Leacul lui valeriu popa pentru prostata

12/8/ · Regim de dezintoxicare conceput de Valeriu Popa pentru cancer si starile precanceroase – 45 de zile –. – ora se inghit 4 linguri de orez crud (inmuiate cu o ora inainte) cu 1/2 litru de apa distilata. – ora se consuma aceeasi salata ca la ora inlocuind merele cu pere. – Inainte de culcare cu o ora, se consuma 30 de seminte crude. Cuvânt despre Valeriu Popa Valeriu Popa este un nume cunoscut, cu puternice rezonanţe pentru foarte mulţi români. Vocaţia lui Valeriu Popa a fost cea de a vindeca suferinţele semenilor. 2/11/ · REGIM DE DEZINTOXICARE CONCEPUT DE VALERIU POPA PENTRU CANCER SI STARILE PRECANCEROASE – 45 DE ZILE – – Dimineata la sculare: terapia cu ulei si malai – ora se inghit 4 linguri de orez crud (inmuiate cu o ora inainte) cu 1/2 litru de apa distilata – ora se amesteca si se consuma urmatoarele: gr. grau incoltit – 1/2 kg. mere rase – 3 linguri telina rasa -, Programul zilnic recomandat de Valeriu Popa pentru cei grav bolnavi (CANCER) timp de 45 zile: Ora Terapia de ulei La sculare, 1 lingură ulei de floarea,

Leacul lui valeriu popa pentru prostata

Leacul lui valeriu popa pentru prostata
În general, disfuncţia se datorează schemelor negative privind sexualitatea. Dacă noi nu ştim să pierdem, atunci suntem privaţi de posibilitatea de a dobândi. Impietrirea inimii. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Sunt suficient de bun. Iubirea de Dumnezeu este singura posibilitate de a fi întotdeauna fericit. Ma inconjoara numai iubire. Problemele conflictuale îndelungate, insatisfacţiile, conflictele interpersonale generează hipertensiuni Leacul lui valeriu popa pentru prostata şi boli de inimă. Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu.

Legile lui Dumnezeu sunt destinate pentru obţinerea sănătăţii spirituale şi a fericirii umane, opoziţia faţă de ele generează durere spirituală şi suferinţă. Dacă un om încalcă flagrant legile supreme poate muri, nu numai el ci şi întreg neamul său.

Valeriu Popa – Despre cancer şi vindecarea lui

Valeriu Popa vindecarea-prin-gandire
Refuzul prezentului-acum. Accept tot ce e bun, stiind ca toate Leacull si dorintele se vor implini. Sentimentul zadarniciei in viata. Prin gând omul se îmbolnăveşte şi tot prin gând el se vindecă. Planificare nepotrivita.

Endometroza C. Inlocuirea iubirii de sine cu substituenti invinuitori. Este minunat sa fii femeie. Ma iubesc si sunt implinita. Entorse C. Nu doresti sa te misti in anumite sectoare ale vietii. Sunt impacat. Excrescente C. Intretinerea resentimentelor. Ma iubesc in totalitate si imi port de grija. Sunt multumit. Boli cu litera F 19 19 Exprim ceea ce sunt.

Febra de fan C. Credinta in persecutie. Sunt in siguranta tot timpul. Fese-sezut C. Sunt puternic. Fata cazuta C. Resentiment contra vietii. Iubire si bucurie. Trecutul este iertat si uitat. Sunt liber in acest moment. Febra C. Accept sa primesc toata abundenta, libertatea, bucuria vietii. Ficat afectiuni C. Flatulenta C. Idei nedigerate. Flebita C. Invinuind pe altii pentru limitarile si lipsa bucuriei in viata. Frigiditate C.
Negarea placerii. Credinta ca sexul este rau.

Parteneri insensibili. Teama de tata. Ma bucur ca sunt femeie. Furuncul C. Fierberea otravitoare a gandurilor la adresa nedreptatilor personale. Exprim iubire si bucurie si sunt in pace. Boli cu litera G C. Dureri in gat C. Furie inghitita. Creativitate innabusita. Refuzul schimbarii. Ma exprim cu bucurie si liber. Imi exprim propria creativitate. Sunt bucuros ca ma transform. Gat-vertebre cervicale C. Incapacitate de a vedea si ce e in urma. Sunt linistit. Privesc in toate directiile cu iubire. Gat-deplasari ale vertebrelor C.
Sunt cai nelimitate de a vedea si a face aceste lucruri.

Nod in gat C. Liber si bucuros ma exprim asa cum pot mai bine si asa cum sunt. Gat dureros-intepenire C. Senzatia ca nu te poti exprima asa cum esti tu. Greata C. Respingerea unei idei sau a unei experiente. Am incredere in procesul vietii care imi aduce numai ce este bun pentru mine. Gingii sangerande C. Sunt plin de liniste si pace. Afectiuni gingivale C. Dezinteres fata de viata. Urmez un drum drept si ma accept cu iubire. Aparatul genital C. Probleme genitale C. Sunt perfect exact asa cum sunt. Probleme glandulare C. Ascunderea sinelui. Sunt perfect asa cum sunt. Ma iubesc si ma accept in totalitate. Imi supervizez gandurile. Cand va veni si randul meu? Gastrita C.
Nesiguranta indelungata. O senzatie terifianta de infern. Las viata sa-mi calauzeasca pasii.

Gusa C. Sentimentul zadarniciei in viata. Sunt liber sa fiu eu insumi. Guta C. Sunt plin de iubire si in pace cu mine insumi si cu toti ceilalti. Gonoree C. Imi iubesc sexualitatea. Ma iubesc pe mine insumi si sunt fericit. Gripa C. Credinta in date statistice. Idei preconcepute. Sunt eliberat de orice tensiune, inflamatii, influente si manipulari. Sunt eu insumi in pace. Glezne afectiuni legate de glezne C. Incapacitate de a primi placere.

Accept toate placerile pe care viata mi le ofera. Afectiuni ale gurii C. Incapacitate de a primi idei noi. Concepte statute vechi. Ma hranesc cu iubire si bucurie pe mine insumi.
Genunchi afectiuni C. Incapacitate de a se apleca, de a fi flexibil. Nu doreste sa cedeze, sa renunte. Ma mladiez, devin flexibil si curg, plutesc cu usurinta. Totul este perfect. Boli cu litera H C. Oscilatie prelungita. Senzatie ca viata a devenit de nesuportat. Halena C. Ganduri murdare si respingatoare. Barfe rusinoase si josnice. Manie si ganduri de razbunare. Ma eliberez cu iubire de tot trecutul. Inspir si expir numai iubire. Hepatita C. Parasesc trecutul si ma indrept catre nou.

Hemoroizi C. Furie pentru trecut. Exista timp si spatiu pentru tot ceea ce vreau sa fac. Hernie C. Tensiune, incordare, greutati, expresie creativa incorecta. Herpes labial C. Herpes genital C. Rusine publica. Credinta intr-un Dumnezeu care pedepseste. Respingerea genitala.
Ma bucur de sexualitatea mea in corpul meu. Sunt minunata. Herpes simplex C. Sunt in pace si armonie cu viata. Hirsutism C. Patura folosita este, de obicei, teama. Dorinta de a invinovati este, adesea, o lipsa a dorintei de a se hrani. Ma acopar cu iubire si aprobare. Este bine pentru mine sa fiu cine sunt. Hiperactivitate C. Te simti sub presiune si innebunit. Toata presiunea se dizolva. Sunt suficient de bun. Hipertiroidism C. Iau propriile mele decizii.

Ma realizez eu insumi. Hiperventilatie C. Rezistenta la schimbare.
Ma iubesc si ma incred in procesul vietii. Hipoglicemie C. Hipotiroidie C. Te simti fara speranta. Hrana otravita C. Senzatia de neajutorare. Hipertensiune C. Sunt in liniste si pace deplina. Hipotensiune C. Viata mea e o continua sarbatoare, plina de fericire. Boala Hodgkin C. O intrecere nebuneasca in a-ti dovedi tie insuti, simultan cu pierdera bucuriei vietii in aceasta cursa infernala, ca nu esti bun, pana cand sangele nu mai poate sprijini fiinta.
Sunt suficient de bun exact asa cum sunt. Ma iubesc si ma accept pana in adancul fiintei. Sunt insasi expresia bucuriei si ea ma ridica. Divinitatea ma sustine. Boli cu litera I C. Pierderea bucuriei.

Impietrirea inimii. Credinta in stres si incordare. Permit cu iubire bucuriei sa curga prin mintea, trupul si experienta mea.
Exprim mereu numai iubire pentru toti. Ileita boala Crohn, enterita C. Senzatia de a nu fi suficient de bun. Tot ceea ce fac este perfect. Sunt in pace si sunt minunat. Impotenta C. Convingeri sociale. Ciuda impotriva unui partener anterior. Teama de mama. Incontinenta C. Sentimentul ca-ti scapa controlul mental al emotiilor. E mai sigur pentru mine sa-mi exprim emotiile. Indigestie C. Infectii virale C. Sunt linistit, echilibrat. Inflamatii C. Vede rosu inaintea ochilor.

Ganduri inflamate. Infectii urinare C.
Opozitie si respingere a sexului sau a iubirii. Invinovatirea tuturor. Sunt bucuros sa ma schimb. Ma iubesc si ma accept. Infectii micotice C. Refuzul propriilor nevoi. Intestine afectiuni C. Icter C. Motive nejustificate, dezechilibrante. Boli cu litera L C. Laringita C. Teama de a vorbi. Resentimente contra autoritatii. Este bine sa ma exprim. Lepra C. O credinta inradacinata adanc ca nu esti suficient de bun si de curat. Sunt ghidat si inspirat Divin. Iubirea vindeca toata viata. Leucemie C. Este bine si sigur sa fiu eu. Leucoree C. Manie la adresa partenerului.
Eu sunt puterea. Ma bucur de feminitatea mea.

Sunt libera. Lupus eritematos C. Mai bine mori decat sa lupti pentru sine. Manie si autopedepsire. Cer puterea mea. Ma iubesc, ma aprob. Sunt liber si in siguranta. Limfa C. Curg cu iubire si bucurie. Pacea mintii este a mea. Limba afectiuni C. Luxatii C. Refuzul de a se misca intr-o directie sigura. Boli cu litera M C. Deschis la fiecare slabiciune. Manie in interior. Iritari nervoase. Mirosul corpului C. Nu-ti place propria persoana. Frica fata de ceilalti. Sunt in siguranta acum si pentru totdeauna. Maduva spinarii afectiuni C. Sunt in siguranta, iubit si sprijinit total.
Maini orice afectiune a mainii C. Tinere si manuire.

Mangaiere, piscare, prindere… N. Malarie C. Mastoidita C. Esti surd la ceea ce se intampla. Teama ce infecteaza intelegerea. Sunt o oaza de pace, bucurie si iubire. Totul e bine in lumea mea. Menopauza tulburari C. Teama de imbatranire. Respingere a sinelui. Nu te simti suficient de buna. Menstruatie probleme C. Credinta ca organele genitale sunt pacatoase si murdare.
Migrena C. Rezistenta la curgerea vietii. Teama sexuala. Viata este pentru mine. Mononucleoza C. Ii invinovatesti pe altii. Mult criticism interior. Nu-ti mai pasa de tine. Ma vad pe mine in altii si iubesc ceea ce vad. Ma bucur sa traiesc. Muschi afectiuni C. Inabilitate de a te misca prin viata.

Distrofie musculara C. Sunt liber sa fiu cel bun pentru mine asa cum pot.
Maxilar inclestat C. Pierderea controlului. Refuzul de a-si exterioriza sentimentele. Vorbesc usor si ma exprim bland. Viata ma sprijina. Miopie C. Neincredere in ceea ce urmeaza. Meningita C. Boli cu litera N C. Chestiuni neterminate. Sunt in pace asa cun sunt. Neoplasm C. Ma iubesc si ma voi recompensa cu ganduri de lauda. Negi C. Credinta in soarta grea si uratenie. Am incredere in procesul vietii. Sunt liber si ma exprim bucuros cum pot mai bine.

Narcolepsie C. Frica extrema. Vrea sa scape de tot. Nu doreste sa fie aici. Noduli C. Nevralgie C. Suferinta pe comunicare. Comunic cu iubire. Nefrita C. Nervi afectiuni nervoase C. Infundarea canalelor de comunicare. Sunt insiguranta.
Totul e bine. Neincredere in viata. Comunic cu inima mea. Nas afectiuni C. Te simti neluat in seama si neapreciat. Plangi dupa iubire. Imi recunosc adevarata valoare. Sunt minunat. Plans interior. Lacrimi de copil.

Acum aleg sa ma bucur de viata. Boli cu litera O C. Otita C. Nu doreste sa auda. Prea multa zarva. Parinti argumentand. Ascult cu iubire ceea ce este bun si placut. Sunt in centrul iubirii. Oase — fracturi C. Sunt bine structurat si echilibrat. Deformari oase C. Muschii nu se pot relaxa. Pierderea mobilitatii mentale. Ma relaxez si am incredere in procesul vietii. Osteomielita C. Se simte de nesuportat. Osteoporoza C. Oboseala C. O lipsa de iubire.

Ovare afectiuni C.
Ochi afectiuni C. Dorinta nebuna de a lovi sau de a sfarama pe oricine si orice din cale. Teama de a vedea propria persoana. Scopuri incrucisate. Presiune din rani vechi. Covarsit de tot. Refuzul de a vedea cu dragoste. Ar prefera sa moara decat sa ierte, fiind rautacios. Respir viata si vad cu compasiune si ma aprob. Nu doreste sa vada. Obezitate C.
Adesea arata frica si nevoie de protectie. Frica poate fi mascata de o furie exterioara si o rezistenta in a ierta. Sunt in siguranta intotdeauna. Sunt dornic sa cresc si sa imi asum responsabilitatile vietii. Ii iert pe toti, iar acum imi formez propria viata asa cum mi-o doresc. Sunt liber si pe deplin multumit.

E mai bine pentru mine sa depasesc limitarile parintilor. Furie fata de tata. Amandoi suntem liberi. Nevoia de ocrotire. Fuga fata de sentimente. In cautarea implinirii. Sunt in siguranta acolo unde sunt. Imi creez propria siguranta. Ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt. Boli cu litera P C. Viata este aici pentru mine si am incredere in procesul vietii. Probleme cu imbatranirea C. Gandire veche. Teama de a fi propria persoana. Refuzul prezentului-acum. Fiecare moment al vietii este perfect.

Piciorul atletului C. Inabilitate de a te misca inainte. Imi acord permisiunea de a merge inainte. E bine sa inaintezi. Picior dorian C. Probleme feminine C. Respingerea feminitatii. Respingerea principiului feminin. Imi place faptul ca sunt femeie. Imi iubesc co Probleme cu spatele coloana – partea inferioara C. Lipsa suportului financiar. Intotdeauna viata imi ofera tot ce am nevoie. Sunt liber sa ma misc inainte cu iubire in inima mea. Se simte neiubit.
Tine iubirea in spate.

Viata ma sprijina si ma iubeste. Paralizie C. Fuga de o situatie sau de o persoana. Sunt una cu viata. Sunt total adecvat situatiilor. Paralizie Bell C. Neexteriorizarea sentimentelor. Ma iert. Paralizie cerebrala C. Parestezii C. Mort mental. Raspund iubirii din fiecare. Pancreas C. Pancreatita C. Suparare si frustrare pentru ca viata se pare ca si-a pierdut dulceata.
Paraziti C. Probleme cu vezica urinara C. Idei vechi. Teama de a le lasa sa plece. Plans C. Pirozis C. Teama acaparatoare. Prurit C. Te scarpini ca sa scapi sau ca sa iesi. Accept tot ce e bun, stiind ca toate nevoile si dorintele se vor implini. Par incaruntit C. Presiune si incordare continua. Sunt puternic si capabil. Probleme cu picioarele C. Nu vrea sa inainteze.

Plaman afectiuni C. Afectiuni pulmonare C. Frica de a primi de la viata. Nu simte placerea si bucuria trairii unei vieti pline si abundente. Traiesc viata cu iubire si bucurie deplina. Obosit de viata. Rani emotionale ce nu li se permite vindecarea. Acesta este un moment nou. Boala Poison Ivy C. Poliomielita C. Dorinta de a opri pe cineva. Imi creez starea de bine si libertatea prin ganduri iubitoare. Periodontita C. Oameni fara importanta.

Prostata C. Presiune sexuala si vina. Credinta in imbatranire. Imi accept propria putere. Spiritul meu este mereu tanar. Psoriazis C. Omori sensul sinelui.
Refuzul de a accepta responsabilitatea propriilor sentimente. Merit si accept tot ce-i mai bun in viata. Piele C. Anxietate, teama. Probleme vechi ingropate. Cu iubire ma protejez. Cu ganduri de iubire si bucurie trecutul este iertat si uitat. Plex solar C. Reactii intestinale. Sunt intelept, puternic si tare. Boli cu litera R C. Teama de a nu fi controlat. Rau de mare C. Teama de moarte. Lipsa de control.

Sunt in pace oriunde. Rau de masina C. Te simti prins in capcana. Ma inconjoara numai iubire. Rabie C. Credinta ca violenta este raspunsul.
Rinichi C. Dezamagire, nereusita. Reactii ca cele ale unui copil mic. Extrag numai binele din fiecare experienta a mea. Este bine sa cresc. Rani C. Senzatia de vinovatie. Ma iubesc, ma accept si ma apreciez la adevarata mea valoare. Creez numai experiente de bucurie in lumea mea iubitoare. Raceli C.
Iubirea ma inconjoara si ma protejeaza mereu. Sunt in deplina siguranta si totul este bine. Reumatism C. Amaraciune cronica. Te simti victimizat. Pe masura ce ma iubesc si ma aprob, experientele mele sunt din ce in ce mai bune.

Rigiditate C. Respiratia probleme C. Este bine sa traiesti. Retinere de fluide C. Idei imbacsite, dureroase. Boli cu litera S C. Nimanui nu-i pasa. O puternica credinta ca nu este suficient de bun. Negarea eu-lui. Vina sexuala. Ma bucur de sexualitatea mea. Ma bucur de tot ceea ce sunt. Ma iubesc si ma apreciez. Suprarenale afectiuni glandulare C. Indiferenta, ignoranta fata de sine. Solduri afectiuni C. Frica de a merge inainte in deciziile importante.

Inaintez in viata cu hotarare si cu bucuria oricarei varste.
Scleroza laterala amiotrofica C. Negarea si refuzul succesului. Sunt in siguranta in orice situatie. Probleme ale sangelui C. Afectiuni ale sanilor C. A pune inainte de toate pe oricine altcineva, sufocandu-l. Exagerare a protectiei. Acum am grija de mine si ma hranesc cu iubire si bucurie. Ii las pe toti ceilalti liberi sa fie asa cum doresc si suntem cu totii liberi si in deplina siguranta. Surditate C. Ce nu vrei sa asculti? Sunt unul una cu totul. Scleroza in placi C. Inima impietrita si ingreunata. La fel si mintea. Spate curbura lui afectiuni C. Frica si incercarea de a reveni la ideile vechi. Neincrederea in viata.

Lipsa increderii in general. Lipsa curajului si a responsabilitatii. Stiu ca viata ma sprijina intotdeauna si am incredere in ea.
Sunt plin de iubire si bucurie. Sindrom premenstrual C. Confuzie lasata sa domine. Oferirea puterii unor influente exterioare. Sunt o femeie plina de putere si minunata. Orice particica din corpul meu functioneaza perfect. Ma iubesc si sunt in pace. Scabie C. Este compus din urmatoarele procedee obligatorii: 1. Masaj automasaj. Administrarea de Apisan-Forte. Terapia mentala.

Acest […]. Putem scăpa de Cancer? You are browsing archives for Etichetă: Valeriu Popa. Rețeta de bitter suedez a vindecătorului Valeriu Popa. Ce afecțiuni tratează unul dintre cele mai vechi leacuri din lume 23 octombrie Scris de Cancerul poate fi Prevenit, se poate Trata si chiar Vindeca.
Lasă un comentariu.

Arhive Valeriu Popa – Putem scăpa de Cancer?

Cauzele spirituale ale bolilor – Valeriu Popa – Laur Manea
Ora 7. Terapia de ulei La sculare, 1 lingură ulei de floarea-soarelui poate fi şi alt ulei Leacul lui valeriu popa pentru prostata, se mestecă 20 min. Se scuipă uleiul în WC şi se raclează limba cu o linguriţă de plastic sau o coadă de lingură de lemn, îndepărtându-se stratul albicios-gălbui depus. Apoi se perie limba cu o periuţă de dinţi specială pentru acest scop. Se pune pe foc apă în 2 vase de câte litri şi se prepară infuziile pentru clismă şi, la femei, spălătură vaginală. Se pregăteşte apă caldă pentru igienizare după clismă. Infuzie pentru clismă: se pun 2 linguri lrostata în 2 litri apă clocotită.

Se lasă 10 min.

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

Valeriu Popa

Rețeta pentru ;rostata suedez a fost ținută mult timp secretă, beneficiile acestui leac fiind însă recunoscute pe scară largă. Se pun comprese cu ulei de ricin incalzit la 40 °C pe un material din lana subtire pura, nu amestecuriLsacul cu un plastic. Compresa se va aplica cate doua ore dimineata si Leacul lui valeriu popa pentru prostata ore seara. Peste noapte, se pun comprese cu coada calului oparita 50 g plantacare se tin pana dimineata. Dupa compresele […].

Valeriu Popa — omul care a reusit numeroase vindecari considerate spectaculoase, cel care a patruns tainele naturii si a deslusit secretul luptei cu bolile — este deja un personaj Leacul lui valeriu popa pentru prostata pentru multi romani, si nu numai. Viata sa a fost dedicata in intregime vindecarii oamenilor deznadajduiti, in mod dezinteresat, redand semenilor sai credinta si bucuria […]. Terapia de ulei La sculare, 1 lingură ulei de floarea-soarelui poate fi şi alt uleise mestecă 20 min.

Lasă un răspuns