Produse prostata hypericum

Afectiuni genitale. Contul Meu. 0 0,00 lei. Prostaborat 60 capsule – producator Hypericum se recomanda pentru Prostatita si face parte din oferta magazinul online cu produse naturiste si bio prostatita.adonisfarm.ro Compozitie / Prospect Extract palmier pitic (Serenoa repens), Omega 3 din alge, Fructoborat de calciu, Vitamina E naturala, Drojdie selenita, Continuă lectura

Totul despre hiperplazia benigna a prostatei

Hiperplazia benigna a prostatei este considerata o conditie normala a imbatranirii masculine, iar barbatii cu varste mai mari de 80 de ani prezinta simptomele caracteristice acestei afectiuni. Desi cauza exacta este necunoscuta, modificarile hormonilor sexuali masculini pot fi un factor de aparitie. 9/24/ · Hiperplazia benigna de prostata (HBP) – cunoscuta Continuă lectura

Teste rapide prostata

Testele urodinamice – sunt teste care permit observarea modului in care vezica urinara si uretra depoziteaza si elibereaza urina. Daca problemele glandei prostate sunt asociate cu un blocaj al urinei ori cu alte simptome neplacute in timpul mictiunii, medicul poate recoamanda aceste teste.

Prostat perform pelin dulce pret

Descriere Prostate Perform (Prostate Protekt) Prostate Protekt contine o combinatie unica ortomoleculara, rezultata din-un amestec de fitosteroli, extracte din plante, aminoacizi esentiali, zinc si seleniu, care impreuna contribuie la functionarea sanatoasa a prostatei si reducerea inflamatiei prostatei.5/5(1).

Testare imunohistochimica prostata pentru realizarea diagnosticului diferenial

-pentru clarificarea unui diagnostic incert la analiza la parafina, fie el malign sau benign. -pentru identificarea localizarii tumorii primare in cazul in care proba se dovedeste a fi dintr-o metastaza. -pentru obtinerea unor informatii care vor ajuta la stabilirea conduitei terapeutice ulterioare; -pentru a confirma un diagnostic de la parafina.