Inflamarea prostatei la caini

Sindromul prostatic la caine. Notiunea de prostatism acopera o grupa de afectiuni caracterizata printr-o mare diversitate lezionala, dar de o relativa unitate simptomatica. Este un ansamblu de simptome functionale urinare, digestive si locomotorii, asociate cu hipertrofia prostatei, ce apare mai frecvent la cainii in varsta (peste 6 ani).

Infectie prostata prospect

Alte situatii care favorizeaza aparitia frecventa a infectiilor urinare sint malformatiile tractului urinar, litiaza renala (calculii), tulburari in evacuarea urinei: staza urinara – intalnita si in sarcina, obstacole pe traiectul cailor urinare (compresiile tumorale, adenomul de prostata la, Prostatita este o inflamatie a prostatei intalnita destul de des si la Continuă lectura

Infectie prostata cu stafilococ

2/13/ · Infecţia cu stafilococ se poate manifesta şi sub forme unor pustule care, aparent, seamănă cu muşcătura de păianjen. Dacă aceste simptome nu se ameliorează în zile şi, mai rău, se răspândesc pe suprafaţa pielii, luaţi legătura cu medicul, Infectia cu stafilococ (Staphylococcus aureus) – pe scurt.