Cauze spirituale ale bolilor prostata

11/1/ · Cauzele Spirituale Ale Bolilor “Gândiţi-vă că întâmplările nu sunt cauze ci efecte ale stării mentale în care vă complaceţi. Boala nu trebuie considerată ca o pedeapsă sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenţa noastră, pentru că a fost, Cauzele spirituale ale bolilor – Valeriu Popa – Laur Manea. Prin uciderea acestei iubiri ea a căpătat diabet, întrucât a încălcat legile de bază ale universului. S-a produs o ruptură între ea şi Dumnezeu. Distrugerea dinţilor apare ca efect al vorbelor rele adresate, Despre cauzele spirituale ale bolilor vom vorbi în articolul următor. Solutie: Ma simt in siguranta experimentand bucuria in toate domeniile vietii. Iubesc viata. Anorexie Cauza mentala: Cancer prostata cauze spirituale propriei vieti. Frica extrema, ura fata de sine si respingere. Solutie: Este bine sa fiu eu. CAUZE PROBABILE: Frică. Frică. Frică.

Frică acaparatoare. NOUL TIPAR DE GANDIRERespir liber şi deplin. Sunt în siguranţă. Am încredere în procesul vieţii. PROBLEMA: Acnee CAUZE PROBABILE: Ne-acceptare de sine. Te displaci. Sunt o expresie Divină a vieţii. NOUL TIPAR DE GANDIRE: Mă iubesc şi mă accept chiar aici şi chiar acum.

Cauze spirituale ale bolilor prostata

Cauze spirituale ale bolilor prostata
Nu Dumnezeu, Cauze spirituale ale bolilor prostata Universul ne trimite boli, accidente sau suferinţe, ci noi ni le Cauze spirituale ale bolilor prostata singuri prin gândurile noastre distructive. Cauza mentala: Nepermiterea spatiului de gandire sa creeze o noua fundatie. Furia pe care o simţi faţă de soţul tău va dispărea. De bună voie las trecutul să se ducă. O femeie frumoasă, sensibilă, pătimaşe, alături de un bărbat slab degenerează. Aleg sa traiesc. Alcolismul şi narcomania sunt alte forme de blocare a geloziei.

Eliminare cu uşurinţă. Senzaţia lăuntrică că eşti superior faţă de persoanele iubite părinţi, copii, soţie. Şi ca recul, vine pedeapsa împotriva agresorului şi a familiei acestuia. Iti cream un spatiu pentru vindecare. Lipsa afecţiunii poate deregla inima.
Publicat în Cauzele spirituale ale bolilor si metode neconventionale de vindecare on 9 septembrie de vindecaviata. 9 comentarii Navigare articole ←. In functie de zona unde este localizata durerea,ea poate avea mai multe cauze: durerea de la baza coloanei indica ca persoanei afectate ii este teama sa nu isi piarda libertatea de miscare in special cand altii au nevoie de prostatita.adonisfarm.ro adesea o persoana care se teme pentru supravietuirea prostatita.adonisfarm.ro vindecare ar trebui sa devina mai.

Cauzele Spirituale Ale Bolilor

Vindecarea spirituala a durerilor de picioare | Vindeca Viata
Apare astfel o influenţă a subconştientului asupra tuturor sistemelor de autoreglare fiziologică şi psihică. Imi ţin şi întâmpin experienţele de viaţă cu dragoste, cu uşurinţă şi bucurie. Fracturile de coloană apar nu numai că tesuperi rău, dar şi pentru că te superi pe cineva. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat cu atât mai mult creşte dependenţa de el. Apatie Cauzw împotriveşti sentimentelor. Dacă omul îşi face un ţel din iubirea pentru oameni şi-i dispreţuieşte şi-i judecă pe cei care i-au înşelat încrederea Dumnezeu îi va priva pe copiii săi de iubirea faţă de oameni. Refuz de a privi. În general, disfuncţia se datorează schemelor negative privind sexualitatea.

Nemultumirea de sine, neincrederea in propria persoana duce la dizarmonii psihice, bolile de Cauze spirituale ale bolilor prostata, de auz, de perceptie. Duşmănie Cauze spirituale ale bolilor prostata unui partener din trecut.

Oamenii care nu cred în Dumnezeu sunt mai expuşi bolilor datorită coeficientului de imunitate care este foarte scăzut, De acea, oamenii credincioşi sunt mai sănătoşi psihic şi fizic decât cei care nu au credinţă. Drumul însănătoşirii este drumul câtre Dumnezeu. Toate bolile sunt autocreate. Până şi doctorii îşi dau seama acum de modul în care oamenii se autoîmbolnăvesc. Oamenii cu un orgoliu interior crescut atrag boala şi nenorocirea. Boala ne obligă să ne schimbăm lăuntric, să ne transformăm, să acumulăm iubire pentru Dumnezeu.

Cu cât mai puternic se schimbă omul lăuntric în direcţia bună cu atât mai puţine medicamente îi sunt necesare şi mai repede poate învinge boala. Întotdeauna bolile apar în câmpul energetic al omului cu mulţi ani înainte ca ele să se manifeste în planul fizic.
Câmpul energetic este primordial în raport cu corpul şi îi determină acestuia soarta, caracterul şi starea fizcă. Organismul trebuie să blocheze programele distructive ce au pătruns în câmpul omului. Cu cât este mai puternic şi mai periculos programul distructiv, cu atât mai eficientă şi mai sigură poate să fie blocarea acestuia, adică boala. Când omul încalcă Legile Supreme se abate de la calea sa de evoluţie, i se deformează structura energetică, apar breşe în sistemul său defensiv şi el devine o pradă uşoară pentru virusu, care îndeplineşte funcţiile unui program punitiv. Omul începe să fie bolnav.
Bolile grave contribuie la protejarea structurii spirituale. Dacă distrugem armonia dintre noi şi univers vom avea parte de boli, nefericire, necazuri şi suferinţe.

Gândurile sumbre, pline de neîncredre, grijile, ura şi frica, împreună cu rudele lor: anxietatea, amărăciunea, nerăbdarea, avariţia, lipsa de amabilitate, obiceiul de a judeca pe alţii şi de a-i condamna, toate acestea atacă trupul la nivelul celulei, ceea ce va conduce la suferinţă, nefericire şi deprimare. În aceste condiţii este imposibil să ai un corp sănătos. Prin gândurile, dorinţele şi obiceiurile noastre inducem sănătate sau boală în corpul fizic. Noi suntem singurii răspunzători pentru starea noastră de sănătate, pentru fericirea şi nereuşitele noastre. Nu Dumnezeu ne trimite boli, accidente sau suferinţe, ci noi ni le creem singuri prin gândurile noastre distructive.
Cu alte cuvinte, culegem ce am semănat în trecut. Sentimentul de prosperitate prin rezonanţă atrage prosperitatea. A-ţi fi teamă de o boală înseamnă a-i înlesni evoluţia, a o provoca.

Dacă aveţi gânduri despre boală şi suferinţă trupul va atrage aceste gânduri în corpul fizic. Gândiţi-vă că întâmplările nu sunt cauze ci efecte ale stării mentale în care vă complaceţi. Boala nu trebuie considerată ca o pedeapsă sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenţa noastră, pentru că a fost generată de comportamentul nostru mental şi afectiv.
Prin gând omul se îmbolnăveşte şi tot prin gând el se vindecă. Orice boală porneşte din minte. Mulţi bolnavi îşi pregătesc în mental, cu străduinţă, anii de-a rândul, o înbolnăvire definitivă. Nimic nu se manifestă în corp fără să aibă un prototip mental corespunzător. Adevărata vindecare începe în momentul în care ne gândim ce am vrea să facem atunci când ne vom recâştiga sănătatea.
Nu tratamentul medical este cauza vindecării, ci credinţa fermă. Marcu 9, 23 Când suntem bolnavi să cerem să ni se dea sănătate şi nu să fim vindecaţi de boală. Trecutul este terminat. Sunt împăcat. Respingere a vieţii. Accept viaţa- trecut, prezent şi viitor.

Rebeliune împotriva autorităţilor. Credinţa în violenţă. Sunt valoros. Frică acaparatoare. Sunt în siguranţă. Am încredere în procesul vieţii. Te displaci. Sunt o expresie Divină a vieţii. Copil care se simte nedorit, că stă în cale.
Nu ştii cum să iubeşti. Aleg să mă iubesc şi să mă bucur de mine. Sunt în siuranţă. Alcoolism La ce bun? Sentiment de dezrădăcinare, de vinovăţie, de inadecvat. Respingere de sine. Trăiesc în momentul prezent.

Fiecare clipă este nouă. Aleg să-mi văd propria valoare. Mă iubesc şi mă aprob. Alena fetida Respiraţie urât mirositoare Atitudini degradante, bârfă josnică şi ruşinoasă, gândire prostească. Vorbesc cu gentileţe şi iubire. Expir numai bine. Alergii La cine eşti alergic? Lumea este bună şi prietenoasă. Sunt în siguranţă, ocrotit. Sunt împăcat cu viaţa. Amenoree vezi probleme menstruale Nu doreşti să fii femeie.
Mă bucur de cine sunt.

Sunt o minunată expresie a vieţii, plutind perfect în orice moment. Ameţeală vertigo Zbor, gândire împrăştiată. Refuzul de a te uita. Sunt bine centrat şi plin de pace în viaţă. Este bine pentru mine să fiu în viaţă şi să fiu vesel. Amigdalită vezi : Durere în gât Credinţa puternică în incapacitatea de a-ţi lua singur apărarea şi de a cere ceea ce ţi se cuvine.
Este dreptul meu din naştere să primesc ceea ce am nevoie.

Cer acum ceea ce vreau, cu dragoste şi uşurinţă. Amnezie Frică. A fugi de viaţă. Inacapacitatea de a-ţi lua singur apărarea. Inteligenţa,curajul şi valoarea de sine sunt întotdeauna prezente. Este bine să fii în viaţă. Amorţire Parestezie Te abţii de la dragoste şi considerare. Iţi laşi mintea să moară. Imi împărtăşesc sentimentele şi iubirea. Răspund la iubirea din fiecare persoană.
Lipsa de bucurie. Frică de viaţă. Nu te simţi destul de bun. Inflexibilitate şi vinovăţie. Este bine pentru mine să trăiesc bucurie în orice aspect al vieţii mele. Iubesc viaţa.

Anorexie Negarea propriei fiinţe. Ură de sine şi respingere duse la extrem. Este bine să fiu eu. Sunt minunat aşa cum sunt. Aleg să trăiesc. Aleg bucuria şi acceptare de sine. Anus vezi hemoroizi Punct de eliminare. Teren de eliminare. Mă eliberez cu uşurinţă şi confortabil de tot ceea ce nu mai am nevoie în viaţă.
Este bine să te eliberezi. Trupul meu este părăsit numai de acele lucruri de care nu am nevoie. A sta agăţat de gunoiul trecutului.

Las cu dragoste să se ducă tot trecutul. Sunt liber. Sunt iubire. Mă iert cu dragoste. Dorinţa de pedeapsă. Nu sunt destul de bun. Trecutul s-a dus şi s-a terminat. Aleg să mă iubesc şi să mă apob în momentul prezent. Anxietate Nu ai încredre în curgerea şi procesul vieţii. Mă iubesc şi mă aprob şi am încredere în procesul vieţii. Apatie Te împotriveşti sentimentelor. Desensibilizarea Eu-lui. Nu este nici un risc în avea sentimente.
Mă deschid vieţii. Vreau să simt şi să trăiesc viaţa.

Apendicită Frică. Blocarea afluenţei binelui. Sunt ocrotit. Mă relaxez şi las viaţa să curgă cu bucurie. Apetit -excesiv Frică. Ai nevoie de protecţie. Îţi judeci emoţiile. Este bine să simţi. Emoţiile mele sunt normale şi acceptabile. Protejare de sine.
Nu ai încredere în viaţă. Viaţa este ocrotitoare şi veselă. Arsuri Mânie. Eşti furios. Creez numai pace şi armonie în mine însumi şi în mediul meu înconjurător.

Merit să mă simt bine. Artere Transportă bucuria vieţii. Sunt plin de bucurie. Bucuria curge prin mine cu fiecare bătaie a inimii mele. Artrita vezi încheieturi Te simţi neiubit. Aleg acum să mă iubesc şi să mă aprob. Ii văd pe cei din jur cu dragoste. Dai vina pe alţii. Te simţi victimizat. Văd totul cu dragoste şi înţelegere. Îmi pun toate experienţele vieţii în lumina dragostei.

Artrită reumatoidă Critică ascuţită la adresa autorităţilor. Te simţi oprimat. Sunt propria mea autoritate. Viaţa este bună. Astm Dragoste înăbuşitoare. Inacapacitate de a respira pentru tine însuţi. Te simţi sugrumat. Plâns oprit, înăbuşit. Este bine pentru mine acum să îmi iau responsabilitatea propriei mele vieţi. Aleg să fiu liber. Nu doresc să fiu aici. Copilul acesta este iubit şi ocrotit. Copilul acesta este binevenit şi ne bucurăm de el. Atac de apoplexie Fuga de familie, fuga de sine, fuga de viaţă.
Sunt acasă în Univers. Sunt în siguranţă şi protejat şi înţeles.

Atacuri de asfixiere vezi probleme respiratorii, Hiperventilaţie Frică. Nu ai încredere în procesul veţii. Ai rămas blocat în copilărie. Este bine să devii adult. Lumea este în siguranţă. Ateroscleroză Rezistenţă, tensiune. Vederi înguste, înţepenite. Refuz de a vedea binele. Sunt total deschis pentru viaţă şi bucurie. Aleg să văd totul cu dragoste. Băşici Împotrivire.
Lipsă de protecţie emoţională. Merg uşor cu valul vieţii şi fiecare nouă experienţă.

Totul este bine. Creez numai experienţe paşnice pentru că mă iubesc. Bătături Concepte şi idei întărite învechite. Frică solidificată. Este bine să văd şi să experimentez idei noi şi căi noi. Sunt deschis şi receptiv la bine. Bătături la mână sau la picior Părţi de gândire întărite- te ţii agăţat cu încăpăţânare de durerile trecutului. Mă mişc înainte, eliberat de trecut. Sunt bine. Bâlbâială Nesiguranţă. Lipsă de exprimare de sine. Nu ţi se dă voie să plângi.

Sunt liber să îmi iau singur apărarea.
Sunt în siguranţă în propria mea exprimare. Comunic numai dragoste. Boala Alzheimer vezi demenţă, senilitate O dorinţă să părăseşti planeta. Inacapacitatea să priveşti viaţa aşa cum este. Totul se întâmplă în secvenţa potrivită timp-spaţiu. Acţiunea Divină şi dreaptă se petrece continuu, în fiecare moment. Ură de sine. Imi îngrijesc cu dragoste trupul, mintea şi emoţiile. Un ratat. Îmi pasă de mine. Sunt total adecvat în orice moment. Boala lui Crohn Enterita regională Frică. Fac totul cât pot eu de bine. Sunt minunat. Boala lui Cushing vezi : probleme adrenale Dezechilibru mental.

Supraproducţie de idei strivitoare. Sentiment de a fi copleşit, zdrobit. Imi echilibrez cu dragoste mintea şi trupul.
Aleg acum gânduri care mă fac să mă simt bine. O alergare nebună ca să-ţi dovedeşti valoarea, până când sângele nu mai are substanţă să reziste. Bucuria vieţii este uitată din cauza efortului şi a alergării. Sunt perfect fericit să fiu eu. Sunt destul de bun, aşa cum sunt. Sunt bucurie exprimată şi primită. Boala lui Huntington Resentiment pentru a nu fi capabil să îi schimbi pe cei din jur. Lipsă de speranţă. Las tot controlul în voia Universului. Sunt împăcat cu mine şi cu viaţa. Boala lui Paget Sentimentul că nu mai există nicio construcţie. Stiu că sunt sprijinit de viaţă pe căi măreţe şi glorioase.

Viaţa mă iubeşte şi îi pasă de mine. Boala lui Parkinson vezi tremur paralitic Frică şi o dorinţă puternică de a avea control pentru tot şi toţi. Mă relaxez ştiind că sunt în siguranţă. Viaţa este pentru mine şi am încredere în procesul vieţii. Boala lui Pfeiffer Vezi: mononucleoză. Boală psihică Vezi: nebunie. Boli ale copilăriei Credinţa în calendare, în concepte sociale şi în legi false.
Comportare copilăroasă la adulţii din jurul lor. Acest copil are protecţia Divină şi este înconjurat de dragoste. Ii cerem imunitate mentală. Boli cronice Refuzul de a te schimba.

Frică de viitor. Nu te simţi în siguranţă. Vreau să mă schimb şi să evoluez. Creez acum un viitor nou şi sigur. Nevoie de pedeapsă. Crezul că organele genitale sunt murdare sau păcătoase. Abuzul aproapelui. Îmi accept cu dragoste şi bucurie sexualitatea şi modul ei de exprimare. Accept numai gânduri care mă susţin şi mă fac să mă simt bine. Braţele Reprezintă capacitatea şi abilitatea de a ţine experienţele vieţii. Imi ţin şi întâmpin experienţele de viaţă cu dragoste, cu uşurinţă şi bucurie.
Bronşita vezi probleme respiratorii Atmosfera familială inflamată.

Certuri şi ţipete. Câteodată prea tăcută. Declar pace şi armonie în interiorul meu şi în jurul meu. Buboi vezi Furuncule Mânie otrăvitoare la adresa unor nedreptăţi personale. Las trecutul să se ducă şi îi permit timpului să vindece fiecare aspect al vieţii mele. Bulimia Teroare fără speranţă. Un ciclu nebunesc de îndopare cu şi golire a urii de sine. Sunt iubit şi hrănit şi susţinut de însăşi Viaţa. Este bine pentru mine să trăiesc. Bursite Mânie înăbuşită, reprimată.
Dorinţa de a bate pe cineva. Iubirea te relaxează şi se debarasează de tot ce nu îi este asemănător. Cancer Durere adâncă. Resentiment de lungă durată. Secret ascuns al durerii care mănâncă din tine.

Porţi ură. La ce bun? Iert şi mă eliberez cu dragoste de trecut. Aleg să-mi umplu lumea mea cu bucurie. Candidoză Te simţi împrăştiat. Multă frustrare şi mânie. Foarte exigent şi neîncrezător în relaţiile personale. Oameni care ştiu numai să ia. Imi dau voie să fiu tot ceea ce pot să fiu şi merit tot ce este mai bun în viaţă.
Mă iubesc şi mă apreciez pe mine şi pe cei din jurul meu.

Cataractă Incapacitatea să te uiţi înainte cu bucurie. Viitor întunecat. Viaţa este eternă şi plină de bucurie. Aştept cu nerăbdare fiecare moment. Celulită Rămâi blocat în dureri ale primei copilării. Rămâi agăţat de obstacole şi piedicile trecutului. Ai dificultăţi să mergi înainte. Frica de a-ţi alege propria direcţie. Iert pe toată lumea.
Mă iert pe mine însumi. Iert toate experienţele din trecut. Chelire Frica. Incerci să contro-lezi totul. Nu ai încredere în procesul vieţii. Am încredere în viaţă. Cheratita vezi : probleme cu ochii Mânie extremă. Dorinţa să îi loveşti pe cei pe care îi vezi sau ceea ce vezi. Îi permit acum dragostei din propria mea inimă să vindece tot ce văd.

Aleg pacea. Totul este bine în lumea mea. Chist fibros O credinţă întărită că viaţa n-o să iasă bine pentru tine. Viaţa mă iubeşte şi eu iubesc viaţa.
Aleg acum să inhalez în mine viaţa, liber şi în totalitate. Chisturi A derula acelaşi vechi şi dureros film. Întreţii dureri. Creştere falsă. Filmele din mintea mea sunt minunate pentru că eu le aleg să le fac aşa. Mă iubesc. Circulaţie Reprezintă abilitatea de a simţi şi exprima emoţiile în mod pozitiv. Sunt liber să fac să circule dragostea şi bucuria în orice parte a propriei mele lumi.
Imi iubesc viaţa. Ciupercă vaginală vezi: Candida Renegarea propriilor necesităţi. Nu te autosusţii.

Aleg acum să mă sprijin şi să mă support într-un mod iubitor şi vesel. Coapsele Poartă trupul în perfect echilibru. Forţa majoră în mişcare înainte. Hip, hip, Uraaaaaaa — este bucurie în fiecare zi. Nimic către care să mergi înainte, să speri. Sunt într-un echilibru perfect. Mă mişc înainte în viaţă cu uşurinţă şi cu veselie, la orice vârstă. Coatele vezi: încheieturi Reprezintă schimbarea direcţiei şi acceptarea de noi experienţe.
Alunec uşor cu noile experienţe, noile direcţii şi schimbări. Colesterol ateroscleroză Infundarea canalelor bucuriei. Frică de a accepta bucuria. Aleg să iubesc viaţa.

Canalele mele de bucurie sunt larg deschise. Este bine să primeşti. Colici Iritare mentală, nerăbdare, enervare. Copilul acesta răspunde numai la dragoste şi la gânduri de iubire. Totul este pace. Colită vezi: colon, intestine, colon cu mucus, colită spastică Nesiguranţă. Reprezintă uşurinţa cu care laşi să se ducă ceea ce s-a sfârşit. Sunt parte din ritmul şi curgerea perfectă a vieţii. Totul este în ordinea perfectă, Divină. Colită spastică Frică de a te elibera. Viaţa îmi va da totdeauna ceeace am nevoie. Coloană vertebrală Suport flexibil al vieţii. Sunt sprijinit şi susţinut în viaţă. Colon Frică de a lăsa să se ducă.
Rămâi agăţat în trecut.

Las cu uşurinţă să plece ceea ce nu îmi mai este de nici un folos. Trecutul s-a dus şi eu sunt liber. Colon cu mucus Straturi depuse de gânduri vechi şi confuze, care blochează canalul eliminării. Te bălăceşti în nămolul cleios al trecutului. Eliberez şi dizolv trecutul. Am o gândire clară. Trăiesc în prezent, în pace şi bucurie. Comă Frică. A fugi de ceva sau cineva. Te înconjurăm cu protecţie şi iubire. Creem un spaţiu de vindecare pentru tine. Tu eşti iubire. Comedoane Mici explozii de mânie. Imi calmez gândurile şi sunt senin.

Conjunctivită Mânie şi frustrare la ceea ce te uiţi în viaţă. Văd cu ochii iubirii.
Există o soluţie armonioasă şi acum o accept. Constipaţie Refuzul de a se debarasa de idei învechite. Blocat în trecut. Uneori, în zgârcenie. In timp ce las trecutul să plece, noul, proaspăt şi vital vine la mine. Ii permit vieţii să curgă prin mine. Coşuri vezi : comedoane Mici erupţii de mânie. Crampa scriitorului vezi încheietura mâinii Mânie şi frustrare la nedreptăţile aparente al vieţii. Aleg acum să creez o viaţă care să fie veselă şi abundentă. Sunt relaxat. Crampe Tensiune.

Te apuci cu amândouă mâinile şi nu dai drumul.
Mă relaxez şi dau voie minţii mele să fie în pace. Crampe abdominale Frică. Oprirea procesului. Crampe de la gaze Incleştare. Idei nedigerate. Mă relaxes şi las viaţa să curgă prin mine cu uşurinţă. Creier Reprezintă computerul, panoul de comandă. Eu sunt operatorul iubitor al minţii mele. Refuzul de a schimba şabloane vechi. Este uşor pentru mine să reprogramez computerul minţii mele.

Toată viaţa este schimbare şi minea mea se reînnoieşte continuu. Curbarea coloanei vertebrale vezi: scolioză, lordoză Incapacitatea de a aluneca împreună cu suportul vieţii. Frică şi încercarea de a rămâne agăţat în idei învechite.
Lipsa de integritate. Lipsa de curaj al convingerii. Mă eliberez de toate fricile. Acum am încredere în procesul vieţii. Ştiu că viaţa este pentru mine. Stau drept şi mândru, cu dragoste. Degetele Reprezintă detaliile vieţii. Sunt împăcat cu detaliile vieţii. Mintea mea este liniştită.

Sunt comfortabil cu sexualitatea mea. Sunt împăcat şi iubitor. Sunt eu însumi cu familia vieţii. Toate detaliile se reglementează de la sine. Demenţa vezi :senilitate, Alzheimer Un refuz de a privi lumea în faţă aşa cum este ea.
Mânie şi lipsă de spe-ranţă. Sunt în locul cel mai potrivit pentru mine şi sunt în siguranţă în orice moment. Depresie Mânie pe care simţi că nu ai dreptul să o ai. Fără speranţă. Merg acum mai departe cu limitele şi fricile celorlalţi. Diabet A tânji după ceea ce ar fi putut să fie. O mare nevoie de a avea control. Tristeţe adâncă. Nu a mai rămas nici un pic de dulceaţă. Momentul acesta este umplut cu bucurie.
Aleg acum să trăiesc dulceaţa zilei de azi.

Dinţii Reprezintă deciziile — probleme vezi : tratament de canal Indecizie de lungă durată. Incapacitatea de analiza logic o idee şi de a lua o decizie. Imi iau deciziile bazat pe principiul adevărului şi sunt liniştit, ştiind că numai acţiunea potrivită se petrece în viaţa mea. Discopatie deplasare de disc Simţi că viaţa nu te sprijină, nu te susţine. Viaţa îmi susţine toate gândurile, de aceea mă iubesc şi mă aprob. Dismenoree Mânie împotriva propriei persoa-ne.
Ură împotriva trupului sau împotriva femeilor. Imi iubesc trupul. Îmi iubesc toate ciclurile. Merg mai departe de limitările părinţilor mei. Dizenterie Frică şi mânie intensă. Creez pace în mintea mea, iar trupul meu reflectă acest lucru. Eu sunt puterea şi autoritatea în lumea mea. Sunt plin de viaţă şi energie şi de bucuria de a trăi. Dârdâială, fiori reci Contracţie mentală, te tregi la o parte şi te interiorizezi. Dorinţă de retregere.
Lăsaţi-mă în pace! Sunt protejat şi în siguranţă în orice moment.

Dragostea mă înconjoară şi mă protejează. Durere Vinovăţie. Vinovăţia caută întot-deauna pedeapsă. Mă văd pe mine şi ceea ce fac cu ochii iubirii. Dureri de cap vezi : migrene Invalidarea propriei persoane. Eliberez trecutul cu dragoste. Ei sunt liberi şi eu sunt liberi. Totul este bine acum în inima mea. Durere în gât vezi : amigdalită Tii în tine cuvinte mânioase. Ne te simţi în stare să te exprimi. Mă eliberez de toate restricţiile şi sunt liber să fiu eu.
Durere, junghiuri Tânjeşti după dragoste. Tânjeşti după o îmbrăţişare. Sunt iubitor şi demn de iubit. Eczemă Antagonism care îţi ia respiraţia.

Erupţii mentale. Pacea şi armonia, dragostea şi bucuria sălăşluiesc în mine şi mă înconjoară. Sunt protejat şi în siguranţă. Edem vezi: reţine-rea lichidelor, umflare Ce sau pe cine nu laşi să se ducă? De bună voie las trecutul să se ducă. Este bine pentru mine să mă eliberez.
Acum sunt liber. Emfizem pulmonar Frica de a absorbi viaţa. Nu meriţi să trăieşti. Este dreptul meu din naştere să trăiesc liber şi din plin. Endometrioză Nesiguranţă, dezamăgire şi frustrare. Inlocuieşti iubirea de sine cu zahăr. Oameni care dau vina pe ceilalţi. Sunt în acelaşi timp puternică şi atractivă. Este minunat să fii femeie.

Mă iubesc şi mă simt împlinită. Epilepsie Simţul persecuţiei. Repingerea vieţii. Un sentiment de chinuire şi de zbatere. Aleg să văd viaţa ca fiind eternă şi veselă. Sunt veşnic şi vesel şi sunt împăcat. Excrescenţe Hrăneşti şi întreţii durerile vechi.
Clădeşti resentimente. Mă relaxez şi-mi cunosc propria valoare. Sunt suficient de bun. Viaţa este uşoară şi veselă. Faţa Reprezintă ceea ce arătăm lumii. Exprim ceea ce sunt. Resentiment împotriva vieţii. Exprim bucuria de a trăi şi îmi permit să mă bucur din plin de fiecare moment al fiecărei zi. Devin din nou tânăr.

Febră Mânie. Sunt expresia răcoroasă şi calmă păcii şi dragostei.
Fesele Reprezintă putere. Fesele moi pierderea puterii. Imi folosesc puterea cu înţelepciune. Sunt puternic. Mă simt în siguranţă. Ficatul Locul mâniei, a furiei şi a emoţii-lor primitive. Dragoste şi pace şi bucurie este tot ce ştiu. Găseşti tot timpul nod în papură şi foloseşti asta ca să te înşeli pe tine însuţi. Te simţi rău. Aleg să trăiesc printr-un mediu deschis în inima mea. Caut dragostea şi o găsesc peste tot.

Fierea Melancolie, proastă dispoziţie, ură, duşmănie, obsesii. Eşti obsedat de diverse lucruri. Am încredere în procesul vieţii ca mă ajută. Fistulă buboi Frică. Blocaj în procesul de eliberare. Am încredere totală în procesul vieţii.
Viaţa este pentru mine. Flebită Mânie şi frustrare. Dai vina pe alţii pentru limitarea şi lipsa de bucurie din viaţa ta. Bucuria curge liberă prin mine acum şi sunt împăcat cu viaţa.

Fluierul piciorului tibia Clasificarea idealurilor. Fluierele picioarelor reprezintă standardul de viaţă. Trăiesc la cele mai înalte standarde cu dragoste şi bucurie. Fracturi Vezi. Probleme osoase. Frigiditate Frică. Renegarea plăcerii. Credinţa că sexul este păcat. Partener insensibil. Frică de tată. Este bine să mă bucur de propriul corp. Mă bucur de a fi femeie. Furuncule Mânie. Exprim dragoste şi bucuri şi sunt împăcat.
Gangrenă Morbiditate mentală. Inecarea bucuriei cu gânduri otrăvitoare.

Aleg acum gânduri armonioase şi las bucuria să curgă liberă prin mine. Gastrită Incertitudine prelungită. Sentiment de pierire, de sfârşit. Gălbinare Prejudiciu intern şi extern. Gândi-re dezechilibrată. Simt toleranţă, compasiune şi dragoste pentru toţi, inclusive pentru mine. Genunchii vezi : încheieturi Reprezintă mândria şi ego-ul. Sunt flexibil şi curgător. Inca-pacitatea de a te îndoi.
Restabilind legea iubirii prin iertare îţi recapeţi sănătatea.

Neîncrederea în procesul vieţii. Acel individ are o mare teamă de a accepta bucuria. El ar trebui ca în permanenţă să lase emoţia şi energia iubirii să curgă prin fiinţa lui. Durerea în coloana vertebrală este de regulă supărarea pe omul apropiat, pe sine şi pe soartă. Dacă amploarea supărărilor este mare poate să apară o deformare a coloanei, o fractură sau să se formeze o cocoaşe. În această situaţie trebuie să vă rugaţi pentru dvs. Omul apropiat, îndrăgit, este dat de soartă şi Dumnezeu, iar supărările mari la adresa lui sunt, simultan, supărări pe soartă şi Dumnezeu.
Blocajele în partea de jos a coloanei indică teama de viitor şi lipsa de susţinere financiară. Durerile sau blocajele în partea de mijloc a coloanei indică un sentiment de culpabilitate şi dificultăţi de detaşare faţă de trecut.

Durerile sau blocajele în partea de sus a coloanei indică neînţelegerea de către anturaj, o lipsă de susţinere afectivă, impresia permanentă că are nişte responsabilităţi greu de suportat. O sciatică, de exemplu, indică teama de viitor şi de problemele băneşti, nesusţinerea din partea anturajului.
Fracturile de coloană apar nu numai că te superi rău, dar şi pentru că te superi pe cineva. Oamenii supărăcioşi nu ştiu să accepte umilirea dorinţelor şi, de aceea, au coloana încovoiată. Ura se naşte în cap şi se blochează prin traumatism cranio-cerebral. Nu vrea să facă loc la ceva nou. Trebuie să lase trecutul şi să meargă mai departe.

Organismul trebuie să blocheze programele distructive ale altor oameni pătrunse în câmpul acestuia.
Cu cât mai puternic şi mai periculos este programul distructiv cu atât mai eficientă şi mai sigură trebuie să fie blocarea acestuia, respectiv a bolii semnalate. Cauza principală este dorirea unui rău din tot sufletul unei persoane iubite şi de care te-ai despărţit. Aceste sentimente provoacă diabetul pentru că au ucis iubirea şi prin aceasta legătura cu cosmosul. De aceea să nu renunţaţi niciodată la persoana iubită. La paisprezece ani o fată se îndrăgosteşte puternic de un tânăr, însă a trebuit să se despartă că erau incompatibili.
Fata a început să-l urască de moarte pe tânăr. Prin uciderea acestei iubiri ea a căpătat diabet, întrucât a încălcat legile de bază ale universului. S-a produs o ruptură între ea şi Dumnezeu.

Distrugerea dinţilor apare ca efect al vorbelor rele adresate părinţilor, rudelor şi urarea răului oamenilor apropiaţi. Plângerea de soarta proprie şi o alimentaţie incorectă, existenţa geloziei şi a supărărilor ascunse. O durere a dinţilor înseamnă că e timpul să iei o decizie fără să-ţi fie teamă de rezultate.
Întrucât dinţii ţin de dorinţe, lipsa dinţilor din faţă este dovada unei blocări dure a swxualităţii necontrolate. Copilul care se naşte plăteşte prin această boală. Toate dorinţele înăbuşite, închise în tine explodează. Încetează să aduni totul în tine. Supărarea şi furia nu-ţi sunt benefice, te pedepseşti singur. Ficatul este sediul celor mai negative emoţii ura, mânia, furia. Problemele de ficat vin dintr-o mânie îndreptată împotriva propriei persoane, ca rezultat al unui conflict între suflet şi mental. Ficatul suferă la persoanele cărora le place să facă o apreciere dură a celor apropiaţi. Stresurile de orice natură au un efect negativ asupra ficatului.

Ficatul este un instrument al sufletului şi, de aceea tratamentul depresiei nu poate fi despărţit de cel al ficatului. O mare putere o au emoţiile asupra ficatului şi a secreţiilor bilei.
Emoţiile pozitive — bucuria, buna dispoziţie, voia bună — măresc secreţia bilei, iar supărările o opresc parţial sau complect. Ficatul este foarte sensibil la supărări. Să ne amintim de un proverb popular care spune de supărare i s-a vărsat fierea în sânge. Supărările agresive pe oamenii apropiaţi determină cancerul ficatului. Problemele de vezică biliară arată îngustime de spirit. Icterul se poate declanşa la individul care suferă un prejudiciu pe care el nu-l va şti să-l îndrepte. Ficatul este legat şi de credinţă. Credinţa în univers permite emoţiilor negative să curgă pentru a curăţa ficatul.

Credinţa că sexul este rău. Parteneri insensibili. Sunt în analogie cu semnul vărsătorului. Refuzul schimbării, rigiditate, mânie ascunsă datorită unor cuvinte jignitoare.
O problemă la genuchi indică o îndepărtare de scopul său din această încarnare şi un refuz de a evolua, mândrie înmagazinată, încăpăţânare şi lipsă de flexibilitate. Fiinţa încarnată este duală, dispunând de parte masculină şi de parte femenină. Este natural ca gamba, ce reprezintă tocmai personalitatea, să aibă două oase — tibia şi peroneul. Pentru o femeie tibia corespunde sexului său, iar peroneul reprezintă partea sa masculină inconştientă. La bărbat tibia îi reprezintă sexul, iar peroneul partea sa femenină inconştientă. Pentru o femeie însărcinată arată că nu a vrut să aibă copilul. Nasul care curge reprezintă lacrimi şi o purificare necesară.
Persoana trebuie să-şi exprime iubirea pentru tot ceea ce întâlneşte şi pentru tot ceea ce vede. O altă cauză poate fi vechile probleme emoţionale, nerezolvate. O altă cauză ar fi lipsa de iubire în copilărie.

Gelosul ajunge nu numai la sterilitatea fizică, ci şi creatoare. Un om homosexual este incredibil de gelos în interior. Alcolismul şi narcomania sunt alte forme de blocare a geloziei.
Această agresiune se dezvoltă şi programul de autodistrugere afectează sistemul urogenital. Dacă bărbatul a fost deseori supărat pe femei, a gândit rău despre ele, el este un viitor impotent. Dacă nu-şi exprimă deschis sentimentele individul îşi închide chakra inimii şi riscă să aibă probleme cardiace. Datorită reprimării emoţionale şi a sentimentelor multe persoane au probleme cardiace. Un om bolnav de inimă este depozitarul unei cantităţi enorme de gânduri de ură. Problemele conflictuale îndelungate, insatisfacţiile, conflictele interpersonale generează hipertensiuni esenţiale şi boli de inimă. Bolile cardiace au drept cauze gelozia şi supărarea pe oamenii apropiaţi. Prin gânduri de iubire a semenilor şi a Lui Dumnezeu se vor putea anula gândurile de ură.
Lipsa afecţiunii poate deregla inima. Dragostea şi compasiunea pot constitui forţa terapeutică care ajută la refacerea inimii.

Persoanele care îşi reprimă sentimentele acumulează blocaje energetice la nivelul inimii. Ştim că verdele este culoarea predominantă a inimii. De aceea o plimbare într-o pădure îndepărtată de agitaţia oraşelor sau într-un lan înverzit va spori sănătatea şi vitalitatea inimii. Aceleaşi efecte se pot obţine prin folosirea în timpul meditaţiei a unor pietre sau cristale de culoare verde. Reumatismul cardiovascular are două cauze: o lungă perioadă de supărare sau tristeţe precum şi din cauza unei expuneri repetate la factorii climaterici nocivi, cum este frigul. Un atac cardiac arată că persoana nu transmite suficient energia iubirii. Ea va trebui să-şi manifeste iubirea în toate relaţiile sale.
Tratamentul pentru vindecarea insomniei trebuie să înceapă ziua.

Este necesar să vă deprindeţi spiritul să-şi îndrepte toată forţa gândirii asupra actului pe care tocmai î-l efectuaţi. Când împrăştiaţi forţa gîndirilor în mai multe locuri, slăbiţi capacitatea spiritului de a se concentra, din care cauză seara îi este din ce în ce mai greu să se detaşeze de trup şi să se reîntoarcă dimineaţa cu forţele refăcute. Nu putem avea un somn bun noaptea decât dacă spiritul se retrage din corp.
Insomnia mai este generată de întreţinerea unor gânduri de culpabilitate. Dacă omul nu suportă stresul se îmbolnăveşte intestinul gros, iar dacă se înfurie acumulează agresivitate şi se îmbolnăveşte cel subţire. Intestinul subţire suferă când agresivitatea nu este suprimată. Informaţia este receptată în primul rând de intestin, care are rolul principal în prelucrarea primară a acesteia.
Reaua dispoziţie, plictiseala şi nereuşitele la serviciu conduc la o funcţionare defectuoasă a intestinului gros. În cazul când se manifestă constipaţia, ea trebuie de urgenţă tratată, pentru a nu se întârzia prea mult evacuarea.

Starea de sănătate a unei persoane este în legătură directă cu evacuarea regulată a intestinului gros. Iaurtul, laptele acru, derivate ale laptelui conţinând acid lactic, distrug bacteriile din intestinul gros şi reduc astfel toxinele.
Dacă laringita ta ascunde supărare şi furie trebuie să o exprimi, altfel furia va creşte în tine. Deci, răcirea membrelor este o problemă de gelozie şi de ataşare de relaţii. Dacă palmele transpiră înseamnă că există o tendinţă mărită în subconştent de a controla situaţia. Adică există un ataşament crescut faţă de aptitudini şi un destin favorabil. Cu cât ne transpiră mai mult mâinile cu atât avem mai multe neplăceri şi insuccese. Îngrijirea, tăierea şi pilirea unghiilor de la mâini şi picioare să se facă numai în zilele de vineri, după apusul soarelui,pentru că devin mai tari.
Traumatismele, facturile, pierderea mâinilor şi picioarelor reprezintă un orgoliu exagerat.

Toate sunt semanle ale corpului tău care-ţi spun că nu este bine ce faci, că nu trebuie să te laşi afectat. Nasul reprezintă intuiţia şi cunoaşterea de sine, fiind legat de charka frontală. Cauza miopiei o constituie deformarea structurilor câmpului la nivelul capului, determinate de sentimentul de ură, precum şi de nemulţumirea de sine şi frica de a vedea înainte. O principală cauză este agresivitatea al cărui motiv este gelozia.
Cu cât un om are un caracter mai rigid cu atât mai ascuns, mai profund pătrunde agresivitatea în subconştient şi devine mai periculoasă. Dacă la invidie se adaugă distreţul, dacă în caracter avem vanitate şi cruzime se produce un program de autodistrugere care se manifestă cu ruperea retinei sau orbire, sau un grav traumatism cranian. Vederea slabă este determinată de ura împotriva unei femei sau bărbat. Purificarea se face prin spovedanie şi rugăciune. Ataşarea de relaţii şi idealuri distruge vederea. Glaucomul este cauzat de subiecte de neiertare restante de mult timp.

Atunci când iubeşti lumea mai mult decât pe Dumnezeu îţi pierzi vederea.
Mulţi la bătrâneţe îşi pierd vederea pentru că se leagă prea mult de această lume. În majoritatea produselor de origine animală există acid uric, care poate fi neutralizat numai cu calciu. În cazul în care corpul nu l-ar neutraliza cu calciu, noi am muri. De aceea corpul nostru este nevoit să extragă calciu din oase, ceea ce conduce la osteoporză. De asemenea şi concentratele zaharoase, care sunt alimente acide, pot agrava fenomenul.
Persoana în cauză să caute să consume peşte heringi la cuptor, care conţine vitamina D2, necesară metabolizării calciului în organism. Dacă individul consumă prea mult zahăr şi dulciuri concentrate acestea provoacă dezordini în organismul său şi o hipersecreţie de insulină, care conduce la hiperglicemie. Astfel insulina secretată în cantităţi mari favorizează sinteza crescută de grăsimi, conducând la obezitate, diabet zaharat, ateroscleroză.

Pancreatita, diabetul zaharat şi cancerul pancreatic sunt semne ale faptului că omul iubit şi iubirea pentru el au devenit o valoare absolută. De fapt, prioritar era în primul rând iubirea pentru Dumnezeu. Din cauza acestui sistem eronat al valorilor, a început să crească brusc agresivitatea subconştientă şi, în consecinţă, s-a format tumoarea.
Când vei înţelege că fericirea supremă şi sensul vieţii înseamnă de fapt iubirea pentru Dumnezeu, dispare agresivitatea şi, astfel, tumoarea. De obicei problemele pancreasului apar la persoanele care cred că nu merită să se bucure de nimic în viaţă. De multe ori fac plăcerile altora, persoanele respective au în interiorul lor o mare tristeţe ascunsă foarte bine. Problemele de la picioare simbolizează un refuz de a avansa, de a evolua, sau teama de a stagna în viaţă, teamă de viitor.

Atunci când omul este nemulţumit de soarta sa îl dor adeseori picioarele.
Atunci când omul este gata ca pentru o soartă mai bună să facă un rău unei persoane sau să se dispreţuiască pe sine, dacă prosperitatea se năruie, atunci toate acestea pot da şi dureri, traume ale picioarelor şi o dilatare varicioasă a venelor. Varicele vin din faptul că sunteţi supărat pe sine, pe soartă, că nu vreţi să trăiţi atunci când soţia iubită vă provoacă neplăceri. Aveţi grije să aveţi picioarele calde! Aceasta este valabil pentru toţi bolnavii, dar în special cei de rinichi. O încălţăminte proastă face rău nu numai la picioare ci întregului corp. Dacă ai bătături înseamnă că nu gândeşti şi acţionezi aşa cum ar trebui. Cauza este judecarea oamenilor şi supărarea pe soartă. Faptul că se prostituiează ni-i permite să se ataşeze de sentimentul iubirii pentru un singur om.
Persoana respectivă se simte victimizată, lipsită de iubire, are o amărăciune cronică. Cel care nu-şi exprimă talentele, capacităţile, dorinţele sau credinţele sale, se expune la tulburări renale.

Tot ceea ce este reprimat, frica şi teama slăbesc rinichii. Dacă orgoliul individului nu este mare în rinichi se formează nisip, iar pentru nivel mare se formează pietre, care pot fi eliminate. Dacă însă nivelul trufiei este periculos pentru urmaşi începe formarea de pietre ce nu trebuiesc îndepărtate, pietre de formă coralică. Litiaza renală mai apare când individul are probleme de mânie nerezolvate de mult timp. Persoanele certăreţe şi care sunt de multe ori dezamăgite sau frustate vor avea probleme cu rinichii.
De asemenea, ura şi mânia generează toxine în corp. Ceaiul de rădăcini de brusture este mijlocul cel mai eficace de epurare a sângelui. Pentru toate problemele sângelui este util să se consume zilnic salată de crudităţi. Dormitul cu faţa în sus favorizează sforăitul. Ura, mânia, frica, regretul legat de trecut, precum şi grija, teama şi îngrijorarea faţă de viitor favorizează bolile stomacului, ale vezicii biliare şi al intestinelor.

Aversiunea, neliniştea, o agresivitate conştientă şi resentimentul de ură împotriva oamenilor sunt principalele cauze ale ulcerelor. Dacă omul se supără des şi nu numai pe cei apropiaţi ci şi pe sine va avea probleme cu stomacul.
Cauza spirituală a cancerului constă în faptul că individul nu a asimilat lecţiile karmice ce i-au fost propuse în această viaţă, refuzând evoluţia. Agresiunea inconştientă asupra ta însuţi naşte predispoziţii maladive în zona bazală. Bolile uterului pornesc de la această autodepreciere. Ginecologia este o zonă a iubirii. Dacă din copilărie aţi avut probleme ginecologice înseamnă că v-aţi reprimat sentimentele de iubire sau nu aţi dorit să daţi naştere copiilor, sau prin trăirile dvs. Problemele ginecologice mai pot fi şi rezultatul agresivităţii faţă de bărbaţi. Ciclul dureros la femei se produce când agresivitatea conştientă făţă de bărbaţi este mărită.

Mânia faţă de partenerul sexual crează probleme legate de organele sexuale în caz de infecţie urinară.
Menopauza înseamnă teama dea nu mai fi iubită, teama de îmbătrânire. Impotenţa se datorează unei tensiuni sexuale, stres, culpabilitate. Sterilitatea este cauza unei gândiri permanente şi o pedeapsă pentru adulter. Aceasta declanşează un program de distrugere a iubirii şi a vieţii. Uciderea iubirii între două persoane care se adoră este o crimă imensă, de fapt se întrerupe legătura cu Dumnezeu. O problemă la şolduri subliniază o lipsă de utilizare a propriului liber arbitru şi faptul de a nu avea un scop în viaţă.
O durere la şolduri indică o frică în a lua decizii importante.

Problemele splinei arată o incapacitate de exprimare a iubirii sau o obsesie, În acest ultim caz e necesară o purificare prin eliminarea sentimentelor negative şi a grijilor înmagazinate în timp. Sentimentele de lăcomie şi de avariţie au o influenţă negativă asupra splinei şi inimii. Splina mai este legată şi de stările psihice şi depresie. În unele cazuri poate de tatăl său. Gelozia înseamnă ură şi crează un blocaj la nivelul capului. Dacă un om are caracter dur şi nutreşte gânduri urâte, pline de gelozie faţă de alţi oameni, apare cancerul creierului.
Trece printr-o stare de mare nervozitate. Se simte strivită de o situaţie oarecare. O tuse ocazională este un semn de plictiseală sau dorinţa de ceartă. Te laşi afectat de ceea ce auzi. Senzaţia lăuntrică că eşti superior faţă de persoanele iubite — părinţi, copii, soţie — declanşează un program de autodistrugere care este blocat prin apariţia unor dureri în ureche.
Provocarea de chinuri fizice şi spirituale unui om este una din formele vampirismului.

Trăirea urii declanşează boli foarte violente, de fapt ura îşi distruge stăpânul. Fiecare gând încărcat de ură e ca o înghiţitură de otravă. Ura ia naştere în conştiinţă şi de aceea ea se blochează prin boli ale capului, scăderea vederii şi a auzului. Dispreţul faţă de persoana iubită poate duce la scăderea vederii, dureri articulare în genunchi, la deformarea tălpii picioarelor etc. La început apariţia lui poate lua forma unor permanente dureri de cap, a slăbiciunii generale, a hemoragiilor nazale, probleme de vedere şi auz, inflamaţii rinofaringiene, a distrugerii dinţilor. Apoi totul se lasă în jos şi când ajunge la prima chakră programul se poate realiza întro variantă mult mai dură.
Perturbarea funcţiilor trece la eformări organice. Părinţii care se dezic de iubire, o calcă în picioare, în ei şi în alţii, copii lor se nasc cu tumori canceroase. Urmaşii lui vor fi talentaţi.

La omul supărăcios, ranchiunos şi descurajat copiii şi nepoţii pot fi grav bolnavi. Dacă gelozia este grevată de trufie, atunci este de două ori mai periculoasă.
Când dorinţele noastre devin scop şi se aşează mai presus de iubirea pentru Dumnezeu în acel moment sădim germenii viitoarelor nenorociri, boli şi necazuri. Teama de viitor la fel. Atunci apar probleme manifestate prin constipaţie, hemoroizi, probleme de vezică, umflarea corpului şi reţinerea de apă în organism, căci eliminarea se face nu numai prin intestine ci şi prin rinichi. Aceste neplăceri organice indică un blocaj la nivelul gândurilor şi ideilor. Nu ştiu să privească lucrurile frumoase.

Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeză boli organice, cum ar fi boala coronariană ischemia , hepatita, impotenţa şi frigiditatea sexuală, boli de piele, nevroze şi psihoze. Acestea sunt pur şi simplu efectele naturale ale neascultării omului.
Cu cât mai multe boli şi încercări îţi oferă soarta cu atât te aşteaptă o mai mare fericire în viitor. Orice faci, spui, gândeşti sau simţi, dacă ceva nu e bine, primeşti un semnal. Singura ta grije este de a rămâne atent. Dacă îndată apare un semnal, înseamnă că se întâmplă ceva. E o indicaţie că ai luat-o pe un drum greşit. Atunci eşti rechemat pe drumul cel bun, cel al dragostei. Ascultându-ţi corpul fizic şi îţi vei schimba viaţa. Fiecare lucru ce ţi se întâmplă în viaţă este o parte din experienţa legată de Dumnezeu.

Uneori tragediile se transformă în binecuvântări neaşteptate. A-ţi auzit oameni care spun: mulţumesc lui Dumnezeu pentru cancerul pe care îl sufăr.
Fără el nu mi-aşi fi schimbat viaţa. Sau: Mulţumesc Lui Dumnezeu pentru lecţia pe care am promito când mi-a murit copilul, ea m-a ajutat să mă trezesc şi să-mi găsesc scopul în această viaţă. Uneori ceea ce vă este luat, e de fapt cel mai mare dar, deoarece vă împinge înainte, spre evoluţia spirituală. Durerea este un mare egalizator. Ea ne aşează pe toţi în genuchi, ne face mai umili şi mai sensibili la nevoile celorlalţi. Fără durere nu există dezvoltare spirituală. Să păstrăm iubirea faţă de Dumnezeu indiferent ce ni s-a întâmplat şi să nu învinuim pe nimeni niciodată. În tot ceea ce se întâmplă să vedem voinţa Divină. Ştiinţa de a primi în orice secundă pierderea fericirii omeneşti, aspirând în acel moment spre Divin, reprezintă posibilitatea unei evoluţii spirituale normale.
Dacă noi nu ştim să pierdem, atunci suntem privaţi de posibilitatea de a dobândi.

Orice boală pe care o primim de la soartă constituie zălogul fericirii viitoare. Cu cât un om este mai aproape de perfectiune cu atât îi vine mai greu să suporte înjosirea sau pierderea şi devine mai agresiv. În final, el cade răpus de un puternic program de autodistrugere. Ori de câte ori intervenim în ordinea firească a lucrurilor apare suferinţa. Îndată ce nu mai intervenim suferinţa încetează. Noi suntem creatorii fericirii sau a nefericirii noastre. Cu cât există în subconştientul dvs.
În acest caz, orice încercare de a vă conduce şi de a vă influenţa înseamnă o agresiune la adresa Lui Dumnezeu şi cu cât va fi mai puternic agresorul, cu atât va fi mai periculos pentru el. Un rău făcut cândva de om nu se pierde niciodată , el se cuibăreşte în subconştient şi, mai devreme sau mai târziu, răbufneşte în exterior şi, adesea, se îndreaptă spre cei care ne sunt alături şi pe care noi îi iubim cel mai mult.

Sentimentele şi trăirile negative, pătrunzând în subconştient, nu mai pot fi controlate de om şi, întrucât sănătatea fizică este strâns legată de subconştient, apar anumite porniri greu de controlat.
Apare astfel o influenţă a subconştientului asupra tuturor sistemelor de autoreglare fiziologică şi psihică. Dacă omul are o supărare şi el o exteriorizeză ea nu se mai duce în profunzime şi nu-l atacă dinăuntru. Când omul îşi ascunde supărarea sau ura îşi face rău lui şi urmaşilor. Dacă nu te manifeşti la suprafaţă, şi-ţi împingi sentimnetele în tine, te vor răpune şi mai repede. Sentimentele omeneşti trebuie să se exteriorizeze, înăuntrul trebuie să fie consacrat lui Dumnezeu. Supărarea îndelung dospită , ura, blamarea, dorinţa de răzbunare se transformă într-un program de autodistrugere, într-o anihilare fizică, lentă şi rapidă. Nemulţumirea permanentă faţă de lumea întreagă şi faţă de propria soartă poate genera afecţini cronice grave, incurabile. Nu este permis să ascundeţi în suflet ura, compătimirea, supărarea.

Orice emoţie înăbuşită în prezent înseamnă o boală în viitor. Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu. Dacă n-o accepţi urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiească prin boli şi nenorociri, iar dacă nu eşti pregătit nici pentru aceasta ea vine prin moarte. Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiaţi , de aceea în măsura în care reuşim să-i iertăm, în aceeaşi măsură sunt posibile schimbări interioare de profunzime.
Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul. Dacă v-a jignit o persoană apropiată, iubită, iar dvs. Dacă nu reuşiţi să iertaţi un om care a greşit faţă de dvs.

Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate. Dacă un om vrea să dobândească mulţi bani, nu va reuşi de loc. Fiindcă pentru el banii sunt un scop şi nu un mijloc pentru susţinerea existenţei.
Pe un astfel de om primirea banilor îi va ucide întâi sufletul şi apoi trupul. Dacă omul primeşte o sumă de bani care depăşeşte limita periculoasă pentru el, fie că pierde aceşti bani, fie că începe să se îmbolnăvească, sau începe să aibe neplăceri. Pentru ca banii să vină înspre dvs. Dacă în viaţă doreşti să ai mai mult decât ai nevoie, vei ajunge să pierzi şi ce ai dobândit.
Pe măsură ce acumulaţi banii devin atrăgători pentru hoţi. Când luaţi deveniţi dependent, vă simţiţi obligaţi, iar când daţi vă eliberaţi. Dependenţa naşte frica, îndoiala, depresia şi supărarea. Cel orgolios aşteaptă să primească, fără a şti să dăruiască şi suferinţa lui vine din neîmplinire.

Cel mai bun mijloc de a vă îndepărta de prosepritate este să fiţi invidioşi şi să-i criticaţi şi pe cei care se bucură de ea. Din această cauză invidia constituie principala cauză a sărăciei în cazul multor persoane. Amintiţi-vă mereu că veţi pierde tot ceea ce condamnaţi şi niciodată nu veţi avea tot ceea ce criticaţi. De aceea este bine să dorim tuturor fiinţelor să se bucure de ambundenţă, să ducă o viaţă fără lipsuri şi plină de fericire. Sentimentul de prosperitate atrage prin rezonanţă prosperitatea.
Omul care a primit o funcţie sau un titlu ce depăşeşte posibilităţile sale, aceasta poate să se închee tragic, ne mai vorbind de boli. De aceea valorile materiale, înmulţite brusc, ne pot îndepărta de divinitatea pe care o purtăm în suflet. Când spre noi vine o mare cantitate de fericire omenească — bani, bunăstare, atitudini, împlinirea planurilor noastre şi a speranţelor — noi trăim o senzaţie de bucurie şi euforie.

Noi nu ştim că fericirea ucide mai repede decât nenorocirea.
Dacă în suflet cantitatea de iubire este mai mică decât fericirea care ne-a parvenit, dependenţa sporită de valorile umane ne destramă sufletul şi ne ucide corpul foarte repede. Să fiţi foarte atenţi când vi se oferă mâncare, bani, sex sau atenţie, fără să vi se ceară ceva în schimb, ceea ce vi se cere nu se vede cu ochiul liber!
A primi fără a da este un lucru în dizarmonie cu natura şi voia Divină. Se creează astfel o mare dependenţă faţă de ofertant, iar dependenţa dă naştere agresivităţii. Cu cât credeţi că aveţi mai multă nevoie de alţii pentru a fi fericiţi, cu atât veţi fi mai nenorociţi. Nu căutaţi plată, nici laudă şi nici o răsplată, orice aţi face.
Săvârşind ceva bun noi pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe aduc ca rezultat suferinţa. Cu cât veţi intensifica dorinţele omeneşti cu atât va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere. Orice dorinţă când se agaţă de tine devine stăpânul tău.

Când eşti mânios, mânia devine stăpânul tău, te acaparează complet. Astfel mânia ta , în această stare, va face lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru că ele pot prelungi durata lor.
Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. Ţânţarii şi furnicile apar când este prezentă trufia. Când ţânţarul vă înţeapă este o umilinţă pentru dvs. El este de mii de ori mai mic decât dvs. În această situaţie dacă nu vă enervaţi trufia descreşte. Deci ţânţarii ne pot ajuta la ameliorarea destinului şi micşorarea trufiei. Gândurile oamenilor se stratifică pe toate lucrurile din jurul lor.

Adevărul este de fapt că omul creează lucruri şi locuri bune sau rele. Oamenii nu-şi pot imagina că un obiect poate fi încărcat cu gândurile lor, care le pot influenţa existenţa în bine sau în rău.
Câmpul fiecărui obiect viu şi neviu conţine informaţii nu numai despre obiectul respectiv, dar şi în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în jurul său. Oamenii care se ceartă întro încăpere nici nu le trece prin minte că acest lucru are un impact mare asupra sănătăţii tuturor celor care se găsesc în ea, întrucât are loc acumularea de energii negative în structurile informaţionale ale încăperii respective. Asupra omului are o influenţă absolut tot ce-l înconjoară — spaţiul, obiectele de uz casnic, cărţile, filmele, spectacolele, pentru că toate acestea dispun de câmpuri energoinformaţionale care influenţează câmpul omului cu urmări greu de stăpânit.
Un nivel ridicat al agresivităţii subconştiente în structurile informaţionale ale omului poate determina întrun viitor apropiat o serie de catastrofe globale greu de controlat.

Dacă un pictor care pictează un tablou are o puternică ataşare de idealuri şi o dorinţă de a muri când idealurile se năruiau, în acel tablou el induce un program de autodistrugere care se răspândeşte în tot apartamentul şi pe obiectele din apropiere. Nu trebuie să avem în casă icoane făcute de hoţi, puşcăriaşi şi oameni preponderent negativi, pentru că energia stocată în aceste obiecte de cult ne atacă sistemul imunitar, ca şi hainele cumpărate de la second-hand, purtate de alţi oameni. Hainele , simbolul câmpului energetic, memorează şi păstrează câmpul energetic al stăpânului.
De aceea nu este bine să dăruim altor persoane hainele noastre, ci să le ardem. Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi să nu aduceţi sentimente acasă. Ieşiţi în stradă — cu deosebire în locurile înverzite — şi plimbaţi-vă. Nu faceţi din casa dvs.

Dacă locuiţi de câţiva ani şi a-ţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime, amintiţi-vă momentele în care v-ţi certat şi supărat, aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă.
Dacă vorbim la telefonul mobil în primele 30 de secunde energia organismului blochează influenţele negative, ulterior începe să cedeze lent. O convorbire telefonică ce durează mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sănătăţii. De altfel, oricât ar părea de straniu, cel mai puternic pătimeşte nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar.
După o convorbire de trei minute are loc deformarea câmpului în zona capului, în zona sternului adică are loc slăbirea sistemului imunitar şi, de asemenea, în zona primei chakre. O convorbire telefonică care depăşeşte un minut este de nedorit. Mâncatul este un serviciu divin şi, ca atare, nu trebuie să se desfăşoare într-o atmosferă apăsătoare.
Măncarea ne poate da energii superioare dacă este binecuvântată de Dumnezeu şi este gătită cu devotament spiritual.

Cea mai bună măncare, cel mai sănătos meniu natural, se transformă în otravă în corpul dvs. Orice carne care provine de la un animal tăiat transmite celor ce o mănâncă toată ura faţă de cel ce l-a sacrificat, toată teama şi consumatorii vor ajunge să se urască între ei. Dacă supui trupul la prea mari greutăţi sau la prea multe plăceri te vei îmbolnăvi. Trebuie aleasă calea de mijloc, a cumpătării. Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Înseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente şi în fiecare ocupaţie să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare şi va dăuna sănătăţii.

Dacă un om bolnav roagă o rudă să accepte să aibă grije de copii lui şi să-i gospodărească averea pe care o va lăsa în caz de deces, dacă această rudă nu-şi va respecta angajamentul luat şi va cheltui averea copiilor în folosul său, el va fi urmărit în viitor pentru fapta sa, căci şi-a legat existenţa lui viitoare de destinul acelor copii nefericiţi. În viitor, când nu se va aştepta, acest om fără inimă va fi deposedat la rândul său, de un altul, rămânând în mizerie şi astfel legea divină este aplicată. Din această lecţie amară va trage concluzia că nu este îngăduit a lua bunul altuia. Dacă un om fură şi înşelă pe alţii o viaţă întreagă, el va fi pedepsit să suporte şi pagubele pe care le-a făcut altora. În concluzie, cel care a făcut bine va recolta binele, iar cel care a făcut un rău fizic sau spiritual va recolta răul fizic sau spiritual.
Legile lui Dumnezeu sunt destinate pentru obţinerea sănătăţii spirituale şi a fericirii umane, opoziţia faţă de ele generează durere spirituală şi suferinţă.

Dacă un om încalcă flagrant legile supreme poate muri, nu numai el ci şi întreg neamul său. Dragostea îndreptată mai întâi spre pământ şi apoi către Dumnezeu ucide, ea ne lipeşte sufletul de.
Când sufletul se lipeşte de cele pământeşti, el trebuie ca prin intermediul bolilor, traumatismelor şi nenorocirilor să fie dezlipit de cele pămînteşti, pentru ca să poată aspira către Dumnezeu. Caută în. Suferinţa face parte din evoluţia noastră spirituală. Dacă ne facem ţel din omul iubit, atunci forţa şi iubirea le răpim de la acesta, iar asta înseamnă deja jaf. În acest fel mamele, iubindu-şi nebuneşte copiii în mod inconştient, le fură sănătatea şi fericirea. Dacă ne facem ţel din Dumnezeu, atunci puterea şi dragostea o luăm de la El.

Dacă iubiţi un lucru mai mult decât pe Dumnezeu, mai târziu acest lucru o să începeţi să-l urâţi. Învăţaţi să păstraţi iubirea faţă de Dumnezeu în cazul orcăror neplăceri şi îmbolnăviri, învăţaţi să-i.
Noi, în fiecare secundă, trebuie să manifestăm iubirea şi să năzuim spre Dumnezeu. Cu cât emanăm mai multă iubire cu atât vom primi mai multă iubire. Cu cât femeia vede mai puţin divinul din lumea înconjurătoare şi din omul îndrăgit cu atât mai mult îl leagă pe acesta de ce este omenesc, cu iubirea ei. Atunci fie el moare, fie se îmbolnăveşte, fie i se deformează caracterul şi pierde ceea ce femeia venerează la el.
Din orice veţi face ţel, în afară de Dumnerzeu, se transformă în opusul său. De aceea, tot ceea ce. Dacă femeia şi-a făcut un ţel şi o raţiune a vieţii ei din dorinţa de a avea copii, ea va deveni foarte geloasă şi se va umple de agresivitate, iar copii nu va avea.

Absolutizarea procreierii poate duce la sterilitate. Dacă un om îşi iubeşte părinţii mai mult ca pe Dumnezeu, în viaţa următoare părinţii se vor purta urât cu el pentru ca sufletul să nu se ataşeze de ei, pentru ca el să-şi orienteze întreaga iubire către Dumnezeu.
Periodic relaţiile dintre oameni trebuiesc întrerupte pentru ca ei să se orienteze spre ce este mai important legătura cu Dumnezeu. Iubirea pentru oameni nu poate fi un ţel ci doar un mijloc al iubirii pentru Dumnezeu. Dacă în viaţa aceasta vă divinizaţi tatăl, în viaţa următoare veţi avea parte de un tată golan, şnapan sau beţiv. Dacă începem să iubim un lucru sau o fiinţă mai mult decât pe Dumnezeu sufletul începe să depindă de acel lucru sau fiinţă. Sentimentul de iubire se stinge şi apar pretenţiile. Dacă cantitatea de iubire începe să se micşoreze apare agresivitatea şi, odată cu ea, bolile şi nenorocirile.

Omul care se gândeşte numai la sine încearcă să ucidă Divinitatea şi universul.
Consecinţa este apariţia bolilor, a traumatismelor şi a nenorocirilor. Dacă dragostea omenească este mai mare decât cea divină şi disproporţia se măreşte dependenţa faţă de ceea ce iubim se intensifică brusc. Astfel apare şi creşte agresivitatea, după care încep bolile. Agresivitatea apare atunci când sufletul se ataşează de valorile umane. Simţirea, voinţa şi dorinţele să fie orientate, în primul rând, spre Dumnezeu şi doar apoi spre toate cele lumeşti. Agresivitatea mutilează sufletul, iar sufletul bolnav dă naştere unui corp bolnav.

De aceea trebuie mai întâi vindecat sufletul.
El se poate vindeca prin rugăciune şi pocăinţă. Rugaţi-vă în permanenţă ca ura, supărarea şi gelozia să părăsească sufletul dvs. Dacă veţi condamna cee ce este pământesc vă veţi ataşa de pământ, vă va creşte agresivitatea şi, de aceea, vă puteţi îmbolnăvi. Dependenţa de valorile omeneşti apare când iubim în omul drag mai mult omenescul decât divinul. La exterior acest lucru se manifestă sub forma supărărilor şi pretenţiilor faţă de omul iubit.
În această situaţie să-i cereţi iertare lui Dumnezeu că aţi iubit omenescul mai mult decât divinul, să acceptaţi umilinţele din partea omului iubit ca un prilej de purificare. Dacă dependenţa dvs. Deci cu cât vă veţi iubi mai puternic soţul cu atât mai repede se va ivi o atracţie sexuală pentru alt bărbat. Dacă veţi reprima acest sentiment, se poate intensifica agresivitatea subconştientă faţă de propriul soţ, fiindcă dependenţa va creşte, cea ce poate duce la îmbolnăvirea şi declanşarea unor probleme grave la soţ.

Prin urmare, nu se admite înfânarea interesului pentru alţi bărbaţi. În măsura în care veţi învăţa să vă iubiţi soţul cu toate neajunsurile lui, să-l iertaţi, să nu-i purtaţi resentimente şi vă veţi strădui ca sentimentul iubirii din sufletul dvs.
Dacă femeia iubită şi familia sunt pentru dvs. Dacă nu le luaţi toate acestea drept motiv de purificare dvs. Dispreţul este mai periculos decât ura sau umilinţa. Cănd o femeie se îndrăgosteşte de un bărbat şi-l pune mai presus de Dumnezeu, atunci omul iubit moare în scurt timp. Dacă vă iubiţi soţul înainte de Dumnezeu îl îndepărtaţi de Dumnezeu, îi afundaţi sufletul în pământ cu iubirea dvs. De aceea el poate pieri. Iubirea îndepărtată spre teluric ucide mai repede decât ura. Dacă vreţi ca omul iubit să fie sănătos dimineaţa, când vă sculaţi, să spuneţi: Doamne Te iubesc pe Tine mai presus decât omul iubit.

La baza geloziei stă dorinţa de a-l pune pe omul iubit şi relaţiile cu el mai presus de iubirea pentru.
De aceea oamenii apropiaţi trebuie să vă jignească, să vă certe şi să rupă relaţiile cu Dvs. Neacceptând toate acestea acumulaţi agresivitate, care mai devreme sau mai târziu trebuie să genereze. Antidotul este să acceptaţi totul ca pe ceva trimis de Dumnezeu. Ataşament înseamnă alipirea sufletului de ceva sau cineva părinţi, persoana iubită, copii, profesie, obiecte, daruri etc. Ataşamentul faţă de cele pământeşti produce un uriaş rău lucrului de care ne ataşem, în acelaş timp suferă şi cel ce se ataşează. Dacă omul se ataşează sufleteşte de: hrană, plăceri sexuale, casă, avere, bani etc. În această situaţie el trebuie să piardă toate bunurile pentru a-şi purifica sufletul.

Omul ştie foarte bine că nu va lua nimic cu sine în mormânt.
Ataşamentul faţă de lume aduce durere. Ne bucurăm de plăcerile lumeşti, dar de la un anumit punct ele ne provoacă durere. Plăcerile au viaţă scurtă şi ne pot îmbolnăvi sau distruge, atunci când suntem prea ataşaţi de ele. Ataşamentul creează întotdeauna circumstanţe care duc la desprinderea de omul, fiinţa, lucrul de care suntem ataşaţi.
Noi trebuie doar să iubim, fără ca viaţa noastră să depindă de cei pe care îi iubim. Incapacitatea de a iubi transformă iubirea în ataşament, iar ataşamentul ne obligă să uităm de Dumnezeu. Toate lucrurile în numele cărora noi distrugem iubirea urmează să ne fie luate.

Ataşamentul exagerat faţă de tot ce-i lumesc deformează structurile câmpului energetic şi duce la îmbolnăvire. Când vă ataşaţi de cineva îi anulaţi din structurile biocâmpului sistemul de apărare şi îii influenţaţi soarta. Ataşamentul faţă de persoanele iubite este atât de puternic încât, după pierderea fiinţelor dragi, se produce o durere profundă în inimă şi dă naştere la tot felul de gânduri rebele.
Orice fel de ataşament şi negativism generează agresivitate. La fel, când încălcăm libertatea cuiva, când încercăm să ne impunem punctul de vedere, devenim agresivi. Cu cât mai mult vă ataşaţi de o femeie cu atât mai puternică devine agresivitatea dvs. Prin agresivitatea interioară noi provocăm alţi oameni să ne jignească şi să ne înjosească. Ataşamentul de persoana iubită generează gelozia.
Dacă veţi începe să vă ataşaţi de cineva, să-l adoraţi, acel om poate să moară. Dacă stăpânul se ataşează foarte mult de animalul preferat, atunci acesta se poate îmbolnăvi şi pieri ca şi omul iubit.

Ataşamentul animalelor faţă de stăpân le provoacă acestora multă suferinţă. De aceea este foarte indicat ca în casele unde unul din stăpâni este bolnav animalele să fie despărţite de stăpânul lor. Omul devine semeţ, iar semeţia este blocată prin suferinţe grave şi prin moarte.
Întotdeauna sufletul devine trufaş şi agresiv dacă se ataşează de ceva pământesc. De îndată ce omul se ataşează de ceva, el începe să depindă de asta. O asemenea dependenţă generează o agresivitate din ce în ce mai mare, iar după aceea vine boala. Ataşamentul generează aroganţă şi dispreţ faţă de cei mai puţin dotaţi şi mai puţin inteligenţi. Dacă fiul dvs.
Deci îi va trata de sus pe ceilalţi. În acest caz înseamnă că ori îşi va pierde talentul, ori mâna, ori viaţa. Dispreţul se transformă rapid într-un program de autodistrugere. Ataşamentul faţă de înţelepciune se blochează la copii prin schizofrenie, oligofrenie, epilepsie,. Cu cât suntem mai ataşaţi de stabilitate cu atât mai greu suportăm schimbările vremii şi suntem mai bolnăvicioşi.

Ataşamentul faţă de dorinţe duce la destrămarea relaţiilor familiare şi a acelora din afara familiei. Cu cât ne concentrăm mai mult asupra dorinţelor şi facem din ele un ţel, cu atât începem mai mult să depindem de ele. Ataşamentul faţă de această lume, care este rezultatul dorinţelor noastre, constituie o sursă de dureri, chinuri şi suferinţe.
Dacă soţiei îi creşte ataşamentul subconştient faţă de plăcerile sexuale, acesta se blochează în felul următor: ori soţul îi aduce o boală venerică, ori o înşeală în permanenţă. Femeilor pofticioase li se dau soţi impotenţi sau destinul le transformă în prostituate, pentru a le atenua ataşamentul pentru plăcerile trupeşti. Atât timp cât suntem ataşaţi de o persoană, aliment, medicament sau orice alt lucru devenim sclavii acelui lucru. Atunci când posezi pe cineva şi tu eşti posedat, atunci când constrângi pe cineva la sclavie şi tu, la rândul tău, devii sclav. Deci, dacă posezi ceva şi lucrul acela te va poseda.

Ataşează-te de ceva şi te vei simţi întemniţat. Dacă dependenţa bărbatului de cele umane este mică, cea care se poate îmbolnăvi şi muri este femeia, care se agaţă de el.
Dacă devenim prea ataşaţi de lucrurile materiale, la un moment dat va trebui să suferim durere, durerea pierderii. O femeie îşi iubeşte bărbatul că este bogat, alta pentru că este corect. Cu cât dependenţa este mai mare cu atât mai repede vor trebui să piardă soţii lor valorile sau sănătatea. În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat cu atât mai mult creşte dependenţa de el.
Dependenţa de valorile umane ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul. Dacă invidiaţi în permanenţă pe cineva, din cauza banilor sufletul vostru se va ataşa de ei şi bani nu veţi avea niciodată.

La fel se întâmplă atunci când dispreţuiţi un om care a pierdut bani sau n-a fost în stare să-i câştige. Dacă aveţi mai mulţi bani decât alţii nu aveţi dreptul să-i dispreţuiţi pentru acest motiv. Dacă îl condamnaţi pe omul sgârcit sau pe acela care are mâna spartă, sufletul dvs.
Nimeni nu poate strânge bani dacă-i dispreţuieşte. Sgârcenia şi risipa. Sgârcenia şi economia aduc boală şi dezastre. Dacă o femeie se ataşează de un bărbat bogat, drept rezultat el poate fie să moară, fie să se îmbolnăvească, fie să piardă banii. De obicei bărbatul iubit de o femeie pierde ceea ce aceasta adoră la el. Este important ca cei doi parteneri de viaţă să înveţe să-şi împărtăşească orice supărare din viaţa lor, ca doi prieteni. Aceasta presupune să-ţi asumi răspunderea pentru tot ce ţi se întâmplă.
Dacă-ţi asumi răspunderea de a culege ce ai semănat, vei privi situaţia dintr-un punct de vedere complect diferit.

Dacă e o situaţie care apare în mod curent în viaţa ta întrebă-te ce anume din atitudinea ta provoacă acea reacţie la soţul tău. E mai bine să-ţi asumi răspunderea decât să te înfurie felul lui de a reacţiona. Asumându-ţi responsabilitatea, emoţiile tale se vor risipi încetul cu încetul. Furia pe care o simţi faţă de soţul tău va dispărea. Astfel îl vei vedea pe soţul tău în cu totul altă lumină. Legea responsabilităţii ne învaţă să acceptăm că tot ce ni se întâmplă, e rodul faptelor şi gândurilor noastre.
De regulă, purtarea soţului dvs. Învăţaţi-vă să vă iubiţi soţul cu toate neajunsurile lui. Când veţi simţi schimbarea în interiorul dvs.

Dacă o femeie te urăşte, această ură te va străpunge doar în cazul în care eşti purtătorul unui program similar îndreptat împotriva ei. Dar dacă femeia te adoră la nebunie ea te distruge cu forţă şi mai mare şi iarăşi eşti ameninţat de nenoriociri şi boli. Însă şi într-un caz şi în celălalt vei fi protejat dacă nu vei avea supărări lăuntrice la adresa femeilor.
Dacă o femeie este nebună după tine, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te îndrepţi către Dumnezeu. Este unica modalitate de a te salva. Dacă femeia îşi iubeşte soţul fiindcă acesta este bogat ea se agaţă prin această iubire de banii lui de zece ori mai puternic. În această situaţie soţul îşi pierde banii sau sănătatea şi viaţa. Dacă ea îl iubeşte că e bun familist, atuci el se poate îmbolnăvi şi muri. Dacă ea îl iubeşte că el este capabil şi inteligent el ar trebui să aibă parte de înşelăciune şi insuccese sau va trebui să-şi piardă aptitudinile.

Dacă femeia iubeşte un bărbat pentru că acesta este spiritual, nobil, el începe să se poarte josnic. Femeii ancorate în relaţii şi trufie i se dă drept iubit un om căsătorit, pentru că însăşi această situaţie distruge trufia şi idolatria familiei, acţionând pozitiv asupra sufletului ei. Cu cât o femeia aşteaptă mai mult de la un bărbat, cu atât mai dureros va fi eşecul dorinţelor sale. O femeie frumoasă, sensibilă, pătimaşe, alături de un bărbat slab degenerează. Dorinţele vor depăşi iubirea şi rapid vor începe să dea naştere la agresivitate.
Cu cât bărbatul iubeşte mai mult o femeie, cu atât mai mult se va teme de înşelare sau impotenţă. În acest caz fericirea se transformă în suferinţă şi, apoi, începe degradarea. Cu cât un sentiment este mai puternic cu atât mai multe suferinţe se ascund în spatele său.

Iubirea de Dumnezeu este singura posibilitate de a fi întotdeauna fericit. Cu cât iubim mai mult femeia, cu atât îi suntem mai puţin pe plac, deoarece ţelul dvs. Când în cei doi soţi se adună resentimente, neîncrederea, suspiciunea şi mânia, acestea slăbesc şi. Ura dezbină ceea ce uneşte iubirea. Rugându-se împreună doi iubiţi se vor. Să nu vă mustraţi soţul pentru faptele din trecut, căci dacă nu v-aţi schimbat dvs. Dacă vă veţi educa soţul amplificându-i complexul de vinovăţie şi regrete îl veţi ucide cu o astfel de pedagogie.
În procesul educaţiei esenţialul nu este pedeapsa pentru cele înfăptuite deja ci prevenirea repetării aceleiaş fapte.

Dacă jignim prin cuvinte persoana iubită putem să ne alegem cu cancer la buze, la limbă sau gingii. Dacă femeia are o agresivitate subconştientă faţă de un bărbat, bărbatul respectiv va fi atras de băutură, pentru a se apăra. Până când nu-l veţi accepta lăuntric şi nu-l veţi ierta pe omul iubit care bea va fi greu să contaţi pe o viaţă de cuplu. Dacă pentru femeie principala fericire este plăcerea sexuală, bărbatul respectiv fie moare, fie suferă o boală grea, fie devine impotent.
Când căsătoria este bazată numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi îndelungată. Familiile care sunt întemeiate în primul rând pe prietenie şi respect sunt fericite şi durează mult. Un soţ trebuie să evite să o transforme pe soţie într-o copie fidelă a sa.

Fiecare om are personalitatea lui proprie şi astfel de tentative sunt împotriva firii, ducând în timp la destrămarea cuplului. Nu-l consideraţi pe celălalt ca fiind un obiect destinat să vă servească, ci ca pe o fiinţă divină, cu individualitate şi cerinţe proprii. Dacă un bărbat consideră că este superior femeii înseamnă că el este deja bolnav. Şi cu cât va încerca mai tare să susţină această orientare cu atât mai repede bolile îl vor răpune. Violenţa în famile vine din nevoia de a-l controla şi domina pe celălalt.
Fiecare încearcă astfel să aibă controlul şi să rămână deasupra întregii situaţii. Cînd controlezi o altă fiinţă îi iei energia, îţi faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de cîte ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă şi intrăm în suferinţă.

Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură.
Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoţional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună. Femeile din viaţa ta sunt doar începutul experienţei tale cu ele. Dacă te părăsesc ia-le aşa cum sunt şi mulţumeşte-le că te-au părăsit. Iertarea este cheia succesului în fiecare relaţie. Dacă tu şi cealaltă persoană vă iertaţi reciproc puteţi trăi împreună cu succes, chira dacă nu aveţi prea multe în comun. Cei care divorţează de soţiile lor atunci când sunt sătui de ele , dar şi din oricare motiv diferit de infidelitate comit adulter.
Oricine se căsătoreşte cu o femeie divorţată din orce alt motiv diferit de adulter comite un adulter.

Două fiinţe care se căsătoresc trebuie să-şi fie fidele una celeilalte. Căsătoria trebuie studiată întâi cu ochiul, apoi cu microscopul şi în sfârşit cu telescopul. Gelozia nu e nimic altceva decât ataşamentul faţă de relaţii, de dorinţe şi, în cele din urmă, faţă de viaţa însăşi. Cu cât ne concentrăm lăuntric asupra vieţii îmbătrânim şi ne despărţim repede de viaţă.

Cauzele spirituale ale bolilor! – floareavietii

Cauzele spirituale ale bolilor – Valeriu Popa – Laur Manea
In functie de zona unde este Cauze spirituale ale bolilor prostata durerea,ea poate avea mai multe cauze: — durerea de la baza coloanei indica ca persoanei afectate ii este teama sa nu isi piarda libertatea de miscare in special cand altii au nevoie de ea. Este adesea o persoana care se teme pentru supravietuirea ei. Pentru vindecare ar trebui sa devina mai constienta de propriile limite,sa le exprime persoanei in cauza care are Cauze spirituale ale bolilor prostata de ajutor. Sa constientizeze ca are toata puterea de a reusi. Persoana afectata nu se simte suficient de sustinuta. Isi face mereu probleme legate de bani,de bunuri materiale.

Persoana afectata este foarte activa,vrea sa le faca pe toate singura si atunci cand nu mai poate si cere ajutorul ,daca vede ca nu i se acorda,se simte si mai stramtorata si durerea persista. Pentru vindecare ar fi bine sa prostats ca este in regula sa aiba dorinte, are dreptul sa isi doeasca sa obtina bunuri materiale,nu este nimic gresit in asta. In loc sa considere ca nimeni prosata o sprijina mai bine isi exprima cererile si dorintele mai clar si mai des. Persoana afectata are multe asteptari de la ceilalti si cand acestea nu sunt implinite are impresia ca duce prea multe in spate. Se poate de asemenea ca durerea de spate din aceasta zona sa apara la o persoana supravegheata in ceea ce face,simte adesea ca este cineva pe la spatele ei. Pentru vindecare persoana afectata trebuie Cauze spirituale ale bolilor prostata stie ca nu este datoare sa faca totul pentru fericirea celorlalti,atunci cand face ceva pt ceilalti sa faca din iubire ,ca asa simte,pentru placerea de a face un bine celuilalt.

Este valabil si invers,sa accepte ca ceilalti nu gandesc la fel ca ea Cauze spirituale ale bolilor prostata si nu trebuie sa faca totul ca ea sa zle fericita. Un om ne poate iubi chiar daca nu face ceva pt noi sau daca nu raspunde asteptarilor noastre.

Cauzele spirituale ale bolilor!

Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…

Sfatulparintilor » Inspirational, motivational, emotional » Familie-Părinţi » Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…. Cauzele spirituale ale bolilor. Cati dintre noi vor sau pot accepta faptul ca o boala este rezultatul unei gandiri care nu ne este benefica sau a unui set de emotii negative care ne slabesc imunitatea? Cat de mult putem trai cu aceasta acceptare atunci cand suntem in mijlocul derularii unei boli si ne confruntam cu simptomele ei neplacute sau chiar devastatoare?

Desi pare dificil, atunci cand accepti ca exista altceva in spatele bolii tale si ca ea te poate ajuta, paradoxal, sa devii o persoana mai buna, spirituape iti ae anumite defecte de gandire, sa renunti la unele obiceiuri defectuoase din trecut — fortat de boala insasi si de ce te limiteaza ea sa faci, sa gandesti, sa simti — incet incet nu doar Cauze spirituale ale bolilor prostata te vindeci si ajuti medicamentatia cu mintea si sufletul tau, dar devii dupa boala o persoana mai inteleapta si cu relatii umane mult mai armonioase.

Lasă un răspuns