Reflexoterapie cluj pt prostata

reflexoterapie in categoria Masaj si kinetoterapie; reflexoterapie in categoria Servicii de infrumusetare; reflexoterapie in categoria Servicii, afaceri, echipamente firme; reflexoterapie in categoria Alte servicii de infrumusetare; masaj reflexoterapie in categoria Masaj si kinetoterapie; masaj reflexoterapie in categoria Servicii de infrumusetare.

Adenom de prostata operatie endoscopica

10/26/ · Diagnosticul adenomului de prostata. Diagnosticul adenomului de prostata se realizeaza utilizand un cumul de 3 investigatii: Ecografia endorectala sau abdominala suprapubiana; Tuseu rectal; Determinarea PSA (antigen specific prostatic) Se mai pot utiliza si alte explorari imagistice pentru stabilirea evolutiei adenomului de prostata si pentru identificarea eventualelor complicatii: Urografie cu Continuă lectura

Ce tratament se foloseste ptr prostata marita

În aproximativ 90% din cazuri prostatita este nebacteriană, astfel că nu este nevoie de un tratament medicamentos cu antibiotice. În cele mai multe cazuri tratamentul prescris este pe bază de medicamente naturiste care să combată simptomele prostatitei și care să asigure o acțiune antiinflamatoare și analgezică puternică. 8/16/ · Prostata tratamente.