DMCA

Această tendință în stilul surselor online prostatita.adonisfarm.ro respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și se așteaptă ca utilizatorii să facă același lucru. Și „interzice această politică de resurse online în circumstanțe adecvate și la propria sa discreție și / sau încetează conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat sau îi acuză în mod repetat pe alții de drepturi de autor sau drepturi de proprietate intelectuală.
În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act 1998, textul este disponibil la Biroul drepturilor de autor din S.U.A. la http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf că această resursă online îndeplinește cerințele pentru încălcarea drepturilor de autor. prin această pagină sursă online („site-ul web”), raportată managerului uzinei, listată în următorul raport.
Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unei persoane sau recunoașteți dreptul exclusiv de a acționa în baza drepturilor de autor, raportați presupusa încălcare a drepturilor de autor pe sau prin intermediul site-ului web prin încălcarea presupusă a DMCA și furnizarea acesteia unui administrator. La primirea notificării, după cum se explică mai jos, managerul consideră că măsurile la propria sa discreție sunt adecvate, inclusiv numirea materialelor de pe site-ul în cauză. Raport DMCA despre presupusa încălcare.
O puteți face rapid prin e-mailul nostru: [email protected]