Termoterapie prostatica prin radiofrecventa

Radioterapia pentru tratarea cancerului de prostată. Acest tratament implică utilizarea radiaţiilor pentru a distruge celulele canceroase. Radioterapia este o opţiune pentru vindecarea cancerului localizat şi a cancerului de prostată avansat la nivel local. 11/9/ · Termoablaţia prin microunde şi radiofrecvenţa reprezintăultima tehnologie dezvoltatăpentru tratamentul nechirurgical al tumorilor benigne hepatice, mamare, uterine, s.a. Tratamentul transuretral cu radiofrecventa (TUNA) Tratamentul adenomului de prostata cu radiofrecventa este o procedura care consta in introducerea unor ace in interiorul prostatei si cresterea locala a temperaturii, la valori de peste grade Celsius, ce determina distrugerea tesutului prostatic. Procedura efectivă înseamnă tratarea vaselor punct cu punct prin impulsuri perpendiculare cu planul vasului, cu durată, intensitate și frecvență corespunzătoare dimensiunii acestuia. Imediat după aplicarea energiei de RF venectaziile vor dispărea instantaneu.

Termoterapie prostatica prin radiofrecventa

De ce e importantă Termoliza sau Miloza prin radiofrecvență? Simptome și diagnostic în afecțiunile prostatei Hiperplazia benigna de prostata sau marirea prostatei Marirea prostatei reprezinta o tumora necanceroasa benigna Termoterapie prostatica prin radiofrecventa care glanda se extinde, iar ca principal simptom si efect rezulta Termoterapie prostatica prin radiofrecventa dificila. Abonarea a fost făcută cu success. Radioterapia pentru tratarea cancerului de prostată. Medicamentele care pot agrava simptomele, cum ar fi opioide si medicamente cu efecte anticolinergice antihistaminice si unele antidepresive ar trebui sa fie oprite atunci cand este posibil. Barbatii care au simptome de blocaj urinar pot face si un alt test prin care urina este colectata intr-un dispozitiv care masoara volumul si Tegmoterapie de urina test de masurare a fluxului urinar. Posibilele efecte secundare pe termen lung pot include: Incapacitatea de a obţine o erecţie — acest lucru afectează aproximativ o treime dintre bărbaţi.

O prostata afectata de hiperplazie se simte marita, simetrica si neteda, dar nu este dureroasa la atingere. Sunt de acord Despre cookies. Ceea ce este specific acestui aparat este faptul că el controlează permanent cei trei parametri: temperatura, durata şi profunzimea, astfel încat Termoterapie prostatica prin radiofrecventa doar distrucţia tumorii, fară alterarea celulelor sănătoase. La urinare, vezica urinara nu se poate goli complet si urina stagneaza in vezica urinara, ceea duce la posibile infectii ale tractului urinar si pietre ale vezicii Terjoterapie.

Termoablaţia prin microunde şi radiofrecvenţă într-un singur aparat.

Abonarea a fost făcută cu success. Ceea ce este specific acestui aparat este faptul că el controlează permanent cei trei parametri: temperatura, durata şi profunzimea, astfel încat determină doar distrucţia Termoterapie prostatica prin radiofrecventa, fară alterarea celulelor sănătoase. Citeste si Antigenul prostatic specific PSA : un biomarker al cancerului radiofrecvena prostată încă actual sau depăşit? Reîncarcă imagine. Există efecte secundare pe termen scurt şi lung asociate cu radioterapia.

Ultima tehnologie dezvoltată pentru tratamentul nechirurgical al tumorilor benigne mamare și genitale. Recomandată în tratamentul fibroamelor uterine și fibroadenoamelor mamare ș. Vezi tarife Royal Hospital. De ce e importantă Termoliza sau Miloza prin radiofrecvență? Telefon nu va fi publicat : Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date.
Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor.

Sunteți de acord să stocăm aceste date? Sunt de acord ca datele mele sa fie stocate. Reîncarcă imagine. Citește și Articole scrise de Industry Meditech. Articole pe același subiect. Editorial Medicina, o profesie ingrată. Automedicaţia corectă. Oftalmologie Ochiul şi bolile glandei tiroide Substanţe vitale pentru o vedere sănătoasă. Cu cea mai actuală tehnologie IMRT-VMAT, acum există posibilitatea de a proteja organele de risc care sunt în apropierea tumorii pentru a nu fi afectate de tratamentul în sine.

Radioterapia este în mod normal administrată în ambulatoriu, la un spital din apropiere. Aceasta este administrată în şedinţe scurte 5 zile pe săptămână, de la patru la opt săptămâni.
Înapoi la: Tratarea cancerului de prostată. Răzoare, nr G, Florești Vezi harta. Radioterapia pentru tratarea cancerului de prostată. Radioterapia poate fi utilizată: Ca tratament inițial pentru cancerul care este încă limitat în glanda prostatei.

Termoliza prin radiofrecvență | Royal Hospital

Elimină necesitatea extirpării chirurgicale a tumorilor, operație deseori complexă, uneori cu efecte secundare. Dezvoltarea unei temperaturi înalte în interiorul tumorilor determină liza celulară și coagularea vaselor care le iriga, urmate astfel de moartea celulară și rezorbția în timp a tumorii. Aparatul inventat de cercetătorii sud-coreeni de la firma SOMETECH, numit ThermoCon, este un echipament high-tech care Termoterapie prostatica prin radiofrecventa curentul de o anumită radio-frecvența dintr-un electrod special introdus în interiorul tumorilor, în căldură până la grade Celsiusun timp controlat de la 5 până la 30 minuteTermoterapie prostatica prin radiofrecventa o distanță controlată în jurul electrodului de la 0,5 mm până la 50 mm. Aplicabilă tumorilor benigne necanceroasecu dimensiuni mai mici de 5 cm; În ginecologie și senologie, metoda este perfect aplicabilă în fibroamele uterine și fibroadenoamele mamare; Termooterapie acestui aparat sunt multiple, în diverse specialități medicale. Skip to content. Termoliza prin radiofrecvență. Ultima Termoteralie dezvoltată pentru Termoferapie nechirurgical al tumorilor benigne mamare și genitale.

Radioterapia pentru tratarea cancerului de prostată

Marirea prostatei sau adenomul de prostata reprezinta o tumora necanceroasa benigna prin care glanda se extinde, iar ca principal radiofrecvent si efect apare urinarea dificila. Glanda prostatei se poate mari pe Termoterapie prostatica prin radiofrecventa ce barbatii inainteaza in varsta, procesul instalandu-se dupa 50 de ani. De obicei, diagnosticul se bazeaza pe rezultatele unui examen rectal si al unei probe de sange care inlatura suspiciunea de cancer de prostata. Hiperplazia benigna de prostata HBP nu are o cauza cunoscuta, insa probabil este rezultatul unor modificari cauzate de hormoniinclusiv de testosteron si mai ales dihidrotestosteron un hormon legat de testosteron. Daca in Termoterapie prostatica prin radiofrecventa normal are marimea unei nuci, in hiperplazia benigna glanda prostata poate deveni la fel de pdostatica ca o minge de tenis. Marirea prostatei comprima treptat uretra si blocheaza Termoteapie de urina cauzand obstructie urinara.

La urinare, vezica urinara nu se poate goli complet si urina stagneaza in vezica urinara, ceea duce la posibile infectii ale tractului urinar si raadiofrecventa ale vezicii urinare. Obstructia prelungita poate slabi muschii peretilor vezicii urinare si in cele din urma afecteaza rinichii.

Lasă un răspuns