Terapia lumina bioptron prostata

Terapia cu lumina BIOPTRON stimuleaza si moduleaza procesele regenerative si reparatoare, precum si procesele de aparare ale organismului. Terapia cu lumina BIOPTRON actioneaza intr-un mod natural, sustinand capacitatea regeneratoare a organismului, si prin urmare ajuta organismul sa-si declanseze potentialul de vindecare. Pret. 1 zona = 10 lei. terapia cu lumina bioptron Terapia cu lumina Bioptron este o tehnologie revolutionara si inovatoare care ofera tratament pentru o mare diversitate de afectiuni medicale. Aparatele optice pentru sistemul de terapie cu lumina Bioptron emit o lumina specifica,in care sunt concentrate caracteristicile pozitive ale luminii solare naturale,fara sa contina radiatii ultraviolete si potentialele efecte daunatoare, Terapia cu Bioptron este sigură, eficientă şi economică. Sistemul de Terapie cu Lumină Bioptron este un tratament medical testat clinic, dovedit şi certificat pentru: Anti-îmbătrânire-Durere-Plăgi-Afecţiuni dermatologice şi probleme ale pielii-Răni sportive-Copii-Tulburări afective sezoniere (TAS) LUMINA BIOPTRON. bioptron Sistemul BIOPTRON este un aparat medical pentru terapia cu lumină, cu o unitate optică specifică de emitere a luminii similare cu o parte a spectrului electromagnetic produs natural de soare, dar fără radiaţie UV.

Terapia lumina bioptron prostata

Terapia lumina bioptron prostata
In timpul terapiei cu Bioptron Terapia lumina bioptron prostata nu se expune la soare. Pacientul prezinta oboseala intelectuala, metabolism încetinit, constipatii, scleroza arteriala, rezistentaimunitara scazuta, colesterol ridicat, piele îngrosata si dura la palpare. Organismul înmagazineaza toxinele care nu au fost eliminate Terapia lumina bioptron prostata timp în articulatii fapt ce duce apoi la deteriorarea articulatiilor. Stimuleaza sinteza colagenului, care ajuta la mentinerea unui aspect sanatos al pielii, imbunatateste circulatia locala a sangelui pentru Terapia lumina bioptron prostata permite transferul substantelor nutritive si a oxigenului. Diagnostic pe chip. Alte boli care s-au vindecat prin cromoterapie: epilepsie, hepatita, cistita, afectiunile tiroidei, prostata, impotenta, migrenele. Luna Plina. Urechea va fi protejata cu un tampon de vata.

Deoarece lampa Bioptron este deosebit de eficienta în calmarea durerii aceasta poate fi utilizata si în metastaza sistemului osos. Frecvent poare sa apara si litiaza renala sau deformari specifice ale rinichilor, ceea ce poate duce în timp la insuficienta renala. Sistemul de Terapie cu Lumină Bioptron este un tratament medical testat clinic, dovedit şi certificat pentru:
Tot astfel, lumina polarizată a bioptronului are capacitatea să penetreze mai adânc în țesuturile pielii. Prin stimularea membranei celulare și implicit îmbunătățirea absorbției de oxigen în țesuturi, această lumină face posibilă declanșarea procesului de regenerare celulară. Lumina aparatului numit Bioptron activeaza potentialul de autovindecare, trateaza afectiunile pielii si amelioreaza durerea Bioptron-ul este un sistem nou pentru o terapie veche: luminoterapia.

Bioptronul sau lumina pulsata| Centrul Medical SANATATEA

TERAPIA CU LUMINA BIOPTRON | Mester Adina - Cabinet de Medicina de Familie Constanta
Colorterapia Suprafata afectata se ilumineaza cite minute folosind culoarea albastra. Folosirea regulata a Terapia lumina bioptron prostata terapii determina pielea sa primeasca si sa reactioneze mult mai bine la substantele cosmetice active. Căutați pe acest site. Lrostata de inceperea tratamentului este necesar un consult de specialitate. Ozonoterapie Timisoara.

Ozonoterapie Timisoara. Acasa Despre Dr. Efectele ozonului asupra corpului uman Metode de administrare Avantajele ozonoterapiei Contraindicatii Lipsa oxigenului in organism Vedetele aleg ozonoterapia Istoria ozonoterapiei Studii stiintifice si cazuri clinice Hidrocolonoterapie Ce este hidrocolonoterapia? Terapia cu lumina Bioptron, noua tendința in îngrijirea sanatatii. Terapia cu Bioptron este sigură, eficientă şi economică. Alte recomandari.

Ce afectiuni ginecologice se trateaza cu ozon? Luptam impreuna! Tratamentul arsurilor si estomparea cicatricilor arsuri , cicatrici. Ozonoterapia si diabetul zaharat diabet , hiperglicemie , picior diabetic. In timpul terapiei cu Bioptron trupul nu se expune la soare. Inainte de inceperea tratamentului este necesar un consult de specialitate. Se vor evita locurile poluate de fum de tigara, praf sau aburi iritanti Se menajeaza laringele vorbind putin si cu voce coborita. Daca ragusala persista timp de luni se va repeta consultul de specialitate pentru a exclude aparitia unui eventual cancer laringian.
Se repeta de ori pe zi pina când dispare raguseala, facindu-se cu regularitate gargara cu produse naturale.

Colorterapia 1. Se lumineaza gitul din centru spre dreapta apoi spre stinga timp de 6 minute pentru fiecare parte, folosind culoarea albastra; Se pulverizeaza din nou OXI-SPRAY în cavitatea bucala si se înghite usor. TUSE Terapia se aplica pentru tusea cauzata de raceala sau pentru tusea iritanta, alaturi de produse naturale contra tusei. În cazuri febrile este necesara o radiografie pulminara si un tratament medicamentos prescris de medicul de familie. Pentru colorterapie se foloseste iluminarea gitului folosind culoarea albastra, iar pentru torace se foloseste culoarea verde in oricare punct al acestuia.
Complementar se va folosi spray nazal din produse naturale. Terapia se lumineaza fruntea in partea dreapta apoi în partea stinga cite 6 minute; se lumineaza radacina nasului in ambele parti cite 6 minute; Se repeta de ori pe zi pina la vindecare. Colorterapia Se aplica aceeasi terapie folosind culoarea albastra. Dupa indepartarea polipilor nazali sau a tumorilor din zona sinusurilor se recomanda colorterapia cu culoarea verde.

Terapia se ceruiesc ambele urechi, conform instructiunilor se va lumina urechea asezând direct lampa pe pavilionul urechii timp de minute.
Colorterapia se ceruiesc ambele urechi, conform instructiunilor; se va lumina urechea aplicind culoarea verde si asezind direct lampa pe pavilionul urechii timp de minute. Pentru tiuituri în ureche se aplica aceeasi colorterapie, folosindu-se culoarea galben. Terapia se repeta de 2 ori pe zi pina la vindecare. Pentru arsurile solare piele inroaita este suficient sa se aplice doar lumina Bioptron. Terapie suprafata afectata se spala cu sapun neutru si apa; se pulverizeaza OXI-SPRAY se ilumineaza 4 minute suprafata afectata, iar daca este mare se ilumineaza 4 minute fiecare punct al arsurii; se pulverizeaza OXI-SPRAY din nou si se usuca la aer; se aplica o crema hidratanta racoritoare.
Colorterapia Suprafata afectata se ilumineaza cite minute folosind culoarea albastra. Tratamentul se repeta dupa o pauza de 60 minute.

Colorterapia se unge cu gel regiunea abdominala; se ilumineaza regiunea dintre osul pubian si ombilic, timp de 4 minute folosind culoarea portocalie se aplica gel egalizator pe regiunea lombaraasi pelviana se ilumineaza vertebrele sacrale timp de 4 minute folosind culoarea violet. Abcesul este un semn ca rinichii sau intestinele nu functioneaza normal, iar sistemul imunitar al organismului este slabit. Daca in decursde zile nu apare nici un semn de ameliorare trebuie sa va adresati medicului.
Terapie se pulverizeazatOXI-SPRAY pe suprafata afectata; se ilumineaza minute; în caz de abces dentar se ilumineaza cavitatea bucala timp de minute; 4. Se repeta de ori pe zi. Colorterapia tratament local : se aplicaterapia Bioptron folosind culoarea verde; tratament general: se aplica programul pentru întarirea imunitatii apoi programul dezintoxicare dimineata si seara; Tratamentul general se aplica cel putin 2 saptamani chiar daca abcesul a disparut.
ACNEE Terapia cu lumina Bioptron se aplica imediat dupa aparitia afectiunii, pentru toate tipurile de acnee si pentru orice zona fata, spate.

Terapie se curata suprafata afectata cu un lapte demachiant se aplica o masca , se lasa 10 minute apoi se clatesse foarte bine cu apa calduta; se ilumineaza zona afectata cite 4 minute pe fiecare punct; se pulverizeaza OXI-SPRAY în strat foarte subtire si se lasa sa se usuce la aer se unge cu crema; Colorterapia Se aplica programul de dezintoxicare timp de saptamâni dimineata si seara, iar daca afectiunea se afla pe fata sau ceafa este recomandata aplicarea programului reactii cutanate.
Pentru a obtine rezultate foarte bune este indicat sa se determine cauza alergiei. Deseori reactiile alergice cutanate sunt determinate de anumite alimente sau bauturi, inflamarea rinichilor însotind aceste eruptii. Aparitia urticariei pe mâini sau pe corp este determinata de folosirea unui sapun sau detergent neadecvat. Chiar dacatsenzatia de mincarime dispare dupa aplicarea OXI-SPRAY, deoarece oxigenul ajuta la procesul de regenerare, se aplica cel putin 2 saptamini programul reactii cutanate dimineata si dupaamiaza, iar seara programul dezintoxicare.

Colorterapia se aplica pe zona afectata emulsie; iluminare timp de 4 minute cu culoarea portocaliu; se aplica gel; NEGI Negul apare la persoanele care au sistemul iminitar slabit fiind cauzat de o infectie virala. Terapia se aplica pentru fiecare neg în parte, iar daca numarul negilor este mai mare se aplica si programul întarirea imunitatii timp de 3 saptamini, respectiv pina la disparitia negilor.
Terapia se curata negul cu lapte demachiant; se ilumineaza timp de minute fiecare neg în parte; Se repeta de 2 ori pe zi pina la vindecare. Colorterapia se curata negul cu lapte demachiant; se ilumineaza timp de minute folosind culoarea verde fiecare neg în parte. Terapia se ilumineaza zilnic direct pe piele timp de minute; 2. Se repeta de 2 ori pe zi pina la vindecare. Totodata se recomanda inbaierea zilnica a picioarelor si dezinfectia incaltamintelor.
Zonele favorabile dezvoltarii micozei sunt locuri unde pielea se pliaza axile, regiunea inghinala, sub sini sau intre degetele de la picioare , favorizata fiind de mediul umed.

Se recomanda evitarea îmbracamintei si a incaltamintei sintetice Daca micoza s-a extins la mai multe degete se recomanda folosirea unui unguent sau lac antimicotic pentru ungii, evitindu-se medicamentele care ataca ficatul. Folosind doar Bioptronul tratamentul dureaza între luni, insa asociat cu tratamentul clasic durata pinala vindecare se scurteaza considerabil.
In acest caz tratamentul cu bioptron are rezultate spectaculoase. Daca zona afectata se întinde pe o suprafata mai mare de piele este nevoie sa se completeze tratamentul cu programul întarirea imunitatii, caz în care se renunta la dulciuri. În cazurile foarte grave tratamentul poate sa dureze câteva luni si este important ca acesta sa nu fie întrerupt inainte de vindecarea completa. Terapia se taie, se pilesc unghiile afectate, atit cit este posibil; unghiile se sterg foarte bine cu vata îmbibata cu alcool; se curata locul ce urmeaza sa fie tratat; se lumineaza la o distanta de cm maxim zona afectata, apoi toate unghiile Se repeta de 2 ori pe zi pina la vindecarea totala.

Colorterapia se taie, se pilesc unghiile afectate, atit cit este posibil; unghiile se sterg foarte bine cu vata imbibata cu alcool; se curata locul ce urmeaza sa fie tratat; se lumineaza la o distanta de cm maxim zona afectata, apoi toate unghiile, folosind culoarea verde; 5. Se repeta de 2 ori pe zi pina la vindecarea totala. Se recomanda ca la spalarea dintilor sa se maseze gingia si sa se foloseasca ata dentara. Daca gingiile sunt inflamate se va folosi programul întarirea imunitatii. Terapia se pulverizeaza OXI-SPRAY în cavitatea bucala, se mesteca putin ca sa patrunda bine intre dinti, apoi se scuipa; se lumineaza direct gingia timp de 4 minute. In caz ca locul este greu accesibil, iluminarea se face direct prin obraz timp de 6 minute. Se repeta de doua ori pe zi.
Colorterapia se pulverizeaza OXI-SPRAY în cavitatea bucala, se mesteca putin ca sa patrunda bine intre dinti, apoi se scuipa; se lumineaza direct gingia timp de 4 minute folosind culoarea verde.

Daca din neglijenta apare o infectie, tratamentul se continua cu culoarea verde. ECZEME, PRURIT Cauzele eczemelor pot fi multiple: agresiuni externe metale, uleiuri, chimicale, insecticide, detergenti , cauze interne intoxicatii, inflamatie cronica hepato- biliara, nefrite, insuficienta renala, colita.
Tratamentul se începe imediat la primele semne de boala. Se evita consumarea alimentelor condimentate, cascaval, ciocolata, mezeluri. Daca boala nu se amelioreaza în 7 zile se consulta medicul. Colorterapia Se recomanda efectuarea programului reactii cutanate dimineata si seara, iar în cazul în care eczema se intinde pe o suprafata mare a corpului se aplica în fiecare seara programul dezintoxicare, pina la disparitia eczemei.

CELULITA Inainte de aplicarea luminii este recomandabil sa se detensioneze tesuturile deoarece pielea relaxata va absorbi mult mai bine principiile active din crema anticelulita Terapia se curata zona afectata cu lapte demachiant se pulverizeaza un strat foarte fin de OXI-SPRAY se lumineaza punctele energetice câte 4 minute fiecare se maseaza cu crema anticelulitica; 5.
Colorterapie se unge cu emulsie se ilumineaza timp de 4 minute folosind culoarea portocaliu se aplica gel tratamentul se repeta dupa o pauza de 60 minute RIDURI Terapia se va urma cu consecventa Folosind lumina Bioptron sicrema antirid rezultatele sunt vizibile deja dupa 2 saptamini. Se repeta de 2 ori pe zi. Se repeta de 2 ori pe zi Colorterapie Se aplica tratamentul înpotriva ridurilor. Colorterapia Se aplica flux de lumina pe suprafata afectata Se aplica culoarea portocaliu timp de 4 minute Se aplica gel egalizator 4.
Daca în 7 zile afectiunea nu se amelioreaza se va consulta medicul. În timpul tratamentului pacientul se va aseza pe scaun cu genunchiul bolnav îndoit. Lampa se aseaza direct pe piele.

Genunchiul va fi luminat din ambele parti fata si spate. Daca in 7 zile nu se amelioreaza situatia se consulta medicul. Terapia pacientul va sta culcat pe o parte astfel ca spatele sa fie degrevat de greutatea corpului se lumineaza zona dureroasa timp de minute daca durerea este extinsa pe tot spatele, atunci se vor lumina direct punctele energetice câte minute fiecare în parte Colorterapia se aplica fluid pacientul va sta culcat pe o parte astfel ca spatele sa fie degrevat de greutatea corpului se lumineaza zona dureroasa timp de minute folosind culoarea albastra; daca durerea este extinsa pe tot spatele, atunci se vor lumina direct punctele energetice câte 8 minute fiecare în parte folosind culoarea albastra.
În cazul durerilor lombare se va folosi lumina violet si se vor lumina cel putin 3 puncte energetice din regiune. Se recomanda purtarea genuncherei. Terapia se lumineaza 6 minute ligamentele de la genunchi se lumineaza direct rotula Se face tratamentul de 2 ori pe zi.

Colorterapia se aplica emulsie se aplica culoarea galben pentru ambele parti timp de 6 minute se aplica gel egalizator se repeta dupa o pauza de 60 minute, de 2 ori pe zi dimineata si seara. Daca situatia nu se amelioreaza este recomandabil sa se consulte medicul. Se aplica lumina Bioptron direct pe calcii timp de 6 minute de 2 ori pe zi. Se lumineaza regiunea afectata timp de 6 minute de 2 ori pe zi. Calmeaza durerile si accelereaza procesul de vindecare al perineului. Pericolul de infectare fiind foarte ridicat acordati o mare atentie igienei locale.
Colorterapie se pulverizeaza locul afectiunii cu un strat foarte fin de OXY-SPRAY se lumineaza direct timp de minute folosind culoarea galben se pulverizeaza din nou locul afectiunii cu un strat foarte fin de OXY-SPRAY Se repeta dimineata si seara de câte 2 ori cu o pauza de 60 minute intre tratamente.

Terapia se pulverizeaza cu un strat foarte fin de OXY-SPRAY se lumineaza direct timp de minute Colorterapia se unge circular pornind ce la sfârc cu un strat fin de solutie se lumineaza direct timp de 5 minute pornind ce la sfârc circular, folosind culoarea verde se maseaza usor circular pornind de la sfârc cu gel se lumineaza direct timp de 6 minute pornind ce la sfârc circular, folosind culoarea albastra se unge circular folosind crema.
Terapie se lumineaza prostata direct timp de minute de 2 ori pe zi Colorterapie se aplica emulsie se lumineaza prostata direct timp de 10 minute folosind culoarea portocaliu. În caz de cancer se va folosi culoarea verde se aplica gel 4. Durerea cauzata de inflamatia acuta se rezolva în câteva zile. Este recomandat ca dupa fiecare eliminare sa se efectueze o igiena locala cu apa calduta, eventual seara sa se faca o baie calda de sezut. Terapie se lumineaza direct timp de 6 minute de doua ori pe zi. Se recomanda un regim echilibrat. Înainte de tratament este necesar sa se efectueze o investigatie ampla.

Chiar si în coxartoza avansata care presupune aplicarea unei proteze se poate incerca colorterapia. Dupa saptamâni încep sa apara rezultate favorabile; tratamentul va fi îndelungat. Terapia se lumineaza direct soldul timp de 8 minute de 2 ori pe zi. Se lumineaza fiecare punct energetic câte 4 minute pe fiecare parte. De obicei durerea de cap cedeaza dupa 5- 10 minute de tratament. Daca durerile sunt prezenzte si dimineata si seara se va aplica tratamentul de 2 ori pe zi. Terapie se lumineaza ceafa sub par timp de minute Colorterapia se lumineaza ceafa sub par timp de minute folosind culoarea albastra se repeta dupa o pauza de 60 minute MIGRENA Tratamentul cu lumina Biptron este varianta netoxica ce înlocuieste cu succes pumnul de analgezice consumate în astfel de cazuri.
Este indicat ca în migrenele rebele sa se întrerupa daca este posibil folosirea anticonceptionalelor.

Terapie se lumineaza ceafa sub par minute se lumineaza radacina nasului 4 minute se lumineaza regiunea tâmplelor4minute se repeta dupa o ora Colorterapia 1. Urechea va fi protejata cu un tampon de vata. Se poate folosi ceara pentru urechi, care se va aplica cel putin o data pe zi în ambele urechi. Terapie se lumineaza timusul timp de minute se lumineaza direct în ureche timp de 6 minute se repeta de 2 ori pe zi Colorterapie se aplica ceara pentru urechi se lumineaza timusul minute folosind culoarea verde se lumineaza urechea 4 minute folosind culoarea albastra. Terapie regiunea afectata se lumineaza timp de minute se repeta de 2 ori pe zi Colorterapia regiunea afectata se lumineaza timp de minute folosind culoarea albastru se repeta de 2 ori pe zi TETANIE Tetania apare dupa o solicitare prelungita a muschilor, sau ca efect a unui metabolism deficitar cauzat deseori de lipsa de calciu, potasiu sau magneziu.
Daca nu se cunoaste cauza afectiunii este recomandat ca înainte de începerea tratamentului sa se consulte medicul.

Terapie se lumineaza muschiul afectat câte 6 minute fiecare punct energetic se aplica de 2 ori pe zi Colorterapia se aplica emulsie se lumineaza muschiul afectat câte 6 minute fiecare punct energetic, folosind culoarea galben se aplica gel Daca senzatia de oboseala este resimtita numai în brate, se va aplica pe brate programul picioare obosite, iar apoi tratamentul de mai sus. Pentru a evita o noua intepenire a cefei este recomandabil sa se aiba grija de respectarea pozitiei corecte în timpul sederii pe scaun si de calitatea pernei în timpul somnului. Înainte de inceperea masajului este recomandabil un masaj al cefei si coloanei vertebrale cu aparatul de masaj.
În anumite situatii cicatricile pot influenta negativ starea generala a pacientului. Daca marginile plagii se vindeca mai repede decât restul tesuturilor afectate, atunci se va face o pauza de zile în cursul tratamentului. Se poate obtine vindecarea completa si totala si la ulceratiile mai vechi de mai multi ani. Tratamentul consecvent ajuta procesul de regenarare si în luni vindecarea va fi completa.

Este recomandat ca procesul de vindevare sa fie urmarit de catre medic. Terapie distanta dintre Bioptron si zona afectata va fi de maxim 2 cm se lumineaza zona timp de minute, în functie de dimensiunea ulceratiei Colorterapie distanta dintre Bioptron si zona afectata va fi de maxim 2 cm se lumineaza zona timp de minute, în functie de dimensiunea ulceratiei, folosind culoarea galben daca suprafata ulceratiei este infectata se va lumina timp de minute folosind culoarea verde, apoi imediat culoarea galben ARSURI, OPARIRI Arsurile sau oparirile necesita interventie imediata.
Primele minute sunt decisive. Daca afectiunea se întinde pe o suprafata mai mare, se vor lumina punctele energetice minute. Luminarea se va face folosind culoarea albastra fie printr-o haina subtire. Terapia Bioptron nu vindeca boala, însa este un excelent adjuvant al tratamentului alopat, iar aportul este si mai considerabil în prevenirea complicatiilor cauzate de aceasta boala.

Terapie se lumineaza zona cefei ambele parti câte 6 minute se lumineaza ochii închisi sau deschisi iar în acest caz se va pune câte o picatura de Tears Naturales sau Humalac B în fiecare ochi atât înainte cât si dupa tratament se lumineaza zona arterelor coronariene în al doilea spatiu intercostal în stânga timp de 6 minute se lumineaza vârful inimii sub sfârc, timp de 6 minute se lumineaza ambele zone renale, câte 10 minute fiecare parte se repeta o data pe zi seara Colorterapia se lumineaza zona cervicala folosind culoarea albastra câte 6 minute pentru fiecare parte se lumineaza fiecare ochi folosind culoarea galben timp de 6 minute se lumineaza regiunea inimii folosind culoarea verde se aplica programul dezintoxicare cel putin timp de o luna în fiecare seara, apoi de cel putin 2 ori pe saptamâna ANGHINA PECTORALA Terapia cu lumina Bioptron este doar terapia complementara a medicatiei prescrisa de medic.
Sunt indispensabile recomandarile cu privire la regimul alimentar si de viata precum si tratamentul medicamentos. În caz de insuficienta cardiaca severa este nacesar ca programul dezintoxicare sa fie aplicat zilnic pâna la încetarea retentiei de apa, apoi va fi aplicat cel putin o data pe saptamâna.

Sunt indispensabile regimul de viata adecvat precum si tratamentul medicamentos. Scopul important este prevenirea amputarii picioarelor. Terapia se lumineaza zona arteriala a coapsei câte 6 minute pentru fiecare coapsa în parte se lumineaza centrul labelor picioarelor câte 4 minute fiecare parte se lumineaza fiecare deget câte 4 minute se lumineaza ambii rinichi câte 10 minute în parte se repeta de 2 ori pe zi Colorterapie se va aplica în fiecare seara timp de 3 saptamâni programul dezintoxicare daca sunt semne ca degetele de la picioare si-au schimbat pozitia este necesar sa se aplice in continuare programul dezintoxicare.
Terapia Bioptron se va folosi doar ca terapie complementara a tratamentului medicamentos prescris de medicul curant. Este interzis consumul de alcool si este necesar un regim alimentar adecvat lipsit de grasimi si condimente. Daca boala se afla într-o forma grava este nevoie de spitalizare. În cazul unei foeme mai usare bolnavul se poate trata la domiciliu. Terapia cu luminaBioptron se foloseste doar complementar tratamentului prescris de medic.

Terapia se trateaza pancreasul în cel putin 3 puncte: partea dreapta, partea stânga a ombilicului si chiar lânga ombilic câte 8 minute fiecare punct în parte daca inflamarea pancreasului este cauzata de o afectiune biliara se va lumina si zona bilei timp de 8 minute se repeta de ori pe zi Colorterapia se aplica emulsie daca inflamarea pancreasului este cauzata de o afectiune biliara se va lumina si zona bilei timp de 8 minute se aplica gel se aplica programul de dezintoxicare timp de3 saptamâni ULCER GASTRIC SI DUODENAL Ulcerul este cauzat de germenii Heliobacter pylori. Simptome: arsuri, dureri în regiunea plexului în partea dreapta, sub coaste. Daca se confirma prezenta germenilor Heliobacter pylori terapia va fi efectuata timp de 6 saptamâni alaturi de tratamentul medicamentos.
Terapia cu lumina Bioptron se folosestedoar complementar tratamentului prescris de medic. Terapia cu lumina Bioptron se foloseste doar complementar tratamentului prescris de medic.

Acesta este motivul pentru care este deosebit de importanta buna functionare a colonului, deoarece multe boli sunt cauzate de imunitatea scazuta adica de afectiunile colonului. Este importanta eliminarea zilnica a reziduurilor, asigurându-se eliminarea toxinelor din corp. În caz de constipatie ficatul trebuie sa prelucreze tot timpul reziduurile aflate în colon.
Organismul înmagazineaza toxinele care nu au fost eliminate la timp în articulatii fapt ce duce apoi la deteriorarea articulatiilor. La bolnavii care acuza dureri de articulatii sau sufera deja de artroza trebuie avut în vedere asigurarea unei bune functionari a colonului. Terapia cu lampa Bioptron poate fi aplicata în cazuri de inflamare a colonului iar colorterapia se poate aplica pentru cauzele care determina disfunctia.

Bioptron – Plante

Terapia cu lumină BIOPTRON – Terapia cu lumină
Sistemul de Terapie cu Lumină Bioptron este un tratament medical testat clinic, dovedit şi certificat pentru: Diferitele lungimi de undă ale luminii declanşează reacţii biologice sau celulare. Lumina este absorbită de ţesutul viu şi creşte nivelul de ATP Adenozintrifosfatcare îmbunătăţeşte metabolismul celular. Toate celulele şi sistemele corpului reacţionează la Lumina Bioptron, promovând prkstata celulară iar astfel, accelerează procesul de vindecare. Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine! Site realizat de servicii web Timisoara.

Ozonoterapie Timisoara. Acasa Terapia lumina bioptron prostata Dr. Efectele ozonului asupra corpului uman Metode de administrare Avantajele ozonoterapiei Terapia lumina bioptron prostata Lipsa oxigenului in organism Vedetele aleg ozonoterapia Istoria ozonoterapiei Studii stiintifice si cazuri clinice Hidrocolonoterapie Ce este hidrocolonoterapia? Terapia cu lumina Bioptron, noua tendința in îngrijirea sanatatii. Terapia cu Bioptron este sigură, eficientă şi economică. Alte recomandari. Ce afectiuni ginecologice se trateaza cu ozon?

Lampa Bioptron în terapia cu lumina si culori Ghid complementar de aplicatii

Mester Adina - Cabinet de Medicina de Familie

To browse Academia. Skip to main content. Log In Sign Up. Download Free PDF. Lampa Bioptron în terapia cu lumina si culori Ghid complementar de aplicatii. Iulian Dorin Ursei. Download PDF. A short summary of this paper.

Lasă un răspuns