Arterele prostatei

Alimentarea cu sange a prostatei se realizeaza prin numeroase ramificatii arteriale mici care se extind din arterele rectale colibaciare si medii inferioare (din sistemul arterelor iliace interne). Sânge venos din glandele prostatei în plexul venoas al glandei prostatei, din acesta în venele inferioare ale vezicii urinare care curg în venele Continuă lectura

Ar trebui sa te doara prostata la atingere

Iata insa, mai detaliat, ce alimente ar trebui sa eviti pentru a avea o prostata cat mai sanatoasa, conform prostatita.adonisfarm.ro 1. Produse de tip fast-food In general, acestea inseamna prajeli, cantitati mari de grasimi, colesterol si zahar, calorii „goale” (fara sa ofere si un aport nutritiv organismului), cantitati reduse de Continuă lectura

Argila pentru prostata

Testele de sange cuprind un marker tumoral numit PSA (Antigen Specific Prostatic) foarte util pentru un eventual diagnostic al cancerului de prostata si probe, Produse Argila Albastra de Raciu pentru prostata de cea mai buna calitate, oferite de prostatita.adonisfarm.ro incepand de la pretul de 33 RON.

Artele prostatei

Formula complexă ce ajută la funcționarea prostatei. Proprietăți: extracte brevetate Sabalselect (acizi grași și steroli), Lyc-o-Mato (licopină), Cernitin (polen), BroccoMAX (sulforafan glucozinolat), Go-Less (dovleac și izoflavone) obținute din surse vegetale, cu respectarea normelor cGMP, de companii specializate în cercetarea și producția acestor extracteBrand: SECOM.

Medic prostata bacau

Nu putine sunt cazurile de chirurgie abuziva pentru adenomul de prostata. In departamentul nostru, medicii folosesc metode moderne de evaluare a acestei patologii (ecografic, debitmetric, scoruri prostatice), stabilind cu exactitate tipul de tratament, medicamentos sau chirurgical endoscopic la nevoie.