Noduli prostata cauze

Cum se diagnosticheaza cancerul la prostata? 1. Tuseu rectal la care se pot deposta urmatoarele aspecte: – margini neregulate ale prostatei (pot insemna infiltrarea cancerului) – consistenta dura a prostatei – suprafata neregulata a prostatei (noduli cancerosi) 2.

Antigena specifica pentru prostată

Ce este antigenul specific prostatic (PSA)? Testul de sânge pentru PSA (antigenul specific prostatic) poate ajuta la detectarea sau monitorizarea cancerului de prostată. Este folosit pentru a ajuta la detectarea cancerului de prostată la bărbații care au simptome, dar nu este recomandat bărbaților care nu suferă de simptome.

Starea pacientului dupa operatie prostata

Printre optiunile de tratament in cazului stadiului precoce al cancerului de prostata se intalnesc: interventia chirurgicala; – radioterapia; – supravegherea atenta si activa de catre medic. Reactiile adverse pot include factori care afecteaza stilul de viata al persoanelor care sufera de cancer la prostata. 3/21/ · Operaţia este de mai multe Continuă lectura

Dr luca prostata bisectol

În România, sunt depistați anual de pacienți cu această maladie. Medici renumiţi din Europa s-au unit pentru a lupta împotriva acestei boli, într-o campanie internaționala la care ia parte și, Prostata este un organ glandular și fibromuscular care face parte din sistemul reproducător al bărbaților.