Ce estehiperplazia prostatei

9/24/ · Hiperplazia benigna de prostata (HBP) – cunoscuta si ca marirea glandei prostate (hipertrofia benigna de prostata sau adenom de prostata) – este o afectiune frecventa in randul barbatilor mai in varsta. Marirea in dimensiuni a glandei prostate poate sa provoace simptome de disconfort urinar, precum blocajul (obstructia) fluxului urinar din vezica. Hiperplazia benigna de prostata (HBP) nu are o cauza cunoscuta, insa probabil este rezultatul unor modificari cauzate de hormoni, inclusiv de testosteron si mai ales dihidrotestosteron (un hormon legat de testosteron). Daca in mod normal are marimea unei nuci, in hiperplazia benigna glanda prostata poate deveni la fel de mare ca o minge de tenis. Teste si analize ale prostatei. Pentru verificarea functiior prostatei, medicii pot face o serie de teste si analize, astfel incat sa depisteze daca exista anumite probleme. Examinarea rectala digitala – aceasta examinare se realizeaza de catre medicul urolog, care introduce un deget prin rect, astfel incat sa atinga prostata.

Intrucat aceasta glanda este amplasata in apropierea rectului, medicul poate simti daca, Ce este prostata? Glanda a sistemului genital masculin, prostata are rolul de a forma lichidul prostatic, o parte importanta a lichidului seminal. Glanda are forma si dimensiunea unei castane, fiind localizata sub vezica urinara si in fata rectului.

Ce estehiperplazia prostatei

In hiperplaziei benigne de prostată medicamente de bază includ α-blocante tamsulosin Tamsulid, hypersimple Omsulozin și colab. Biopron Sprijin in echilibrul intestinal. Ce estehiperplazia prostatei poștal. Atentie: medicamentele naturiste nu sunt medicamente ci suplimente alimentare. Totusi, retentia urinara acuta si afectarea renala pot reprezenta pericole la adresa sanatatii. Dupa tratarea infectiei urinare, care cred ca o aveti, mergeti si faceti testul PSA. Examinarea rectala digitala estehiprrplazia aceasta examinare se realizeaza de catre medicul urolog, care introduce un deget prin rect, astfel incat sa atinga prostata.

Durerea care Ce estehiperplazia prostatei am este o durere ,surda” o durere suportabila cu o usoara usturime. Zona centrala prosttaei inconjoara canalele ejaculatoare si alcatuieste un sfert din masa totala a prostatei. Idelyn Soluția complexă în tratamentul și prevenția infecțiilor vaginale, cauzate de ciuperci sau Ce estehiperplazia prostatei. Va rog ajutatima nu mai stiu ce sa fac Retentia urinara poate fi declansata extehiperplazia urmatoarele conditii:
Dupa ce a plimbat mousul calculatorului la sfarsitul consultatiei mi-a spus ca am inceput de prostata cu un volum de aproximativ 70,8 cmc! Nu stiu ce inseamna da mi-a spus ca trebuie sa consult un urolog! Ce este curios, ca am 49 ani, si nu posed nici o simptoma care am vazut ca au alti pacienti care au aceste probleme!

Pe masura ce prostata creste, iar hipertrofia benigna a prostatei incepe sa restrictioneze fluxul urinar, pot aparea urmatoarele simptome: flux urinar slab. dificultate in a urina (mictiuni dificile, cu initiere greoaie a fluxului urinar) jet urinar intermitent (incepe si se opreste, Adenomul de prostata (sau hipertrofia benigna de prostata – HPB) reprezinta o afectiune benigna si consta in marirea de volum a zonei prostatei situata spre interiorul uretrei. Cel mai frecvent apare dupa varsta de 50 ani si se datoreaza modificarilor hormonale care apar cu varsta. Cauzele principale difuze urologi prostatei modificări asociate cu procesele inflamatorii care apar lung în parenchimul sa cauzat infectii genitourinare (chlamydia, gonococ, ureaplasma, Trichomonas, etc.). La dezvoltarea modificărilor difuze ale țesuturilor glandulare, fibroase sau musculare ale prostatei sunt de asemenea implicate.

Ce este prostata si ce rol are in organism

Procedura poate provoca, de asemenea, disfunctie erectila permanenta impotenta. Abonare newsletter. Petru pe 17 Mai Dopplerografia ultrasonică estehiperplaiza vaselor prostatice. Dintre aceștia, procesul de îmbătrânire al organismului joacă un rol determinant, alături de dezechilibrul hormonilor masculini care apare ca urmare a Ce estehiperplazia prostatei. La unii barbati, simptomele se stabilizeaza in final si pot chiar sa se amelioreze Ce estehiperplazia prostatei timp. Himplasia Himalaya Este un herbomineral special desemnat să lupte împotriva hiperplaziei benigne de prostată prin reducerea dimensiunilor acesteia, întârzierea evoluției sale și ameliorarea simptomelor pe care le provoacă. Pacientul solicita medicamente, doctorul nu este de acord. Excelent articol,toti barbatii ar trebui sa-l citeasca,constituie un adevarat indrumar in urologie,un dictionar care nimeni nu ar trebui sa se prostatwi de la aceste minunate prostarei.

Optiunile pentru terapia cu laser Ce estehiperplazia prostatei proceduri de ablatie, proceduri enucleative, embolizare, prostatectomie deschisa sau asistata de robot.

Mai mult în publicație – Cauzele și patogeneza adenomului de prostată. Cea mai nefavorabilă opțiune este displazia și astfel de modificări difuze în structura glandei prostate – în funcție de gradul și stadiul schimbărilor la nivel celular – sunt împărțite în ușoare, moderate și severe. Primele două tipuri, de regulă, indică un proces inflamator prelungit – prostatita cronică , care este însoțită de umflarea țesuturilor și poate duce la un abces, dar poate, de asemenea, să se regreseze sub influența terapiei. Dar o modificare semnificativa a oncologilor celulelor de prostata sunt considerate ca un precursor al dezvoltarii carcinomului bazocelular sau a adenocarcinomului glandei prostatice.

Factorii de risc pentru modificările difuze în glanda prostatică includ infecțiile urogenitale inflamatorii; leziuni ale testiculelor testiculelor ; consumul de alcool; boli parazitare; patologia glandei tiroide și a glandei pituitare; chimioterapie și radioterapie de oncologie a oricărei localizări; utilizarea anumitor medicamente farmacologice anticholinergice, decongestionante, blocante ale canalelor de calciu, antidepresive triciclice.
Există date care confirmă relația hiperplaziei prostatice cu sindromul metabolic: obezitate, diabet de tip 2, trigliceride în sânge și colesterol cu densitate scăzută, precum și hipertensiune arterială. Dar principalii experți în factorii de risc numesc vârsta și atrofia testiculară asociată și nivelurile scăzute ale testosteronului – produse de testiculul hormonului sexual masculin.
Patogenia modificărilor difuze ale prostatei în glanda prostatică este cauzată de infiltrarea țesuturilor prostatei cu limfocite, celule plasmatice, macrofage și produse de degradare a țesutului inflamator.

O topire purulentă a zonelor țesutului glandular inflamat conduce la formarea de cavități umplute cu mase necrotice și cicatrizarea lor ulterioară, adică înlocuirea țesutului fibros normal. Glanda prostatică este un organ dependent de steroizi androgeni. Cu vârsta, activitatea crescută a enzimelor aromataza și 5a-reductaza, cu asistența care este o transformare de androgeni la estrogeni si dihidrotestosteron DHT, mai puternic decât precursorul său, testosteron. Metabolismul hormonilor duce la scăderea nivelului de testosteron, dar crește conținutul de DHT și estrogen, care joacă un rol cheie în creșterea celulelor de prostată.
La bărbații în vârstă, patogeneza modificărilor parenchimatoase difuze in prostata este asociat cu înlocuirea țesutului glandular de legătură cu formarea de fibroame unice și multiple, precum proliferarea patologica a acini stromale prostatei. Modificările difuze în glanda prostatică cu calcificări apar datorită degenerării țesuturilor și depunerii în ele a proteinelor fibroase insolubile colageni și a glicozaminoglicanilor sulfați.

Calcinatele se pot forma, de asemenea, datorită depunerii secreției prostatei în parenchim. O etapă ulterioară de calcifiere este formarea de pietre care pot fi prezente asimptomatic la bărbații sănătoși. Schimbări prolix focale ale prostatei când chisturi se găsesc din întâmplare, potrivit urologi, mecanismul apariției lor este asociată cu atrofie a prostatei, a inflamației, obstrucția canalului ejaculator și neoplazii. Potrivit experților, trebuie să se înțeleagă că simptomele modificărilor difuze în glanda prostatică se pot manifesta doar ca un simptom al bolilor în care au fost detectate în timpul unui examen cu ultrasunete.
În majoritatea cazurilor, primele semne de prostatită, în care ultrasunetele pot fi detectate modificări difuze moderate în glanda prostatică, manifestate prin frisoane și urinare mai frecventă. Urina foarte rapid devine dureroasă – cu o senzație de arsură sau o tăietură; pacienții sunt forțați să meargă la toaletă noaptea, iar durerea începe să profite de zona inghinală, lombară și pubiană.

Simptomele frecvente sunt slăbiciunea generală, oboseala crescută, durerea articulară și mialgia. Urinat modificări difuze în parenchimul a prostatei asociate cu HBP, în primul rând, este de asemenea încălcat: urgențe frecvente inclusiv pe timp de noapte , în ciuda tensiunilor considerabile de urină mușchii abdominali excretate cu dificultate afectează scăderea presiunii anulând asupra mușchiului a vezicii urinare , iar procesul de excreție urinară nu aduce ameliorarea așteptată. Nu mai puțin simptom neplăcut este enureza. Potrivit medicilor, schimbările difuze în glanda prostatică cu calcinanți nu produc, de regulă, simptome și mulți nu știu nici măcar prezența lor.
Pietrele devin problematice și pot duce la prostatită, dacă sunt o sursă de inflamație repetată. Chiar dacă pacientul ia antibiotice, obstrucția conductelor din glandă rămâne și astfel procesul inflamator continuă și poate duce la apariția simptomelor de prostatită. Toate bolile de mai sus cu modificări difuze în glanda prostatică pot provoca efecte și complicații sub forma:

Diagnosticul corect al bolilor de prostată este imposibilă fără o stare de afișare a țesuturilor sale, determinate pe baza densității diferite acustice ecogenicitate – gradul de reflexie a undelor ultrasonice ghidate semnal ultrasonic în impulsuri. Absența modificărilor difuze pronunțate este definită ca izoechoinalitate, care apare în imaginea ecografică în gri.
Inabilitatea de respingere a ultrasunetelor, adică anaeogenicitatea, este inerentă în formațiunile cavității, în special chisturile: pe ecogramă va exista un punct negru uniform în acest loc. Același lucru va fi „imaginea” în prezența unui abces, numai în combinație cu o reflexie slabă a ultrasunetelor – gipoehogennostyu dând imagini în gri închis. În majoritatea cazurilor, gipoeogenicitatea este o dovadă a proceselor inflamatorii, ca și în inflamația acută a prostatei. De asemenea, modificările difuziv eterogene în glanda prostatică cu zone de hipoecvență sunt vizualizate dacă există umflarea țesuturilor, calcificarea sau înlocuirea țesuturilor glandulare cu fibroame.

Dar starea hyperechoică – reflectată în mod clar de reflectarea echipamentului a undelor ultrasonice sub formă de pete albe – oferă motive pentru a diagnostica pietre sau prostatită cronică. Trebuie reținut faptul că criteriile pentru diagnosticarea cu ultrasunete nu pot confirma sau respinge diagnosticul în mod neechivoc: ele informează doar medicul despre starea structurală și funcțională a glandei prostate. Diagnosticul corect include examinarea rectală a prostatei palpare ; teste de sânge general, biochimic, cancer de prostată , urină, fluid seminal. În plus, se utilizează și alte diagnostice instrumentale: mikrozionnaya US-cisturetroscopie, uroflowmetrie, dopplerografie, tomografie computerizată a prostatei , RMN.

Conform rezultatelor ultrasunete transrectal și complexă a tuturor studiilor efectuate diagnostic diferențial, deoarece identitatea manifestărilor clinice trebuie să se facă distincția între aceeași prostatita cronică de la adenocarcinom, cancer de vezică, sau vezică neurogenă în boala Parkinson sau scleroza multiplă. Încă o dată, nu tratăm modificările difuze în glanda prostatică, ci bolile diagnosticate cu ultrasunete și imaginile ecografice rezultate. Cu alte cuvinte , tratamentul atribuit prostatitei, hiperplaziei prostatice benigne adenom , scleroza prostată, adenocarcinom și alte medicamente utilizate în tratamentul inflamației prostatei sunt descrise în detaliu în publicația -.
Tratând prostatita cronice precum materialul – Tablete de la prostatita. In hiperplaziei benigne de prostată medicamente de bază includ α-blocante tamsulosin Tamsulid, hypersimple Omsulozin și colab. Și reduce activitatea de inhibitor de 5-alfa-reductaza Finasterida agenți antiandrogenice Prosterid, Urofin, Finpros Dutasterida Avodart și altele.

Tamsulosin este prescris pentru o capsulă 0,4 mg – o dată pe zi dimineața, după masă , dacă nu există probleme cu ficatul. Printre efectele secundare se numără: slăbiciune și cefalee, creșterea frecvenței cardiace, tinitus, greață, tulburări intestinale.
Medicamentul Finasteride în comprimate de 5 mg trebuie de asemenea administrat o dată pe zi – pe o tabletă. Pot exista efecte secundare sub formă de stare depresivă, disfuncție erectilă temporară și reacții cutanate alergice. Medicii recomanda mijloace Vitaprost tablete și supozitoare rectale și droguri Palprostes Serpens, Prostagut, Prostamol conținând fructe de palmier extract Sabal serrulata. Acesta utilizează această plantă și homeopatie: face parte dintr-un fonduri Gentos multi-component sub formă de picături și tablete , luați timp de două-trei luni, de trei ori pe zi – un comprimat sub limbă sau 15 picaturi interior.
Principalul efect secundar este creșterea saliva.

Dacă chisturile prostatei nu provoacă inflamații, monitorizați starea pacientului și recomandați să luați vitamine. Dar dacă mărimea chistului este de așa natură încât urinarea este afectată, este prezentată procedura de scleroză. Cum se tratează cancerul de prostată, citiți în Cancerul de prostată. În prezența inflamației sau a adenomului prostatei se poate îmbunătăți starea de tratament fizioterapeutic: UHF, electroforeză rectală, ultrasunete și magnetoterapie, masaj. În bolile prostatei, în special în adenomul prostatic, tratamentul chirurgical poate fi utilizat în cazurile de ineficiență a terapiei medicamentoase. Metodele chirurgicale utilizate includ rezecția laparoscopică transuretrală prin uretra a prostatei și adenomectomia laparotomică cu acces prin vezică.
Metodele endoscopice minim invazive includ ablația acului cu undă radioactivă transuretrală , încadrarea cu prostate laser, vaporizarea prin electro- sau laser, termocoagularea cu microunde.

Poate cel mai bine cunoscut tratament alternativ al patologiilor prostatei – utilizarea de semințe de dovleac conțin vitamine complexe cu proprietăți antioxidante, acizi omega-6 acizi grași și lignani care stimulează sinteza hormonilor. Printre remediile naturale eficiente se numără turmericul, ceaiul verde, precum și roșiile bogate în licopen și pepene verde. Pe mijloacele de medicină complementară, recomandate pentru hiperplazia prostatică benignă, citiți – Tratamentul alternativ al adenomului prostatic.
Pentru a stabili cea mai buna optiune de tratament, medicul va analiza simptomele, dimensiunea prostatei, precum si alte afectiuni pe care le ai. Severitatea simptomelor la persoanele cu glanda prostata marita variaza, insa exista tendinta ca simptomele sa se agraveze treptat in timp. Semnele si simptomele HBP frecvente sunt: Dimensiunea prostatei nu determina in mod necesar severitatea simptomelor.

Unii barbati cu prostata relativ marita pot avea simptome importante, in timp ce unii barbati cu prostata foarte marita pot avea doar simptome urinare minore. La unii barbati, simptomele se stabilizeaza in final si pot chiar sa se amelioreze in timp.
Afectiunile care pot determina simptome similare cu acelea provocate de prostata marita sunt: Daca ai probleme la urinare, cere sfatul medicului. Chiar daca simptomele urinare pe care le ai nu sunt suparatoare, este important sa identifici sau sa excluzi orice cauza preexistenta. Lasate netratate, problemele urinare pot determina obstructia tractului urinar.
Daca nu poti urina, cere ajutor medical imediat. Glanda prostata este situata sub vezica urinara. Canalul care transporta urina din vezica prin penis canal numit uretra trece prin centrul prostatei.

Cand prostata se mareste, pune presiune si apasa pe uretra, incepand sa blocheze fluxul urinar. Majoritatea barbatilor prezinta cresterea continua a prostatei de-a lungul vietii.
In multe dintre cazuri, aceasta crestere continua mareste prostata suficient incat sa determine simptome urinare sau sa blocheze fluxul urinei. Nu se cunoaste cu exactitate ce anume determina marirea in dimensiuni a prostatei. Poate fi provocata de modificarile in echilibrul hormonilor sexuali produse pe masura ce barbatii inainteaza in varsta. Majoritatea barbatilor cu prostata marita nu dezvolta aceste complicatii. Totusi, retentia urinara acuta si afectarea renala pot reprezenta pericole la adresa sanatatii. Prostata marita nu creste riscul de a dezvolta cancer de prostata, sustin specialistii. Medicul va incepe consultul adresandu-ti intrebari detaliate in legatura cu simptomele si va efectua examenul clinic.
Consultul initial poate include: Dupa aceea, medicul poate recomanda investigatii suplimentare pentru a obtine confirmarea diagnosticului de prostate marita si pentru a exclude alte afectiuni.

Aceste investigatii pot fi: O serie de tratamente sunt disponibile pentru prostate marita, de la medicamente la tratamente minim-invazive si interventie chirurgicala. Cea mai buna optiune de tratament depinde de o serie de factori precum: Daca simptomele sunt tolerabile, poti decide sa amani tratamentul si doar sa monitorizezi simptomele.
In cazul unor barbate, simptomele se amelioreaza fara tratament. Medicamentele: sunt cea mai frecventa optiune de tratament pentru simptomele usoare spre moderate ale prostatei marite. Acestea pot fi alfablocante, inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza sau o asociere de medicamente, dar trebuie administrate doar la recomandarea medicului.

Tratamentul minim-invaziv sau chirurgical — poate fi recomandat daca: Orice procedura de prostata poate determina reactii adverse.
In functie de procedura aleasa, complicatiile pot fi: Un endoscop tub flexibil prevazut cu lumina este introdus in uretra, iar chirugul indeparteaza totul mai putin portiunea externa a prostatei. TURP in general amelioreaza rapid simptomele si majoritatea barbatilor au un flux urinar puternic imediat dupa procedura. Dupa TURP, probabil ca vei avea nevoie temporar cateva zile de un cateter sonda uretro-vezicala pentru a goli vezica.
Un endoscop prevazut cu lumina este introdus in uretra, iar chirurgul face una sau doua taieturi incizii la nivelul glandei prostate — astfel, urina trece mai usor prin uretra.

Aceasta interventie chirurgicala poate fi o optiune daca ai glanda prostata marita putin sau moderat, in special daca ai probleme de sanatate care fac alte interventii chirurgicale sa fie prea riscante. Medicul introduce un electrod special prin uretra pana la zona prostatei. Energia cu microunde a electrodului distruge portiunea interna a prostatei marite, ingustand-o si facilitand fluxul urinei. TUMT poate doar partial sa amelioreze simptomele si poate trece ceva timp pana sa observi rezultate.
Aceasta interventie este folosita in general doar pe prostate mici in conditii speciale, deoarece poate fi necesara o noua interventie. In cadrul acestei proceduri, un endoscop este introdus prin uretra permitand medicului sa aseze acele la nivelul glandei prostate. Undele radio trec prin ace, incalzind si distrugand tesutul prostatei care blocheaza fluxul urinar. TUNA poate fi o optiune in anumite cazuri, insa aceasta procedura este rar folosita in prezent.

Un laser incarcat energetic distruge sau indeparteaza tesutul prostatic crescut in exces. Terapia cu laser in general amelioreaza simptomele imediat si are reactii adverse mai reduse decat interventia chirugicala nonlaser.
Terapia cu laster poate fi folosita la barbatii care nu ar trebui sa aiba alte proceduri din cauza ca iau anticoagulante. Optiunile pentru terapia cu laser includ: proceduri de ablatie, proceduri enucleative, embolizare, prostatectomie deschisa sau asistata de robot. Aceasta va depinde de tehnicile specifice folosite pentru tratarea prostatei marite. Medicul poate recomanda limitarea ridicarii de greutati si exercitiul fizic intens timp de sapte zile daca ai efectuat ablatie cu laser, ablatie transuretrala cu ace sau terapie transuretrala cu microunde. Daca ai avut prostatectomie deschisa sau asistata de robot, poate fi nevoie sa limitezi activitatea timp de sase saptamani.
Alege sectiunea Editorial.

Acasa EDU. RO Hiperplazia benigna de prostata HBP — semne, simptome, cauze, factori de risc, diagnostic, tratament. Hiperplazia benigna de prostata HBP — semne, simptome, cauze, factori de risc, diagnostic, tratament. Simptome Severitatea simptomelor la persoanele cu glanda prostata marita variaza, insa exista tendinta ca simptomele sa se agraveze treptat in timp. Cauze Glanda prostata este situata sub vezica urinara. Factori de risc Factorii de risc pentru cresterea in dimensiuni a prostatei pot fi: Varsta. Marurea glandei prostate rareori determina semne si simptome la barbatii sub 40 de ani.

Aproximativ o treime dintre barbati experimenteaza simptome moderate spre severe in jurul varstei de 60 de ani si aproximativ jumatate cand ajung la 80 de ani.
Istoricul familial. Daca ai o ruda de sange tatal sau fratele care are probleme cu prostata, creste probabilitatea ca si tu sa ai astfel de probleme. Diabetul si bolile cardiovasculare. Studiile arata ca diabetul, precum si bolile cardiovasculare si folosirea betablocantelor pot creste riscul de HBP. Stilul de viata. Obezitatea creste riscul de HBP, in timp ce miscarea poate reduce acest risc. Complicatii Complicatiile prostatei marite pot fi: Incapacitatea brusca de a urina retentie urinara.

Poti avea nevoie de un tub cateter introdus in vezica pentru ca urina sa se scurga. Unii dintre barbatii care se confrunta cu problema prostatei marite au nevoie de interventie chirurgicala pentru a ameliora retentia urinara. Infectiile de tract urinar UTI.

Modificări difuze ale prostatei: ce înseamnă acest lucru Competent despre sănătate pe Prostaffect

Preventiv, toată viaţa, evitarea infecţiilor, răcelilor în zonă, viaţă sănătoasă fără exces de alcool şi tutun, Ce estehiperplazia prostatei prostatei prin viaţă sexuală frecventă. Mă amuză, la 67 de ani, reclama cu imaginea cutiei arătată celui care se grăbeşte la WC. I-aş arăta o poză cu estfhiperplazia vulvă. Cine citeşte să nu estehiperpalzia ia ca pe o glumă grobiană! Pacientul are acum 66 ani, Pacientul solicita medicamente, doctorul nu este de acord. Doctorul urolog recomanda in cazul de fata doar operatia prin metoda HIFU. Pacientul revine estehiperplaaia doctorul oncolog, acesta refuza sa ii mai administreze medicamentatia. Multumesc frumos, astept detalii. Pacientul doreste ca pana in februarie cand face din nou injectia sa gaseasca un tratament naturist.

Dvs ce imi recomandati. Excelent articol,toti barbatii ar trebui sa-l citeasca,constituie un adevarat indrumar in urologie,un dictionar care nimeni nu Ce estehiperplazia prostatei trebui sa se abata de la aceste minunate explicatii. Acest articol ar fi bine sa-l multipilice persoanele care detin Ce estehiperplazia prostatei si sa-l distribuie acelora care nu au. Felicitari domnule,Sofronie!!! Multumesc Ce estehiperplazia prostatei.

Problemele cu prostata pot fi vindecate prin informare corecta

Tot conținutul Prostaffect este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de eestehiperplazia. Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze [1], [2], etc. Tulburările patologice în țesutul prostatic pot fi detectate numai atunci când sunt vizualizate în timpul examinării cu ultrasunete și prostaatei definite ca Ce estehiperplazia prostatei difuze în glanda prostatică. În funcție de natura C modificări, luând în considerare prezența simptomelor, se diagnostichează una sau alta boală a sistemului genitourinar masculin. Această boală este diagnosticată la vârsta de de ani la un pacient din 12; aproximativ un sfert de de ani și trei bărbați din zece sunt cu de ani mai în vârstă.

Cauzele principale difuze urologi prostatei modificări asociate cu procesele inflamatorii care apar lung în parenchimul sa cauzat Ce estehiperplazia prostatei genitourinare chlamydia, gonococ, ureaplasma, Trichomonas, etc. La dezvoltarea modificărilor difuze ale țesuturilor glandulare, fibroase sau musculare ale prostatei sunt de asemenea implicate: Calcificările în degenerarea țesutului prostatic cu formarea locurilor calcificate calcificate în acesta Ce estehiperplazia prostatei funcție de rezultatele ultrasunetelor sunt definite ca ;rostatei difuze în glanda prostatică cu calcinate.

Lasă un răspuns