Testul medical pentru prostata

Testul rapid Heumann pentru prostata – Catena Prostata secreta un antigen specific (PSA). Valorile acestuia ofera informatii despre starea fiziologica a prostatei. Astfel, valori crescute (peste limita de 4 ng/ml PSA) pot conduce la concluzii precum inflamarea sau marirea benigna a Brand: TORRENT PHARMA SRL.

Lista medicamentelor compensate pentru cancer de prostata

Cabazitaxel poate fi folosit “în asociere cu prednison sau prednisolon, pentru tratamentul pacienților cu cancer de prostată metastazat hormonorezistent, tratați anterior după o schemă de tratament conținând docetaxel”, arată un raport de evaluare al medicamentului realizat în de Departamentul de Evaluare a Tehnologiilor Medicale din cadrul Agenției Naționale a Medicamentului Continuă lectura

Abordul robotic prostata

Robotul îți permite o vizualizare tridimensională, 3D, o acuratețe și o precizie foarte mare a mișcărilor. Prostata este o glandă situată într-un spațiu foarte îngust, la care accesul și vizibilitatea sunt destul de slabe, în cazul chirurgiei deschise, de exemplu.

Masaj cta prostata

– un masaj prea agresiv poate declansa un raspuns imunitar puternic ce va exacerba durerea dupa masaj; – masajul prostatei se face cu un deget intr-o manusa lubrifiata introdus in rect Procedura se repeta de ori pe saptamana timp de saptamani (10 sedinte este durata normala a unui ciclu).