Tratamente naturiste pentru cancer prostata

Tratament naturist pentru cancer de prostata. In tratamentul administrat pentru cancerul de prostata, se poate folosi ca adjuvant, ceaiul preparat din urmatoarele plante medicinale: ceapa, coada calului, bostan, dovleac, ginseng, ghimpe, grau, nalba, mei pasaresc, radacina de patrunjel, palmier pitic american, matase sau ulei din germeni de porumb, strugurii ursului, pufulita cu flori mici, ulei de soia,, Cancerul de prostata este unul dintre cele mai raspandite tipuri de cancer in randul barbatilor. Cu toate acestea exista remedii naturiste impotriva acestui tip de cancer. Unul dintre tratamentele naturiste include si radacina de ghimbir. Produse naturiste CaliVita utile in cancerul de prostata: PRO STATE POWER – 3×1 tablete/zi. SHARK AID (cartilaj de rechin) – 3×2 tablete/zi. IMMUNAID (gheara pisicii) – 3/2 capsule/zi. RESVERATROL PLUS – 3×1 capsule/zi. VITAMIN E UI – 3×1 capsule/zi.

Tratament cu suplimente naturiste pentru prostată. Extracte de plante medicinale. Extract de rădăcină de urzică, extract de palmier pitic (saw palmetto) și de planta medicinală pufuliță cu flori mici (Epilobium parviflorum). Extractul de rădăcină de urzică, în plus față de nenumăratele proprietăți benefice, contribuie la funcționarea sănătoasă a prostatei, fiind foarte utilă şi pentru combaterea problemelor de urinare.

Tratamente naturiste pentru cancer prostata

Tratamente naturiste pentru cancer prostata
Semințe de dovleac crude, ulei bio din semințe bogate în Omega 3, suc de aronia și rodii, curcuma, ceai verde, broccoli pentru germeni și extracte de plante medicinale sunt disponibile în magazin online cu livrare rapidă www. Ca urmare, vizitele la medic sunt importante, mai ales după vârsta de Tratamente naturiste pentru cancer prostata de ani pentru a face screening-uri de rutină. Utilizarea pe scară largă a testului PSA a condus la mai multi barbati ce au avut biopsii, interventii chirurgicale de prostata, radioterapie, și castrare orhiectomie — asta în ciuda faptului că NICI UN studiu clinic randomizat NU a demonstrat vreodată că screeningul și tratamentul va crește speranța de viață a bărbaților diagnosticați Tratamente naturiste pentru cancer prostata cancer de prostata.

Despre Geza Zakarias „Sanatatea reprezinta o stare de Tratammente, mentala, naturiate si fizica. După Tratamente naturiste pentru cancer prostata, pacientul a început tratamentul cu docetaxel. Studiile au avut un număr mic de participanți sau au avut o durată limitată. Beneficii suplimentare în controlul simptomelor au fost observate în special pentru cazul 1, care a primit HNK-IV pe o pfostata îndelungată, cu reducerea eficientă a activității convulsive, precum și controlul durerii pentru metastazele osoase. În ultimul deceniu a existat Tratamente naturiste pentru cancer prostata creștere a conștientizării și utilizării medicamentelor complementare și alternative CAM. Honokiol a fost bine tolerat în mai multe modele animale atunci când a fost administrat oral, 14 intravenos IV15 și pe cale intraperitoneală. Zincul este un mineral esențial care acționează ca cofactor pentru mai mult de șaptezeci de enzime. Avea convulsii parțiale complexe în curs de desfășurare, cu simptome de grimasă din cauza gustului și mirosului urât.

Trimite la adresa de email Numele tău Adresa ta de email. Pacienții au fost tratati cu 8 uncii de suc de rodie pe zi pe gură soi minunat, echivalentul a 1,5 mmol din totalul polifenolilor pe zi până la progresia bolii. Alegerea cerceilor potriviți pentru copii. Unele studii au sugerat că un nivel ridicat de zinc intraprostatic poate proteja împotriva carcinogenezei prostatei, în timp ce alte studii arată că poate crește riscul, facilitând enzimele considerate a fi responsabile pentru proliferarea nelimitată a celulelor tumorale
6/21/ · Iata mai jos cateva remedii naturiste pentru bolile de prostata: Urzica – extractul de urzica este considerat a fi cu mult superior medicamentelor antiinflamatoare. Sucul de urzica este utilizat cu succes in tratarea bolilor de prostata. Se consuma cate 2 pahare/zi, cura indelungata, timp de 1 luna. 5/14/ · Ca tratamente naturiste pentru prostata putem aminti curele, sub forma de ceaiuri, sucuri sau bai, din urmatoarele plante: Seminte de dovleac care amelioreaza simptomele de prostata marita, datorita proprietatilor diuretice pe care le au.

Contin zinc, care contribuie la intarirea sistemului imunitar si au proprietati antiinflamatoare. De asemenea,este important sa MANCATI ENERGETIC suficient, in special alimente bogate in grasimi si uleiuri permise in cancer in DOZE RIDICATE (minim 8 linguri ulei in zilnic, 2 pumni migdale/ 50 samburi caise RASPANDITI pe parcursul unei zile, etc) –Prostaffect сumpără. 8 saturate aportul de grăsimi a fost, de asemenea, raportate pentru a creste riscul de progresie a cancerului de prostata, 9, 10 si mici studii clinice efectuate la barbatii cu cancer de prostata si examinarea rezultatelor biomarker susțin un rol de dieta in progresia cancerului de prostata.

Tratament si remedii naturale pentru prostata

8 remedii naturiste pentru bolile de prostata
Lasa un comentariu Anuleaza Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat! Zincul este transportat activ prin membrana celulelor prostatei și există dovezi că reglarea în jos a transportatorilor implicați este o cauză a absorbției reduse a zincului și această schimbare a expresiei genice poate fi un factor în dezvoltarea cancerului de prostată. Această abordare face parte dintr-un spectru global de îngrijire numit supraveghere holistică activă. Valorile hematologice au rămas stabile, fără evenimente adverse legate de tratament. Procesul inflamator poate aparea nu doar din cauza unor infectii bacteriene ci si din cauza bolilor cu transmitere sexuala. Adio virginității tale cu o escortă de lux.

Un studiu de la Universitatea din Michigan a demonstrat ca ghimbirul ucide celulele canceroase. Medicii trebuie să fie conștienți Tratamente naturiste pentru cancer prostata ceea ce iau pacienții lor, deoarece aceste suplimente pot interfera cu absorbția și eficacitatea Tratamente naturiste pentru cancer prostata convenționale.

Aceasta cura cu ceai este indicata si femeilor care urineaza des sau copiilor cu varsta cuprinsa intre ani care urineaza noaptea in pat enurezis urmandu-se pe o perioada de luni. Ceaiul contine un amestec din 19 plante medicinale: pufulita cu flori mici, ghimpele, coada soricelului, coada calului, obligeana, osul iepurelui, albastrele, urzica moarta, matase de porumb, splinuta, sapunarita, lemn dulce, mesteacan.
Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist. Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like: Tags: prostata prostatita remedii naturiste prostatita remedii prostata tratament prostata.

Cum sa ne mentinem coloana dreapta cand stam la calculator. Afla totul despre vitaminele de care corpul nostru are nevoie. Clatite din dovlecei. O reteta dulce de la bunici. Micronutrienții indolcarbinol: implicații pentru boală și chimioprevenție. Drogul Metabol Drogul interacționează. Prevenirea multiplă a cancerului prin sulforafan.
Rac Lett. Sulforafanul induce apoptoza mediată de caspază în celulele de cancer de prostată umane PC-3 cultivate și întârzie creșterea xenogrefelor PC-3 in vivo. J Biol Chem. Depresiunea promotorului p21 în celulele cancerului de prostată de către un izotiocianat prin inhibarea HDAC-urilor și a c-Myc. Int J Oncol.

Represia receptorilor androgeni în celulele canceroase de prostată de către fenetil izotiocianat. Xiao D, Singh SV.
Isotiocianatul de fenetil inhibă angiogeneza in vitro și ex vivo. Sarkar FH, Li Y. Indolcarbinol și cancer de prostată. J Nutr. Inactivarea Akt este un eveniment cheie în apoptoza indusă de indolcarbinol în celulele PC Clin Cancer Res. Indolulcarbinol I3C a indus inhibarea creșterii celulare, oprirea ciclului celular G1 și apoptoza în celulele canceroase de prostată. Exp Biol Med Maywood ; : — Consumul de broccoli interacționează cu GSTM1 pentru a perturba căile de semnalizare oncogenice în prostată. Plus unu. Legume crucifere, polimorfisme genetice în glutation S-transferaze M1 și T1 și risc de cancer de prostată. Nutr Cancer. Herr I, Buchler MW. Componenți dietetici ai broccoli și a altor legume crucifere: implicații pentru prevenirea și terapia cancerului.

Cancer Treat Rev. Supraviețuire mai mare după cancerul de sân la femeile active fizic, cu aport ridicat de legume-fructe, indiferent de obezitate. Cancerul provoacă controlul. Consumul de leguminoase și izoflavone și riscul de cancer de prostată: Studiul de cohortă multietnică. Consumul de legume și fructe și riscul de cancer de prostată: un studiu de cohortă din Olanda. Biomarkeri de epidemiol pentru cancer Prev. Yan L, Spitznagel EL. Consumul de soia și riscul de cancer de prostată la bărbați: o revizuire a unei metaanalize. Vincent M. Santillo; Franklin C. Departamentul de Urologie, Spitalul St. Adresa de corespondenta. Autorii revizuiesc literatura actuală privind medicamentele complementare și alternative utilizate cel mai frecvent de pacienții cu cancer de prostată și cei cu risc pentru boală.

Produsele acoperite sunt vitamina E, vitamina A, seleniu, zinc, soia, licopen, suc de rodie, ceai verde și acizi grași omega Nu există nicio dovadă definitivă că vreunul dintre suplimentele nutritive discutate poate afecta cursul cancerului de prostată sau dezvoltarea acestuia. Autorii sunt de părere că pur și simplu luarea unui multivitamin standard zilnic ar trebui să fie suficient pentru a se asigura că pacienții au nivelurile adecvate de vitamine și minerale, fără a risca utilizarea excesivă de vitamine, minerale și suplimente care pot duce la numeroase efecte secundare negative.

Cuvinte cheie: neoplasme prostatice; chemoprevention; Medicina complementară; suplimente de dieta; licopen; acizi grasi omega În ultimul deceniu a existat o creștere a conștientizării și utilizării medicamentelor complementare și alternative CAM.
În ceea ce privește cancerul de prostată, cea mai mare utilizare a CAM este printre cei care au fost deja diagnosticați și tratați pentru cancerul de prostată, iar pacienții cu cancer progresiv de prostată au mai multe șanse de a utiliza CAM decât cei cu boală stabilă 3. Cu toate acestea, datele care susțin această exuberanță a utilizării sunt contradictorii în cel mai bun caz. Acest articol va analiza datele disponibile curente ale produselor CAM cele mai frecvent utilizate. Vitamina E de fapt un grup de 4 tocoferoli și 4 tocotrienoli este cel mai popular supliment folosit de bărbați. Deoarece este o vitamină solubilă în grăsimi, sursele alimentare bune tind să fie alimente bogate în uleiuri derivate din plante: avocado, nuci, ouă, unt de arahide, soia și cereale pentru micul dejun gata de consumat.

Uleiurile de gătit tind să fie cea mai mare sursă de vitamina E din dietă 6. Nivelurile plasmatice de vitamina E sunt saturabile la aproximativ UI. În general, vitamina E este considerată sigură și nu a arătat proprietăți mutagene, în ciuda anilor de megadozare. Alfa-tocoferolii cea mai abundentă formă naturală de vitamina E scad, de asemenea, agregarea plachetară și crește astfel riscul de sângerare. Pacienții trebuie sfătuiți să rețină aportul de vitamina E cu 10 până la 14 zile înainte de biopsia prostatei, prostatectomia radicală, semănarea radioactivă sau orice altă procedură chirurgicală 6. Studii de laborator. Multe studii in vitro pe o varietate de linii celulare de cancer uman au arătat că vitamina E poate avea un impact benefic asupra carcinogenezei. Cea mai cunoscută funcție a vitaminei E este ca un antioxidant, detoxifierea radicalilor oxidanti care apar ca subproduse nedorite în timpul metabolismului normal.

Acești radicali oxidanți pot interfera cu multe mecanisme celulare importante în creșterea și reglarea celulelor, inclusiv acele mecanisme implicate cu carcinogeneza prostatei 6. Alte roluri pentru vitamina E includ ca antiprostaglandină; se crede că prostaglandinele au un rol în carcinogeneza prostatei 9. Studiile in vitro asupra liniilor de celule ale cancerului de prostată au arătat, de asemenea, că vitamina E induce oprirea ciclului celular în celulele canceroase de prostată la nivel fiziologic, precum și reglarea expresiei p27, un regulator al ciclului celular 9. Studii clinice. Impactul potențial al consumului de vitamina E asupra dezvoltării cancerului de prostată a fost demonstrat pentru prima dată în rezultatele Studiului de prevenire a cancerului alfa-tocoferolului, beta-carotenului studiu ATBC Acesta a fost un studiu randomizat, dublu-orb, pe Faptul că studiul ATBC nu a fost conceput ca un studiu de prevenire a cancerului de prostată, lasă deschisă posibilitatea ca rezultatele să reprezinte o schemă statistică.

Răspunsul la întrebarea dacă rezultatul a fost sau nu o coincidență este acum testat în Studiul de prevenire a cancerului cu seleniu și vitamina E SELECT. Randomizarea va fi distribuită în mod egal între 4 brațe de studiu seleniu, vitamina E, seleniu și vitamina E și placebo. Efectul de combinație al seleniului și al vitaminei E ar putea fi sinergic, așa cum s-a demonstrat în experimentele in vitro în care cele două suplimente au obținut împreună o mai mare inhibare a creșterii celulare decât oricare singur Datele inițiale sunt anticipate în , cu rezultate finale în Vitamina A este o vitamină solubilă în grăsimi foarte versatilă, care are roluri în mai multe procese ale corpului.

Conform cercetărilor epidemiologice și clinice, vitamina A nu este asociată cu riscul de cancer de prostată Relația a fost ipotezată pe baza rolului pe care îl joacă retinoizii în reglarea diferențierii de creștere și a apoptozei celulelor normale și maligne. În studiul de eficiență a beta-carotenului și retinolului CARET , un studiu de chemoprevenție controlat cu 7 ani, randomizat, dublu orb, controlat cu placebo, a testat combinația de beta-caroten 30 mg și retinil palmitat vitamina A 25, UI luate zilnic împotriva placebo la În timp ce obiectivul principal al studiului a fost reducerea incidenței cancerului pulmonar la o populație cu risc ridicat de boală, datele sunt convingătoare că vitamina A nu va fi probabil un agent chimiopreventiv pentru cancerul de prostată.
Forma organică intră prin lanțul alimentar prin consumul de plante cultivate în sol care conțin forma anorganică. Se găsește în fructe de mare, carne și cereale, iar cantitatea variază în funcție de cantitatea prezentă în sol.

RDA este de 55 mcg și nivelul tolerabil de admisie superioară UL pentru adulți este de mcg. Un exces de seleniu poate afecta activitatea celulelor ucigătoare naturale, poate afecta sinteza hormonilor tiroidieni și metabolismul hormonului de creștere și al factorului de creștere asemănător insulinei și are, de asemenea, efecte dermatologice, cum ar fi pierderea unghiilor și a părului și dermatita Proprietăți anticancerigene ale seleniului.
Metoda exactă prin care seleniul afectează carcinogeneza este necunoscută, dar rolul său de antioxidant atât singur, cât și încorporat ca cofactor în enzimele antioxidante a fost un domeniu de cercetare. Alte efecte potențiale includ antiproliferarea, inducerea apoptozei, modularea nivelurilor de androgeni și efectele asupra funcției imunitare 16, În timp ce multe studii epidemiologice au arătat dovezi ale unei legături între nivelurile scăzute de seleniu și incidența crescută a cancerului, studiul Prevenției Nutriționale a Cancerului NPC a fost cel care a evidențiat relația sa cu cancerul de prostată.

Studiul NPC de bărbați și femei a fost un studiu randomizat de mcg de seleniu zilnic, conceput pentru a testa dacă o astfel de suplimentare poate reduce riscul de cancer de piele non-melanom recurent Deși suplimentarea cu seleniu nu a avut efect asupra cancerului de piele, la sfârșitul studiului, o analiză a celor de bărbați care au primit suplimente a arătat o incidență semnificativ mai mică a cancerului de prostată decât acei de bărbați care au primit un placebo cu o monitorizare medie de mai mult de 7 ani.
Cercetătorii au evaluat, de asemenea, o cohortă din Studiul de urmărire a profesioniștilor din domeniul sănătății, de Până când rezultatele testului SELECT sunt disponibile, se pare că doar cei cu un nivel scăzut de seleniu acest lucru ar trebui să fie testat mai întâi sunt candidații adecvați pentru suplimentarea cu mineralul.
Zincul este un mineral esențial care acționează ca cofactor pentru mai mult de șaptezeci de enzime.

La rândul său, starea scăzută de cupru poate provoca o anemie sideroblastică, leucopenie și neutropenie O mare parte a interesului pentru zinc ca agent pentru tratamentul și prevenirea cancerului de prostată se datorează studiilor care au arătat o reducere marcată a nivelului de zinc în țesuturile prostatei în celulele canceroase de prostată față de celulele normale ale prostatei În țesutul prostatic normal, zincul acționează ca un inhibitor al unei enzime m-aconitaza , care face parte din ciclul Krebs.
Odată cu inhibarea eliminată de nivelurile scăzute de zinc, celulele maligne sunt acum capabile să finalizeze ciclul Krebs și să treacă de la celule epiteliale secretoare ineficiente din punct de vedere energetic la celule eficiente din punct de vedere energetic Din păcate, înlocuirea acestui zinc prostatic intracelular nu este la fel de simplă ca și ingerarea acestuia: nivelurile excesive de zinc intestinal reglează absorbția zincului și, prin urmare, suplimentele orale de zinc nu au niciun efect asupra nivelului de zinc la nivelul prostatei Zincul este transportat activ prin membrana celulelor prostatei și există dovezi că reglarea în jos a transportatorilor implicați este o cauză a absorbției reduse a zincului și această schimbare a expresiei genice poate fi un factor în dezvoltarea cancerului de prostată.

Cercetările au arătat că hormonii de testosteron și prolactină pot crește absorbția de zinc în celulele prostatei, dar nu s-au efectuat studii umane despre acest efect Studii epidemiologice. Studiile asupra cancerului de zinc și de prostată au fost neconcludente Unele studii au sugerat că un nivel ridicat de zinc intraprostatic poate proteja împotriva carcinogenezei prostatei, în timp ce alte studii arată că poate crește riscul, facilitând enzimele considerate a fi responsabile pentru proliferarea nelimitată a celulelor tumorale Astfel, suplimentarea cu zinc ar putea promova dezvoltarea cancerului de prostată.
Zincul obținut din surse alimentare nu a fost asociat cu riscul de cancer de prostată Rolul soia și efectele benefice pe care fitoestrogenii în special izoflavonoizii pe care le conține asupra cancerului de prostată au fost un obiectiv al cercetărilor recente. O mare parte din cercetare s-a concentrat pe două izoflavone în special, genisteina și daidzein.

Cercetarea urmărește să ofere înțelegere studiilor epidemiologice care au arătat o incidență mai mică a cancerului de prostată la populațiile cu diete bogate în produse de soia S-a raportat că, în timp ce bărbații chinezi și japonezi au avut o incidență mai mică de cancer de prostată decât bărbații născuți în SUA, incidența în populația imigranților asiatici din Statele Unite este în conformitate cu ratele de incidență din SUA Soia este de interes ca un posibil motiv, deoarece dieta medie asiatică include de zece ori mai mult decât cantitatea de produse de soia consumate în dieta tipică americană Un studiu privind obiceiurile alimentare a Genisteina, daidzein și metaboliții lor, cu activitatea lor estrogenică ușoară, s-a dovedit a inhiba creșterea benignă și malignă a celulelor epiteliale prostatice 30 , a regla în jos genele receptorilor androgeni 31 și reduce creșterea tumorii la unele modele animale.
În plus, genisteina inhibă creșterea atât a celulelor canceroase de prostată dependente de androgeni, cât și de androgeni, in vitro Nu s-au raportat studii clinice la scară largă care folosesc soia sau produse de soia ca chimioprevenție sau terapie, deci opinia actuală trebuie să se bazeze pe studii epidemiologice, studii in vitro și studii in vivo pe modele animale. Deși poate părea că o reducere a riscului ar putea fi obținută prin creșterea aportului de soia, un studiu recent a arătat că situația poate fi mai complicată În acel studiu, echolul, un metabolit al daidzein, a demonstrat efecte inhibitoare.

Nu toate persoanele care consumă daidzein produc echol. Este dieta obișnuită care determină tulpinile bacteriene din tractul gastro-intestinal, care la rândul său determină dacă individul transformă daidzein în echol. Acest studiu s-a concentrat doar pe un metabolit, dar demonstrează dificultatea aplicării rezultatelor la o populație la alta, deoarece flora intestinală locală, precum și dieta poate influența prezența metaboliților activi biologic. Administrarea de soia poate să nu fie fără riscuri, după cum a demonstrat un studiu la animale atunci când a arătat o îmbunătățire a creșterii tumorii independente de androgeni in vivo, când șobolanii au fost hrăniți cu o dietă ridicată într-un izolat proteic de soia bogat în izoflavonă Datele clinice colectate până în prezent au fost limitate și echivalente.
Studiile au avut un număr mic de participanți sau au avut o durată limitată.

Unii nu au arătat niciun impact asupra nivelului PSA sau vitezei PSA la bărbații sănătoși sau la pacienții cu cancer de prostată , în timp ce alții au demonstrat exact opusul la un grup de bărbați cu cancer de prostată 36, Din punct de vedere clinic, aceste studii sunt neconcludente, deoarece s-au concentrat asupra markerilor imperfecți ai cancerului de prostată și nu asupra bolii în sine. Nu s-au efectuat studii asupra suplimentării la soia la om și sunt necesare pentru a evalua impactul clinic Similar cu seleniul și vitamina E, licopenul este un puternic antioxidant.
Este un carotenoid care se găsește în principal în tomate și produse derivate din tomate. Nu există o cotă recomandată zilnic pentru licopen, deoarece nu este un nutrient esențial. Miller și colab.

Recomandă consumul unei porții pe zi sau a cinci porții pe săptămână de produse de tomate ca parte a unei diete sănătoase Studiile epidemiologice au sugerat că produsele de tomate ar putea fi potențiali agenți de protecție împotriva cancerului de prostată O analiză a datelor referitoare la dietă colectată dintr-o cohortă de Aceste observații au fost extinse de Giovannucci și colab. În această analiză, singurele articole de fructe și legume care au fost asociate cu un risc redus de cancer de prostată au fost tomatele crude, sosul de roșii, pizza și căpșunile.
În timp ce licopenul poate fi luat ca supliment, un studiu recent efectuat la animale a arătat un efect protector împotriva pulberii de tomate, dar nu a licopenului pur, indicând faptul că compușii, pe lângă licopen, influențează carcinogeneza prostatei Alte studii efectuate la animale și in vitro au demonstrat că administrarea de vitamina E care este prezentă în tomate împreună cu licopenul au dus la inhibarea sinergică a cancerului de prostată 46, Ca și în cazul altor antioxidanți, licopenul poate avea un rol în limitarea daunelor oxidative ale macromoleculelor celulare.
Studiile de laborator in vitro sugerează că licopenul este cel mai bun carotenoid natural pentru stingerea oxigenului reactiv singlet.

Modurile reale în care licopenul lucrează cu alți antioxidanți și sisteme biologice care protejează împotriva deteriorarii oxidative este slab înțeles De asemenea, licopenul a fost arătat in vitro pentru a influența semnalizarea factorului de creștere 1 IGF-1 asemănător insulinei, evoluția ciclului celular și proliferarea celulară. Niveluri ridicate de IGF-1 au fost asociate cu un risc crescut de cancer de prostată Un studiu din asupra a 26 de bărbați diagnosticați recent cu cancer de prostată, a demonstrat că suplimentarea cu un preparat de licopen care a inclus 30 mg licopen, precum și un amestec de carotenoizi de tomate și alte fitochimice, inclusiv vitamina E cu 3 săptămâni înainte de prostatectomia radicală a dus la scăderea Niveluri PSA plasmatice, precum și reducerea implicării difuze a glandei prostatei cu HGPIN, un precursor al cancerului de prostată Până în prezent, nu a fost efectuat niciun studiu clinic controlat potențial al suplimentării licopenului.
Sucul de rodie este un puternic antioxidant care a primit recent o atenție sporită în cercetare.

Este o sursă bogată de flavonoide polifenolice, despre care se crede că este motivul proprietăților sale puternice antioxidante și anti-aterosclerotice. Studiile epidemiologice au arătat că consumul de fructe și legume cu conținut fenolic ridicat se corelează cu mortalitatea cancerului redusă. Sucul de rodie a fost comercializat ca fiind bogat în antioxidanți și cercetările de laborator s-au concentrat asupra potențialului său de a afecta cancerul de prostată.
Interesant este că studiile au arătat că sucul comercial are un conținut ridicat de punicalagine, deoarece prelucrarea industrială extrage o parte din taninuri prezente în coaja de fructe Astfel, orice beneficiu din rodie este posibil să provină din consumul de suc și nu de fructe — și mai exact din sucul care include o anumită prelucrare a șoriciului de fructe. Studiile efectuate asupra cancerului de sân au demonstrat că sucul are un potențial semnificativ pentru reglarea în jos a angiogenezei.

Se știe că anumite fracțiuni, în special uleiul din semințe, au activitate estrogenică. În plus, ca și în cazul vitaminei E, acidul punicic din uleiul de semințe de rodie inhibă formarea prostaglandinei Studiile in vitro au arătat, de asemenea, o inhibare sinergică a invaziei celulelor canceroase de prostată din aplicarea unei combinații de extracte de rodie 52, Cercetările recente au arătat că efectele benefice ale diferitelor extracte din sucul de rodie sunt îmbunătățite atunci când sunt combinate cu celelalte polifenole găsite în suc Un studiu clinic recent, de 2 ani, a fost finalizat pentru 48 de bărbați cu niveluri PSA în creștere după operație sau radioterapie Pacienții au băut zilnic opt uncii de suc de rodie.
Durata medie de dublare a PSA a crescut semnificativ odată cu suplimentarea sucului de rodie, de la 14 luni la 26 de luni. Aceste constatări sugerează că testarea suplimentară este justificată într-un studiu multi-centru, randomizat, controlat cu placebo Lângă apă, ceaiul preparat din frunzele Camellia sinensis este cel mai consumat lichid din lume.

Ceaiul verde, oolong și negru sunt toate făcute din frunzele aceleiași plante.
Cu toate acestea, conținutul și aromele lor chimice sunt foarte diferite datorită proceselor lor de fermentare. Ceaiul verde conține mai mulți compuși polifenolici, incluzând polifenolul principal și cel care a primit cel mai mult accent de cercetare, epigalocatechinul galat EGCG. În general, consumul este considerat sigur. Un studiu efectuat pe 49 de pacienți cu tumori solide a concluzionat că o doză echivalentă cu 3,5 până la 4 căni 28 — 32 fl. Oz de ceai verde de 3 ori pe zi ar putea fi ușor tolerată și poate fi luată în siguranță timp de cel puțin 6 luni Studiile epidemiologice au arătat că bărbații care consumă regulat ceai verde au o incidență mai mică a cancerului de prostată Acest fapt poate contribui la observația că bărbații asiatici, cu consumul lor mult mai mare de ceai verde, au rate mai mici de cancer de prostată decât omologii lor occidentali Cercetările s-au concentrat pe rolul polifenolilor conținuți în ceaiul verde, dar mecanismul lor de acțiune nu a fost determinat.

Efectele antineoplastice propuse observate includ: inhibarea enzimelor proteolitice pentru a preveni metastazele, modificările comunicării celulare și antiangiogeneza. Aceste mecanisme antitumorale necesită o expunere prelungită la ceaiul verde La un șoarece TRAMP care dezvoltă spontan cancerul de prostată metastatic , o fracție polifenolică izolată de ceaiul verde polifenoli de ceai verde sau GTP la echivalentul uman al șase căni de ceai verde pe zi, a provocat o inhibare semnificativă a cancerului de prostată și o supraviețuire crescută.
GTP părea să inhibe complet metastazele sitului îndepărtat Mai multe studii clinice nu au arătat niciun efect prin ceaiul verde asupra carcinomului independent de androgeni. Cu toate acestea, în aceste studii, cancerul populațiilor de pacienți ar fi putut fi prea avansat pentru a beneficia de această intervenție 61, Acizii grași Omega-3 pot fi găsiți în mod natural în uleiul de pește cu apă rece, cum ar fi macrou, somon, sardine, hamsii și ton, sau sub formă de uleiuri extrase din plante, precum semințele de in, canola sau soia.

Acidul eicosapentaenoic EPA și acidul docosahexaenoic DHA se găsesc în principal în pești grași și sunt adesea denumiți acizi grași marini. Ambele pot fi sintetizate la om de la un precursor acid alfa-linolenic. Cu toate acestea, conversia acidului alfa-linolenic în EPA sau DHA este ineficientă, consumul alimentar direct este o metodă mai eficientă de creștere a nivelului seric de acizi grași Nivelurile de sânge sau țesut adipos de acizi grași omega-3 sunt corelate cu aportul de pește gras, mai degrabă decât cu aportul de acid alfa-linolenic FDA recomandă ca consumul de uleiuri de pește să fie limitat la 3 grame sau mai puțin pe zi, deoarece doze mai mari pot crește riscul de sângerare Nu este clar că consumul de acizi grași marini poate reduce riscul de cancer de prostată Același studiu nu a găsit nicio asociere între riscul de cancer de prostată și consumul de suplimente de ulei de pește În Lancet, Terry și colab.

Cei care nu au mâncat pește au avut o frecvență de două-trei ori mai mare de cancer de prostată decât cei care au mâncat fie cantități moderate, fie mari, așa cum este definit pe o scară de patru puncte, de pește gras. Autorii au sugerat că incidența scăzută a cancerului de prostată s-a datorat nivelurilor ridicate de seleniu și acizii grași omega-3 Aceste rezultate sunt puternic contrazise de alte studii epidemiologice care nu arată nicio asociere între riscul de cancer de prostată și consumul total de pește și nici aportul de EPA sau DHA Spre deosebire de studiile epidemiologice, rezultatele in vitro au fost mai promițătoare.

Acizii grași Omega-3 s-au dovedit a inhiba creșterea celulară și exprimarea proteinelor PSA La animale, un studiu recent asupra cancerului de prostată umană la șoarecii xenografe a arătat un efect inhibitor al uleiului alimentar de pește S-a demonstrat că EPA și DHA inhibă activitatea biologică a eicosanoidelor și androgenilor, care sunt cunoscute ca având un efect stimulant asupra creșterii celulelor canceroase de prostată Deși au fost făcute numeroase studii pentru prevenirea și gestionarea bolilor cardiace, nu sunt disponibile niciunul cu privire la cancerul de prostată Pacienții cu cancer de prostată sau cei cu risc ridicat de a dezvolta boala se confruntă cu sfaturi voluminoase și adesea conflictuale despre suplimentarea nutrițională.
Orice sfat pentru pacient trebuie temperat de faptul că nu există nicio dovadă definitivă că vreunul dintre suplimentele nutritive discutate poate afecta cursul cancerului de prostată sau dezvoltarea acestuia.

Grăsimea dietetică pare să aibă cel mai mare impact asupra cancerului de prostată Se pare că există o corelație pozitivă între IMC și riscul de cancer de prostată 79, S-a demonstrat că consumul de carne roșie crește riscul de cancer de prostată În ceea ce privește utilizarea suplimentului, datele nu sunt clare.
Credința noastră este că pur și simplu luarea unui multivitamin standard zilnic ar trebui să fie suficient pentru a se asigura că pacienții au nivelurile adecvate de vitamine și minerale. În mod evident, suprautilizarea vitaminelor, mineralelor și suplimentelor poate duce la numeroase efecte secundare negative, precum riscul crescut de atac de cord și accident vascular cerebral vitamina E , sângerare vitamina E, vitamina A , scăderea acuității mintale zinc, seleniu , anemie zinc și pierderea părului și a unghiilor seleniu.
În , aproximativ Pacienții au utilizat produsul fără o supraveghere medicală atentă și, la acei pacienți, reacțiile adverse estrogenice de exemplu, ginecomastie au fost frecvente și au existat raportări de tromboză venală profundă.

PC-SPES a fost găsit în mai multe teste ulterioare pentru a fi contaminat cu dietilstilbestrol DES , etinilestradiol și warfarină, printre alți contaminanți. Contaminarea a variat în funcție de lotul examinat. Produsul a fost reamintit la începutul anului , iar compania producătoare a încetat operațiunile mai târziu în acel an, dar nu după evenimentele adverse descrise Medicii trebuie să fie conștienți de ceea ce iau pacienții lor, deoarece aceste suplimente pot interfera cu absorbția și eficacitatea medicamentelor convenționale.
Cu toate acestea, studiile au arătat că, de obicei, pacienții care utilizează CAM nu își informează medicul 3. Medicii trebuie să se intereseze proactiv despre utilizarea CAM. Pacienții trebuie educați cu privire la limitările și problemele de siguranță atunci când utilizează CAM. Mai multe date din studiile clinice riguroase sunt necesare pentru a răspunde la întrebarea eficacității tuturor acestor produse. Niciuna declarată. Luarea de decizii Med. Fleshner NE: Vitamina E și cancer de prostată. Clinica Urol Nord Am.

Ann Intern Med. AF Badawi: Rolul sintezei prostaglandinei în cancerul de prostată. Venkateswaran V, Fleshner NE, Klotz LH: modularea proliferării celulare și a regulatorilor ciclului celular de vitamina E în liniile de celule ale carcinomului de prostată umană.
Zu K, Ip C: Sinergia dintre seleniu și vitamina E în inducerea apoptozei este asociată cu activarea caspazelor inițiator distinctive în celulele canceroase de prostată umane. Klein EA: Chimioprevenția cancerului de prostată. Crit Rev Oncol Hematol. Kristal AR: Vitamina A, retinoizi și carotenoizi ca agenți chimiopreventivi pentru cancerul de prostată. Rev Environ Health. Curr Opin Urol. Mol Biol Cell. Fapte despre suplimentele alimentare — zinc. Serviciul de nutriție clinică. Maryland, Institutele Naționale de Sănătate. J Pediatr Hematol Oncol. Costello LC, Franklin RB: Rolul nou al zincului în reglarea metabolismului citratului de prostată și implicațiile acestuia în cancerul de prostată.
Acasa Consulta specialistul Contact. Tratamente naturiste.

Tratament naturist infarct miocardic. Tratament naturist hipertensiune. Tratament naturist litiaza renala. Tratament naturist noduli tiroidieni. Tratament naturist diabet tip II. Tratament naturist cancer colorectal.

Tratament naturist cancer de prostata – Produse naturiste cancer de prostata

Tratamente naturiste pentru prostata, vindeca cancerul cu radacina de ghimbir - Charmy
Prostata reprezinta o glanda a sistemului reproductiv masculin, situata sub vezica urinara si care are rolul de a naturistr capacitatea de reproducere, prin secretia unui lichid care inglobeaza spermatozoizii si le accelereaza motilitatea. Prima forma de boala la nivelul prostatei este prostatita, care se manifesta prin inflamarea treptata a prostatei. Forma acuta a bolii este produsa in urma unor infectii microbiene, cu gonococi, stafilococi, streptococi si colibacili, si se manifesta prin edem si infiltratii glandulare, insotite adesea de colectari purulente. Se evita viata sedentara si abuzurile alimentare. De asemenea, este importanta si administrarea de pilule pe baza de seleniu si igiena riguroasa a zonei intime.

Exista pentfu un ceai, recomandat ca tratament preventiv, de la varsta de 50 de ani, care se face de 2 luni pe an. Aceasta cura cu ceai este indicata si femeilor care urineaza des sau copiilor cu varsta cuprinsa intre ani care urineaza noaptea in pat enurezis urmandu-se pe o perioada de luni. Ceaiul contine un amestec din 19 plante medicinale: pufulita Tratamente naturiste pentru cancer prostata flori mici, ghimpele, coada soricelului, coada calului, obligeana, osul iepurelui, albastrele, urzica moarta, matase de porumb, splinuta, sapunarita, lemn Tratamente naturiste pentru cancer prostata, mesteacan. Tratamente naturiste pentru cancer prostata un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Tratament cancer de prostata

Tratament naturist pentru cancer de prostata

Tratamentul naturist pentru cancerul de prostată depinde de faptul dacă este în parte sau în totalitatea prostatei sau dacă Tratamente naturiste pentru cancer prostata răspândit în alte părți ale corpului. Regimul alimentar joacă un rol important în tratamentunele alimente fiind recomandate în cantitate mai mare, iar altele având recomandarea de consum minim. Tratamentul pentru cancer de prostată este diferențiat în funcție de vârsta și de sănătatea generală a fiecăruia, asocierea cu alte afecțiuni și factori genetici, mediul de Tratamente naturiste pentru cancer prostata, stilul alimentar. Solicitați sfatul medicului și urmați tratamentul recomandat de acesta. Există anumite simptome și semne care pot indica un naturistf de prostată, dar numai medicul specialist va pune un diagnostic. În majoritatea cazurilor, simptomele cancerului de prostată nu sunt evidente în stadiile incipiente ale bolii.

Lasă un răspuns