Despre prostata cu dr nita

Dr. Gheorghe Niță, medic primar urolog, doctor in stiinte medicale. A realizat peste de interventii minim invazive urologice in Ponderas Academic Hospital. Isi desfasoara activitatea intr-un centru al prostatei si litiazei renale, locatie cu un standard ridicat de dotari si confort pentru pacienti, alaturi de o echipa medicala bine rodata. Cancerul de prostată trebuie să fie tratat în mod individulizat sau personalizat, atenționează dr. Gheorghe Niță, medic prima urolog la Spitalul Ponderas. „Trebuie să luăm în calcul foarte multe criterii atunci când stabilim un tratament la un pacient cu cancer de prostată”, precizează medicul. Cancerele de prostată sunt stratificate în cancere cu. Daca suferiti de probleme cu prostata (ca majoritatea barbatilor peste 50), cautati-l pe Dl. Dr. Gheorghe Nita, omul face minuni. D**a ani de suferinta, fobii si indoieli, Dl. Dr.

Nita la spitalul Ponderas este alegerea castigatoare pentru operatii urologice, specific in cazul meu pentru rezectie de prostatita.adonisfarm.ro afara de operatia in sine, amabilitatea si optimismul emanat de Dl. Foto: Dr Gheorghe Nita. Prostata este o glanda intalnita doar la barbati, situata sub vezica urinara cu dimensiuni de cca 3/3 cm. Aceasta este strabatuta de uretra (canalul urinar care face legatura intre vezica urinara si exterior) si produce lichidul seminal (cu,

Despre prostata cu dr nita

Despre prostata cu dr nita
Si saptamana trecuta am avut asemenea pacienti. Toate manifestarile acestei boli pot fi tratate cu eficienta maxima prin reflexoterapie. Ce chimicale conține vopseaua de ouă din comerț! Asta se poate face prin mai multe metode, laserul verde este una din metodele cel mai putin invazive, mai ales la pacientii varstnici, cu multiple probleme asociate — cu hipertensiune arteriala asu tulburari de coagulare. Recuperare parolă. Studii gimnaziale Despre prostata cu dr nita liceale Studii post liceale Studii superioare facultate Studii post universitare Studii doctorale. Insa acest sistem s-a dezvoltat acum si ia cazuri grele, refuzate la alte clinici fie din cauza de dotare, de Despre prostata cu dr nita sau de colaborare. Cum se diagnosticheaza? Cu ce va pot ajuta?

Ca si mod de administrare se beau 3 cani pe zi, calde, indulcite cu miere, carora li se adauga o lingurita de biter suedez. Loghează-te cu Despde.
Profilul lui dr. Tatiana Nita, MD, date despre contact (telefon, email), înscriere oră și alte. Daca prostata este indepartata complet, timp de 2 saptamani pacientul va avea nevoie de un cateter urinar (sonda) intrucat nu va putea urina in conditiile obisnuite. In cazul interventiilor de micsorare a prostatei, nu de indepartare, sonda va fi necesara numai in primele 24 de ore dupa operatie. Mod de utilizare: intern infuzie din g la ml apa clocotita.

Se lasa in repaus min, apoi se strecoara. Se beau cani pe zi cu 30 min inainte de masa. – Baile terapeutice sunt foarte indicate in tratamentul adenomului de prostata.

Tratamentul adenomului de prostata prin vaporizarea cu ”Laserul Verde”

Interventiile chirurgicale pentru afectiunile prostatei
Problemele ce pot aparea sunt cresterea in volum, inflamatia si cancerul de prostata. Dar o prostata marita afecteaza Exista 3 afectiuni posibile ale prostatei – infectia prostatitahipertrofierea marirea de volum zonelor centrala si tranzitionala adenomul de prostata si Drspre de prostata dezvoltat din zona periferica. De ce?! Interventiile chirurgicale pentru afectiunile prostatei Interventiile chirurgicale la nivelul prostatei se fac din doua motive: hiperplazie benigna de prostata prostata marita sau cancer prostatic. Adenomul de prostata sau hipertrofia benigna de prostata reprezinta o afectiune benigna si consta in marirea de volum a zonei prostatei situata spre interiorul uretrei. E proststa. Da, da! Specialistii MedLife Despre prostata cu dr nita.

E vorba de un procedeu numit fuziune TMN-ecografie. Aceasta investigatie moderna este utila pentru un pacient despre care presupui ca are cancer de prostata — asta insemnand un nodul de un cm intr-o prostata cu un volum de 15 cm, nodul pe care risti sa nu-l vezi la ecografie cand trebuie sa faci biopsia. Biopsia aparent nu arata nimic, insa totusi un marker tumoral numit PSA continua sa creasca, ceea ce ridica foarte mari semne de intrebare. Astfel ca s-a imaginat acest ecograf-RMN — studiile sunt recente, primele publicate sunt cam de acum doi ani. Initial pacientul este examinat cu un RMN, iar imaginile RMN sunt importate in softul ecografului, astfel incat poti face punctia tintit, sub ghidaj ecografic.
Chiar daca, in mod normal, cu ecograful, nu se vede unde se efectueaza punctia, locul este marcat prin imaginile RMN. Pacientul e si mai in dilema! Nici pacientul nu vrea sa repete biopsia.

Asa e, uneori e greu sa-l convingi ca trebuie sa repete acea biopsie. Oamenii se feresc, le e teama ca daca le faci biopsie boala o sa se-mprastie, lucru care evident ca nu e real, dar le e teama.
Ai o sansa mult mai mare ca sa depistezi cancerul de prostata intr-un stadiu foarte incipient , cand nodulul are sub un cm. Poti deci aplica un tratament precoce cu un rezultat mult mai bun, si ai deci o rata de detectie mult mai buna. Extrem de spectaculoasa aceasta evolutie a tehnicii, numai intr-o generatie de medici… Este un ecograf nou? Da, este un ecograf nou. Astazi n. In principiu, singurul lucru mai dificil e partea legata de soft, pentru ca biopsia e un procedeu pe care il fac uzual. Doar ca acum o s a stiu exact zonele suspecte, unde sa fac punctia. Pregatim, pe termen ceva mai lung, si robotul.

Dar astea vin toate legate — am plecat cu laparoscopia pentru cancerul de prostata, mergem cu un diagnostic cat mai precoce, si apoi culminam cu robotul. Operam si acum pacienti cu cancer de prostata, laparoscopic, dar laparoscopia e mai greu de realizat, necesita o curba de invatare mai mare, poti sa faci doua interventii pe zi maxim, sunt dificil de facut pentru doctor, nu ai aceasta acuratete pe care o da robotul.
Lumea spune ca robotul te opereaza singur… Nu e adevarat, tot chirurgul te opereaza, dar robotul creste foarte mult manualitatea , creste numarul de operatii pe care poti sa le faci, cam 5 — 4 ibtr-o zi. Dar nu numarul de operatii e important, ci acuratetea. Pentru ca prostata fiind o glanda situata in foarte mare profunzime, si pe langa ea trecand si ramurile nervoase care participa la mentinerea erectiei, este foarte important sa protejezi acei nervi …. De foarte multe ori se intampla… Si pacientii sunt avertizati ca regula generala de doua complicatii care pot sa apara dupa operarea cancerului de prostata —riscul de incontinenta urinara si riscul de disfunctie erectila, de impotenta.

Sunt doua disfunctii majore pe care pacientii trebuie sa si le asume de la inceput. Avantajul major al robotului este reducerea riscului de complicatii in urma operatiei pentru cancerul de prostata. Unul din zece pacienti poate ramane cu una sau cu amandoua probleme, ceea ce nu e putin. Robotul e foarte des folosit in afara, spitalele din strainatate daca n-au robot nu mai sunt catalogate de tip A. In afara este deja o normalitate. Da, numai ca e o tehnologie foarte scumpa — un robot e vreo 3 milioane de euro, intretinerea lui e cam In momentul de fata sunt multi romani care se duc sa se opereze in afara, la costul de acolo. Cancerul de prostata apare la 50 — 60 de ani, sunt barbati in varful carierei din punct de vedere profesional, si care fac un efort….
In momentul cand Ponderas Academic Hospital isi propune sa devina un spital de importanta regionala, automat iti propui sa atragi cazuri din afara.

Sunt multi romani care vin si acum sa se opereze de-afara, pe langa cost — daca nu au asigurare — e vorba de timpul mare de asteptare, 6 luni in Anglia pentru litiaza renala. Si saptamana trecuta am avut asemenea pacienti. Ca planuri de viitor aveti, dupa venirea acestui robot, ce va mai doriti? Aparatele se perfectioneaza periodic, lumea nu sta pe loc, si eu imi propun sa tin pasul cu aceasta dezvoltare, sa nu raman la un procedeu… Imi propun sa introduc chestiuni care au deja proba ca sunt bune, dar sunt noi.
Tot ceea ce inseamna noutate si progres imi propun sa fie si aici, in Ponderas Academic Hospital. Da, si vreau sa si raman aici. Facem si cursuri pentru tinerii specialisti , de exemplu pentru ureteroscopie flexibila — anul acesta a fost un curs de 3 zile pentru rezidenti, care au invatat procedura pe porci si pe mulaje, a fost un succes. Anul asta vom avea si un specialist din afara. Optiunea pentru Romania am luat-o demult. Ține-mă minte. Recuperare parolă. Loghează-te cu facebook.

Loghează-te cu google. Follow us. Afecțiunile prostatei. Tratament și opțiuni în afecțiunile prostatei Interventiile chirurgicale pentru afectiunile prostatei Interventiile chirurgicale la nivelul prostatei se fac din doua motive: hiperplazie benigna de prostata prostata marita sau cancer prostatic.
Autor: Dr. Descriere: Dr. Interventiile chirurgicale pentru afectiunile prostatei Interventiile chirurgicale la nivelul prostatei se fac din doua motive: hiperplazie benigna de prostata prostata marita sau cancer prostatic. Citeste si Cancerul de prostata – diagnostic, prevenire, tratament. Pentru a comenta este nevoie de autentificare sau înregistrare. Comentarii 0. Trimite Comentariul a fost adăugat în lista de aprobare. Intră în cont.
Dacă nu ai un cont în site înregistrează-te aici. Personal Specialist. Abonare newsletter. Tags: bărbaţi cancer Gheorghe Niţă prostata tratament. Ziare Online. Valeriu Gheorghiță a spus adevărul!

De ce continuă România să vaccineze oamenii cu Ce chimicale conține vopseaua de ouă din comerț! Avertisment de la ANPC. Sfaturi pentru persoanele cu depresie de la psihologul Nora Neghină. Adevărul despre renunțarea la gluten și lactoză. Cel mai nou articol Video: Rapper-ul de la Paraziții ar fi E disperat.
Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei.

Văduva lui Sebastian Papaiani susține că are o legătură paranormală cu actorul.

Dr. Gheorghe Nita – in prima linie a modernitatii in urologie | prostatita.adonisfarm.ro


Interventiile Despre prostata cu dr nita la nivelul prostatei se fac din doua motive: hiperplazie benigna de prostata prostata marita sau cancer prostatic. Tratamentul chirurgical este ales intotdeauna de medic atunci cand alte metode terapeutice dau gres sau nu sunt Despre prostata cu dr nita pentru vindecarea unei Despre prostata cu dr nita. Acesta este folosit in cazul prostatei marite pentru a ameliora simptomele neplacute si pentru a usura mictiunea, iar in cazul cancerului prostatic interventia chirurgicala este cea care poate salva viata pacientului. Orice procedura chirurgicala vine la pachet cu o serie de riscuri, iar acest lucru este valabil, bineinteles, si la operatiile facute la nivelul prostatei. Medicul insa va stabili daca riscurile sunt de neglijat in comparatie cu rezultatele obtinute. Daca simptomele acestei afectiuni nu se amelioreaza cu ajutorul tratamentului medicamentos, medicul poate lua in calcul varianta interventiei chirurgicale.

Prin intermediul unei asemenea interventii se indeparteaza o parte din prostata, astfel incat dimensiunile acesteia sa se incadreze in limitele normale. Printre interventiile chirurgicale folosite in tratarea hiperplaziei benigne de prostata se numara: Exista, de asemenea, si proceduri minim invazive, care se folosesc in cazul in care prostata nu are dimensiuni atat de mari, iar printre acestea se numara incizia transuretrala a prostatei. Cancerul prostatic in stadiu avansat va fi tratat si prin interventie chirurgicala. Tratamentul chirurgical pentru acest tip de cancer implica indepartarea intregii glande.

Interventiile chirurgicale pentru afectiunile prostatei

Dr. Gheorghe Niţă: tot ce trebuie să ştii despre cancerul la prostată VIDEO

Prostaat de prostată este unul dintre cele mai frecvente cancere în cazul bărbaţilor, fiind al doilea cancer, după cancerul de plămâni, întâlnit la bărbaţi la nivel mondial. Domnul dr Gheorghe Niţă, medic primar urolog, doctor în ştiinţe medicale ne-a explicat pe larg care sunt cauzele, simptmele, dar şi modalităţile de tratament pentru acest tip de cancer. Încă de la început medicul a precizat care sunt cauzele apariţiei acestui tip de cancer, subliniind că unul dintre factorii de risc ai acestei boli este îmbătrânirea. Prin urmare, practic orice bărbat poate face cancer la prostată la un moment dat. Însă, evident, există şi alţi factori de risc ce pot creşte riscul apariţiei cancerului la prostată.

Tratamentul indicat — dacă se intervine sau nu chirurgical — depinde de vârsta Despre prostata cu dr nita acestui tip de cancer. Cu cât apare mai târziu, cu atât este mai indicat să nu se intervină chirurgical. Însă medicul decide etapele tratamentului — cu intervenţie sau fără — numai după ce ia în considerare toate aspectele bolii. Medciul Gheorghe Niţă a explicat şi care sunt alţi factori de risc, dacă există sau nu vreo legatură între activitatea sexuală şi apariţia cancerului de Despre prostata cu dr nitace investigaţii preventive se pot face şi când ddr trebui realizate în funcţie de istoricul Despre prostata cu dr nita al fiecărui pacient, dar şi ce tratamente sunt indicate pentru cancerul de prostată: de la hormonoterapie la chirurgia robotică. Chiar dacă poate să nu fie nta cancer agresiv, este indicat, totuşi, să îţi faci regulat controalele medicale pentru a afla dacă ai sau nu cancer de prostată.

Lasă un răspuns