Tratament impotriva cancerului de prostata

Mod de utilizare: intern infuzie din g la ml apa clocotita. Se lasa in repaus min, apoi se strecoara. Se beau cani pe zi cu 30 min inainte de masa. – Baile terapeutice sunt foarte indicate in tratamentul adenomului de prostata. Prognosticul cancerului la prostata Evolutia cancerului la prostata si speranta la viata variaza in functie de stadiul tumorii: T1: speranta de viata normala T2: dupa 5 ani speranta de viata ajunge la 80%, dupa 10 ani 60% T3, M0: dupa 5 ani speranta de viata ajunge la 40%, dupa 10 ani 25%. Remedii naturale in tratarea cancerului de prostata -Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de de zile. Se va consuma cate ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma ,5 litri de sucuri. 5/7/ · Propolisul, noua armă împotriva cancerului de prostată. Propolisul are proprietăți terapeutice, fiind un antioxidant puternic cu acțiuni anti-microbiene și de vindecare, analgezic, anestezic, și cu proprietăți anti-inflamatorii.

De asemenea, în unele studii.

Tratament impotriva cancerului de prostata

Tratament impotriva cancerului de prostata
Acesta a fost un studiu randomizat, dublu-orb, pe Pacientul a oprit HNK-IV în vara anului din cauza lipsei de aprovizionare, având ca rezultat agravarea crizelor olfactive parțiale și a altor simptome. Speranta de supravietuire la 10 ani este prostaata de mare daca descoperirea cancerului se face in stadii incipiente. O mare parte a interesului pentru zinc ca agent pentru tratamentul și prevenirea cancerului de prostată se datorează studiilor care au arătat o reducere marcată a nivelului de zinc în țesuturile prostatei în celulele canceroase de prostată față de celulele normale ale prostatei Factorii de risc, cum ar fi dieta, nu explică această variație.

Componenta activă principală de la baza formulei terapeutice Prostero este extractul de pufuliță, o substanță bioactivă care îi Tratament impotriva cancerului de prostata tratamentului puterea de a produce un efect antiinflamator Tratament impotriva cancerului de prostata analgezic extrem de potent. Pacientul a putut să-și părăsească Tratajent și să facă scurte plimbări. Ce s-a întâmplat. Rezumat HNK-IV a prezentat posibile beneficii anticanceroase la acești pacienți. Ce frumoasă este fiica Malvinei Cservenschi!

Niciun alt grup de legume sau fructe nu a fost asociat semnificativ statistic cu riscul de progresie a cancerului de prostată. În concluzie, aportul de legume crucifere după diagnostic poate reduce riscul de progresie a cancerului de prostată.Am observat de evenimente de progresie (53 de recidive biochimice, 71 de tratamente secundare, probabil ca urmare a recurenței, șase metastaze osoase, patru decese de cancer de prostată), Ultrasunetele ar putea deveni o alternativă la tramentele tradiţionale în cazul cancerului de prostată, deoarece prezintă mult mai puţine efecte secundare. Potrivit unui studiu efectuat în Marea Britanie, ultrasunetele pot fi folosite împotriva tumorilor ce măsoară doar câţiva milimetri în diametru. Tratarea alternativa a cancerului de prostata. Este necesar de a avea prostata eliminata chirurgical? În cazul în care cancerul sa răspândit deja în afara zonei de prostata, interventia chirurgicala este de putin ajutor sau chiar deloc. Este ca și cum am turna apă pe canapea, atunci când toată casa a luat foc. Cel mai bun tratament pt. prostata mărită, prostatita cronică fie că e vorba de un tratament medicamentos sau pe bază de remedii naturiste, este foarte important să fie făcut. Opinia unui specialist te va ajuta întotdeauna să urmezi cea mai bună cale de atac în cazul acestor afecțiuni.

Ultrasunetele: tratamentul minune împotriva cancerului de prostată

Propolisul, noua armă împotriva cancerului de prostată
Are Tratament impotriva cancerului de prostata regeneratoare ale tesuturilor, dezinfectante, decongestionale, hemostatice si antiinflamatoare. Daca prostata se mareste astfel incat sa preseze peretii uretrei, atunci se produce obstructia fluxului urinar, ceea ce duce la dorinta de a urina des, zi si noapte, in cantitati mici. Tragedie în România! La acel moment, pacientul și-a continuat protocolul de terapie privativă de androgen care include o combinație de leuprolidă, enzalutamidă, met-formină cu eliberare prelungită și celecoxib. Contul meu.

Cercetarea urmărește să ofere înțelegere studiilor epidemiologice care au arătat o incidență mai mică a cancerului de prostată la populațiile cu diete bogate în produse de soia S-a raportat că, în timp ce bărbații chinezi și japonezi au avut o incidență mai mică de cancer de prostată decât bărbații născuți în SUA, incidența în populația imigranților asiatici din Statele Unite este în conformitate cu ratele de incidență din SUA Soia este de interes ca un posibil motiv, deoarece dieta medie asiatică include de zece ori mai mult decât cantitatea de produse de soia consumate în dieta tipică americană Un studiu privind obiceiurile alimentare a Genisteina, daidzein și metaboliții lor, cu activitatea lor estrogenică ușoară, s-a dovedit a inhiba creșterea benignă și malignă a celulelor epiteliale prostatice 30 , a regla în jos genele receptorilor androgeni 31 și reduce creșterea tumorii la unele modele animale.
În plus, genisteina inhibă creșterea atât a celulelor canceroase de prostată dependente de androgeni, cât și de androgeni, in vitro Nu s-au raportat studii clinice la scară largă care folosesc soia sau produse de soia ca chimioprevenție sau terapie, deci opinia actuală trebuie să se bazeze pe studii epidemiologice, studii in vitro și studii in vivo pe modele animale. Deși poate părea că o reducere a riscului ar putea fi obținută prin creșterea aportului de soia, un studiu recent a arătat că situația poate fi mai complicată În acel studiu, echolul, un metabolit al daidzein, a demonstrat efecte inhibitoare.

Nu toate persoanele care consumă daidzein produc echol. Este dieta obișnuită care determină tulpinile bacteriene din tractul gastro-intestinal, care la rândul său determină dacă individul transformă daidzein în echol. Acest studiu s-a concentrat doar pe un metabolit, dar demonstrează dificultatea aplicării rezultatelor la o populație la alta, deoarece flora intestinală locală, precum și dieta poate influența prezența metaboliților activi biologic.
Administrarea de soia poate să nu fie fără riscuri, după cum a demonstrat un studiu la animale atunci când a arătat o îmbunătățire a creșterii tumorii independente de androgeni in vivo, când șobolanii au fost hrăniți cu o dietă ridicată într-un izolat proteic de soia bogat în izoflavonă Datele clinice colectate până în prezent au fost limitate și echivalente. Studiile au avut un număr mic de participanți sau au avut o durată limitată.

Unii nu au arătat niciun impact asupra nivelului PSA sau vitezei PSA la bărbații sănătoși sau la pacienții cu cancer de prostată , în timp ce alții au demonstrat exact opusul la un grup de bărbați cu cancer de prostată 36, Din punct de vedere clinic, aceste studii sunt neconcludente, deoarece s-au concentrat asupra markerilor imperfecți ai cancerului de prostată și nu asupra bolii în sine.
Nu s-au efectuat studii asupra suplimentării la soia la om și sunt necesare pentru a evalua impactul clinic Similar cu seleniul și vitamina E, licopenul este un puternic antioxidant. Este un carotenoid care se găsește în principal în tomate și produse derivate din tomate. Nu există o cotă recomandată zilnic pentru licopen, deoarece nu este un nutrient esențial. Miller și colab.

Recomandă consumul unei porții pe zi sau a cinci porții pe săptămână de produse de tomate ca parte a unei diete sănătoase Studiile epidemiologice au sugerat că produsele de tomate ar putea fi potențiali agenți de protecție împotriva cancerului de prostată O analiză a datelor referitoare la dietă colectată dintr-o cohortă de Aceste observații au fost extinse de Giovannucci și colab.
În această analiză, singurele articole de fructe și legume care au fost asociate cu un risc redus de cancer de prostată au fost tomatele crude, sosul de roșii, pizza și căpșunile. În timp ce licopenul poate fi luat ca supliment, un studiu recent efectuat la animale a arătat un efect protector împotriva pulberii de tomate, dar nu a licopenului pur, indicând faptul că compușii, pe lângă licopen, influențează carcinogeneza prostatei Alte studii efectuate la animale și in vitro au demonstrat că administrarea de vitamina E care este prezentă în tomate împreună cu licopenul au dus la inhibarea sinergică a cancerului de prostată 46, Ca și în cazul altor antioxidanți, licopenul poate avea un rol în limitarea daunelor oxidative ale macromoleculelor celulare.
Studiile de laborator in vitro sugerează că licopenul este cel mai bun carotenoid natural pentru stingerea oxigenului reactiv singlet.

Modurile reale în care licopenul lucrează cu alți antioxidanți și sisteme biologice care protejează împotriva deteriorarii oxidative este slab înțeles De asemenea, licopenul a fost arătat in vitro pentru a influența semnalizarea factorului de creștere 1 IGF-1 asemănător insulinei, evoluția ciclului celular și proliferarea celulară.
Niveluri ridicate de IGF-1 au fost asociate cu un risc crescut de cancer de prostată Un studiu din asupra a 26 de bărbați diagnosticați recent cu cancer de prostată, a demonstrat că suplimentarea cu un preparat de licopen care a inclus 30 mg licopen, precum și un amestec de carotenoizi de tomate și alte fitochimice, inclusiv vitamina E cu 3 săptămâni înainte de prostatectomia radicală a dus la scăderea Niveluri PSA plasmatice, precum și reducerea implicării difuze a glandei prostatei cu HGPIN, un precursor al cancerului de prostată Până în prezent, nu a fost efectuat niciun studiu clinic controlat potențial al suplimentării licopenului.
Sucul de rodie este un puternic antioxidant care a primit recent o atenție sporită în cercetare.

Este o sursă bogată de flavonoide polifenolice, despre care se crede că este motivul proprietăților sale puternice antioxidante și anti-aterosclerotice. Studiile epidemiologice au arătat că consumul de fructe și legume cu conținut fenolic ridicat se corelează cu mortalitatea cancerului redusă. Sucul de rodie a fost comercializat ca fiind bogat în antioxidanți și cercetările de laborator s-au concentrat asupra potențialului său de a afecta cancerul de prostată. Interesant este că studiile au arătat că sucul comercial are un conținut ridicat de punicalagine, deoarece prelucrarea industrială extrage o parte din taninuri prezente în coaja de fructe Astfel, orice beneficiu din rodie este posibil să provină din consumul de suc și nu de fructe — și mai exact din sucul care include o anumită prelucrare a șoriciului de fructe.
Studiile efectuate asupra cancerului de sân au demonstrat că sucul are un potențial semnificativ pentru reglarea în jos a angiogenezei.

Se știe că anumite fracțiuni, în special uleiul din semințe, au activitate estrogenică. În plus, ca și în cazul vitaminei E, acidul punicic din uleiul de semințe de rodie inhibă formarea prostaglandinei Studiile in vitro au arătat, de asemenea, o inhibare sinergică a invaziei celulelor canceroase de prostată din aplicarea unei combinații de extracte de rodie 52, Cercetările recente au arătat că efectele benefice ale diferitelor extracte din sucul de rodie sunt îmbunătățite atunci când sunt combinate cu celelalte polifenole găsite în suc Un studiu clinic recent, de 2 ani, a fost finalizat pentru 48 de bărbați cu niveluri PSA în creștere după operație sau radioterapie Pacienții au băut zilnic opt uncii de suc de rodie.
Durata medie de dublare a PSA a crescut semnificativ odată cu suplimentarea sucului de rodie, de la 14 luni la 26 de luni. Aceste constatări sugerează că testarea suplimentară este justificată într-un studiu multi-centru, randomizat, controlat cu placebo Lângă apă, ceaiul preparat din frunzele Camellia sinensis este cel mai consumat lichid din lume.

Ceaiul verde, oolong și negru sunt toate făcute din frunzele aceleiași plante. Cu toate acestea, conținutul și aromele lor chimice sunt foarte diferite datorită proceselor lor de fermentare. Ceaiul verde conține mai mulți compuși polifenolici, incluzând polifenolul principal și cel care a primit cel mai mult accent de cercetare, epigalocatechinul galat EGCG.
În general, consumul este considerat sigur. Un studiu efectuat pe 49 de pacienți cu tumori solide a concluzionat că o doză echivalentă cu 3,5 până la 4 căni 28 — 32 fl. Oz de ceai verde de 3 ori pe zi ar putea fi ușor tolerată și poate fi luată în siguranță timp de cel puțin 6 luni Studiile epidemiologice au arătat că bărbații care consumă regulat ceai verde au o incidență mai mică a cancerului de prostată Acest fapt poate contribui la observația că bărbații asiatici, cu consumul lor mult mai mare de ceai verde, au rate mai mici de cancer de prostată decât omologii lor occidentali Cercetările s-au concentrat pe rolul polifenolilor conținuți în ceaiul verde, dar mecanismul lor de acțiune nu a fost determinat.

Efectele antineoplastice propuse observate includ: inhibarea enzimelor proteolitice pentru a preveni metastazele, modificările comunicării celulare și antiangiogeneza. Aceste mecanisme antitumorale necesită o expunere prelungită la ceaiul verde La un șoarece TRAMP care dezvoltă spontan cancerul de prostată metastatic , o fracție polifenolică izolată de ceaiul verde polifenoli de ceai verde sau GTP la echivalentul uman al șase căni de ceai verde pe zi, a provocat o inhibare semnificativă a cancerului de prostată și o supraviețuire crescută.
GTP părea să inhibe complet metastazele sitului îndepărtat Mai multe studii clinice nu au arătat niciun efect prin ceaiul verde asupra carcinomului independent de androgeni. Cu toate acestea, în aceste studii, cancerul populațiilor de pacienți ar fi putut fi prea avansat pentru a beneficia de această intervenție 61, Acizii grași Omega-3 pot fi găsiți în mod natural în uleiul de pește cu apă rece, cum ar fi macrou, somon, sardine, hamsii și ton, sau sub formă de uleiuri extrase din plante, precum semințele de in, canola sau soia.

Acidul eicosapentaenoic EPA și acidul docosahexaenoic DHA se găsesc în principal în pești grași și sunt adesea denumiți acizi grași marini.
Ambele pot fi sintetizate la om de la un precursor acid alfa-linolenic. Cu toate acestea, conversia acidului alfa-linolenic în EPA sau DHA este ineficientă, consumul alimentar direct este o metodă mai eficientă de creștere a nivelului seric de acizi grași Nivelurile de sânge sau țesut adipos de acizi grași omega-3 sunt corelate cu aportul de pește gras, mai degrabă decât cu aportul de acid alfa-linolenic FDA recomandă ca consumul de uleiuri de pește să fie limitat la 3 grame sau mai puțin pe zi, deoarece doze mai mari pot crește riscul de sângerare Nu este clar că consumul de acizi grași marini poate reduce riscul de cancer de prostată Același studiu nu a găsit nicio asociere între riscul de cancer de prostată și consumul de suplimente de ulei de pește În Lancet, Terry și colab.

Cei care nu au mâncat pește au avut o frecvență de două-trei ori mai mare de cancer de prostată decât cei care au mâncat fie cantități moderate, fie mari, așa cum este definit pe o scară de patru puncte, de pește gras. Autorii au sugerat că incidența scăzută a cancerului de prostată s-a datorat nivelurilor ridicate de seleniu și acizii grași omega-3 Aceste rezultate sunt puternic contrazise de alte studii epidemiologice care nu arată nicio asociere între riscul de cancer de prostată și consumul total de pește și nici aportul de EPA sau DHA Spre deosebire de studiile epidemiologice, rezultatele in vitro au fost mai promițătoare.

Acizii grași Omega-3 s-au dovedit a inhiba creșterea celulară și exprimarea proteinelor PSA La animale, un studiu recent asupra cancerului de prostată umană la șoarecii xenografe a arătat un efect inhibitor al uleiului alimentar de pește S-a demonstrat că EPA și DHA inhibă activitatea biologică a eicosanoidelor și androgenilor, care sunt cunoscute ca având un efect stimulant asupra creșterii celulelor canceroase de prostată Deși au fost făcute numeroase studii pentru prevenirea și gestionarea bolilor cardiace, nu sunt disponibile niciunul cu privire la cancerul de prostată Pacienții cu cancer de prostată sau cei cu risc ridicat de a dezvolta boala se confruntă cu sfaturi voluminoase și adesea conflictuale despre suplimentarea nutrițională.
Orice sfat pentru pacient trebuie temperat de faptul că nu există nicio dovadă definitivă că vreunul dintre suplimentele nutritive discutate poate afecta cursul cancerului de prostată sau dezvoltarea acestuia.

Grăsimea dietetică pare să aibă cel mai mare impact asupra cancerului de prostată Se pare că există o corelație pozitivă între IMC și riscul de cancer de prostată 79, S-a demonstrat că consumul de carne roșie crește riscul de cancer de prostată În ceea ce privește utilizarea suplimentului, datele nu sunt clare.
Credința noastră este că pur și simplu luarea unui multivitamin standard zilnic ar trebui să fie suficient pentru a se asigura că pacienții au nivelurile adecvate de vitamine și minerale. În mod evident, suprautilizarea vitaminelor, mineralelor și suplimentelor poate duce la numeroase efecte secundare negative, precum riscul crescut de atac de cord și accident vascular cerebral vitamina E , sângerare vitamina E, vitamina A , scăderea acuității mintale zinc, seleniu , anemie zinc și pierderea părului și a unghiilor seleniu. În , aproximativ Pacienții au utilizat produsul fără o supraveghere medicală atentă și, la acei pacienți, reacțiile adverse estrogenice de exemplu, ginecomastie au fost frecvente și au existat raportări de tromboză venală profundă.

PC-SPES a fost găsit în mai multe teste ulterioare pentru a fi contaminat cu dietilstilbestrol DES , etinilestradiol și warfarină, printre alți contaminanți. Contaminarea a variat în funcție de lotul examinat. Produsul a fost reamintit la începutul anului , iar compania producătoare a încetat operațiunile mai târziu în acel an, dar nu după evenimentele adverse descrise Medicii trebuie să fie conștienți de ceea ce iau pacienții lor, deoarece aceste suplimente pot interfera cu absorbția și eficacitatea medicamentelor convenționale.
Cu toate acestea, studiile au arătat că, de obicei, pacienții care utilizează CAM nu își informează medicul 3. Medicii trebuie să se intereseze proactiv despre utilizarea CAM. Pacienții trebuie educați cu privire la limitările și problemele de siguranță atunci când utilizează CAM. Mai multe date din studiile clinice riguroase sunt necesare pentru a răspunde la întrebarea eficacității tuturor acestor produse.
Niciuna declarată. Luarea de decizii Med. Fleshner NE: Vitamina E și cancer de prostată. Clinica Urol Nord Am.

Ann Intern Med. AF Badawi: Rolul sintezei prostaglandinei în cancerul de prostată. Venkateswaran V, Fleshner NE, Klotz LH: modularea proliferării celulare și a regulatorilor ciclului celular de vitamina E în liniile de celule ale carcinomului de prostată umană. Zu K, Ip C: Sinergia dintre seleniu și vitamina E în inducerea apoptozei este asociată cu activarea caspazelor inițiator distinctive în celulele canceroase de prostată umane.
Klein EA: Chimioprevenția cancerului de prostată. Crit Rev Oncol Hematol. Kristal AR: Vitamina A, retinoizi și carotenoizi ca agenți chimiopreventivi pentru cancerul de prostată. Rev Environ Health.

Curr Opin Urol. Mol Biol Cell. Fapte despre suplimentele alimentare — zinc. Serviciul de nutriție clinică. Maryland, Institutele Naționale de Sănătate. J Pediatr Hematol Oncol. Costello LC, Franklin RB: Rolul nou al zincului în reglarea metabolismului citratului de prostată și implicațiile acestuia în cancerul de prostată.
Cancerul de prostată Disostatica prostatică. Epidemiol Rev. Biomarkeri de cancer Epidemiol Prev. Giovannucci E: Produse de tomate, licopen și cancer de prostată: o revizuire a literaturii epidemiologice.

Etminan M, Takkouche B, Caamano-Isorna F: Rolul produselor de tomate și licopen în prevenirea cancerului de prostată: o meta-analiză a studiilor observaționale. Biochem Biophys Res Comun. Hormă de creștere IGF Res.
Exp Biol Med Maywood. J Agric Food Chem. Investiți noi medicamente. J Nutr Biochem. Rezumat Br J Rac. Gupta S, Mukhtar H: ceai verde și cancer de prostată. Park OJ, Surh YJ: Potențialul chimiopreventiv al epatelor galate și genisteinei: dovezi din studii epidemiologice și de laborator. Toxicol Lett. Paschka AG, Butler R, Young CY: Inducerea apoptozei în liniile celulare de cancer de prostată de componenta ceaiului verde, – — epigalocatechingalate.

Cancer Lett. Urol Oncol. Terry PD, Terry JB, Rohan TE: aport de acizi grași cu lanț lung n-3 și risc de cancere ale sânului și prostatei: studii epidemiologice recente, mecanisme biologice și indicații pentru cercetările viitoare. Astorg P: Acizi grași polinesaturați N-6 și N-3 dietetici și risc de cancer de prostată: o revizuire a dovezilor epidemiologice și experimentale. Lewis CJ: Scrisoare privind cererea de sănătate a suplimentului alimentar pentru acizii grași omega-3 și bolile coronariene. FDA Nr. Erratum în: J Natl Cancer Inst ; Arterioscler Tromb Vasc Biol. Erratum în: Arterioscler Tromb Vasc Biol.
Stoeckli R, Keller U: grăsimi nutritive și riscul de diabet de tip 2 și cancer. Fiziol Behav. Moyad MA: Reducerea grăsimilor dietetice pentru reducerea riscului de cancer de prostată: entuziasm controlat, învățarea unei lecții de la sân sau alte tipuri de cancer și imaginea de ansamblu. Adresa de corespondență: Dr. Franklin C. Lowe W 71st St.

Acceptat: 12 septembrie Studiile epidemiologice au sugerat că vitamina E și beta-caroten pot influența fiecare dezvoltarea cancerului de prostată. În Studiul de prevenire a cancerului beta-caroten, Alpha-Tocopherol, un studiu controlat, am studiat efectul alfa-tocoferolului o formă de vitamina E și a suplimentării de beta-caroten, separat sau împreună, asupra cancerului de prostată la fumătorii de sex masculin.
Un total de fumători de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani din sud-vestul Finlandei au fost repartizați la întâmplare pentru a primi alfa-tocoferol 50 mg , beta-caroten 20 mg , ambii agenți sau placebo zilnic timp de ani median, 6,1 ani. Efectele suplimentării au fost estimate printr-un model de riscuri proporționale și s-au calculat valorile P față-verso. Am găsit de cazuri noi și 62 de decese cauzate de cancer de prostată în perioada de urmărire. Reducerea a fost evidentă în cancerul de prostată clinic , dar nu și în cel latent.
Niciun agent nu a avut niciun efect asupra intervalului de timp dintre diagnostic și moarte.

Suplimentarea pe termen lung cu alfa-tocoferol a redus substanțial incidența cancerului de prostată și mortalitatea la fumătorii de sex masculin. Alte teste controlate sunt necesare pentru a confirma rezultatele. Sucul de rodie s-a dovedit a fi o sursă bogată de polifenolice — flavonoide. Datele pre-clinice au sugerat capacitatea sucului de rodie de a modula creșterea și evoluția cancerului de prostată.
Pentru a masura efectele clinice ale sucului de rodie la pacienții cu cancer de prostată, a fost efectuat un studiu clinic. Pacienții au fost tratati cu 8 uncii de suc de rodie pe zi pe gură soi minunat, echivalentul a 1,5 mmol din totalul polifenolilor pe zi până la progresia bolii. Obiectivele clinice au inclus siguranța, efectul asupra PSA seric și explorator studii de laborator. Pacienții au fost urmăriți la intervale de 3 luni pentru PSA seric și sânge și urină au fost colectate pentru studii de laborator. Nu au fost raportate evenimente adverse grave și tratamentul a fost bine tolerat.

Pe durata de studiu nu s-a dezvoltat boală metastatică. Polifenolii de rodie au fost detectați în urina tuturor participanților de LC-MS. Beneficiul pozitiv și semnificativ efecte asupra parametrilor PSA obținuți, împreună cu efectele de laborator corespunzătoare pentru cancerul de prostată în vitro sustin acestea!
Sursa finanțării: Roll International. Studiile clinice experimentale și preliminare au sugerat că melatonina hormonală pineală MLT poate stimula exprimarea receptorului hormonal atât pe celulele normale, cât și pe celulele canceroase. Mai mult decât atât, MLT a părut să inhibe creșterea unor linii de celule canceroase, inclusiv cancerul de prostată, fie prin exercitarea unei acțiuni citostatice directe, fie prin scăderea producției endogene a unor factori de creștere a tumorii, cum ar fi prolactina PRL și creșterea asemănătoare insulinei.

Pe această bază, a fost efectuat un studiu pentru a evalua eficacitatea clinică a unei combinații de neuroendocrine constând în analogul LHRH triptorelin plus MLT în cancerul de prostată metastatic care progresează doar pe triptorelină.
Acest studiu preliminar ar sugera că administrarea concomitentă a hormonului pineal MLT poate depăși rezistența clinică la analogii LHRH și poate îmbunătăți condițiile clinice la pacienții cu cancer de prostată metastazici. Există gradienți geografici mari ai ratelor de mortalitate pentru un număr de cancer în SUA de exemplu, ratele sunt aproximativ de două ori mai mari în nord-est comparativ cu sud-vestul.
Factorii de risc, cum ar fi dieta, nu explică această variație. Studii anterioare au demonstrat că distribuțiile geografice pentru cinci tipuri de cancer sunt legate invers de radiațiile solare. Scopul studiului actual a fost de a determina câte tipuri de cancer sunt afectate de radiațiile solare și câte decese premature cauzate de cancer se datorează radiațiilor ultraviolete UV insuficiente.

Datele UV-B din iulie și ratele mortalității prin cancer în SUA pentru anii au fost analizate într-un studiu ecologic. Rezultatele studiului actual confirmă rezultatele anterioare că radiațiile solare UV-B sunt asociate cu un risc redus de cancer la sân, colon, ovar și prostată, precum și limfom non-Hodgkin. S-a constatat că alte malignități suplimentare prezintă o corelație inversă între ratele de mortalitate și radiațiile UV-B: vezică, esofagian, rinichi, plămâni, pancreatic, rectal, stomac și corpus uteri.
Numărul anual de decese premature cauzate de cancer din cauza expunerilor mai mici la UV-B a fost de Rezultatele studiului actual demonstrează că o mare parte din variația geografică a ratelor mortalității prin cancer în SUA poate fi atribuită variațiilor expunerii la radiații solare la radiații UV-B. Astfel, multe vieți ar putea fi prelungite printr-o expunere crescută atentă la radiațiile solare UV-B și mai în siguranță, suplimentarea cu vitamina D3, în special în lunile de non-vara.

William B. GrantE-mail pe autor William B. Abstract Obiectiv: Scopul acestei cercetări este de a identifica și determina importanța relativă a riscurilor dietetice și de mediu și a factorilor de reducere a riscului pentru mortalitatea prin cancer de prostată. Materiale și metode: O abordare ecologică multi-țară a fost utilizată în analizele de regresie multivariate cu rate de mortalitate prin cancer de prostată și factori dietetici și radiații solare ultraviolete B UV-B. Ratele mortalității prin cancer de prostată pentru 32 de țări predominant caucaziene la sfârșitul anilor au fost obținute de la Organizația Mondială a Sănătății.
Datele de aprovizionare dietetică au fost obținute de la Organizația pentru Alimentație și Agricultură. Datele anuale solare UV-B privind doza au fost obținute de la stațiile terestre europene și au fost utilizate pentru a estima valorile în altă parte. Au fost efectuate analize de regresie liniară și multiplă pentru toate cele 32 de țări, precum și pentru cele 20 de țări europene.

Rezultate: Cel mai puternic factor de risc pentru mortalitatea prin cancer de prostată au fost produsele de origine animală, porțiunea de lapte slab și alcool fiind ceva mai slabe; cei mai puternici factori de reducere a riscului au fost ceapa, alte produse vegetale de protecție exclusiv alcoolul, uleiurile și îndulcitorii și radiațiile solare UV-B lumina solara ce induce vitamina D3.
Datele dietetice pentru —81 au dat cele mai mari corelații. Concluzii: Aceste rezultate sunt în concordanță cu factorul I de creștere asemănător insulinei IGF-I , fiind un factor de risc important pentru cancerul de prostată, alcoolul și calciul fiind factori de risc mai puțin importanți și legumele de familie alium ceapa usturoi și vitamina D fiind factori importanți de reducere a riscului. Aceste rezultate ar trebui să ofere îndrumări pentru studii suplimentare privind legăturile dietetice și de mediu cu cancerul de prostată. Scopul a fost evaluarea asocierii dintre nivelul seric de vitamina D hidroxivitamina D și riscul de cancer de prostată.

Studiul de caz curat s-a bazat pe o monitorizare de 13 ani de aproximativ Prin legătura record cu dosarele Registrului finlandez al cancerului, de cazuri de cancer de prostată au fost identificate în cohortă.
Au fost potriviți 1: 4 la controale de probă de densitate de probabilitate pentru vârstă, timp de prelevare de probe și reședință. Nivelurile serice de hidroxivitamină D VD la intrare au fost măsurate pentru cazuri și controale. Riscurile relative ale cancerului de prostată au fost derivate folosind analiza regresivă logistică condiționată. Riscul de cancer de prostată, analizat prin quartile nivelurilor de 25 VD, a fost invers legat de 25 VD. Bărbații cu concentrație de 25 VD sub mediană au avut un risc relativ ajustat OR de 1,7 în comparație cu bărbații cu un nivel de 25 VD peste median.
Vârsta medie la diagnosticul pacienților cu concentrație de 25 VD peste mediană a fost de 1,8 ani mai mare decât cea a pacienților cu vitamina D sub mediană 63,1 față de 61,3 ani.

Concluzionăm că nivelurile scăzute de 25 hidroxiVitamina D sunt asociate cu un risc crescut pentru expunerea anterioară ulterioară și dezvoltarea mai agresivă a cancerului de prostată, în special înainte de andropauză. Obiective: A explora dacă mortalitatea cauzată de cancerul mamar feminin, ovarian, colon și prostată au fost asociate negativ cu expunerea la soare.
Metode : Un studiu de caz de control al mortalității bazat pe un certificat de deces a fost realizat în cinci tipuri de cancer: cancer de piele feminin, ovarian, colon, prostată și non-melanom ca un control pozitiv pentru a examina asociațiile cu expunerea rezidențială și ocupațională la lumina soarelui. Cazurile au fost toate decesele cauzate de aceste tipuri de cancer între și în 24 de state din Statele Unite. Controalele, care au fost frecvența de vârstă, adaptate la o serie de cazuri, au excluzat decesele cauzate de cancer și anumite boli neurologice.

Regresia logistică multiplă a fost utilizată într-un model care a inclus vârsta, sexul, rasa, expunerea rezidențială la lumina soarelui bazată pe regiune și statutul socioeconomic, expunerea ocupațională la lumina soarelui și activitatea fizică ultimele trei bazate pe ocupația obișnuită. Rezultate: Expunerea rezidențială la lumina soarelui a fost asociată negativ adica INVERS și semnificativ cu mortalitatea cauzată de cancerul mamar, ovarian, prostatic și de colon feminin. Pentru ambele tipuri de cancer, asocierea negativă cu lumina soarelui ocupațional a fost cea mai mare în regiunea geografică cu cea mai mare expunere la soare și a fost independentă de activitatea fizică la locul de muncă. Concluzii: În acest studiu exploratoriu, spre deosebire de mortalitatea cauzată de cancerul de piele non-melanom, mortalitatea cauzată de cancerul de sân feminin și cancerul de colon au fost asociate în mod negativ atât cu lumina solară rezidențială, cât și profesională.
Meniu Sări la conţinut. Zece elevi de la Liceul Matei Basarab, c O nouă tragedie cutremură România.

Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a în Cu Vlad Voiculescu despre Brăneștiul cop Un ratat a vrut să-și bată joc de Monet, Cum vor fi calculate pensiile de acum în Tragedie în România! A murit după ce pol Doliu în muzica popular Un motan bolnav pe care nimeni nu voia să îl ajute, transfor Schimbări zguduitoare pentru toată pla Avea în față tot viitorul Zece elevi de la Liceul Matei Basarab, condamnați la muncă s Ce s-a întâmplat.
Adda a renunțat la câteva alimente și și-a schimbat viața. Alergiile de primăvară: fructele şi legumele pe care trebuie Rapper-ul de la Paraziții ar fi E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei. Văduva lui Sebastian Papaiani susține că are o legătură paranormală cu actorul. Ce i-a cerut Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții!
Și-a arătat complet trupul într-un body prea O nouă tragedie cutremură România. Avea în față tot viitorul, dar s-a sinucis. În Italia au fost descoperite 16 persoane cu super-imunitate la Covid Explicațiile specialiștilor. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte.

Secretul ştiut

Tratamente naturiste si alternativ cancer de prostata | TRATAMENTE CANCER EFICIENTE, NON – toxice

Totul despre cancerul de prostata, simptome si tratament
Prostata este o glanda importanta a sistemului reproducator masculin. Cele mai Tratament impotriva cancerului de prostata afectiuni ale acesteia sunt: prostatita, marirea prostatei si Tratament impotriva cancerului de prostata de prostata. Iata ce tratament medicamentos se foloseste pentru tratarea bolilor prostatei! Prostatita este infectia prostateicare poate impohriva cauzata de o infectie bacteriana. Aceasta boala poate aparea la orice prosrata si se manifesta prin simptome precum nevoia frecventa de urinare, senzatia de goliere incompleta a vezicii urinare chiar si dupa mictiune, febra, frisoare, usturimi si dureri la urinare. Medicul este cel in masura sa stabileasca diagnosticul de prostatita, dar si tratamentul.

Prostatita de cauza bacteriana se va trata cu antibiotice. In cazuri severe, de prostatita acuta, poate fi necesara internarea pacientului, astfel incat acesta sa primeasca antibioticele pe cale injectabila. In cazul tratamentului cu antibiotice orale, poate fi necesara administrarea pastilelor timp de saptamani, astfel incat infectia sa fie vindecata complet. Mai mult decat atat, daca pacientul are de-a face cu o prostatita bacteriana cronica, poate fi necesara administrarea antibioticelor chiar si cateva luni la rand. Tratament impotriva cancerului de prostata blocantele sunt si ele folosite in tratarea prostatitei, acestea ameliorand simptomele cauzate de aceasta boala. Disconfortul si durerile la urinare pot fi combatute cu aceste medicamente. Medicamentele impotriav sunt, de asemenea, utilizate adesea pentru ameliorarea durerilor si pentru dw inflamatiei.

Totul despre cancerul de prostata, simptome si tratament

Ultrasunetele: tratamentul minune împotriva cancerului de prostată

Context: Supraviețuirea pe termen lung a pacientului în cancer este afectată de rezistența la medicamente. S-a demonstrat că HNK sporește efectele chimioterapiei și inhibă rezistența la medicamente în modelele preclinice. HNK a fost bine tolerat în mai multe modele animale atunci când a fost administrat oral, intravenos IV și pe cale intraperitoneală. Obiectiv: Ne propunem să evaluăm eficacitatea, siguranța și tolerabilitatea HNK-IV la pacienții cu tumori rezistente Tratament impotriva cancerului de prostata medicamente. Metode: Acesta este un studiu de caz a 2 pacienți cu cancer care au utilizat HNK-IV ca parte Tratament impotriva cancerului de prostata regimului lor de tratament pentru cancer. Rezultate: Răspunsul clinic pozitiv a fost obținut la ambii pacienți, inclusiv simptome îmbunătățite și calitatea vieții.

Nu au apărut efecte secundare adverse grave și nu au existat efecte adverse asupra parametrilor de laborator hemoleucogramă completă, rinichi și funcție hepatică. S-au observat sedare tranzitorie și greață minoră și s-au rezolvat după infuzie. Având în vedere rezultatele clinice pozitive, siguranța și tolerabilitatea, utilizarea HNK-IV justifică investigații suplimentare cu privire la formularea optimă și utilizarea acesteia ca terapie adjuvantă la pacienții cu cancer. Răspândirea metastatică a tumorilor solide este responsabilă direct sau indirect pentru majoritatea deceselor cauzate de cancer.

Lasă un răspuns