Extracte gemoterapice prostata

Extractul gemoterapic din mladite de Sequoia este antiscleros si antiinflamator cu actiune efectiva pe prostata (amelioreaza simptomele din hipertrofie de prostata in faza initiala). Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari de calcifiere de varstnici. Există o serie de extracte gemoterapice (preparate naturale obținute din părțile tinere de plantă) cu eficiență în dislipidemii, a căror recomandare se realizează în funcție de caracteristicile lor (câte unul sau mai multe asociate): Extractul din mlădiţe de măslin – Olea europaea MG=D1. În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi, câte ml, în puţină apă. Durata administrării poate varia între luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză. Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii. Despre Prosta Repair Plus: Cu o formula complexa – peste 30 de substante active – si unica pe piata din Romania, % naturala, realizata din extracte vegetale cu beneficii dovedite, Prosta Repair Plus poate ajuta in ameliorarea simptomelor legate de afectiuni ale prostatei (hiperplazia benigna de prostata, prostatita,,

Extracte gemoterapice prostata

Extracte gemoterapice prostata
Contul meu. Coagulare: antitrombotic si anticoagulant important; alungeste constantele longitudinale ale trombelastogramei. Organotropism: inima, sistem cardiovascular, factori de coagulare, tiroida. Contraindicatii, atentionari: – Mod de administrare: ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa, dimineata; cate 2 ml o data pe zi in asocieri. Actiune farmacologica:Stimulator al metabolismului la nivelul ficatului, al aparatului urinar diuretic, depuratival aparatului osteoarticular si Extracte gemoterapice prostata. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Dentitie: ajuta la scaderea riscului de aparitie a cariei dentare in asocieri. Extracte gemoterapice prostata Viridis. Polygemma 18, Colesterol, 50 ml, Plant Extrakt. Aparat osteo-articular: ajuta la remineralizarea oaselor si la ameliorarea durerilor articulare osteoporoza, gonartroza, coxartroza; tendinite; dureri osoase la crestere; rahitism. Organotropism: sistem nervos central, sistem circulator, aparat digestiv, aparat urinar, Extracte gemoterapice prostata osteoarticular, sistem hormonal, piele. Extractul din mlădiţe de rozmarin este activator metabolic și drenor la nivel de ficat, colecist și căi biliare și este recomandat în special persoanelor care suferă de sindroame dispeptice cu balonări și dischinezie biliară. Are grijă de imunitate, Extracte gemoterapice prostata special în timpul când apar diferite răceli.

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Cătină, Porumbar, mlădiţe de Măceş şi extract fitoterapic – suc de Echinacea purpurea herba Ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale Susţine refacerea organismului în convalescenţă Ajută la reducerea recidivelor. Extractele gemoterapice din muguri de Mesteacan (pufos si argintiu) se administreaza foarte rar ca terapie unica, preferandu-se asocierea cu alte gemoterapice (cu tropism specific), a caror actiune o potenteaza, prin efectul puternic drenor al tesuturilor infiltrate cu reziduuri metabolice. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Migdale dulci, mladite de Maslin si prostatita.adonisfarm.roeaza vasele sanguine si imbunatateste circulatia sanguina prin scaderea colesterolului total, a trigliceridelor, hiper-beta- lipoproteinelor, normalizeaza hiper-beta- fosfolipidemia, regularizeaza fosfolipidele prostatita.adonisfarm.ro coleretic si colagog, eficientizand eliminarea excesului de colesterol la n. Combinație de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacăn și muguri de Nuc. Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpirației. Pielea și mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenții microbieni și virali din mediul exterior, către mediul intern.

Produse gemoterapice (macerate glicerinice) – pag. 2 – prostatita.adonisfarm.ro

Polygemma 13 Piele detoxifiere, 50 ml, Plant Extrakt : Farmacia Tei
Inchide cos. Mod de administrare: La adulti si copii peste 7 Extracte gemoterapice prostata cate 50 de picaturi mlin putina apa, de ori pe zi. Drogheria Viridis. Actiune farmacologica: antiinfectios,imunostimulator,antiscleros, cicatrizant la nivel intestinal si al cailor urinare; regularizeaza functionalitatea si motricitatea intestinala; regleaza flora bacteriana enterala si corecteaza dismicrobismul cailor urinare; reactiveaza functia ovarelor imbatranite efect estrogenic ; faciliteaza asimilarea calciului absorbit la nivelul mucoasei intestinale;regleaza Extracte gemoterapice prostata de fibroza si hialinoza a tesutului conjunctiv, din inflamatiile cronice de lunga durata,se opune sclerozei epiteliale si mezenchimale; actiune anti-imbatranire.

Principalul rol al trigliceridelor este cel de sursă de gemoterapce, iar excesul este depozitat ca rezervă energetică la nivel de adipocite. Extractul din mlădiţe de rozmarin este activator metabolic și drenor Extracte gemoterapice prostata nivel de prostaga, colecist și căi biliare și este recomandat în special persoanelor care suferă de sindroame dispeptice cu balonări și dischinezie biliară. Contraindicatii, atentionari: – Mod de administrare: cate ml, in putina apa, de ori pe zi; ml, in putina apa, o data pe zi in asocieri.

Recomandări principale: Sindroame alergice: ajută la scăderea incidenţei şi ameliorarea sindroamelor alergice; Sindroame inflamatorii: ajută la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local şi general, în special cele de la nivelul articulaţiilor; Aparat respirator: ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii gripale şi din infecţiile respiratorii în general stări febrile, rinite. În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 9 picături, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă.

La copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 3 picături, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.
La copii între 1 şi 2 ani : în general, o picătură, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă. În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 3 ml, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă. La copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. La copii între 1 şi 2 ani : în general, 10 picături, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă. Recomandări principale: Piele: normalizează secreţia seboreică a pielii păroase a capului alopecie seboreică şi a feţei acnee juvenilă. Ajută la reglarea secreţiei glandelor sudoripare în cazul transpiraţiilor excesive. Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă.

Nivele de acţiune: sistem nervos central şi neurovegetativ, musculatură netedă şi striată, sistem cardio-vascular. Recomandări principale: Sistem nervos: ajută la ameliorarea stărilor de nervozitate, nelinişte şi stres. Îmbunătăţeşte calitatea somnului. Copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 3 picături, în puţină apă, de ori pe zi, înainte de mese; în caz de efect paradoxal de uşoară excitaţie, câte o picătură, în puţină apă, de 2 ori pe zi. Copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 1 ml, în puţină apă, de ori pe zi, înainte de mese; în caz de efect paradoxal de uşoară excitaţie, câte 10 picături, în puţină apă, de 2 ori pe zi.
Durata administrării poate varia între luni de zile. Recomandări principale: Aparat digestiv: ajută la ameliorarea simptomelor din tulburări gastrice de tip hipo sau hipersecreţie , gastro-duodenale sau tulburări neurovegetative şi psihosomatice de la nivel gastro-duodeno-colic. Administrat în cure periodice, primăvara şi toamna, poate duce la scăderea riscului de recidivă.

Recomandări principale: Sânge: indicat când testul rezistenţei la heparină este crescut acţiune anticoagulantă. Modul de administrare: Adulţi: în general, ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă. Atenţionare: Se recomandă verificarea periodică a timpului de sângerare. Nivele de acţiune: aparat respirator, cavitate bucală, aparat osteoarticular, aparat urinar, sistem reticuloendotelial.
Recomandări principale: Aparat respirator: adjuvant în rinofaringite repetate la copii, cu episoade bronho-pulmonare recidiviante; detoxifiere după tratamente cu antibiotice. Cavitate bucală: ajută la reducerea riscului de apariţie a cariei dentare. Aparat osteo-articular: ajută la remineralizarea oaselor şi ameliorarea durerilor articulare. Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.

La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. La copii între 1 şi 2 ani: în general, câte 10 picături, de 2 ori pe zi, în puţină apă, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. Recomandări principale: ajută la ameliorarea stărilor de astenie psihică; îmbunătăţeşte memoria; recomandat în stări de suprasolicitare intelectuală, dificultăţi de concentrare la elevi şi studenţi.
Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. Nivele de acţiune: mucoase, piele, pancreas, intestin, vase şi glande limfatice. Recomandări principale: Mucoase, piele: ajută la reducerea inflamaţiei de la nivelul mucoaselor şi a pielii acnee, seboree. Pancreas: îmbunătăţeşte funcţionarea pancreasului; ajută la scăderea glicemiei. Intestin: acţiune reglatoare asupra florei bacteriene intestinale; reduce balonarea şi flatulenţa.

Modul de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.
Nivele de acţiune: intestin, căi urinare, aparat osteoarticular, vase arteriale, aparat genital feminin şi masculin. Recomandări principale: Aparat digestiv: ajută la regalarea tranzitului intestinal atât în caz de constipaţie, cât şi în caz de diaree şi a florei intestinale; poate reduce infecţiile şi inflamaţia de la nivelul intestinului; Căi urinare inferioare: ameliorarea simptomelor din infecţii ale tractului urinar inferior; Aparat oste-articular: ajută la creşterea mobilităţii articulare la vârste înaintate şi echilibrează metabolismul foso-calcic la nivelul oaselor. La copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 3 picături, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.
La copii între 2 şi 7 ani : în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese. Extractul gemoterapic este obţinut din mlădiţe proaspete de Măslin Olea europaea , prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.

Recomandări principale: Circulaţie sanguină: Ajută la scăderea tensiunii arteriale prin dilatarea şi creşterea elasticităţii vaselor arteriale. Ajută la scăderea nivelului colesterolului, a trigliceridelor şi a glicemiei.
Recomandat şi diabeticilor. Toleranţă bună în administrări de durată. În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi, câte picături, în puţină apă. În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi, câte ml, în puţină apă. Echinfis conţine extractul de echinacea Echinacea purpurea care creşte în Finlanda. Echinacea ajută la imunitatea organismului, contribuie la apărarea naturală a organismului.
Are un efect benefic asupra tractului respirator superior. Este benefică pentru funcţionarea normală a tractului urinar. Are grijă de imunitate, în special în timpul când apar diferite răceli. Principalul rol al trigliceridelor este cel de sursă de energie, iar excesul este depozitat ca rezervă energetică la nivel de adipocite.

Au și rol în transportul vitaminelor liposolubile. Alterarea metabolismului lipidelor poate avea în timp consecințe severe: evenimente vasculare majore infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, revascularizația coronariană , ateroscleroza , boala vasculară periferică, pancreatita acută hipertrigliceridemia , retinoptii etc.
Există o serie de extracte gemoterapice preparate naturale obținute din părțile tinere de plantă cu eficiență în dislipidemii, a căror recomandare se realizează în funcție de caracteristicile lor câte unul sau mai multe asociate : Extractul din mlădiţe de măslin scade lipidele totale, trigliceridele și colesterolul, are acțiune de reglare a echilibrului lipidelor, ameliorând dislipidemia. În același timp, are acţiune hipotensivă, prin dilatarea și creșterea elasticității arterelor.
De aceea, este în special indicat pentru dislipidemie la o persoană hipertensivă. În general se administrează în asociere cu alte gemoterapice.

Extractul din muguri de arţar are efect deosebit la nivelul colecistului, cu diminuarea nivelului colesterolului și a trigliceridelor. Este indicat în special în dislipidemii asociate cu disfuncţii colecistice. Extractul din mlădiţe de rozmarin este activator metabolic și drenor la nivel de ficat, colecist și căi biliare și este recomandat în special persoanelor care suferă de sindroame dispeptice cu balonări și dischinezie biliară.
Ajută la scăderea nivelului colesterolului și a trigliceridelor și are acţiune euforizantă și eutrofică, stimulând memoria și restabilind tonusul psihic. Este indicat persoanelor cu dislipidemie, afectări hepatice și biliare. Doresti sa te autentifici, sau sa-ti creezi un cont? Toate categoriile Toate categorile Medicamente pe afectiuni Vitamine-Suplimente Intretinere si ingrijire Cosmetice femei Cosmetice barbati Produse pentru slabit Cuplu si viata sexuala Produse naturiste Aparate si dispozitive medicale Mama si copilul.
Contul meu.

Am uitat parola. Cosul meu: 0 produse – 0. Cosul tau este gol Poti adauga acum in el produse. Acasa Noutati Promotii Articole Contact. Adauga in cos. Muguri Tei Argintiu Gemoderivat x 30 Monodoze x 1,5ml.

Ce gemoterapice folosim în afecţiunile prostatei?

Polygemma 10 - Barbati 50+, 50ml - Farmacia VIridis
Inima: Extracte gemoterapice prostata nutritia si troficitatea miocardului, in: cardiopatie ischemica, angina pectorala, sindromul coronarian cu Paducel, Sangerinsuficienta coronariana cu Sangermiocardo-coronaro-scleroza cu Arin negru, Paducelsechele infarct miocardic cu Arin negru, Porumb. Mod de administrare: cate ml, in putina Exteacte, de ori pe zi; ml, in putina apa, o data pe zi in asocieri. Actiune farmacologica: regleaza motilitatea gastro-intestinala, stimuleaza functiile splinei. Recomandari: tulburari functionale gastro-intestinale: dizenterie, constipatie, meteorism, disbioze intestinale, gastroenterite, colon iritabil. Mod de administrare: La adulti si copii peste 7 ani: cate 50 de Extracte gemoterapice prostata mlin putina apa, de ori pe zi. La copiii intre 2 si 7 ani doza trebuie redusa la jumatate.

Organotropism: sistem reticuloendotelial, aparat respirator, aparat osteoarticular. Metabolism proteic: creste albuminele, scade alfa-1 şi alfa-2 globulinele, reduce Extracte gemoterapice prostata euglobulinele, reechilibreazs gama-globulinele. Metabolism lipidic si lipoproteic: usoara actiune ambivalenta asupra beta-lipoproteinelor.

Produse gemoterapice (macerate glicerinice) – pag. 2

Gemoterapia în dislipidemii

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles. Proprietăți: Susține curățarea tenului și a pielii prin acțiune detoxifiantă. Combinație de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacăn și muguri de Nuc. Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub prostaha transpirației.

Pielea și mucoasele Extracte gemoterapice prostata nu lasă să treacă agenții microbieni și virali din mediul exterior, Extracte gemoterapice prostata mediul intern.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?