei pe care le manaca si bea ea in mod natural, aveti grija sa ii introduceti si suplimente anticancerigene. Asta e ideea pe care mama dvs a retinut-o si aplicato foarte bine.

Buna Cristi, mama mea are cancer la colon cu metastaza la ficat, tumoarea de pe colon a fost operată insa are din 13 ganglioni 9 pozitive si tumori pe ficat multiple.
De 10 luni mănâncă numai raw vegan, zilnic ia suplimente , vitamine, minerale, fitonutrienti, vitamina b17, proteina din soia si mazăre, face miscare zilnic la sală, de trei ori pe zi ia o linguriță de curcuma cu apa, bea 4 litri de apa pe zi care o alcalinizez cu sare de himalaya si bicarbonat de sodiu. Intrebarea mea este ve asi putea sa mai fac sa nu mai creasca tumorile de pe ficat, ce asi mai putea sa mai fac sa opresc evoluția cancerului, eventualitatea extinderii în alte organe? Multumesc anticipat , o seara buna in continuare! In acel LUNG MAIl v0am scris despre problemele in tipu ldvs de cancer al ce sa aveti grija , ca trebuie sa aveti in vedere mai multe lucruri, nu doar cateva suplimente s ice mananca, incepand cu sustinerea emotionala si atitudinea bolnavului fata de viata si cat de motivat este sa triasca, daca se odihneste cum si cat trebuie, daca iese la aer si soare, etc.
Va rog sa ma ajutati.

Sotul meu va fi externat maine dupa operatie de cancer de colon,boala depistata in noiembrie Are metastaza la ficat. Mananca,are pofta de viata,viseaza la ce va face in viitor. Am citit tot ce ati scris dvs. Ma intereseaza daca aloe vera,mierea de albine cu lamaie,sucurile de legume si cele de fructe,painea albinelor,ceaiul de papadie,ii pot face rau daca se administreaza in fiecare zi.
Consumul de peste slab este permis? Va rog sa-mi raspundeti pe mail. Ce intelegeti dvs prin painea albinelor? Cam ce ii poate face rau din suc de leguem sau fructe. Aveti peste de munte sau de apa curata si nu de crescatorie?

Atunci, desi nu mai sunt adeptul sacrificiului de animale si consuamrii cadavrelor acestora, totusi da,ar putea consuma fara efecte nocive pe termen scurt daca asta alege sa faca? Sa aveti si clorura de cesiu si sulfat de hidrazina la indemana, in caz ca se intaleaza casexie severa.
Buna ziua , Am pe cineva in familie cu aceleasi probleme, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Va multumesc mult. Buna ziua, am si eu o problema mare cu bunica mea, are cancer la ficat, initial a facut un tratament intravenos citostatice si dupa cateva luni la tomograf a iesit ca acele bucati mici de cancer nu stiu denumirea stiintifica s-au retras de pe stomac unde ajunsesera deja iar pe ficat au ramas cateva mici, iar medicul de la tomograf spunea ca e pe drumul cel bun. NU se intreba pare chiar nimeni? Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.
De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.

Iar când staţi de vă rugaţi, iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, ca şi Tatăl vostru Cel din ceruri să vă ierte vouă greşealele voastre. Că de nu iertaţi voi, nici Tatăl vostru Cel din ceruri nu vă va ierta vouă greşealele voastre. NU fac fiecare acelasi lucru. Ca si nota separata, casa intlegi dvs cum pun eu problema: si eu promovez apa ionizata alcalina pentru publicul larg inclusiv oameni sanatosi. Ati citit biblia de curiozitate sa vedeti pe cine putea vindeca IIsus si pe cine nu?
Imediat ce apare indoiala , Petru a cazut in apa…DPDV fizic, faceti ce va este la indemana, incepeti cu protocolul Budwig descris in anexa 3 carte, , si pe mail, adaugati ce suplimente va sunt la indemana si puteti procura, far a va simti complexati,TOTI suntem limitati si fiecare se descurca cum poate. Din cate inteleg situaia NU e critica inca si bunica dvs paote manca, se simte relativ bine. Ce va mananca si va distruge pe dvs pe interior este acel diagnostic de luni pus de medici si aici am tot insistat cu credinta si psihicul in speranta ca veti intelege sa va ridicati.

Dumnezeu te aude si tine cont de cererea ta daca e din suflet. Deci, daca nu are loc unde sa se umfle si aceasa umflare pune in pericol imediat viata de exemplu risc sa blocheze ductul biliar varsarea bilei sau sa obstructioneze un vas de sange major , etc-ORICE situatie ce pune in pericol IMEDIAT viata atunci nu il puteti folosi. Daca nu exista cest risc, e o optiune care trebuie avuta in calcul. Deci nu vorbim de aruncat banii pe fereastra, vandut mobila din casa si alte lucruri de gen.
Cum vreti dvs sa tratati ceva ce nu intelegeti? Buna ziu! Tatal meu are cancer la colon cu metastaza la ficat…l a operat acum o saptamana la colon, i a pus anuns contra naturii…doctorul ne a spus ca mai are 6 luni de trait…si ca daca vrem sa i prelungim viata pana la un an sa faca chimio…desi nu prea sunt de acord cu chimio…mentionez ca el nu stie ce are…ce trebuie facut un sfat va rog.

Daca vreti sa il ajutati e unul din cele mai bune lucruri pe care le puteti face,alaturi de supor emotional. Sa-L ai pe Dumnezeu de partea ta conteaza desi, EL e mereu de partea noastra, numai ca trebuie si noi sa vrem asta. Sunt multe de spus si nu mai reiau aici insa intrebarea mea este merita aceasta prelungire a vietii e asta prin chinuri? Doamne ajuta! Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer esofagian,metastaze la plamani si cateva celule canceroase plecate deja spre inima…nu mai poate inghiti nimic,nici macar apa,asa ca i. De unde dau comanda de sulfat de hodrazina? Doamne ajuta si sanatate la toata lumea! V2S 5Z5 Canada.
Ph: sau de la. Puteti plati prin Moneygram. Nu are in stoc, il comanda la rusi zile si ajunge in Romania in ziua urmatoare cu una din liniile de transport regulat prin sofer.

Cel putin asa am procedat eu. Cluj Nu incercati varianta oficiala, directa, de la rusi. Exportul de medicamente e complicat sidureaza mult. De altfel Segidrin nu exista nici in nomenclatorul oficial din MD, m-am interesat.
Lui tata i-a oprit varsaturile intr-o saptamana, voma sucuri gastrice si bila desi era alimentat exclusiv intravenos cu perfuzii, nu tolera nimic in stomac, nici mancare nici lichide. Acum mananca cate putina supa si bea apa si ceai. Nu sunt din Rusia asa cu cineva a scris mai sus, Sunt din Chisinau si lucrez in una din cele mai mari retele de farmacii din Moldova, farmacia Felicia. Dar e bine sa il aveti la indemana ca solutia B in caz ca nu mai poate manca nimic. Buna seara, de ce nu vorbeste nimeni de cei de la ferma domnita maria si uleiul lor de cbd? Eu am auzit de el de la Dr Vladescu homeopat din Timisoara. Ma ajutat enorm unde oncologul ma trimis acasa sa iau cutia. A trecut un an si inca sunt in viata.
Uleiul asta este exceptional. Stelian Mihalcioiu.

Bunica mea de 75 ani a fost diagnosticata cu cancer in metastaza cand si-a rupt femurul in statiune la Lacul Sarat. A fost operata,i s -a pus tija dar nu o lasau durerile,mentionez ca avea dureri inainte de accident si de operatie acum 3 luni a fost diagnosticata. In ultima vreme se simte din ce in ce mai rau,noi credem ca din pacate i se apropie sfarsitul,de ieri este internata in spital si a fost transferata la TI,se chinuie sa respire cred ca ajuns cancerul si aici avand in vedere ca e metastaza si din ce m-am interesat.
Nimeni nu mai are ce sa-i faca,de aceea a fost trimisa acasa de la spitalul din Braila. In plus,nu prea poate sa manance,sa vorbeasca,sa stea drept samd. Daca puteti sa ma ajutati cu cev concret si pe intelesul unui om obisnuit … P. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer de prostata cu metastaze osoase in luna martie A inceput tratament cu zoladex la 3 luni si zometa la 28 de zile. Pana in decembrie s- a simtit bine.

In decembrie a avut niste dureri groaznice la coloana si picioare, probleme cu constipatie si urinarea. In ultimele zile s- a simtit tot mai rau, a inceput sa tuseasca si sa elimine o sputa maronie, mi se pare ca respira mai greoi.
Ce tratament ar putea face? Banuiesc ca aceasta opacitate este o metastaza pulmonara.. Va multumesc! Am uitat sa specific ca din cauza faptului ca a avut episoade de diaree si costipatie i s- a recomanat tratament cu salofalk 30 de zile, iar din cauza mobilitatii reduse nu a mai resusit sa mearga sa faca perfuzia cu zometa si i s- au dat acasa medicamente Bonefos 2 cp dimineata.. Răspunde la comentariu.

Cancer de prostata cu metastaze osoase | Forum despre Cancer

Schimbare de paradigma in tratamentul cancerului prostatic metastatic?
Voi prezenta initial ce inseamna metastaze si voi da si cateva solutii pentru prevenirea si eliminarea lor: Ca sa puteti intelege cele de aici trebuie sa cunoasteti cum apare si se dezvolta cancerul intr-o periaoda de Cancer de prostata cu metastaze osoase forum Prostaffect сumpără aiciin special sectiunea despre microbi de cancer. Plec, pentru a intelege, de la un caz simplu, unde microbii sunt intr-o anumita locatie o tumoare. Proatata este prima etapa sau extinderea locala a Cwncer initial si are loc numai cnad sunt indeplinte ele 2 conditii: O solutie foarte buna pentru a impiedica acest lucru este o alimentatie Cancer de prostata cu metastaze osoase forum Prostaffect сumpără aici darsi alte solutii ce vor alcaliniza rapid celulele minerale alcaline precum Cesiu sau Calciu Calciu e mai lent, dar e un supliment bun de adaugat la o alimentatie alcalina, asa cum este si apa alcalina.

Alcalinitatea este demonstrata stiintific de multe studiiinclusiv cazuri clinice a fi vitala in oprirea raspandirii cancerului Prostaffect сumpără aici baza de date multiple studii stiintifice — a se vedea studii Cancer de prostata cu metastaze osoase forum Calciu si CESIU in special. Orice creeaza alcalinitate in organism ajuta cu impiedicarea raspandirii cancerului, inclusiv un psihic optimist psihicul este de asemenea demonstrat stiintific a avea un rol semnificativ in cancer — Prostaffect сumpără aiciapa alcalinaminerale alcaline precum calciu, potasiu, cesiu, rubidiu descrise in carteetc. Alcalinitatea este vitala pentru oprirea raspandirii cancerului. Toti cercetatorii au observat ca NU pot omora cancerul mai repede decat se poate acesta raspandi cand este ajutat de un mediu intern favorabil acid.

Cancer prostata metastaze

Cancer de prostata cu metastaze osoase

De 7 luni am fost diagnosticat cu cancer de prostata cu metastaza osoasa. Intre timp PSA a crescut la 47,1 si am fost diagnosticat cu cancer de prostata cu metastaza osoasa hormono rezistent. Mentionez ca nu am fost castrat chirurgical. Se pare ca voi trece la chimioterapie si zilele sunt numarate. Ce as mai putea face. Mentionez ca am 53 ani. Buna ziua, Tatal meu de osoae ani areun cancer la prostataoperat in urma ee 10 ani. In in noiembrie cancerul s-a reactivatau urmat 2 interventii pt largirea canalului pentru ca sa poata urina, iar din octombrie poarta sonda. Mentionez ca are si hepatita C metastsze, iar PSA a crescut de la 4 la 92 in Cancer de prostata cu metastaze osoase forum luni.

Cancer de prostata cu metastaze osoase forum ultimul CT are diagnostic de cancer prostata cu metastaze osoase, si acum urmeaza un tratament de hormonoterapie.

Lasă un răspuns