Sportul si prostata

Pe langa faptul ca materialul dur din care este realizata saua si statul in sezut timp indelungat duc la inflamarea prostatei, in timpul mersului cu bicicleta s-a observat o crestere a nivelului de antigen specific prostatei, care in timp, poate duce la dezvoltarea cancerului la prostata.

Spitalul nova vita prostata

STOP COVID! SANATATEA SI SIGURANTA PACIENTILOR NOSTRI SUNT PE PRIMUL LOC! Citeste aici masurile de siguranta implementate in Centrul de Diagnostic si Tratament Provita. Interventiile chirurgicale la nivelul prostatei se fac din doua motive: hiperplazie benigna de prostata (prostata marita) sau cancer prostatic.

Transuretro rezectia prostatei

Rezecția transuretrală a prostatei în mediu salin Dacă decizia terapeutică stabilită împreună cu medicul este una chirurgicală, cea mai frecvent utilizată tehică este rezecția endoscopică (TURP), care nu necesită incizii la nivelul tegumentului și care are aventajul unei vindecări mai rapide și a unei durate de spitalizare mai scurte.

Spitalul carol davila doctor prostata

Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” Adresa: Calea Grivitei Nr 4, Sector 1, Bucuresti, Telefon: Fax: E-mail: contact. Statuia dr. Carol Davila, operă a sculptorului Carol Storck, se găsește în curtea din fața intrării principale a Palatului Facultății de Medicină din Bucureșprostatita.adonisfarm.ro înscrisă în Lista monumentelor istorice din București, Continuă lectura